AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
324Cevap
Aldatan biri tekrar aldatır kişisi kim olursa olsun
Bende öyle düşünüyorum
Huylu huyundan vazgcmez aldatır yapar kanında var çünkü öyle insanların
Yeni ilişkisinde şu an mutluysa?
Dedim ya kanında var yapar istediği kadar mutlu olsun yine de gözleri disarda olur
Hmm anladım
Beni aldatan birisiylw asla olmaz o is ne olursa olsun!!!
Aynen öyle
Bilmem kisiden kisiye değisir ama büyük ihtimalle yapar
Aynen bence de yapma ihtimali yüksek
En başından bil, arsizlasmis insan hiç utanmaz yaşından başından. .
Tekrar yapar yani
Aynen öyle..
ilk pişmanlık büyük derstir almayan çok pisman olur, bu arada çok pişman olan hiç pişman olmamıştır.
Pişman olmadı aldattığı için
Bak kendin diyorsun bir adam neyse odur dostum bunu unutma
Haklısın. Adam olsa hiç aldatmazdı
Adam olan iki şeyi yapmaz;
1. ağlatmaz
2. Aldatmaz
çünkü aglatmak insanın yüreğine, aldatmak insan onuruna yapılan en Çirkin saldiridir.
Haklısın. Adamlıktan uzak kalmış
Bende erkeğim ve bunlardan kadına el kaldıran o şerefsiz it köpekler den nefret ediyorum !!! Bunlara her zaman tepkimi gösterdim gostericem de haa aynı sey sadece erkekler için değil kadınlar için de geçerli,
bende hep aldatildim ulan 16 yaşında kiz onunla sevişme dim diye kavga ettik kovdu beni o aksam eve birini almış hamile l*n !!!
Ohaa be yok daha neleeer :O
Valla bak ciddiyim
Kaç yaşında kız? Evli falan değil demi
16 yaşında daha ya ne evliliği 5-6 aylık oldu galiba
Yuuh bee. Anası babaaı yok mu bu kızın töbe yaa
Var var da Ikisi de bir halta yaramaz, karakter, şeref haysiyet yoksulları..
yaa sen 16 yaşında bir genç kızın odasında yine ergen birinin kalmasina yatmasina nasıl izin verirsin?
Baya geniş birileriymiş. Kız da hamile kalmaya meraklıymış sanırım
Bilemiyorum ama benim canim çok yandı onunda yansın
Yanına kalmaz ya. Kimsenin hakkı kimsede kalmıyo
Umarım öyle olur, ben ergen genç kiz hata yapmasın istedim kiz benim yoklugumda baska bir veledin altına yattı o...
Ne hali varsa görsün ya
Aynenn oyle
yine aldatır Allah benden öylesini uzak tutsun amin :)
Amin canım amiin
%100 aldatir evlenir gene aldatir karakter meselesi
Bence de aldatır
ooo orospunun tövbesi olmaz :D
hayat felsefesi yapmıştır onu
Katılıyorum.
alışmış kudurmuştan beterdir :)
bir süre dişini sıksada, sondasında illaki aldatır
Bence de öyle
o kızı senle aldatmış, şimdi geri dönmüş, sonrasında onu yine bir başkasıyla aldatacak, belkide bu kişi yine sen olacaksın.
Böyle bir döngü işte...
Hayır öyle değil. Ben 2 yıllık aldattığı eski aevgiliaiyim. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
Gör bak o kızıda aldatacak. İstediği kadar havalı falan olsun o kız
İnşallah aldatır. O kız da benim yaşadıklarımı yaşar umarım. İkisini de Allaha havale ettim
kızda adiymiş ama seninki dahada adiymiş
öyle birşey yap, öyle bir konuma gel ki, o adi 'ben bu kızı nasıl elimden kaçırdım, nasıl olduda değerini bilemedim' diye başını taşlara vursun, o kızda seni kıskanıp gebersin
Napmalıyım mesela? Whatsappda engellemişti 1 hafta önce kaldırdı engelimi
bende onu düşünüyorum, ne yapmalısın.
öyle birşey olmalıki, onların ikisinede çok yüksekten bakacağın bir konuma gelmelisin.
aslında bir kaç fikir geliyor aklıma ama burdan yazamam
Neden?
bilseniz hakverirdiniz arkadaşım
Neyse
yapmaz l*n bellki seviyo dönmek istio ben kefilim mk
Nasıl yani? Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
Baristin diyelim aklinda o acaba sorusu olucak devamli bunun icin bile ayri kalmaya deger...
