AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
324Cevap
Gayet tabi aldatacaktır o aldatmak için gelmiş dünyaya...
Belasını bulunca akıllanır
Aradigini bulamaz ve hevesi gecince aldatabilir belki
İhtimali yüksek
bir erkek bir bayanı aldatıyor ıse bunun devamı gelır bu onun hobisi olur
Yapma ihtimali çok yüksek
seviyorsa yapmaz birdaha ama insan kafayı yiyo düündükçe olmuyo yanı barıssanda sorunlar bitmiyoo
Aldattığı eaki aevgiliaiyim ben. Şu an hayatında başkası var ve mutlu gibi. Yani beni 2 defa aldattı diyebilirim ve hiç pişman olmadı
sen daha neyı takıyorsun uzuluyorusun değerrmi yaa
Takmıyorum ya canı cehenneme. Sırf uzak durayım diye ne faceye ne whatsappa girmiyorum rahatım böyle
Aldatır tabi çok ince bir detay var o detayı yakalarsan zaten aldatmasına ihtimal bile kalmaz
Ben 2 yıllık aldattığı eski sevgilisiyim
Bence sen de keyfine bak çok takma bu tür şeyleri sonuç olarak aldatmayan erkek yok
Aynen öyle
Yani sen de aldatabilirsin bence çünkü onun buna hakkı varsa senin neden olmasın?
Ben onun kadar karaktersiz değilim
bunun karaktersizlikle ne alakası var sanki erkekler kadar kadınlar da aldatmıyor mu sanıyoruz nedir?
Hayır aldatan kadınlar da var tabi. Kişilik meselesi bu. Ben aldatırsam ondan ne farkım olucak
sen aldatırsan ve bunu ondan intikam almak için yaparsan ondan bir farkın kalmaz ama keyif olsun değişiklik olsun ya da hovardalık olsun diye yaparsan bu sadece eğlenmek olur
sadece baktığın şeyi görürsün yani bunun karaktersizlik ya da aşağılık bir kişil olmakla alakası yok sadece yaparsın olur bu yolda yürümek , yemek yemek su içmek kadar doğal
Sana göre öyle. Neyse
Dedim ya bakış açısı
Anladım
Bencd kişi eğer pişmansa aldatmaz daha hatasını bilir sonuçta ama yüzsüzse devam eder aldatmaya
Olay şöyle : Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
aldatır tabi aklı olsa 1 incisinde yapmazdı
Aynen adam olsa hiç yapmazdı
tabikidee
Afedersn bir laf vardir orospunun tovbesi y... gorene kadardir diye bence akillanmaz
Haklısın. Tekrar yapar bence de
alışmış kudurmuşdan beterdir hayata bakış açısına bağlı
yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır ;)
Haklısın
sadık olmaya alışmayan kişi hiç sadık kalamaz
Haklısın
xper verirmisin :) rica etsem
Aldaymaz diye düşünüyorum
Ben aldattığı eski sevgilisiyim. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo. Aldatılmama göz yumduğu için o da aldatılsın istiyorum
kesnlikle yapar hemde defalarca
Peki yeni ilişkisinde şu an mutluysa?
hayır canım saçmalama bir önceki ilişkidede mutluydu zamanında
Evet haklısın
Alışmış kudurmuştan beterdir derler bilir misin?
Bilirim. Peki yeni ilişkisinde şu an mutluysa?
ikinizi birden idare ettimi?
Ben aldattığı 2 yıllık eski sevgilisiyim. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
ama sen kopyalayıp yapıştırmışsın. + bu sorumun cevabı olsaydı zaten bu soruyu sormazdım
İkimizi birden idare etti evet. Ben o kızdan şüphelendiğim zaman bu kim dedim tanımıyorum dedi. Halbuki o zaman 1 ay olmamıştı ilişkileri
ve sen hala onu mu düşünüyosun? sil aklından onu bir an önce bence. yapar yine yapar ve yapıcaktır da
O kız hakediyo zaten. Sevmiyorum artık sadece merak ettim
merak ta sizin tek zaafınız zaten. normal merak etmen
Whatsappda engellemişti beni 1 hafta önce engelimi kaldırdı. Facede de hep ayrılık sözleri falan paylaşıyo ama whatsapp durumları o kızla karşılıklı. Çocuk hayallerini belirtmişler durumda
aldatır huylu huyundan vazgeçmez
Şu an yeni ilişkisinde mutluysa bile mi?
erkekler deli gibi aşık olunca da aldatıyorlar çok azınlıkta tanıdım aldatmayan erkek
Evliler bile aldatıyo bu devirde
aynen
gerek duyduğunda yeniden aldatacaktır emin ol ;)
Peki ya şu an yeni ilişkisinde mutluysa?
aldatmak farklı bir duygu bir kere aldattınmı o işi profesyonelleştirmeye çalışırsın ;)
Daha farklı yollarla mı :) anladım
şöyle ki bir kere aldatma oldu ise eğer; bu işlem yakalanana kadar devam edecektir. yakalandıktan sonrada aynı şekilde yakalanmamak için farklı yollar deneyecektir. bu da aldatan kişiyi konuda uzman hale getirecektir. özet olarak al-da-ta-cak :) üzgünüm.
