Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh be demek derse girdiği kızları inceden inceye süzüyor ve kimbilir neler düşünüyor böyle sapıklık olmamaz bende öğretmenim ders anlattığım öğrencilerime cinsellik hakkında en ufak bişey düşünmüyorum onlarla öğretmen öğrenci ilişkisi dışında hiçbir şekilde yaklaşmıyorum. Bu normal bir durum değil bence Onun bitirdiği üniversitede fakültede öğretmemişler mi acaba öğrenciyle öğretmen öğrenci ilişkisi dışına çıkmamayı bir de göreve başlamadan önce öğretmenlik yemini ediyorlar bu yemine sadık kalmamışsa bu kadar kaypak ve ahlaksız bir insansa bence o insandan kesinlikle uzak durmanı öneririm.
01 Yorumla
Soran+1 yılfakat aramızda cinsel anlamda bsy olmadı yanlızca arkadas gıbı olduk 4 yılda baba kız gıbı yanı
En İyi Cevaplar
+1 yılkırmadan red det
00 Yorumla
Onun hem Karısı yoksa boşanmış veya ölmüştür kesin bir kızı oğlu falan vardır sen de ki biri kızından ya da kış kardeşinden sizin gibi küstah Yaşından başından utanmayan 27 YAŞ büyük biri kardeşinize ya da kızınıza evlenme teklifi etse ne düşünürdünüz diye sorardım bunu yap cevap verecebilecek kadar yüzü varsa tükür o yüzüne profesör olmuşsunuz ama... De gerisini sen tamamla
08 Yorumla
Soran+1 yılsordum aynı soruyu kızınıza denılse dedım kesınlıkle olmaz kızıma izin vermezdım bende çok pişmanım üzülüyorum lakin seviyorum dedi kabul etsen de etmesen de senı sevıyrum dedı
Soran+1 yılkımseye söyleyemedım hiçkimseye :( ısrar etmedı zaten ben olmaz deyınce hem ağladı hem de özür diledi çok acıdım ona
Soran+1 yılbilmiyorum ki ben vermedim valla
Soran+1 yılsen bilirsin :)
+1 yılKabul etmek zorunda değilsin. Ben de olsam kabul edip hayatımı mahfetmezdim, kabul etmedin diyede derslerinde sana ters giderse, notlarını düşük verirsede ona profosör diyenlerin vay haline. Uzak dur derim.
01 Yorumla
Soran+1 yıldüşük not vermez de ağlayınca çok üzüldüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Kim bilir ne yaptin da etti. Koca siniftan seni secip durduk yere etmesine imkan yok. İs evlilik boyutune geldi diye simdi nasil kiviracagini sasirdin kesin. Ne yap et kapat bu konuyu ama dikkat et dersten de sikinti yasama, takarsa bir daha gecemez, mezun olamazsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılbenım bı sucum yok nıyetını anlamadım
Bence suanda bısey deme cunku bu universite hayatını kotu etkılıcek hayır dersen o hocanın neler yapacagını bılemezsın sana evette de demıyorum cunku bukadar yas farkı ve senın ona karsı hıslerın yok okulunu bıtıresıye kadar ıdare et. Bu arada sende nasılsan bızde ogrencıyız ama hıcbır hocamızla bukadar yakın olmuyoruz evlenme teklıfı ettı dıyorsun? Nasıl bir genişlik bu..
04 Yorumla
Soran+1 yılbenım bı sucum yok
Soran+1 yılyanlızken
yaparsan da yanlış olur hislerini kontrol etmen gerek herşey bir anlık bence, kendine ve nefsine hakim olmalısın düşünerek davran kolay birşey değil bu düşünsene bütün okulun dilinde olacaksın ve ailenin tepkisini duşun 27 yaş fark az değil kesinlikle olmaz derim ben.
01 Yorumla
Soran+1 yıldüşünüyorum içinden çıkamıyorum sanki babam öldü gibi mutszum çaresımızım
durup dururken etmış olamaz mutlaka paylastıgınız seyler var. umut vermıssenız adama oda bır boşlukta asık olmuşsa sıze burada tek suclu o degıl.. bu işın baslaması buyuk hataymış ogretmen ogrencı ılıskısı boyle bır sey degıl..