Aldattığı 2 yıllık sevgilisiydim. Şu an başkası var hayatında. aldattığını öğrendiğimde ayrıldık 2 ay sonra şans istedi affettim aylar sonra terketti. O aldattığı kızla şu an
Gözü dışarda olan kim olursa olsun aldatır bu gerçek. Er ya da geç eline geçen fırsatı değerlendirir..
Haklısın bence de aldatır
aslında her insan gibi bile bile hata yapar ve maalesef gene aldatır
bir kez yapmışsa tekrar yapma ihtimali çok yüksek
aynen öyle zaten güveni bir kere sarsmış
Aynen
Aldatırır.. Sırayla teker teker herkesi bir güzel aldatır... Sıkılması yeterli...
Bence de öyle
;)))
Aldatabilir. Ya senin icin ya bir baskasi icin. Aldatmiyorsa sevdigi icin.
Büyük ihtimal aldatır ama dimi
Evet yani..
güvenilir biriyse aldatmaz ama siz yine güvenilmez birine gitçeksiniz orası kesin
Ben aldattığı kişiyim. Onun da güvenilir olduğunu söyleyemem
hayır ben başka insanlardan söz etmiştim ama evet o güvenilmez biri aldattıysa yine aldatır
Aynen
cnım benim. bence aldatmak insanda bir bağımlılık yaratır ve bu yaşam içimi halini alır insanlarda. bir içki sigara gibi bağımlılık oluverir.
Peki şu an ki yeni ilişkisinde mutluysa?
insanlara güvenmekten vazgeçmesin o zaman. belki sonunda üzülür acı çeker ama pişman olmaz. en azından denedim der. hem belki de değer buna. :)
Hmmm anladım.
Sen hiç yolda sabahlayan şarapçı kız gördün mü? Erkekler daha çok sever. Tabi kişiden kişiye göre değişir..
Ee yani?
Anlayan anladı
Aldatmak bir kişilik bozukluğu karşıdaki insana saygısızlıktır. Bunu bir kere yapmışsa yine yapabilir.
Bence de yapar. Huylu huyundan vazgeçmez
Alışmış kudurmuştan beterdir derler seni aldattıysa onuda aldatır muhakkak çünkü senden bezince seni aldatan kişi ondan bezincede onu aldatacaktır...
Aynen bende öyle düşünüyorum. Peki ya şu an mutluysa?
Birirnin ahını alıp başkasıyla mutlu olmak zordur Allah var.. geçici mutluluklardır onlarınki...
Zaten oturup kalkıp Allah'a havale ediyorum ikisini de
Allahtan başka sığınacağımız bir kapı yok varsın Allahtan bulsun bulacağını zaten Allah senin intikamını sessizce alır sen bile şaşırırsın...
Ondan hiç şüphem yok. İkisi de belasını bulacak
Öyle bir zamandayızki artık insanların taktıkları maskeler bile sahte...
Aynen. Kime güveneceğimizi bilemez olduk
Aldatmak karakter meselesidir. Bıkmak falan değil yani. Tabikide aldatacaktır. O kadar çok örneğini gördüm ki.
Peki ya şu an çıktığı kişiyle mutluysa?
Şimdi mutludur bişey yapmaz ama illaki aldatır eninde sonunda çünkü ömür boyu mutlu mu olacaklar ufacık bişey de yapar. Erkeklere güven olmaz bu devirde.
Evet haklısın. Zamanında benimle de mutluydu ne de olsa
Bir insan 7'sinde ne ise 70'inde odur karakteri öyledir değiştiremezsin...
Ama şu an mutlular
hiç emin olma çoğu insan sadece hayatındaki buzdağının deniz üstünde kalanını gösterir altını kendine saklar...
Öyle mi diyosun
öyle diyorum yakında daha iyi tanırsın merak etme...
Görücez
Bilmeden tanımadan birşey diyemem ama büyük çoğunluğu aldatır.
