AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
324Cevap
Icinde var iste demek ki bu serefsizlik. Firsatini bulunca yine yapar bence
Zevkine düşkün biri aynı zamanda. Bence de tekrar yapar
Daha ne o zaman kesinlikle yaparr
Aynen
Aldatmak karakter zaafiyetidir. Zayıf karakter kolay kolay düzelmez. Boşver arkasından el sallamana bile değmez.
Boşverdim ama o it gibi dönüşünü görmek isterdim
Sana birşey soyleyeyim sen yüreğini dinle ne diyorsa onu gerekirse çıkarın için mutluluğun için kullan onu ve bir sans ver belki kıymetini anladı ;)
Ben aldattığı eski sevgilisiyim
Senin içinde olmasaydı buraya yazmazdn bnce , eğer yüreğnde varsa yüreğini vicdanını rahatlatmış olrsun en azndan ;)
Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
erkek her zaman her şekilde aldatır yeterki fırsatını bulsun aldatmam diyen varsa oda yalancı kişiliktir
Bence de aldatır.
Konuya bagla ne tür aldatma bu?
Bence öyle dùsünme yani hata yapip pisman olduysa ders aldiysa yine yapmama ihtimalide var derim..
Ben aldattığı 2 yıllık sevgilisiyim. bir kez aldattı 2 ay sonra seninim ger dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında brnimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
Ozaman sana şunu söylim dönüp dolasip senin ayagna gelir ble tipler...
Ama sen sakin gönlümü dinleyip kabul etme cok cabuk kaniyoruz biz kizlar umìdimizi hic yitirmiyoruz bellkii deyisir diye ama böyleleri huy oluyor kendilerinde ve vazgecmez anca yasi baya ilerleyince belkiii
Ben böyle gördüm cevremde ve bolye dusunuuorum canim ama o kizida aldatir merak etme nedemusler senin icin baskasini terk eden bir güm baskasi icin seni terkeder :)
Kim demişse doğru demiş :) dönse bile affetmem ama inşallah döner. O it gibi dönüşünü görmek istiyorum
Sen birgün birini bulursun oda yanliz kalir duyar senin beraberligimi boslukda seni hatirlar anca ozaman :)
Whatsappda engellemişti beni 1 hafta önce engelimi kaldırdı. Faceden hala silmemiş.
Ne iş anlamadım :)
Bak güzelim erkek senin onu hala tagdigini sevdigini kendisinin affedirenilceyini dusunuosa seni cepte görür.
Kizlar boyld durumda cok gurur inad ve agir davrannali boylelerini hayatindan tamamen engellemeli gercekden zor biliorum ama geleceyini düsün sonra insan vcok pisman oluyor ve gelecekde iliskisinide etkiliyor gecmis
Sırf belki pişman olur da yazar diye engellemiyorum. Dedim ya eğer bir gün dönecekse o it gibi dönüşünü görmek istiyorum. O yüzden engellemicem dursun öyle zararı yok. Sevmiyorum zaten artık
kişiden kişiye değişir, karşısındaki kişiye göre de değişir, öylesi çıkar ki karşina aldatmayı geçelim dokunup incitmeye kıyamazsın, çünkü öyle bir aşkla gelmiştir sana
Doğru
Ben katilmiyorum atalarimiz ne demis essek dustugu camura bir daha dusmez egeer seni seviyorsa bir daha yapmaz eger sevmiyorsa senden ayrilma icin yapiyodur veya tiskindirmek icin sen ;)
Ben aldattığı 2 yıllık sevgilisiydim.
Tamam anladim ama umarim yapmaz ama sende sans ver bir daha yapmaz umarim kafani takma derim ama affetmekte buyuk bir erdemlik seviyorsan affedersin svmiyorsan yol verirsin.
Beni aldattığı kişiyle şu an. Mutlu gibiler
Mutluysa bak geri cekilmeyi dene demekki sen mutlu edemiyorsun o kiz da olupta sen olmayan sey ney hemen hemen ayni varliksiniz sadece tip onada bisey diyemem ne yapacaksin karisma o zaman mutluysa mutluluk dile gitsin ;)
Peki
;) ;)
Aldatan her turlu aldatir kesin aldatir emin olabilirsin
Yeni ilişkisinde şu an mutluysa?