219 Yorumla
Soran+1 yılya ne yapmalıyım? çok samımıydık 4 yılda o da bu samımıyetten cesaret aldı şu an boşluktayım ben onu bana gıbı gördüm ancak şu an çok üzgünüm
Soran+1 yılsöyledım abı sıldı benı hayatından fakat yanlız ve caresız hıssedıyorum kendımı meğer hayatımda yerı buyukmuş
Soran+1 yıliçim acıyor perişanım babam öldü sanki ben hep hocamdan öğütler alarak bu basarıyı yakaladım şimdi çok yanlızım çok şey öğrendim ondan sanki üstadım öldü
Soran+1 yılne?
Soran+1 yılgeçecek değil mi yıne mutlu olabıleceğim dimi
Soran+1 yılhocama acıyorum sanırım :((
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılolan bana olur dimi
Soran+1 yılkabus gıbı :( keşke ölseydım bunları yaşayacağıma
Soran+1 yılamin
Seni kendine daha yakın yapmaya çalışıyor. Hadi bir iki ay içinde evlenelim bir an önce de bakalım, nasıl yan çiziyor göreceksin. Şimdi moda olmuş, güven kazanabilmek için evlilik teklifleri, malum günümüzde evde kalan çok.
01 Yorumla
Soran+1 yılpekı
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Yaşlı genç ilişkilerini araştır ne gibi sorunlar oluyor sonuçları nelerdir
Bence cinsellik toplumsal sosyal aktiviteler Bunlar bir süre sonra sorun olucak
uzun vadeli düşünülmesi gereken bir soru15 Yorumla
Soran+1 yılbizde aynı seyı konustuk o da bunun farkında ancak duygularına engel olamadığını söylüyor
Soran+1 yılhani bir insana alışırsınız o artık abınız babanız olmuştur akıl danısırsınız okulla hayatınla aılenle ılgılı sana yardım eder bana demek dağ demek sanki bir dağdı benım için şimdi o dağı kaybettım babam öldü sanki
Soran+1 yılo kadar yanlız ve caresız hıssedıyorum kı şu an kendımı üşüyorum adeta
27 yas buyük mü. Valla öncelikle bu medeni cesaretinden dolayı onu kutlamak lazım. Ama bu is olmaz. Sen kendi hayatını mahvetme derim. Sadece Bu teklif işi okulda duyulsa bile buyuk bir dedikoduya neden olur söyleyeyim
029 Yorumla
Soran+1 yılbizde böyle düşündük 4 yılda baba kız gıbı olmuştuk öleceğim acımdan artık konusmuyor benle
Soran+1 yılsöyledım uygun bır dılle ağladı özür diledi çok seviyorum dedi kendıne ıyı bak dedı bıtırdık :(( şu an babam ölmüş gıbıyım çaresızım çok özledım onu simdiden
Soran+1 yılbenım üzüntüm ne zaman gecer 4 yıl düşünsene dile kolay çok ıyı arkadaas gbıydık hep öğütler verirdi bana
Soran+1 yılçok aptalım :( çok pişmanım
Soran+1 yılo kadar samımıyet kurmamalıydım hersey mesafesınde kalmalıydı mutsuzum :(( ve çok alıştım öğütleri kulaklarımda çınlıyor hocamın
Soran+1 yılengellemeye calıstım ancak duygularıma hakım olamadım özür dilerim dedi
Soran+1 yıluzun zamandır sevıyormuş ancak dile getırememış ne zaman içinde tasıyamayacak olmuş sonra söylemış
Soran+1 yılşu an yanlız ve caresızım sankı yanımda kımse yok meğer ne kadar doldurmuş hayatımı
Soran+1 yıldemem asla akıl var mantık var zaten koskaca hocanın böyle demesı yanlış fakat ben boşlukta hıssedıyorum ıste sankı beddua aldım daha hıç gun yuzu göremeyecek gıbı
Soran+1 yılçok seviyorum çok acı çekiyorum dedı benım yüzümden değil mi vicdanım rahatsız
Soran+1 yılben mesafemı korusaydım bana bu kadar yaklaşmasına izin vermeseydım hergun konusmasaydım mesela bunlar olmazdı bende de hata var
Soran+1 yılbilmem anlamam gerekırdı safım işte:(((
Soran+1 yılne olcak şimdi yardım mı alsam
Soran+1 yılen olmadı gıdeceğim doktora atlatamıyorum
Soran+1 yılgideceğim
+1 yılKarısını karısının öğrencisiyle aldatanı da gördüm o yüzden olmayacak şey değil. Bazı hocalar başka gözle bakıyor. Ama 27 yaş fark çok fazla bence hafif sapkınlık var. Hani araştırma görevlisi falan olsa 4-5 yaş fark olur o zaman normal olabilir ama yaş farkı fazla ve onun derdi başka bence. Uzak dur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılderslerde torpil yapsın diye kabul et üni bitince ayrıl. 27 yaş farkı oha bee deden yaşında, ne adammış bu ne biçim iş. sen kaç yaşındasın
19 Yorumla
Soran+1 yıl23 ümdeyım
Cevap sahibi+1 yılyuh 50 yaşında adam bide, görsem ona 2 çift lafım vardı :/
Soran+1 yılne dersın?