Hmmm anladım.
vardır o potansiyel %70
İhtimali yüksek
Aldatır kesin doğasında vardır mutlaka
Peki ya şu an mutluysa?
başkasıyla mı?
kanı bozuk heryerde kanı bozuktur
Haklısın. Yine aldatır
Pisman olduysa yapmayabilir...
Brni aldattı pişman olmadı. Şu an başkasıyla
Aldatilan kisinin de hatalari olabilir unutma
Emin ol hiçbir hatam yoktu. Aldattıktan 2 ay sonra benim ol geri dön seninim falan dedi affettim aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da mutlu görünüyo
eğer aldattıysa, o kapasitesi varsa, gene yapar
bir kez aldattı tekrar yapmaz dedim affettim aylar sonra terketti. Şu an aldattığı kızla ve mutlu gibiler
vay adi :)
Puştun teki
hayatta her şeyi bir ders olarak gör. boşver :)
Tecrübe oldu
Bunu yapmayı kâr görüyorsa her zaman yapar.
Yapar bence de
tabıkı de aldatır -_-
Bence de kesinlikle aldatır
huylu huyundan vazgecer mi sence kardeşim?
Ben fikrimi soruda da belirttim. Bidaha yapar bence
Bence yapar hemde eğer yaptığı kişi aynisa seve seve yapar o kardeşim cunku o kişi onu afetten kişi den yuz buluyor ya da ben aldatsam bile beni sevdiği icin bana geri döner düşüncesi hakim o kişi de kardeşim...
Yok aldattığı kişi benim ve ayrıldık. Şu an başka biri var hayatında ve mutlular. Onu da aldatır mı merak ettim
Eger 2 yilda seni altldatmissa onuda altadır kardeşim onun icin kafana takma böyle köpekler yüz buldukça altadır kardeşim... siktret böyle köpekleri adam yerine koyma
Haklısın
Haklı dediğin için Sağol kardeşim hayde size rojbaş :) hayatta gülümse anı yaşa yeni bir sayfa aç kendine. ... ömürlük sevgiler mutluluklar dilerim kardeşim sana akrabalarinla mutluluk icinde kal bugün de tuafim ya ben cok dua ettim ama herzamn oyleyim hade tekrar rojbaş :)
Saol :) Rojbaş :)
o çocuk o kız için seni bırakır ben sana diyim
Nasıl yanii
eski sevgilisiyle barışacaklar
Eski sevgilisi ben oluyorum :) şu an kızla mutlular ama
2 yıl birlikte olduğu ve aldattığı kızla birlikte olacak tekrar diyorum.
haaaa pardon. aaa tamam tama. sana geri dönmek istiycek ya bence
Şu an mutlular ama? Dönmek istediği zaman bulamıycak ama beni. Peki nerden vardın bu sonuca :)
içime öyle doğdu bilmem ki
İnşallah dediğin gibi olur
Devamı gelecektir kesinlikle.
Yeni ilişkisinde şu an mutluysa?
Mutluluk grip gibi. Artık uzun süreli olmuyor.
Haklısın
Karakter meselesi. Bana göre aldatmaz gibi
Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
Orasını bilmiyodum o zaman o kisi problemli bende yasadim cunku aglayarak pisman oldugunu soyledi. Olayin usunden 2 sene gecti hala beraberiz:/
Bidaha yapmaz inşallah. Ne kadar süre sonra pişman oldu peki?
Büyük, büyük ihtimalle..
Aynen ihtimal çok yüksek
aldatir bacim emin ol
Bence de aldatır
evet bir kez yapmışsa sürekli yapar
Bende öyle düşünüyorum
ilişkiye başladıqı kişiye baqlı ve samimiyetine :)
Brn aldattığı eski sevgilisiyim Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo. Aldatılmama göz yumduğu için o da aldatılsın istiyorum
sana bişi diyim mi kız o çocuktan sana hayır gelmez boşver o hiç bir zaman mutlu olamaz sıkma sen o tatlı canını :)
Umarım yaşattıklarını yaşarlar.
fazlasıyla yaşayacaklar emın ol :)
İnşallah inşallah
:)))
O hep aldatır kacari yok .