Aldatma konusunda ilk suçlu aldatan degil aldatmaya maruz kalandir. Cinsellikten dolayi aldattiysa sevmiyodur aşk yoktur. Ben 7 senedir aldatmadimda cinsellikte yasamadim. Sevmek cinsellikten üstündür.
Aramızda mesafe vardı cinsellik yoktu. Aldattığı kızla da aralarında mesafe var ama cinsellik olur mu bilemem
Aldtatma olasılığı yüksek ama illa aldatacak diye bir şey yok, bir de huylu huyundan vazgeçmez derler.
Evet aynen
Yüzüne bakmamak gerekir 2 yıldan sonra bu oluyorsa..
Yeni ilişkisinde tekrar aldatır mı? Şu an mutluysa bile?
Yeni ilişkiişi yeni bir birey bilemem bunu ama seninle yeniden beraberse benım icimde hep bir süphe olurdu istemezdim güvenemezdimm.
dedıgım gibi yeni bir ilişki ona nekadar değer verdiğni baglı ama bir söz vardır huylu huyundan vazgecmez
Evet orası öyle
Yapar tabiki utanma duygusu olmayan insandan hayir gelmez..
Yeni ilişkisinde şu an mutluysa peki?
bence aldatılan kişide de bir eksiklik olabilir. yani ikinci ilişkide de hüsran olacak diye bir şey yok. hemen hemen herkes hayatında bir kere bile olsa aldatmıştır ya da aklından bu geçmiştir. o zaman kimseye güvenmememiz lazım.
Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo. Çocuk biraz havalı ve zevkine düşkün biri
Huylu huyundan vazgecermi yapar o evlense bile aldatir
...
Peki şu an ki yeni ilişkisinde mutluysa?
Bnce mutlu olsa bile yapar...
Hmm anladıım
aboşa güvenme aldatır. sende mağdur triplerine girersin. hep öyle olur
Ben zaten aldattığı eski sevgilisiyim. Artık dönmez, dönse de affetmem orası ayrı
2 yıllık sevgilisini aldatan adam diğer kadını follos eder zaten ciddi olacağını sanmam aldaticak kadar uzun sürmez
Şu an mutlular ama?
Aldatmak hata değildir. Çünkü kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez..!
Aynen öyle
Bazısı aldatır pişman olur yapmaz bir daha, bazısı aldatmak için doğmuştur...
Beni aldattı pişman olmadı. şu an başkasıyla çıkıyo
2 yıl cktıgı birini aldaticak seviyedeyse... aldatır
2 yıldan da fazla hatta. Şu an mutlu gibiler
Alışmış kudurmuştan beterdir , yapabilitesi yüksek.
Evet bir kez yapan bidaha yapabilir
benim önceki mal yapmıştı affettiğim için ben de kabahat gerçi
Senden sonrakiyle mutlu oldu mu? Ya da sana tekrar dönmek istedi mi
istedi çok yalvardı kabul etmedim zaten daha sonra aldatılmış
Yaşattığını yaşadı yani. Ne kadar zaman sonra döndü?
hatırlamıyorum ama fazla sürmedi kendi kaybetti çok umurumda değil
Benimde umrumda olmaz ama o it gibi dönüşünü görmek istiyorum
döner döner sen kendine bir sevgili yap unut onu
Unutucam. Zaten eskisi gibi değil hislerim
aldatmaz. erkegin elinin kiri sonucta allahım birsey biliyorda yaratyor kızlar neden bakire doguyor.. pisman olduysa bida yapmaz affet:D
Pişman olup dönmedi ki. Dönsede siktiri çeker geldiği yere yollarım
kızların neden bakire doğduğunu bilimsel olarak araştırmış olsaydın keşke. @Demirkyrenia
arastırdımda kotu birsey soylemedim herkez birbiriyle takılsın istiyorsun cok normal yarın cocugunla biryere git eski birisi baksın oglunun anasına desin zamanında benle oldu ne igrenc sen bakire olmayabilirsin problem yok senin hayatın ama basit dusunuyorsunuz genc;) @dikkatsoruyorum
Kadının Erkeğin kaburgasından yaratıldıgını idda etmedim sonucta.. Sadece dogayı bozan toplumu bozan seylerdir.. Sırf enfeksiyondan korunmak icin oldugunu dusunmek dogayı inkar etmek olur.
Şerefsizlik karakterine işlemiş derim yapan bir daha yapar niye yapmasın 2. şansı kimseye vermemelisin...