Cevap sahibi+1 yılshut the fuck up derdim ona. işine bakması gerekli. o yaşta neden hala evli değilmiş, gencecik kızdan ne istiyor
Soran+1 yılevlenmiş ayrılmış bir kızı var benle yasıt benden bşy ıstemıyor ısrarda etmedı sadece çok sevdiğini söyledı ve ağladı karsımda ben ıstemem olmaz olamaz hocam deyınce de hem özür diledi hem ağladı artık asla karsına çıkmayacağım dedi
Cevap sahibi+1 yılyazık bak şimdi acıdım ya. eğer samimiyse tabi. kullanmak istemiyorsa tabi. ne diyeceğimi bilemedim ama dikkat et, bir de imkansız aşk galiba, sen sevsen bile zor yani gençliğini karartırsın
Soran+1 yılbende çok acıdım içinde bulunduğum vicdan azabını düşün :( hem gençliğim hem de öğrtemenım o herseyden önce :( bu iş olamaz biliyorum ancak sevgının ağırlığını içimde taşıyamadım daha fazla dedi
Cevap sahibi+1 yılyemin ederim tam filmlik aşk hikayesi. kaçıncı yıldasın üniversitenin? kaç yıl daha onu göreceksin? peki genç olsaydı şöyle senden 10 yaş büyük filan. o zaman da imkansız olur muydu senin için?
Soran+1 yılo zaman durum baska hazıranda bıtecek okul
+1 yılkendisi 27 yaşındayken dünyaya sen geldin, öyle düşün :) bence yaşı büyük, ama haramda değil evlenebilirsin, senin düşüncen, evlenmişken bari adamın maddi durumu iyi olsun, maddi durumu nasıl profösörümüzün?
02 Yorumla
Soran+1 yılorta
- +1 yıl
hmm kendinden 27 yaş büyük biriyle yaşıyacaksan rahat yaşa bari, o yüzden sordum maddi durumunu.
hic bir profersor itibarini riske atmaz bence 5 bin 500 lira aylik geliri olan ve bu yasa kadar evlenmediyse univden bir ogrenciye teklif etmezz
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce evlenmiş eşinden ayrılmış film gibi ama gerçek
+1 yılYok artık yahu dedemi diyceksin. Kabul etme zaten. Yaş farkı uçurum gibi...
düşünmen bile hata.