Bence de
Tavuk götü yemin tutar mı?
Tutmaz
senle aldattı birini dimi :D
Hayır beni başkasıyla aldattı
yine aldatır dostum gen gibi du da senden geçmiş artk naapcaksn affetmeyi falan mı dusunuosn
Hayır dönse de affetmem. Merak ettim sadece
bırak allahından bulsun
Allaha havale ettim zaten
Alışmış, almış tadını bir kere sürekli yapar
Peki ya şu an ki ilişkisinde mutluysa?
Kişiden kişiye değişir ama genel olarak bakarsan aldatan tekrar aldatır
Orası öyle
Abi ban yedim. s. s
Tobe tobe. Tadini almis bir kere? !
kadındanmı bahsediyorsun birader tadını almıs nedir:D erkek dedigin adamsa yapmaz hadi yaptı diyelim birdaha yapmaz kisiligi duzgun biriyse baktın bida yaptı yol olmaz zati sutu bozuktur ya da sen ilgi gostermiyonsundur arkadas
şu anda aldatıyordur belkide
Belki de
Su içen bir daha içermi?
İçer tabi niye içmesin :)
Éeeeeeee ;p
Anladım :D
Sevindim ilk defa biri beni anladı :)
Hmmm :)
Çok derin bir Hmm
Hıhı
Kıh kıh ne zaman?
Erkek evet , kadın hayir
Peki erkek şu an ki yeni ilişkisinde mutluysa?
Erkeklere guvenme , butun oyuncaklar benim olsun diyen cocuk gibiler hepsi. Ama aldatacak diye de paranoyalarla kendini mutsuz etmenin anlami yok. Aldatırsa yol verirsin gider
Ben zaten 2 yıllık aldattığı kişiyim. Merak ettim sadece
Vay hıyar
köpek b. k yemekten vazgecmez derler
Peki ya şu an ki yeni ilişkisinde mutluysa?
daha önce yaptıysa bir daha yapar
Yaptı malesef
Bkz: once a cheater always a cheater..
Aynen
Aldatır yüksek ihtimalle.
Bence de
Kesinlikle aldatir karakter meselesi
Alışkanlık gibi oluyo. Bence de aldatır
Huylu huyundan vazgeçmez. Yine aldatır.
Katılıyorum
Aldatan her daim aldatır.
Kesinlikle bence de öyle.
Fazlagüvenmemek gerek.
Aynen
huylu huyundan vazgeçmez
Aldatır mı yani
ewt
bugun bana yarın sana...
Ama şu an 2-3 aylık ilişkisinde mutlu gibi
seninle olan ilişkisinde de muhtemelen uzaktan mutlu gibi görünüyordu... hem neden görünmesin ki? gayet keyfi yerindeymiş...
asıl kafama takılan nokta bu ikinci kızın çocuğu bu haliyle kabul etmesi... zira sonuçta "aldatan" etiketini çoktan yemiş biri... üstelik aldattığı kişi de kendisi kızın... aynı şeyin onun da başına geleceğini nasıl ön göremez...
Haklısın. Ama kim bilir kıza neler demiştir. Belki de ben onu sevmiyorum, o benim peşimi bırakmıyo falan demiştir. Ama bu yine de aldatılmama göz yumduğu gerçeğini değiştirmez
aynen öyel değiştirmez... kız git bağlarını kopar ondan sonra gel diyebilirdi... ama dememiştir... zira bu sitede bile hoşlandıgım çocugun sevgilisi var onları nasıl ayırabilrim diye soru soran kızlar mevcut... gayet doğal yanii...
Öylelerinin taa... Şu an hoşlandığım bir çocuk var mesela, eski sevgilisiyle arasını yapmaya çalışıyorum. Ne tuhaf demi :)
o da yanlış... aralarına her ne suretle olursa olsun girme... bırak naparlarsa yapsınlar...
Kıza ulaşamıyo, ulaşmasına yardım ettim sadece
:)) iyilik meleği :)
:) diğerleri gibi sevgilisi olanlara yavşamıyorum en azından :) her ne kadar hoşlansam da onun sevdiği kız o
tebrik ederim seni...
teşekkür ederim :)
tabiii ki yine aldatır. sorman bile hata
2-3 aylık yeni ilişkisinde şu an mutlu ama
Ne fark ederki
Aldatır mı yine de
tabii ki.
Görücez
ya zamanında senle de mutluydu, öyle düşün.
2. de aldatır 3. de ---- öldürür ----
Yok daha neler
Alışmış kudurmuştan beterdir..