Peki yeni ilişkisinde şu an mutluysa?
Aldattığı ilişkisinde de mutluydu mutsuz olduğu için aldatmadı şerefsiz karaktersiz olduğu için aldattı...
Haklısın. Karakterli olsa hiç aldatmazdı
İlk de aldattı onun karaktersizliği oldu 2. şansı verdiğinde aldatırsa onun değil o hakkı verenin salaklığı olur ve o hatanın verdiği yanılma hissi seni yer bitirir.. Bende sevdiğimden vazgeçtim çok üzüldüm ama doğru olan bu her zaman için de doğru bildiğini yap...
Bitti gitti zaten. Ne halleri varsa görsünler
İyi yapmışsın benden uzak Allaha yakın olsun diyecen hayatından silecen tamamiyle...
Aynen öyle yaptım.
Helal kardeşim
Saol :)
sende:))
aldatan kişinin zaten karakteri zayıftır. bu da doğuştan gelen bir durum. sen ne kadar çabalarsan çabala fırsatını bulduğunda yine aldatır
Ben 2 yıllık aldattığı kişiyim. Yeni sevgilisini de aldatır mı diye merak ettim
bence aldatır, düşüncem bu yönde karaktersizliğinden dolayıdır ki bu düzeltilecek brşey değil bana göre
Yorum yapanların hepsi aldatacağını söylüyo. Ki bana göre de öyle
Kesinlikle yine yapar huylu huyundan vazgecmezzzz
Ornegin benim eski sevgilim beni aldatti. şu an ο beni aldattigi kizla sevgili. Gayette mutlular. Gecen hafta da sevgili olduklari halde bana msjlar atti barismak istedigini onu sevmedigini falan soyledi benimle evlenmek istedigini soyledi. bende kabul etmedim. şu an yeni fotolarini koymuslar sevgilisiyle mutlular. Kizin haberi bile yok ama arkadasindan yapmadigini birakmadi. Yani yapiyorlar mutlu bile olsa
Ben aldattığı eski sevgilisiyim. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo. Aldatılmama göz yumduğu için o da aldatılsın istiyorum
O kizinda haberi vardi o da sevgilimle beni bile bile cikmisti. Bende cok istiyorum mutsuz olsun aldatilsin o uzuntuyu o da yasasin istiyorum ne yapcagimi da bilmiyorum eski sevgilime geri donmus numarasi yapsam ayrilir mi acaba ondan diye dusunuyorum
Nasıl yapıcaksın ki? Yaptın diyelim eski sevgilin inkar ederse ayrılmazlar ama
Sevse onu gecen gun msjlar atip evlenmek istemezdi benimle sanirim. Hic bilmiyorum nolcak :( ya da allaha havale etcem :D
Bende oturup kalkıp Allaha havale ediyorum. Peki ne kadar süre sonra mesaj attı sana?
Kendisi feci sekilde aldatilip nekadar kötü bir durum oldugunu anlyana kadar yola devam
O zaman da intikam almak amacıyla daha çok aldatmaz mı?
Kendisi gibi birini bulursa daha rahat eder bir birkerini aldatip dursunlar
Aynen.
Herşeyin bir ilki vardır. İlk aşamayı geçerse alışkanlık haline getirebilir.
Peki şu an yeni ilişkisinde mutluysa?
Huylu huyundan vazgeçmez.
Haklısın
bence aldatır. ugrasmamalı. ama kimse demez ben aldattım cünkü serefsizin tekiyim diye.
Aynen. Hep inkar ediyodu. Ben aldattığı eski sevgilisiyim. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo. Aldatılmama göz yumduğu için o da aldatılsın istiyorum
bırak o kız onu aldatır belki. d bilinmez.
İnşallah. Ya da o onu aldatsın :)
böyle kötü düşünme bence. biraz iyi ol ki iyilikbulasın.
Ama kız hakediyo :( 2 kez canım yandı onlar yüzünden. Allaha havale ettim zaten belalarını bulurlar umarım
Evet aldatır. Hatta sen affesersen yüz bulur tekrar aldatir
Peki şu an yeni ilişkisinde mutluysa?
Şimdi şöyle bir şey var. Bunu yani aldatmayi bazı erkekler gururlanmak için yapıyor bazılarıda ne kadar mutlu iliski olsa bile eglenceden yapıyor fantazi gibi görüyor yani.