Öğretmenin yaptığıda dengesizlikmiş harbiden..01 Yorumla
Soran+1 yılduygusunu engelleyememış
Yas farki onemli, sevgi olsa da, bir sure sonra sira paylasimlara geliyor. Paylasacak bir sey kalmayinca ayrilik kacinilmaz oluyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılo d aynı seyı söyledı ama duygularına engel olamamış
Soran+1 yılacı çekmekten korkuyorum mantığım olmaz diyor onun mantığı da aynı seyı söylüyor :((
+1 yılEvlenmemelisin bence bu denli bir yaş farkı ile sağlıklı ilişki zor
11 Yorumla
Soran+1 yılo da öyle dıyor da onun duyguları böyle demıyormuş
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. evlilik teklifini kabul edin evlenin
veya özürdileyip size karşı bir duygum yok diyip reddedersin
tavsiyem bir daha her erkekle çok samimi olma010 Yorumla
Soran+1 yılözür diledim reddettım fakat şöyle bir durum var 4 yılda babam gıbı olmuştu neredeyse hergun konusuyor görüşüyorduk şu an babamı kaybetmısım gıbı hıssedıyorum
Soran+1 yılsuç benım saflığım ve çokta alıştım öğütlerine varlığına şimdi çok yanlızım
Soran+1 yılumutsuz ve caresızım çok yanlızım meğersem hayatıma ne kadar gırmış hocam
Soran+1 yılhaklısın bundan sonra ne olaak bende mutlu olabılecek mıyım tekrar
Soran+1 yılbende kendımı suçluyorum sadece ben suçluyum üzülüyorum çaresizim :(
Sen onun sinavindan gecemessin artik reddersen okul sonuna kadar idare et
18 Yorumla
Soran+1 yılartık kesınlıkle arkadas ya da öğrencisi olarakta görmeyecekmış benı sıldı hayatından
Soran+1 yılöyle yapmaz emınım
Soran+1 yılyapmaz karakterını tanıyorum çok mutsuzum babam öldü sanki :((
Soran+1 yılgüzel değilim de niye böyle oldu anlayamadım
+1 yılCevap belli ama tepkisi karsisinda tavrin net olsun.
Gorusmeye devam etmekte olmaz,
Ustune gidip ne dedin demekte olmaz..
Degismeyecek bir tavrin olsun bundan sonra ona karsi.01 Yorumla
Soran+1 yılcevabımı verdım fakat üzüldüm onun için
kz kaçirma sakin bu dewirde kim profösör bulmus zaten morugun tekidir sendn önce ölür mirasıda sana kalır ohh lay lay lom
23 Yorumla- +1 yıl
Harbi yuhh
bişey yapmana gerek yok zaten sende ona karşı bir is yoksa olamayacağını güzellikle anlatacaksın zorla güzellik olmaz heralde demi
01 Yorumla
Soran+1 yılbaska care yok
Açık ve net davranmışsın, yapıcak bir şey yok, herkes hayatına devam edicek, dert etme.
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıllık bır alışkanlık var oratada
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfesör olmuş birisi evlenme teklifini kabul etmeyen öğrencisi için ağlıyor?
Hayal gücünüz malesef ki berbat.
Yeni senaryolar denemenizi tavsiye ediyorum şiddetle.21 Yorumla
Soran+1 yılsenaryo yazacak vaktım yok malesef
dikkat çekici soru sormak için bookunu çıkarmak.. ekleyin bunu sözlüğe.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Bence de hayır diyeceksin kızı belki kızından bile küçüksündür en azından evli olsa ve çocuğu olsa diye hesapla eğer bakarsa farka bak
Sen anne olsan ve kızın böyle bişeyle gelse nasıl karşılardın05 Yorumla
Soran+1 yılevlenmiş ayrılmış benden biraz küçük kızı var
Soran+1 yılyokluğunda öylesine özlüyorum ki onu çok şey paylaştık
Soran+1 yılgaliba onu anlayamazdım kendim böyle bşy yaşamamış olsaydım
Hayır diycen tabi çevrenide bu olaydan haberdar et aileni falan sonra geçirmez falan zor durumda bırakmasın seni
00 YorumlaBence senin dersini etkileyecek biriyse oyala eger etkilemiyorsa içinden geleni yüzüne soyle ha bu arada o adamın sucuda yok suç senin hocanla haddinden fazla yakınlaşır şan olacağı bu mesafenin korumayı ogrenmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılokula gıtmedım 1 haftadır
Dersi geçene kadar reddetme adamı sonra sallarsın :)
00 YorumlaAğladı diye kabul edeceksen sen bayağı uçmussun ağladı diye evlilik olcak değil saygı çerçevesinde git durumu anlat
10 Yorumlayuhh bende yaşlarınız yakın falandır zannettim üniversitedemisin
07 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılevet biraz
Soran+1 yılbıraktı ben bunları dedım hem ağladı hem özür diledi daha karsına çıkmayacağım dedı
Soran+1 yılfakat 4 yıldır babam gıbı görmüştüm boşlukta hissediyorum kendımı
Adam koskoca profesör olmuş ama seninle bir ilişkisinin olmayacağını anlayamamış. Pehhh
00 YorumlaSenaryoyu tekrar gözden geçirmeni öneririm kanks :) Bu olmamış :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsenaryo yazacak zamanım yok
Olmaz tutmaz olsa olsa 1 yil icinde biter.