Bence de
bir insan Bir hatayı birkere yaptımı o hata bunda zamanla oda farkında olmadan huy haline gelir
Galiba haklısın
Kadın olsun erkek olsun aldatmak ruhunda varsa insanın, tekrar neden olmasın ki der! :))
Doğru
Aldatir ya. Basta canim cicim sonra hopp baska kiz. Erkek iste. Ne bekliyosunki
Haklısın
hhuylu huyundan vazgeçmez sözünü biliyorum ama kimden duyduğumu hatırlamıyorum
Yapan bidaha yapar bence de. Çünkü adam olsa hiç yapmazdı
karaktersizse her zaman ypar güvenilicek tip değil.
Yapar bence de
Okuduğun kitabı, bir daha okuduğunda sonuç değişirmi?
Değişmem
Aldatir. Affedildigi icin kabul goruyorum diye daha bir ozguvenli yagli balli aldatir hemide :)
Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
Bence koy g... tune rahvan gitsin. Umursamaya degmez bile.
Umuraamıyorum artık. Günlerdir whatsapp face hiçbir yere girmiyorum. Sırf uzak kalmak için
seven erkek aldatmaz zaten aldatan erkek adam değildir. Önce sevgisinden emin ol...
Ben aldattığı eski sevgilisiyim.
birşeyleri başkasında arıyorsa ya sen ona istediklerini verememişsindir ya da o zaten seni sevmemiştir.
Bilmiyorum artık.
ilişkide kopukluk olmasa aldatması muhtemel değildir :)
Mesafe varsa?
o herife dersin kizlr soruyoda sordum aldatır dediler ikile gözüm görmesin :D
Ben aldattığı 2 yıllık sevgilisiydim
Bir kere yapan. Herzaman yapar. Buda bir hastalık türü. Teshisi doyumsuzluk..
Peki şu an mutluysa? Tabi benimleyken de mutluydu ama bilemedim şimdi
Aldatmanin neresi mutluluk olabilirki? Aldatma bir hastalik biçimi. Benim görüşüm bu. O kişi artiķ benimsemis olayı. Ona normal gelir
Yani aldattığı kişiyle mutluysa?
Aldattigi kisi ilede mutlu, aldatılan ile de.. o zaman o kesin ruh hastası
Deli o deli :)
Madem cevabı biliyosun. Fazla uğrasma onla. Salla gitsin.. :))
Salladım gitti
hiç aldatmayan da aldatabilir, duygularınla mantığın arasında kalma.
unutma Aşk arafta barınmaz
2 yılık aldattıüı sevgilisiydim ben. Aldattı ayrıldık tekrar dön bana senim benim ol falan dedi barıştık. Aylar sonra hiç bişey demeden terketti aldattığı kişiyle çıkıyolar şu an. Mutlu gibiler ama zamanında benimle de mutluydu
Boşver onu ne hali varsa görsün.
Allah'a havale ettim belasını bulur zaten
Tabi ki
Aldatan insan adidir hersey beklenir ben olsam guvenmem huylu huyundan suylu suyundan vazgecmez
Ben aldattığı sevgilisiydim. Şu an başka kızla ve kız beni bildiği halde çıkmıştı onunla. Onu da aldatır mı diye merak ettim
Aldatir tabi rezil insan birak ne halleri varaa gorsunler onlari dusunmen bile hata
Dönse affetmem ama pişman olup o it gibi dönüşünü görmek istiyorum
Yaw burak ole bir karaktersiz sana donse ne pisman olsa ne zerre kadar onemsemem ben kanka
Ya ne bilim o pişmanlığını görmek istiyorum
ya evli adam sürekli aldatıyor... sen neden bahsediyon... bu hayatta her şeyi görüyon.
Sende haklısın aslında
evet ne insanlar biliyom. karısı dünya güzeli. ama karısını aldatıyor...
Amaçları ne anlamıyorum ya. Marifetmiş gibi
bunlar hep soğukkanlı. yani önemsemiyorlar. hayat böyle kimin ne yaptığı önemli deği. herkes bakıyor bir şekilde..
Haklısın. Biz onlar gibi olamıyoruz işte.
Can cikar huy çıkmaz. Hemen olmasada bir sure sonra ihtimali cok yuksek
Bence de öyle
illa aldattı diye hep bunu yapacak diye bişey yok elbette fakat fırsatını bulursa affetmez :D
Ahaha büyük ihtimal yapar mı yani
uygun ortamı bulursa yapmama ihtimali yok :D net olarak bu.
