
Ev ve araba sahibi olmayan bir erkeğin aşkta şansı daha mı azdır?

Ev ve araba sahibi olmayan bir erkeğin aşkta şansı daha mı azdır?
Cogunluk boyle diyor olabilir ama buna onay vermeden önce her kızın bir saflık evresi olmuştur mutlaka. Bu saflık evresinde sadece sevilmek karşı taraftan ilgi görmek ister erkeğin maddi gücüne bakmaz. Kız kör kütük aşık olduğu erkekten sevgi gormezse bir daha kimseyi öyle sevmez ve madem sevmiyor sevgisi bitiyor parası olsun madem diyerek yola devam eder. Bence de bir insanın parasına malına mülküne bakmak yanlış ama yukarıda yazdığım gibi bir gerçek var.
Eğer arabayla ya da malla oluyorsa ya da bağlantısı varsa , zaten o sana değil arabaya aşık... O yüzden tam tersi aşkta şansı artar ☺️. Aşk kalple alakalıdır. İçinde kelebekler uçurtan , ayaklarını yerden kesen , hep yanında olmayı isteten vs duyguları sağlayan aşk ve kalptir. Buyüzden işin doğrusu kimin seni sen olarak , olduğun gibi sevdiğini, kimin arabaya değil tüm benliğiyle sana aşık olduğunu daha iyi anlarsın.. Bilirsin ki seni seven , maddiyat için değil seni sen olduğun için seviyor... Şansın artar.(Ancak burada nacizane bir dipnot geçmek isterim, erkekler bu gibi şeylerden şikayet etse de , maalesef birçoğu da kendisini olduğu gibi seven ona her şeyiyle aşık olan değer veren birini bulduklarında kıymet bilmiyorlar. Ego şişirmesi yapıp karşıdakinin sevgisini hiç edebiliyorlar. Bu da su götürmez bir gerçek...)
Ev değil ama araba olmalı gezip tozmak için hoş oluyor, yoksa bile bir çözüm bulacak nitelikte olmalı ama bunlar olsa da adamlığı yoksa yine boş.
Aşkla mal mülkün uzaktan yakından sağdan soldan üstten alttan alakası yok :D
Mutabık. 😁
Evet işte bık bık djjs
😂😂 sksj
Teşekkürler 😌
Ricalar :)
Cevap
8Cevap
Evet az maalesef kızların çoğu ev araba para gibi şeylere değer verirler bunların yanında bir de boya ve tip bakarlar
takılmak isteyen kadınlar araba, gelecek düşünen kadınlar ev
zeki kadınlar ise beraber yaparız der
Kadınların tamamına yakını, beraber işin ucundan tutmak istemez. Onlar bitiş çizgisinde kazananı beklerler, maalesef gerçekler böyle.
Tabii ki de daha azdır. Değildir diyen kesin trolldür 🤣.
Azdır evet sevgilim beni arabam yok diye bıraktı sorsan elhamdülillah Müslümanim aldatmam ölene kadar severim diyen biriydi ama boş ver gitti işte hayatımdan
Satın alınmak isteyen bakmaz onlar bakmasın da zaten çünkü bir hayır gelmez
Kervan yolda düzülür kardeş gönlünü ferah tut. Amacı para değilde sevgi saygı olanlarda var bulursun inşallah
Benlik bir olay değil tabi ama bu konudan dolayı mağdur olanlar var elbet. Umarız hepsi istediği aşkı bulabilir.
Günden güne her şey kötüye gittiği için artık umutlarda tükeniyor
Evi arabası birikimi olmayan herkesin şansı az. Evlenmek için en azından bir araban olacak altında
Realite bu
Bence hayır şahsen benim sevgili olacağım kişi böyle olsaydı kafaya takmazdım ne olmuş evi arabası yoksa önemli olan karakteri benim için.
Mal mülk değil, karakter önemli..
Evet
Azdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?