Evlilik icin sadece sevmek yetmez...01 Yorumla
Soran+1 yılo da bunu dedı aynen ancak kalbı böyle dememiş
+1 yılVa be? Senden cok buyuk onu aldatacagini bilmesi gerekir bir zaman sonra onu beklemicegini bilmesi lazim
015 Yorumla
Soran+1 yılbana duyduğu sevgiyi anlatamıyorum
- +1 yıl
Anladim ne soylesem sana bos yasadikca ogrenirsin kendi yasinda enerjik hareketli esprili gulen biri vaeken niye okadar cok buyuk bir adam herkes farkli mutlu olurken sen farkli mutlu olacaksin neyse kafani doldurmayim senin kararini vermissin
Soran+1 yılbunları onla da çok konuştuk ama hayatta hiç bu kadar sevilmedim
- +1 yıl
Belkide hayatini kurtaracagini dusunuyo olabilirsin bilemem. Ama dunyaya bikere geliyosun kendi kendine zindan edeceksin, hayatin bu s3kilde 3minol kurtulmicak hayta s.. boyle hayati deyip pismanlik bile duyacaksin Kendi yasinda biriyle kendi dengin arkadaslariniz, disari yemege vesaore alkollu bir mekanda yemek yemeye falan yilda enfazla 1 2 kez gidersin nebilim kendi kendini kisitlamis oldun hayat boyle gecmez bence yatakdayken en onemlisi esinden zevk almicaksin hep cok yakisikli daha yaslanmamis bir adamin hayalini kuracaksin
- +1 yıl
bir kadinla beraber olmustum, evliydi 26 yasinda kocasindan ayrilip benimle evlenmek istiyordu agliyordu hatta, ama cok dusundum sonra dedim ki 2 cocugu olan kadin ilk esin olmamali, mutlu olamazsin o herseyi yasamis gormus ben daha toy um citir bir kizla evlenip gulmek eglenmek mutlu olmak sevmek asik olmak varkeb niye evlenimki deeim kendi kendime
Soran+1 yılbizimki bu değil işte anlatamıyorum
- +1 yıl
Hernetse mutluysan sorun yok demektir zaten kabulettiysen aileler de tanismistir ve artik geridonusu de yoktur gercekten kafani karistirmak istemiyorum mutsuz olma hep mutlu ol cok iyi tarafkarida var, hicbizaman seni uzmicek herseyde seni anlicak :)) isteerini geri cevirmicek hersey istedigin gibi olacak Mutlu ol yani sorun yok :D
Soran+1 yılyok daha ailelerimiz tanışmadı hersey yenı baslayacak çok direndik iz bu durumu kendımıze kabul ettırebılmek için en basta
- +1 yıl
Iyi dusun ozaman, onu aldat demiyorum aldatma, ama biara bir genc birine bak birde ona bak, ikisine bak ve tart kendini ozaman, sonradan pisman olurmuyum de ve bunu ona belli etme, ona gore davran iste, sen en basta hatayi yapmissin onla beraber olarak dusunsene o 50 yasinda sen 20 o 60 oldugunda sen 30 evlenmek icin bu adamin ali agaoglundan farki olmamali
Soran+1 yılyoo ali ağaoğlu falan değil normal bir okulda prof. ama aramızda beraberlik bile olmadı sadece o kadar ıyı anlaştık ki birden bire bana aşık olduğunu ve evlenmek ıstedığını söyledı sonrada sonra bende duygularım olduğunu fark ettım işte anlatamıyorum yaşanabilecek bşy sadece
- +1 yıl
Anliyorum seni, ama pisman olacaksinprof diyosun evli olacaksin ama hic evli gibi olmicaksin cok pisman olacaksin cok. Belkide telrar evlenmek icin 35 40 yaslarini bekliceksin bukezde onun simdiki hali gibi olup yine yasiyamicaksin biraeyleri. Nebilim ya anlamiyorumanlamakda istemiyorum bana anlatma artik bunu Dusununce gercekten sinirim bozuluyor adam kendine es aramiyor pisligini temizlicek saf birini bulmus kafasina girmis 50yildir hayatini yasayan goren bilen bir profosorden bahsediyoruz o bilmiyormu senin onu zamani gelince en gec 30undan sonra aldatmaya baslicagini. Bu ulkede oyle p.. cler varki farkinda olmadan hayatini elinden alir oylede yapiyor keske yapmasan uzuluyorum gercekten. Evlendoginizde geceniz en fazla 1 saat surecek sabahliyamicaksiniz bile. Cok seyi kaciriyorsun farkinda olmadan kocani yanlis seciyorsun benden bukadar daha fazla konusmicam konusursam uzar. Ama yapma sana soyluyorum Su okul bitsede bende evlensem diyorum. Ama benden buyukde olsa yasli olmicak.