Bence de
Aldattıysa zaten sevmiyomuştu. Ama 2. kişiyi severse işler değişir değil aldatmak yolda kafasını bile kaldırmaz
Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo. Ben o kızdan şüphelendiğim zaman ilkin tanımıyorum dedi sonra arkadaşım dedi. İlişkilerini kızdan öğrensim aonra ayrıldık. İkimizi birden idare etti sanırım
Diğer kızda sorun varmış yani
Nasıl bir sorun
Aldatma sebebine bağlı zevk için aldattıysa tabiki de aldatır ama bir geçerli bir sebebi varsa bir ihtimal aldatmayabilir
bir kez aldattı affettim aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. Şu an aldattığı kişiyle beraber
boşver onu bence alışmış bir kere senn affetmene
Dönse affetmem. Canı cehenneme
aynen öyle yap zaten sevse ilk başta o hatayı yapmazdı
Aynen
aldatmak karakter meselesidir bence karakteri bozuk insan da birdaha aldatır erkek olsun kadın olsun bu böyledir bence
Bence de. Karakteri yerinde olsa hiç aldatmazdı
sıkılıp aldatmis olabilir asla yaptığı sey kabul edilebilir değil ama yasadigi iliskiye gore değişir fikrimce
Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
o kizla da mutlu olmayacaktir emin ol hem allah yasamamiz gereken seyleri yasatir bize bir seyi elimizden aliyorsa daha iyisini verecegi icindir sikma canini ah almış biri mutlu olamaz zaten serefsizin teki bence biraz kendine hakim olup hayir demelisin tekrar donunce bir cacik olmaz bundan
Tekrar döneceğini sanmıyorum. Ama dönerse kesinlikle affetmem. Allaha havale ettim ikisini de
Hangi konu olursa olsun ders almamış bir insan aynı şeyi tekrar eder. Kaldı ki bir insanın kalbini aldatan kolay kolay ders almaz.
Ders almadı beni aldatırken. Peki şu an yeni ilişkisinde mutluysa?
karakter meselesi kimisin burnu gerçekten yanar kimiside aldırş dahi etmeden yapacağını tekrardan yapar
İlk aldatışında pişman olmadı
kendin diosun pişman olmadı devamı gelir bu gibilerin ruhu kaypaktır tek hatada silmek uzak durmak lazım
Haklısın
birden fazla kişiylende aldatır zefkin gözü kördüdür bu insan dugusuzsada ozaman korkmak gerek çünkü zevk insanı bazen kaymettirir
Zevkine düşkün ve havalı biri
bir kere yapan gene yapar aldatmak karaktersizliktir aldatan insanın karakteri bozuk olacağı için sürekli aynı şeyi yapar
Aynen. Karakterli olsa zaten 1 kez dahi aldatmazdı
Eger alismissa ve kanindada aldatna varsa devamli yapar sence bir ari sadece bir cicekten bal yaparmi bence yapmaz
Bence de yapmaz
Kesinlikle aldatır , karakteri o yöne meyilli 😉 en azından aklından geçirir ki bu da aldatmak değil midir?
Tabi ki aldatmak sayılır. Zaten aklından geçirmişse yapması da an meselesi olur. Peki ya şu an ki yeni ilişkisinde mutluysa?
Ne zamana kadar toz pembe gider ki ufak bir sorunda yine bir kaçış arayacaktır bence kendini değiştirmeli bu da hemn olacak birşey değil bnce uzun zaman tedavi ve iradeyle belki ki o da kesin değil bence.
Aynen katılıyorum. 2 yıllık aldattığı eski sevgilisiyim ben. Kız beni bildiği halde çıkmıştı onunla. Ve şu an çıkıyolar mutlu gibiler
yakında paranoya yapar rahat ol sen 😉
Görücez :)
O adam o kızı 2 yıldır 1 kez aldatmamıştır zaten. Aldatmaktan insanlatın kastına göre değişir tabi ama aldatıyorsa ardı arkası gelir
Ben 2 yıllık aldattığı eski aevgiliaiyim. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
Aldatmak bir kisilik deformasyonudur karsısındaki kim olursa olsun adam veya kadın karaktersizse yine aldatır yine aldatır benim fikrimce
Bende öyle düşünüyorum
karşısındaki kişiyi gerçekten seviyorsa aldatmaz değişebilir
belki o kızı gerçekten seviyor olabilir eğer ciddiyse ve seviyorsa aldatmıcaktır ama senin adına üzüldüm aldatılmak gerçekten çok kötü bişey kızın yaptığıda hiç hoş değil bence layığını bulmuş boşver :)
Görücez bakalım
Karaktersizdir be oyle bir insan onu aliskanlik haline getirmistir bunun devami gelirde yani
Umarım kız da benim yaşadıklarımı yaşar.