Bence de
Yapmayabilir. Belki o kişiye aşık olacak?
Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo. Ben o kızdan şüphelendiğim zaman ilkin tanımıyorum dedi sonra arkadaşım dedi. İlişkilerini kızdan öğrensim sonra ayrıldık. İkimizi birden idare etti sanırım
Kişiden kişiye değişir, genellememek lazım kippps.
Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
Alışkanlık olur yine aldatır..
Yeni ilişkisinde şu an mutluysa?
Kısa süre sonra sıkılıp yine heyecan aramaya başlayacak..
Haklısın
Alışmış kudurmuştan beterdir.
Aynenn
he yani bu bir arkadaşının problemi :D
Hayır aldatılan 2 yıllık eski sevgilisi benim.
Kesinlikle yeniden aldatır bizzat şahit oldum.
Peki erkek yeni ilişkisinde şu an mutluysa?
Küfür eder kaçarım öyle bir tipim :P
:D :D
aslında aldatmayabilirde bence
O da bir ihtimal tabi
yani sende ne buluyordu sonra seni neden aldattı diğerinde ne buldu bulduğu son noktaysa aldatmaz yok adam maymun iştahlıysa zaten devamı gelecektir yani bunun bir sürü kriteri var arkadaşım
Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
peki beraber oluyormuydunuz siz ve şimdiki kmızlada beraber oluyormu
Mesafe vardı aramızda ve beraberlik hiç olmadı. O kızla da aralarında mesafe var ama onunla olur mu bilemem
en azından yatmamışsınız buda bir şans senin için ve bırak diğeriyle ne yaparsa yapsın çıkart hayatından onları
Çıkardım Allaha havale ettim. Ne halleri varsa görsünler
ayen arkadaşım. eig bekliyorum senden
Bakarız :)
tamam
karsıdakıne baglı elınde tutmasan aldatır tabi
Hmm anladım
bağı elinizde nasıl tutarsınız?
bunuda ben mi soyluyum sen tutmasını bilmıyusan ben bısey dıyemem meyvesuyu
al bunu oku meyvesuyu
Doğar doğmaz ayağına geçirilen pembe patikler sana yumuşak başlı, sessiz ve uyumlu olmanı fısıldar.
“Öyle rahat oturma, sesli gülme, eteğine dikkat et, yürürken önüne bak” demenin kibarıdır ve kuralları ayaklarından bağlayarak uygulatmaya başlarlar. Özgürlükler kapısı rengi olan mavi patik yerine pembe giymek zor zanaattır. Çocukluktan başlayan uyarılar ve baskılanmalar, patik boyutunun büyümesine bakmaz ve ilerde de devam eder.
“Sen kadınsın, evinin kadını olacaksın” denir.
Önce mavi patikli ve soyadını taşıdığın babandan, sonra gene mavi patikli soyadını aldığın kocandan.
“Erkeğe ses edilmez, adam dışarıda bin tane kişiyle uğraşıyor ekmek parası için” denir.
Sanki kadın da dışarıda çalışmıyormuş gibi.
“Kadın dediğin evini pırıl pırıl tutar” denir.
“Mavi patikli ev işi mi yaparmış” denir.
Sanki mavi patiklinin dışarıda çalışarak sırtlandığı yükün bir kısmını o pembe patikliler almamış gibi.
Hadi bunları sindir. Tabi sindirebilirsen..
Mavi patik giyenler aldatır.
“Mavi patiklidir, yapm
Mavi patiklidir, yapmış bir hata, pembe patikli affedici olmalıdır” denir.
“Bak mavili pembeli patikler giydirilmiş çocukların var” denir.
“Büyüklük pembe patikli de kalsın” denir.
Dayanamayıp boşansa, “boşandın da noldu, patikli çocukların mavi patikli babalarından oldu, senin de adın pembe patikli dul oldu” denir.
Bu dedikodu ve akıl vermeler her ne renk patik giymiş olursa olsun her insan tarafından söylenir ve uzar da uzar…
Peki aksi durumda;
Pembe patikliye iftira atılsa, öldürülür. “Mavi patikli namusunu temizlemiş” denir. Konu kapanır.
Ağlarsın.
“Pembe patikli işte hemen ağlar” denir.
Gülersin.
“Pembe patiklisin, bu kadar gülme” denir.
Susarsın.
“Sen ne biçim pembe patiklisin. Başkalarının pembe patiklileri böylemi? Fıkır fıkırlar Allah için” denir.
Konuşursun.
“Pembe patikli milleti işte. Dır dır başının etini yer” denir.
Fikir verirsin.
“Sen ne bilirsin ki” denir.
Söylemezsin.
“Sen ne bilirsin ki” denir.