Soran+1 yılpekı
- +1 yıl
Kafana takilan birsey olursa buradayim istedigin zaman sorabilirsin mesaj atabilirsin, iyk gunler sana :)
Soran+1 yıltsk ederim sana da :)
- +1 yıl
Aksam 9da kalkip ise gidecem yatmadim halen, sana cebap yazacam diye uykum kacti :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onla ilgili dersleri geçene kadar doğru düzgün cevap verme sonra tabi ki olmaz. Yaş önemli değilde bir yere kadar.
011 Yorumla
Soran+1 yılolur mu öyle sey
Soran+1 yılbunu söyledi herseyden çok senı düşünüyorum ancak içimde aşkın ağırlığını tasıyamadım dedı
Soran+1 yılne zaman gecer üzüntüm
Soran+1 yılo zaman hiç
Soran+1 yılkeşke gülüp gecebılsem
Soran+1 yılpekı
Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. ben pireye yi okumuştum canan tanın kitabı. ordada aynısı vardı ama kız hiç umursamıyor. sürekli hocasından kacıyodu.
02 Yorumla
Soran+1 yılben o ağlayınca dayanamadım üzüldüm çok
Boşver be arada 27 yaş var napıcaksın onu kendi yaşlarına göre düzgün birini bul onunla hayal kur benden sana tavsiye ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılbaba kız gıbıydık yokluğu bana zor gelıyor babam öldü sanki
Soran+1 yılölmek ıstıyorum abı bıldığın gıbı değil
Soran+1 yılvar dımı hemde ne gunler yasayacağım değil mı
çok seviyorum derken adam o cesareti bulup sana evlenme teklifi ettiyse demekki ona umut verdin aranızda duygusal bişeyler yaşandı vs. sonunda evlenelim bari demiş adam :)
05 Yorumla
Soran+1 yılbaba kız gıbıydık çok samımıydık
Soran+1 yılönceden farklı düşünüyorken sonradan aşık olmuş
Soran+1 yılkendımı kötü hissediyorum pişmanım herseyden :(
+1 yılEvlen erken bitirirsin okulu :D ve ya bitirmene gerek kalmaz :D okula git ama dersler romantizm yaşarsınız.
00 Yorumla
+1 yılo adamı eşşşek sudan gelse bile dövmeye devam edeceksin rezil herifi...
012 Yorumla
Soran+1 yılbana aşık olmuş
- +1 yıl
onu dayağa aşık edeceksin döve döve. yaşına başına bakmadan vallahi cinlendim akşam akşam
Soran+1 yılağladı
- +1 yıl
Neden ağladı?
Soran+1 yılkendısıyle çok mücadele etmış kendısı de bunun olmayacağının farkında bu yüzden ağladı
- +1 yıl
inşallah başına bela olmaz.
Soran+1 yıltezi ondan alıyordum baska hocaya aktarmıs bugun öğrendım okulda da son kez gördüm artık karsılasmayacağız böylesı daha ıyı heresy için tekrar özür dilerim yolun açık olsun dedi
- +1 yıl
inşallah dediğini yapar çünkü evladı yaşındaki biri için böyle şeyler beslemesi aklen sağlıklı olduğunu göstermez. nerdeyse benim kardeşim yaşındasın benim yaşımda biri de aynı şekilde davranmalı. hemcinslerimin içlerinde böyle aciz insanları gördükçe kendimden utanırım çoğu zaman.