Hmmm anladım. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
Onlar kesin ayrılırlar :D Sende bu karaktersiz çocuğu kafana takma. Birak kimle naparsa yapsın. Zaten o kızla da ayrıldiktan sonra sana dönecek :D
İnşallah döner de tekmeyi basarım
Bas kız tekmeyi :D
Hele bir dönsün :D
Karakter meselesi. Tekrar aldatır, değişmez kolay kolay.
Bence de
1 kere olmasıyle 2 kere olmasında per fark yoktur ancak
hıc olup olmadıgı çok önemlidir ;)
Yoo bir defa yapan birdaha yapar diye düşünüyorum aldatır bence
Bence de aldatma ihtimali çok yüksek
Alışmış kudurmuştan beter olurmuş. bir kere yapan bir daha yapar
Evet bence de
sorduğun kabahat, aldatmanın biri ikisi olmaz, her daim aldatma potansiyeli mevcuttur, bilginize
Bence de aldatır
o dur daaa :)
alışmış kudurmuştan beterdir.. bırak kudurmuş köpekleri..
Evet öyle
Profesyonellıgıne baglı😀ama bıdaha yakalanırsa altına sıcar 😀😀😀😀😀😀
Yapar mı yani
Yaparsa senın degıldır yapmazsa bas bagrına😀bılemezsınkı yasayıp gormeden😀
Hmm anladım
şüphen olmasın :D banko aldatır :D alışmış kudurmuştan beterdir :D
Bence de aldatır
Aldatırım. Yapacak bir şey yok. (Ne yani yalan mı söyleyim?)
Hiç aldattın mı peki?
Kız arkadaşımdan ayrıldıktan 1 ay sonra başka biriyle bir ilişkim olmuştu ama ben bunu hala kabullenemedim. Aldatmış gibi hissediyordum hala da öyle. Bu düşünceyle aldattım diyebilirim.
Aldatma sayılmaz sonuçta ilişkin bitmiş de neyse. Peki aldatan biri şu anki yeni ilişkisinde mutluysa eski sevgilisi ( aldattığı 2 yıllık sevgilisi ) hiç aklına gelir mi?
Şu anki sevgilisiyle mutsuz olacağı her anında sen aklına geleceksin. Seninle mutlu olduğu anlar gelecek. Yalnız kaldığı her anında, gözlerini her kapattığında sen geleceksin. Ha tabi bunlar için o kızla problemler yaşaması ve mutsuz olması gerekecek.
Haklısın. Zamanla görücez artık
yüksek hatta ayrıldıgı sevgilisiyle aldatırsa hiç şaşırmam
Ayrıldığı kişi benim
hahahah pardon. D
Sorun değil
Alışmış insan biraz vazgecmesi zor olabilir ama bazen insanlar yeni bir sayfa acmak da istiyor
Beni aldatırken hiç pişman olmadı.
Olcak amaa gelen gideni aratir
İnşallah dediğin gibi olur ama şu an için mutlular bence
Evet amaa seninde mutlu olamaman icin hic bir sebebin yok. Zindan etme hayati kendine
Öyle yapıcam. O mutluyken ben neden mutsuz olayım ki demi
bir kere aldattiysa tmmdir arkasi gelir mutlaka..
Peki şu anki ilişkisinde mutluysa? Yeni ilişki ama bir kaç aylık
Aldatir...
Bence de
Senin için Başkasından vazgeçen bir gün mutlaka Başkası için Senden vazgeçer.. ( MEVLANA )
Katılıyorum. Onu da aldatır
Tevbe ettiyse skntti yok. Ama aliskanlik haline getirmesi kotu olur
bir kez aldattı affettim bidaha yapmaz dedim sonra tekrar şüphelendim ve terketti. Şu an o kızla mutlu gibi
Gözü disarda demkki baci. Boskoy bidaha gelirsede affetme sakin
Gelir mi bilmem ama gelirse affetmem
Aldatabilir.
İsin kolayini bilen biri ister istemez ona yonelir.