Sen skma canini boyle tipler ona buna gider ama yine donup dolasir sana gelir illa ki onda bir iz birakmissindir
2.5 yılda kesin bırakmışımdır bişeler. Numarasını sildim ama facede hala ekli. Whatsappdan bakarsa onu engellediğimi düşünür. Fotomu falan sadece kişilerim görüyo
Bacim insallah it gibi pisman olur solugu senin yaninda alir
Amin inşallah. O zaman da tekmeyi atmayı iyi biliyorum
kaçarı göçeri yok fırsat kolluyordur aldatmak için:)
Şu an yeni ilişkisinde mutluysa?
o karaktersizliği yapan emin ol yine yapacaktır
Ben aldattığı eski sevgilisiyim. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
huylu huyundan vazgeçmez bikere aldattıysa arkası gelir
Bende öyle düşünüyorum. Peki ya yeni ilişkisinde şu an mutluysa?
mutluysa yapmaz sanırsam mutluluğu biterse gene yapar yni
Hmmm anladıım
Herkes farklidir buradan fikir al ama uygulama bu konuda hata edersin
2 yıllık aldattığı kişiyim ben
O belli zaten
Fikir al ama uygulama dedin de o yüzden dedim
katılıyorum alışkanlık olmuştur 2 yıllık ilişkisini heba etmiş hayır gelmez ondan
Peki ya şimdiki ilişkisinde mutluysa?
2 yıl boyunca mutsuzmuydu silah zoruyla mı sevgiili oldu ya da bir kaç mutsuzlukta başkasına mı gidicek
Aldattığı sevgilisiydim ben. Mutluyduk ama aldattı işte. Şimdi o kızla da mutlu
hiç takma kafana bence sonuçta yeni olduğu için iyi olmaları normal şu an
Evet orası öyle
Sonuçta nasıl birisi olduğuna bağlı. Karşısındakine çok aşıksa da aldatmayı huy edindiyse aldatır.
Yani aldatma ihtimali yüksek
Evet öyle diyorum karekter meselesi.
Evet orası öyle
Yorumumu beğenmedin mi? Benden iyi kimse bilemez bu konuyu.
Yoo beğenmemek değil. Ben zaten aldattığı kişiyim ve o kızı sa aldatsın istiyorum doğrusu. Çünkü hakediyo. Kız benimle çıktığını bildiği halde çıkmıştı sevgilimle. Şu an da beraberler ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şimdi onunla da çocuk hayali kuruyo
Haklısın bencede keşke onunla olmasaydım diyor musun?
Aslında demiyorum. Tecrübe oldu benim için
Evet bundan sonra daha iyi seçersin hayatına giren kişiyi.
Evet öyle olucak. Onun sayesinde kimseye güvenilmeyeceğini öğrendim
Öyle deme kesinlikle sevgiyi ve güvenmeyi hak edecek kişilerde var bu hayatta önemli olan onu bulabilmekte.
Zor bulurum
Kesinlikle aldatır bir kere yapmış zaten surekli devam ederr
Yeni ilişkisinde şu an mutluysa?
Belki bir ihtimal yapmayabilir ama mutlaka bişi olurda yapar aldatır diye düşünüyorum
Bende öyle düşünüyorum
Biri İçin Diğerini Terk Ediyorsa , Bulduğu Başka Birini de Bir Diğeri İçin Terk Edebilir...
Haklısın. Bende öyle düşünüyorum
Bence bu karsısındaki insana baglıdır. İlla aldatacak diye birsey yok
O da doğru. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
O zaman ben buna sadece karakter meselesi der susarım. İkiniz arasında gelgitler yasıyorsa bırak baskasında kalsın. Emin ol senin karsına istedigin gibi biri mutlaka cıkacaktır. :)
İnşallah çıkar