Var anlattıkça içim acıyor ve çıldırıyorum. 8 yıllık birlikteliğimin sonunda En yakın arkadaşımla yakaladım. Arkadaşım denen pzvk gi hastanelik ettim. Üstüne bide tazminat ödedim iyimi Sevdigim dediğim insanıda abisinin işyerine götürdüm. Anlattım olanları kamera kayıtlarıyla sen gerekeni yap benim elimde kalır dedim. Ne diyim Allahın laneti üzerine olsun.
Varda kızımızın yabaniliğinden ötürü olmadı. Aldatılmış, daha sonra da ilişkiye kapatmış kendini. Ne merak ediyor, ne bir şey soruyor ne kadar yakın olmaya çalışsan da bu durum insanı beraber olma konusunda kapatıyor.
Biraz kendini bilen ne istedigini bilen net biri olmalı ya , bu her iki cins içinde geçerli, ben derim ben bir ilişkide bunu bunu bekliyorum keserim yani , ben sorular sormayı o kişi ile ilgili herseyi bilmek isterim tanımak isterim her detayı benim için önem arz eder mesala , karşı tarafında bana böyle olmasını isterim ama genelde denk biri olmuyor illa bir yerde bir gaz kaçağı oluyor acikcasi
Hayır yok maalesef.. hiç yaşamadım aşk ve inanmıyorum da :D anca filmler de oluyor o güzelim aşklar. ama tabi ki de hala karakterli insanın yüreğini seven insanlar da var. anca işte bir umut birbirleriyle denk gelirlerse aşk var denir
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı bulduk da biz mi aşık olmadık zalım 🤪
Tespitin doğru ewt çoğu kişinin paylarinda görüşümü belli ediyorum maksat vakit geçsin tek amaç bu ama inan dalga geçmeden çok samimi söylüyorum senin bendeki yerin apayrı sanırım senden hoşlanıyorum 🌺 @fesfs
Benim yaşımda ki kişileri hiç gördün mü sen 🤔 istediği kız ile beraber olabiliyorlar sevgili oluyorlar geziyorlar ben ise evde şu an da ekpss ve üniversite sınavlarına çalışıyorum, neden sevgilim olmadı neden cinsel hayatım olmadı sebebi bu ♿ intihar edicem az kaldı yani artık bıktım hep böyle yürüyüp gitmesinden 🥺 bende bir şeyler yaşamak istiyorum artık sabır sabır sabır buraya kadar dayandım ne zaman olacak 🤷♂️
Kusura bakma ama na* gelir 😄 benim kader de görücü usulü evlilik yazılı o güne kadar bekleyeceğim 🥺🙁 tabi o kişi de beni beğenecek mi paramı beğenir anca