Peki şu an mutluysa? Ve sevgilisiyle ayrı şehirdeyse?
kadındada erkektede aynıdır
ölüm gibidir sadakat pazarlığı olmaz bir kere çizgiyi geçtinmi yoktur dönüşü
aldatan insan bir daha aldatır bu şu an değilse bile 3 ay sonra 1yıl sonra 5yıl sonra ama mutlaka tekrar eder
bir kere yapan bidaha yapar. Bende öyle düşünüyorum
kişin kişiye değişir tabiki ama neden aldattığına bağlı bence kimse durup dururken aldatmaz bence kesin bir sebebi vardır
Beni bir kez aldattı ayrıldık 2 ay sonra seninim benim ol geri dön vs dedi. Değişmiştir dedim affettim nu kez aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. Şu an aldattığı kızla beraberler. Whatsappda engellemişti beni 1 hafta önce kaldırdı engelimi
Bir kez aldatan kişiyi affedersen seni yine kullanır. Çünkü ihanet bir ruh hali değil, "Karakterin dökülüş biçimidir"...
Haklısın
Kızı aldatmış olmuyor kendini aldatmış oluyor tekrardan yapması normal gelir artık ona yapar mı şüpheli..
Aynen. İhtimal yüksek ama
ihtimallere kalmamak lazım yol verip gelecek planlarına göre eş bulabilir.
o zaman böyle soru sorman bile hata.
Merak ettim sadece
Anlasilan baskasini seninle aldatti ve simdi berabersiniz.. seni de aldatır mi diye dusunuyorsun.. evet aldatir.
Hayır beni aldattı şu an başkasıyla
* et. Oylesinden sana hayir gelmez, kurtulduğuna sevin.
Evet seviniyorum. Allaha da havale ettim
Kac yasindasin?
20.
Boşver karsina daha cok kisi cikar. Neden gizlisin?
Öyle işte
Yazsana bana.
Aldatan bir insanın karakterli olmadığını düşünüyorum. Sebebi ne olursa olsun
Karaktersiz olduğu doğru
Bir defa aldatan kişiyi affedersen, seni yine kullanır; "Çünkü ihanet bir ruh hali değil, karekterin dökülüş biçimidir.
Ben aldattığı kişiyim
Sıradaki aldatılan kişi den olcakasın demektir ;)
Nasıl yani
Insanlar kuşlar gibi uçmasını balıklar gibi yüzmeyi bilirler.. Bilimin doruğuna ulaşırlar.. Fakat asla bir insanı değiştiremezler. Kesinlikle yapar. Aldatır!
Haklısın. Peki yeni ilişkisinde şu an mutluysa?
öncekinden dili yanmışsa belki yapmaz ya da yeni sevgilisi onun için çok değerli bir yerdeyse yapmaz. Ama can çıkar huy çıkmaz derler sen fazla güvenme yinede :)
Ben aldattığı eski sevgilisiyim. Merak ettim sadece
bu hayatta ne ekersen onu biçersin. Yaşattığını elbet birgün oda yaşar.
İnşallah yaşar
aldatmayı asla dogru bulmuyorum ama soyle bir soz vardır öldürendemi suç ölende mi die araştırma yapılmış yuzde 85 ölen suçlu cıkmış ne kadar yanlış da olsa asla sebepsiz dilldir.
Orası öyle tabi
Huylu huyundan vazgeçmez kesinlikle aldatır. Bu tür erkekler sorunlu kişilikler oluyo uzak dur.
Katılıyorum ama ya yeni ilişkisinde şu an mutluysa?
Aldatmayacağı anlamına gelmez aldattığı kişilerle de bir zamanlar mutluydu sonuçta.
Evet haklısın
Aldatir. Cunku insan aldattikca zevk almaya basliyo
Pişman olmuyolar mı?
Olmaz umrunda olmuyosun ki o egosunu tatmin etme pesinde
Haklısın sanırım
Tecrubeyle sabit.
Numarasını sildim.
Iyi yaptin engelle sil gozukmesin gozune serefsiz :))
Şimdi ne hali varaa görsün.
adam kızla beraberken sen onunla oldun değilmi_? doğru söyle
Hayır ben aldattığı eski sevgilisiyim. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo. Aldatılmama göz yumduğu için o da aldatılsın istiyorum
haketmiş o zaman
Kim haketmiş
sevgilin
Gebersin
Onairabi
hotmail
eklesene skype a az konuşmamız lazım seninle
Hayır
pekş sen bilirsin..
Duruma göre değişir. Neden aldattığına bağlı? Keyfi mi Mecburi mi?
Kimse durduk yere aldatmaz.