Soran+1 yılo da böyle seylere karsı olan bırıydı lakın duygularına engel olamadığını söyledı kendıyle mücadele etmıs fakat duygusuna yenılmış ben su an çok ümitsizim bu olay benı yıprattı hayattan soğudum :(
- +1 yıl
o duygularına yenilme filan işin kılıfıdır kardeşim o hormonlarına yenilmiş ne demek yaa duygularıma yenilmek. eee gencecik kız terü taze kendi haşat elvis binayı terk etmiş birde utanmıyor da böyle diyor. bende üzülme. eğer seni rahatsız etmeye kalkarsa o zaman üzüle bilirsin işte.
Soran+1 yıletmez rahatsız o karakterde değil
- +1 yıl
inşallah öyledir.
+1 yılbizim okulda da vardı bir hoca :D her 2-3 yılda bir bir öğrencisiyle evlenir mezun edip 1-2 sene takıldıktan sonra boşanırdı :D akıllı ol..
00 Yorumla
+1 yılSiz hepiniz iyi oyuncularsınızda, Biz artık o flimleri izlemiyoruz !
12 Yorumla
Soran+1 yıloyun değil gercek
- +1 yıl
yaw he he
Takma kafana yol ver hocana gitsin bende unuversitede bir hocadan hoslandim acik acik syldm sizden hoslaniyorum dedim hoca evli cikti oda 18 gunluk ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Umut vermesen niye evlenme teklifinde bulunacak ki vardir biseyler veya senin ona karsi olan seviyeli ilgini o ask sandı
07 Yorumla
Soran+1 yılevet dediğin gibi oldu 4 yıldır en yakın arkadas gıbıydık arada duyguları oluşmuş bana karsı uzun zamandır oluşmuş fakat ilk zamanlar dile getirememiş sonradan yükünü taşıyamayınca söylemiş
Soran+1 yılağlamak istiyorum yanlızca
Soran+1 yılkendımı suçluyorum
Soran+1 yıltamam
+1 yılKibarca reddet. Onu bir hoca bir abi olarak sevdiğini dile getir :)
00 YorumlaAnnene banana söylersen sana yok demezler. adam profosör nede olsa. (: mevki makam aşta önemlidir, olur olur bize sorma. sen zaten olurunu düşünüyorsun ki sormuşsun. sıkıntı cekmezsin. devam et...
02 Yorumla
Soran+1 yılne biçim söz bunlar ben acımdan ölüyorum hiç mi vicdan yok sende
+1 yılSen once hesap yapmayı hayatı ogen sonra git evlen ya yazık acınası durum
06 Yorumla
Soran+1 yılhayatı da hesabı da çok ıyı bılıyorum
- +1 yıl
31 yaş farkı 27 hesaplamıssın :D:D
Soran+1 yılysnlış ysxmış olsmsm mı ysnlış yere odaklanmışssın
- +1 yıl
Sen onu parası için seçiyorsun 8-10 sene sonra kuşu kalkmayacak sen ona boynuzu takacaksın olup gidince paraya konacaksın sevgı falan beklemıyorum ılıskınde
Soran+1 yılpara hayatta en son değer verdiğim şey
- +1 yıl
tahmin edebiliyorum
Karar vermeden önce olsaydı hocan eşeklik etmiş derdim ama sen de kararını vermiş kabul etmişsin. Şimdi de sen eşeklik etmişsin.
00 Yorumla
+1 yılyardıma gerek yok olmaz diyorsun sevmediğin biri ile evlenecek halin yok.
05 Yorumla
Soran+1 yılbaba gıbı gördum bu zamana kadar onu
- +1 yıl
Bunu ona söyle ben sizi baba olarak gördüm ve bir sevgili gibi görmem imkansız de bir daha samimi olma.