Keyfi aldattı. bir kez aldattı affettim sonra hiç bişey demeden terketti şu an aldattığı kişiyle beraber
slyter neden aldattigina bagli? keyfimi mecburimi? diye sormusunda arkadasim mecburi aldatma nasil oluyo aciklarmisin?
@esrarengiz28 bir erkegin istediklerini bir kadin karsilamiyor ise erkek aldatir hemserim. Hemserim 28 giresun ondan dedim yamulmuyorsam.
tamamda diyelimki sevdigi kadin cinselik adina sevgi adina herseyi veriyorsa aldatirmi erkek?
@esrarengiz28 Bu cinsellikten farklı bir konu da olabilir. Genellikle cinsellikle alakalıdır tabi ama istekler kişiden kişiye değişir. Her anlamda tatmin olan birisi yine aldatıyorsa bu o kişinin karaktersiz olduğunu gösterir lakin istisnalar kaideyi bozmaz, yani tatmin olamayan erkek aldatır yine dediğim gibi, çok sevse bile insanların arzuları çoğunlukla galip gelir ki bu durum kadınlar için de geçerlidir. Evli kadınların küçümsenmeyecek kadar büyük bir kısmı zaten aldatıyor.
Tabii ki
Nasıl hırsızlık alışkanlıksa aldatmakta öyledir
Anladım. Peki yeni ilişkisinde şu an mutluysa?
Seven insan aldatır diye bir söylenti vardı. Belki sevdiği kişi aldatıldığını bile bile bırakamayacağını farkındaysa aldatan, o yüzden rahattır belki ne biliim :)
Hmm anladım
Bu sorunun cevaplarinda kendi cevabimi buldum Teşekkürler.
Rica :) peki sence yapar mı
Yapar heralde bendr dahilim yaparim alismis kudurmustan beterdir anasini satiyim iflah olmaz
Mutsuz olamayacagini bilemezsin sence aldatan bir insanin piskolojisi ne olabilir git piskolaga sor az cok biliom bende yani
Ben aldattığı eski sevgilisiyim. Merak ettim acaba onu da aldatır mı diye
O kim yakin arkadasin mi ya da kardesin mi neden merak ettin
Hayır tanımıyorum. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo. Aldatılmama göz yumduğu için o da aldatılsın istiyorum
Erkek arkadasin mi kiz mı aldatilsin istiosun
Kız aldatılsın. Yaşadıklarımı yaşasın
Kizi ayartacak bir kisi bul bu kolay is
Nasıl yani? Keşke öyle bişey yapabilsem de nasıl bilmiyorum
Erkek arkadasin yok mu kardesim dedigin onun yaslarinda biri ortamina gircek aralarini bozcak falan sonrada aldatti dicek
Ayrı şehirdeler. Bizde ayrı şehirdeydik
Yapamam diosan unut gitsin ne diyim
bır kere aldatan son nefesındede aldatır bır bır daha ıkı eder
Peki yeni ilişkisinde şu an mutluysa?
ne olursa olsun ılk fırsatta gene yapar yeter kı fırsatını bulsun
Hmm anladım
bır bır daha ıkı baska yok::))
:))
hıç gulme gerçekler bunlar::))
Doğru
erkegın oyleyse yanı daha once aldatmıssa dıkkat et derım pesını bırakma
ne dıyrsun ALLAH sabır versın üzüldüm şımdı. gerı donmeyı mı dusunuyorsun sen
Hayır tabi ki. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo. O kızı da aldatsın istiyorum. Resmen aldatılmama göz yumdu
merak etme olacak sey bu zaten sonunda. çok zor bırsey ya
Aynen çok zor. İnşallah benim yaşadıklarımı yaşarlar
ne dıyecegımı bılemedım kı. bu insanlar nıye bu kadar şerefsız olurlar ya ulan ıstemıyorsan gıt o zaman bune oluyor ya.
benım de basıma geldı bır kere ondan dolayı ınsanlara olan guvenım bıttı
insan şerefsız kahpe olmasın be
neyse ben burada daha fazla konusmak ıstemıyom güzel arkadaş
Aynen olmuyosa ayrıl ne diye aldatıyosun.
tabı ya aldatmakta ne oluyormus be. ama bende ımtıkamımı aldım aynısını bende ona yasattım
Nasıl yaptın
mesaaja gelır mısın