Soran+1 yılsöyledım ancak çok ağladı çok acıdım ve babam gıbı düşündüğüm birini kaybettim çok aptalım insanların bana yaklaşımlarını anlayamıyorum :(( etrafımda bu olay duyulursa herkes hakkımda yanlış düşünür
- +1 yıl
yapacak bir şey yok o üzülmesin diye kendini üzecek halin yok. tabi birazda sende suç var bir insanın sana ne amaçla yaklaştığını kestirmen gerekir sonuçta çocuk değilsin.
Soran+1 yılhata bende
+1 yılTeklif etmesini isterdin etse kabul de ederdin güç para senin eline geçeceği için hayaller de kuruyorsundur ama hoca sana bakmaz kanka boşver
00 Yorumla2. Kitabınızı da Okudum Harikasınız bir imza alabilirmiyim?
16 Yorumla
Soran+1 yıl3. de basroldekının adı samet olcak
Soran+1 yılben yandım sende yan
Soran+1 yılne?
Gizli Üye(30-35)+1 yıladamın senin yaşında kızı oludu be evlenseydi ne düşünüyon bacım
07 Yorumla
Soran+1 yılvar zaten benle yasıt kızı
Cevap sahibi+1 yıladam utanmaz bile ya
Soran+1 yılutanmış ancak söylemış
Cevap sahibi+1 yılsen 20 yaşında olsan adam 47 başka birinin başına gelse o hoca için ne söylerdin onu savunurmuydun
Soran+1 yılsavunmazdım asla
Cevap sahibi+1 yılo yuzden genç yaşını heba etme sana değceklere bak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılhocam ayıp oluyor ama, de anlamazsa kafasına odunla vur.
00 Yorumla
+1 yılZengin mi bari ölmesini bekleyip mirasına mı konacaksın? Başka bir amaç olamaz evlenmek için^^ senden büyük çocugu da vardır kesin.
00 Yorumlane güzel mutluluklar dilerim o zaman :D
gönlünce olsun herşey :D01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim inşallah verdiğim karardan pişmanlık duymam :))
+1 yıltövbe ya bu profesörlerde böyle yaparsa işimiz var ülke olarak
07 Yorumla
Soran+1 yılaşık olmuş bana
- +1 yıl
annen demiyor mu kızım sana. sende çok samimi olmasaydın hocan o sonuçta
Soran+1 yılkeşke olmasaydım annemın habrı yok :(
- +1 yıl
hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak bunu da bil
Soran+1 yılne olacak peki?
- +1 yıl
bilmem yaşayıp göreceksin
Soran+1 yıltamam
+1 yılistersen herşey olur istemessen olmaz sana kalmış
evlenme teklifi budur
teklif olmasa kolundan tutar hadi evlencez derdi00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılElvis binayı terk etmiştir Mavi haplarla ayakta duruyodur kesin..
02 Yorumla
Soran+1 yılne?
- +1 yıl
Diyorum ki devir kötü kolla götü
+1 yılNormalde öğrenciler bize aşık olur ve onlar bunu isterlerdi. Roller mi değişti?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayatta hersey oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. çok var senin gibi bildiğim hocasıyla evlenen.. olur mu olmaz mı sen karar vereceksin:?
020 Yorumla
Soran+1 yıl27 yaş
Soran+1 yılbaba kız gıbıydık abı gıbı görmüştüm 4 yıldır çok sevdiğim bir abim olmuştu şu an kendımı yanlız ve çaresız hissediyorum biri ölmüş gibi
Soran+1 yıldün geceden beri ağlıyorum okula da gıtmek ıstemıyorum :(( haklısın öyle de yıne de onun ağlamasına dayanamadım
Soran+1 yılo da ağlıyor :(( ben aptallığıma ağlıyorum
Soran+1 yılgereksız yere konusmamalıydım o kadar elın adamıyla
Soran+1 yılyıne de benım sucum üniversite öğrencisi hocasıyla o kadar samımı olmamalıydı
Soran+1 yılne yapacağım ben
Soran+1 yılkımse benı tanımıyor kı
Soran+1 yıltanımıyorum merak etme
Soran+1 yılpekı sağol
+1 yılÖlüyü dır iyi geçti gözü sana mi dikti pis bunak de tokati bas
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Lâ aranızda kızı kadar fark var neyin sorusu bu normal bişey değil
01 Yorumla
Soran+1 yılne yapalım oldu bir kere
- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler