AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
324Cevap
Alışmış, kudurmuştan beterdir. diye bir söz vardır bilmem yeterli olur mu açıklama için...
Yani ne yaparsan yap dışarı meğledecektir. Şansın yok.
Hmmm peki şu an yeni ilişkisinde mutluysa?
mutlu olması bir şey değiştirmez seni ayırmaya yöneltmek istemem ama ne kadar mutlu olursa olsun altatmayı huy edinen kişi bir süre sonra sıkılacaktır ve arayışa girecektir karşısındaki dünya güzeli de olsa. Örneğin adriana lima bile aldatıldı.
bu arada erkek milletine güvenme asla benden tavsiye abi tavsiyesi diye al. güveneceğin kişiyi nereden bileceksin sorusuna gelirsek gözlerinin içine baktığın zaman anlarsın. ya da el altından test edersin çabuk tuzağa düşer bu cins, beyni fazla gelişmemiş oluyor bunların tabi istisnalarda olabilir :D
Ben aldattığı eski sevgilisiyim. Sadece merak ettim onu da aldatır mı diye
hmmm olayı kavradım diğer yorumları da okudum. büyük ihtimalle aldatır ama dua edelim aldatmasın herkes yerinde mutlu olsun. geçmişe mazi derler. geçmişten hırslanıp kinlenip kötü de düşünmemek gerek arkalarından. Bende senin için dua ediyorum Allah bir daha yaşatmasın. ve senin için hayırlı birine denk getirsin inşallah.
Amin inşallah ama o kız alsatılmayı hakediyo. Beni bildiği halde çıkmıştı sevgilimle. Aldatılmama göz yumdu
doğru diyelim ki seviyordu ondan yaptı o kızda ama en azından gelip sana haber vermeliydi ben bu çocuğu seviyorum seni aldatıyor bana meyletti deseydi galiba daha iyi olurdu.
Evet ama hiç bişey yapmadı. Şu an da beraberler. Allaha havale ettim ikisini de
en güzeli Allah'a havale sana dokunmasınlar da artık
Aynen benden uzak dursunlar da naparlarsa yapsınlar
Aldatmak karakterinde olan bişeydir ve tekrar aldatmayı isticektir ama suanki sevgilisi gozu acık bir insansa buna fırsat vermeyebilir
Haklısın. Ama aldatma ihtimali yüksek ve arada mesafe var
Tabi ki kesin aldatmaya çalışır boyle karaktersiz insanlar uslanmaz malesef birde farklı şehirdeler sanırım
Evet farklı şehir
Bir insan hata yapabilir bu o hatayı tekrar yapıcağı anlamına gelmez.. Bence insanlara şans vermelisin.
Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo. Sadece merak ettim onu da aldatır mı diye
Onu aldatırmı bilemem fakat , sen neden o kızı düşünüyorsun? Bence ayıp etmiş.. Senin açından sevindim kurtulmuşsun ilerde çıksaydı daha kötü ve geç olabilirdi.. Önüne gelenle çıkma gerçekten sevebileceğim ve rastlantılar ile karşılaşacağın insanı bekle.. Ben hep bunu söyler bundan bahsederim.. İnsanlar çıkma teklifi etmemeli sırf hoşlanıyor diye.. Ben yıllardır bir kızla çıkmıyorum fakat biliyorum ki onla öyle bir yerde tanışıcaz ki teklif etmeme gerek kalmyacak.
İkisini de Allaha havale ettim. Bundan sonraki ilişkilerimde daha seçici olucam. Bana kolay kolay kimseye güvenmemem gerektiğini öğretti. Ayrıca tecrübe oldu
Dediğim gibi gerçekten doğru insanı bekle ve sık ilişkiler yaşama böyle insanları da pek takma aldatan insan benim açımdan pek hoş insan değil. Babam annemi aldattığı için boşandılar.. Fakat dediğim gibi çok seviyorsan bir şans verebilirsin düzeleceğini umuyorsan.
Şu an beni aldattığı kişiyle beraber ve mutlular gibi
Aldatır. "orospunun yemini y*rrağı görene kadardır" derler. Aynısı erkekler için de geçerli. Umutlanma boş yere
Ben zaten aldattığı kişiyim.
Biliyorum. Ben de sana ona inanmamanı söylüyorum zaten. Yine aldatır. her fırsatta aldatır. Yapabileceğin en iyi şey ondan kurtulmak olur
Sevgilisi var şu an . Yani aldattığı kızla beraberler ve mutlular sanırım
Onu da aldatır. O çocuk mutlu olmaz hayatında
Havalı bir tip bide
Çok zor adam olur o. Sorunu şimdi anladım. O beraber olduğunu aldatır mı diye soruyorsun sanırım. Onu da aldatır. Onu aldattığını da aldatır. Hayata sadece şeyiyle bakan biri mutlu olamaz
Doğru anladın. Bence de dediğin gibi olur
Sıkma sen tatlı canını. O belasını bulur :)
Ondan hiç şüphem yok
2 yıllık avradını seninle aldatmış ise, kuvvetle muhtemeldir seni de başkasıyla aldatacağı. Haydan geldin, huya gideceksindir özel hissetmeyesin...
Yok ben zaten aldattığı 2 yıllık sevgilisiydim. Şu an başkasıyla çıkıyo ve mutlu gibiler
bilemem ama ben daha önce aldatıldığım için kaarşımdakine ilk soracağım şey belki de daha önce aldattın mı olur ve cevap evet ise hiç şansı yok
Aynen. Tekrar yapma ihtimali çok çok yüksek
yanii
bende aldatmıştım ve canım çok yandı sevdiğim adamı kaybettim bu yüzden ve asla aldatmam.2 aylık bir ilişkim var aldatmyı düşünmüyorum kişiye bağlı.
Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
ona aşık olmuş o zaman bilmiyorum üzüldüm adına unutmaya çalış
Aşık olduğunu sanmıyorum çünkü ben bu kim dediğimde tanımıyorum derdi. Eğer aşık olmuş olsaydı ilişkilerinin başında beni terkederdi. Ben bu kim diye sorduktan sonraki gün ilişkilerini öğrendim. Daha 1 ayları dolmamıştı o zaman
ne biliyim ya
Hayir o kizi cok seviyorsa aldatmaz.. aldatmak sevgiyle alakali sevgi bittiginde kacmayi/ayrilmayi bilmeyen kisinin kacmasiyla ilgili birsey bence.
O kız benimle çıktığını bildiği halde çıkmıştı sevgilimle. Ama kız adımı falan bilmiyomuş. Beni aldattığı öğrendikten sonra ayrıldım. 2 ay sonra seninim benim ol geri dön vs dedi affettim aylar sonra hiç bişey demeden çekti gitti. Aldattığı kızla şu an çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi onunla da çocuk hayali kuruyo
Sorundan o kadar belliydi ki senin olayini anlattigin..
hayir niye bunu dusunuyorsun onu anlamiyorum. Tamam hayatinin buyuk bir kismni yasamissin ve bosa kurek cekmissin gibi olmus ama deget mi simdi uzulmeye sen kendinle oyalan kendi gelecegin icin ugras kendini gelistir bosver onlari seninle ayrilmak istedigini soylemek yerine baska yollar ile senden kacan birini dusunup ne yapixaksin ne katicaksin kendine.. hakliyken şu an kiskancliltan catlayan bir aptal gibi gozukuyorsun.. gerek yok sen elinden geleni yapmissin Allah a havale et..
Oturup kalkıp ikisini de Allaha havale ediyorum zaten. Eminim yanlarına kalmaz. Aslında ona karşı hislerim eskisi gibi değil dönse de affetmem. Ama koyuyo insana ya en azında bitti deseydi diyorum. Öyle pişman olsun ki it gibi dönsün tekmeyi vuriyim istiyorum
Cok sacma bir ego tatmini.. hic gerek yok.. bugun kendin icin ne yapicaksin onu dusun bence onemli olan senin hayatin onun yasadillari degil
Unutucam yaa. Zamanla aklıma bile gelmicek
Ya bu şekilde düşünmek saçmalığın dik Alasıdır. Herzaman aldatır diye bir kural yoktur çok sevmemiştir o kıza karşı aidiyet duygusu ve sorumluluk hissetmemiştir aldatmıştır. Tabi bunlar savunulacak gerekçeler değil.
Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
Şimdi bak aldatmanın türevleri vardır mesela adam cinsel doyum için gider nefsi bir hataya düşer aldatır bu yüzden kızarsın affetmeye de bilirsin. Bana göre tehlikeli olan ilişki içinde olan birinin gölünün başkasına kayması ve o kişiye yönelmesi çünkü bundan dolayı o kişiyi suçlamak ya da yargılmak mümkün mü dür bana göre gönül kontrol edilemeyen bişeydir dolayısıyla razı olmak gerekir ne kadar zor gelsede. Gittiği yerde mutlu diyorsun da siz ilk basta mutsuz mu basladınız.. Hayır. Ama bütün bunlar yinede tekrar aldatacağının veya aldatmayacağının göstergesi olamaz.
Haklısın. Peki ona gönlü kaydı diyelim. E ben defalarca sordum ona hep inkar etti. Kıza mesaj atmasam hala inkar ediyo olacaktı. Madem gönlü kaymış inkar etmeseydi de ona gitseydi
Senin attığın mesaj süreci hızlandırmış yani gidecekti er geç. Artık sen ondan çıkmışın be kuzum. Geri döner mi bilmem ama artık. Yasını tutmaya başla kisa sürede atlatırsın. İki salya sümük ağlarsın gecer. Ne aşklar bitti şu yalan dünya da
Haklısın
o zaman sende yalancının gözü dışardanın tekisin hayat boyu doğru mu?
bu 1 aldatan kişinin karakterine bağlı
2 nasıl bir ilişkiden bahsediyoruz
3 alışan sürekli yapar yapar mantığı çok yanlış bişey
Ben aldattığı 2 yıllık sevgilisiyim. bir kez aldattı 2 ay sonra seninim ger dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında brnimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
bak istedkleri kadar mutlu olsunlar eğer senleyken o kızda varsa ve bunu biliyoduysa o ilişkinin temelide kazığın üstündedir merak etme. ister çıksınlar nişanlı olsunlar ya da evlensinler ilişkinin temeli sağlam değilse nasıl zirveye çıkıldıysa dibede öyle vurulur bu net. bak ben 7 yıl çıktım bende aldattım güvenmeyi geçtim benim inancımda yoktu paranoyaydı şüpheydi ilşkinin başlarında yanlışlar yaptırttı ha son 5 senesi aklımı başıma aldım yanlış yaptım dedim ama iş işten geçti köşe bucak kaçıp uzaklaştırıyom kendimden çünkü temel sarsıldı artık kaldıramayız bunun yıllarla falan alakası yok gerçide, işte...
Haklısın. Peki bir gün beni aldattığına pişman olur mu? Ya da aklına gelir miyim?
gelirsin tabi bak bu çok birbirine bağlantılı bişey ben kendimden biliyom geçmişi bir düşündüğünde hani direk seni düşünmez diye varsayıyorum ama sen varken olan bişeyi düşünür ordan o kız burdan bu yanlış haa (adın x diyelim) x de şöyleydi vs. aklına gelirsin çok karmaşık bişey yani bu. pişman olma konusuna gelirsek o kişiye bağlı bir şey kesin bir şey diyemem. fifty fifty anlıycağın
Anladım. Pişman olacak bir tip değil aslında. Ama o kızla ayrılsalar o zaman gelebilirim aklına
Aynen senin gibi düşünüyorum aldatır oyle bir niyeti olmasa zaten 2 yıldır çıktığı kızı aldatmazdı 1 kere yapan yine yapar o adam hovardadır akıllı olun adam gibi dürüst güvenilir delikanlı birini bulun
Aynen aldatır bence de
aldatmasa bir sıkıntı vardır zaten
Demii
Aldatır eğer ilk sevdiği değerini bilmediyse ve değer bilmemeye devam ederse elbet bir kabı açılır ve yine aldatır
Aldatılan eski sevgilisiyim. Şu an başkasıyla ve mutlu gibi
Orospunun tövbesi neyi görene kadardır bilirsin. Kıssadan hisse.
Aynen. Yine yapar bence de
Yani benim bir sevgilim vardı. Ilk sevgilisini aldatmış, ayrılmışlar aldattığı kızla berabermiş. O kızı da benle aldattı. Bizde iki sene çıktık. Beni de aldattı :D
Peki ilişkinin başında falan mutlu muydunuz?
Mutluyduk ilk sene çok güzeldi. Sonra hersey mahfoldu
Dönmek istedi mi sana
Daha gelen giden yok
Dönerse basarsın tekmeyi
Daha çnce yaptıysa demekki onun için o kadar da zor değil aldatmayan birine göre aldatma olasılığı daha yüksek
Evet ihtimal çok yüksek
Aldatıcak diye bir şart yok ama zaten kadın bunu hissedebilir seven adam belki bir kere hata yapar ama aşıksa ikinciyi aklındam bile geçiremez bence
Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
Demekki sevmiyormuş seni belkide sadece alışkanlık olduğu için geri dönmüş hayalini kurduğum şeyler başına gelmeden farkettiği için bunu şanslısın bence
Belki de öyledir. Benden uzak olsun artık naparsa yapsın
bir kere yapan bidaha yapmaz diye bir sey yok. Cunku aldatmak bir huy degil bir karakter bicimidir.
Aynen katılıyorum. Adam olsa zaten hiç aldatmazdı
Aldatma surecini ve sonrasini hikayesini dinle. Ders cikarmisligi filan yoksa kesin uzak dur. Pisman filansa bir sans ver.
Ben aldattığı kişiyim ve şu an hayatında başka biri var. Mutlular sanırım
Mutlu olup olmayacaklari her acidan uyumlu olmalarina bagli. Uyum yoksa da aldatmadan bitirilmeli bence.
Mutlu olmalarini sureklilik ifade etmez. Zamanla belli olur.
Haklısın
insanın karakter meselesi bu neden aldattı ilk önce onu düşün basit bir zevk için ise karaktersiz oldıuğunu gösterir ve emin ol tekrarlayacaktır.
Biz çok mutluyken aldattı beni. Ayrı şehirdeydik yanıma gelme planları yapıyodu. Yanıma gelmesine 2 gün kala aldattığını öğrendim. Şu an o kızla da mutlular ama ilerde nolur bilmiyorum. Onunla da ayrı şehirdeler
Damarinda varsa evet yapar.
herkez benim olsun diosa evet yapar.
lakin pismanligi tattiysa ve bir anlik hataysa bir daha da yapnayabilir. Bilinmez
Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo. Ayrıca biraz havalı bir tip ve zevkine düşkün
Tencere kapak olmuslar bosver bacim ne hallwri varsa gorsunler
Allaha havale ettim ikisini de
En guzeli canım benim
Evet aynen
Aynen öyle bir kez yaptysaa çok pişmanlık duymadysa da bundan devamii da gelirr yine aldatrrr ve aldatan kişiye güvenmek bir şans vermek en büyük hatadrr
Beni aldatırken hiç pişmanlık duymadı. Onu aldatırsa yine duymaz
Erkek bu ya duymaz tabiki sen olmadan öbrü geniş dşnyrlarr:) maalsf
Olmasann
Canları cehenneme ya
Amannn boşver yaaa evlen himayen altına al gerisini dert etmee sevgililk ugrastrrr
Haklısın. Gerçi evliyken de aldatanlar var
Tabiki gözünü dsarya açtrmamya çalss dua et hayrlsi için birşey olmaz:)
Herzaman için hayırlısını istedim. Sanırım o yüzden ayrıldık hayırsızdan :D
Haha evett:D niye takyrsun bnmm bir gece akllma gelir üzlrm ederim untrum sonra ayakta dur dim dikk
Ona muhtaç olmadgni göster brak sevsin başkasnii dönerse de sen kabul etmzsnnn;) unutmazsn belki ama alşırsin yokllgnaaaa;)
Evet unutmam zor olur ama alışırım dönse de ben istemem. Hayatıma bakıcam artık
:) oyle canmm daha ne ksmetlerin ckarr bugünde kimse aşkından ölmedi merek etmede:D
Merak etmee:D
Aynen bende ölmem :D
Tabiki:D cokk sevsendee affetme tam ona üzldgün vakit yaptklarni aklnaa getirrrr:) ;)
Geri döneceğini sanmıyorum ama
Mutlu olmasi sevdigi anlamina gelmez cinsel olarak istekler yerine geliyosa zaten suanlik mutlu gozukurler.. Ilgincsiniz duzgun duran sadik erkekleri bir tarafiniza takmazsnz aldatilinca deger verirsiniz
Böyle biri olduğunu bilmiyodum
aldatmayı sigaraya başlayan yeni birisine benzetebiliriz. 1 kereydi der toparlar kendini ama bunun devamı gelecektir. Bunu alışkanlığa çevirmiş insanlarımız da var aralarımızda , ruhsuz merhametsiz kişiler işte..
Haklısın. Bu alışkanlıktan vazgeçmek zor olur
yaptıları başına gelirse belki akıllanabilir :)
Evet
Birak ne hali varsa gorsun. 2 se*efsiz birbirini bulmus
Aynen öyle. Allaha havale ettim ikisini de
evet ben defalarca aldattım. Bir kere bin kere aynı şey.
Peki şu an yeni ilişkisinde mutluysa?
walla ben seks konusunda doyumsuz biri olduğum için aldatma ruhuma işlemiş. Ama partnerin sana değer veriyorsa ve seks önceliği değilse aldatmaz neden aldatsın. Onu doyuma ulaştırmak senin elinde. Ulaştıramassan arayış başlar.
Ben aldattığı eski sevgilisiyim. O da zevkine düşkün biri ve kızla aralarında mesafe var
o zaman sana geri dönebilir eğer seks konusunda onu doyuma ulaştırırsan şansın daha fazladır.
Bizim de aramızda mesafe var. Ama yazışarak yapıyoduk çok da beğeniyodu hatta s*ks seninle güzel l*n diyodu. Ama sonra terketti işte. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
sende onu kıskandır bence kıskanırsa belki bir ihtimal sahiplenme duygusuna kapılabilir. Bu arada ben psikoloji okudum ücretimi alırım:)
Bizde 4 yıl psikoloji okuduk :D ayrı şehirdeyiz nasıl kıskandırabilirim?
nerde yaşıyorsunuz...
whatsapptan imalı profil başlıkları yazabilirsin. Facebookta ilişkim var deyip çekici resimler koyabilirsin vs. Kadınlar bu işleri daha iyi bilir sen bana soruyorsun:) Yaşın kaç kuzum:))
Yaşım 20. Whatsapp durumum : mutluluk üstüne mutluluuk ☺ sürekli de profil fotomu değişiyorum ama bilerek 3 5 gündür ne faceye ne de whatsappa girmiyorum :) whatsappda beni engellemişti 1 hafta önce kaldırdı engelimi faceden de silmemiş
Bence onu düşünecek kadar zamanını boşuna harcama. Hiç kimse senden daha değerli değil. Ama biri ile konuşmak dertleşmek istersen buna ihtiyacın varsa arayabilirsin 0554 567 37 45
Saol
bunlar her zaman yaşanılası şeylerdir. Önemli olan en hasarsız şekilde atlatmak ve yoluna devam edebilmektir. Bunu da tek başına kolay kolay yapamassın. Dertleşmek sohbet etmek her zaman iyidir.
Orası öyle tabi
bir söz vardır insan yedisinde neyse yetmişinde de odur.. Tabiki aldatır..
Yeni ilişkisinde mutluysa?
Çok Mutluysa seviyosa aldatmaz ama. Geçici mutluluktur yaa yine sıkılır aldatır
Erkeklerin çoğu böyledir kızları kandırmanın en etkili yolu evlilik hayali çocuk hayali. Senin ki işi biliyormuş valla :) o kız seni bile bile çıktıysa onunla kızı kandırmış olabilir ayrılcam ayrılamıyorum bırakmıyo beni falan demiş olabilir kıza. ya da kz çok kaşardır böyle bişey yaptıysa ama sen nerdn biliyosun çocuk hayali kurduklarını onu anlamadım
Whatsapp durumlarını gördüm. Eski sevgilim tombiklerimmm 😱😍 yazmış, kız da tombiklerimin sahibiii 🙈
Ohhaa koptum yaa :) :) bence senin göreceğini bildikleri için yapmışlar takma derim.
Whatsappda engellemişti beni. 1 hafta önce engelimi kaldırdı. Engelimi kaldırdıktan 2 3 gün sonra yaptılar. Eski sevgilim zaten onu takip edeceğimi düşünmüştür
Ee yani bence sende bul birini profil fotosu yap onu takmadığını göster ona
Belki yaparım :)
:):)
karşısındakine olan hislerine bağlı takılmak içinse aldatır ciddiyse yapamaz
Ben 2 yıllık aldattığı kişiyim. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim benim ol geri dön vs dedi belki değişmiştir dedim affettim bu kez aylar sonra terketti. Şu an aldattığı kızla beraber ve sanırım mutlular
onda ait olma problemi var hayatında mutlaks biri olmalı adım gibi eminim yüz veren biri olmasın dk sında kapına gelip ayaklarına kapanır imza:tecrübe :D
Yani bana dönme ihtimali var mı?
evet var ama sakın bu ihtimali iyi ye yorma cünkü ya sıkıldığı için sana gelicek ya da canı yandığı için
Dönse affetmem ki. Geldiği yere yollarım
emin misin ya kalbin ne diyecek bu durma sordun mu?
Kalbim ona ait değil artık.
Bir kere yapan hep yapar bu bir klasiktir ve hiç değişmez emin ol ;)
Katılıyorum
Eğer içinin rahatlamasını istiyorsan eninde sonunda bir geri donuş adımı atacaktır yanlız kaldığında :) o zaman kabul et ve sende onu boynuz manyağı yap ren geyiğine dönsün müstahak :)
Ben aldattığı eski sevgilisiyim. Eğer bir gün dönerse ya öyle yaparım ya da hiç şans vermem bile. Ama intikam almak isterim :)
İntikan iyidir intikamını al ki kendisinin bir halt olmadığını anlasın :) canını yakan birinin canını aynı şekilde yakmazsan senin çektiğin acıyı anlayamaz :)
Aynen haklısın. İnşallah döner diyelim o zaman :)
altatır değil 1 veya 2 kez altattı
10 değil 100000000 kez olsa aldatır
Yeni ilişkisinde şu an mutluysa?
bir kere o heyecanı yaşamış
ve aldatmış bence tekrar olsun tekrar aldatır
tekrar tekrar
çevremde evli ama aldatan lar varda o yüzden bu akdar eminim ve kiminde çocukları bile var ave eşleride biliyor yani ama yuva yıkılmasın diye ses çıkarmıyorlar
anlayacan bu duruma düşmek istiyorsan devam et cancazım bana giren çıkan yok ok
Anladım saol
Bir söz vardır bilmem duydunuz mu:
'Aptal' aynı şeyi deneyip farklı sonuç bekleyen kişidir.
Yani tekrar yapar öyle mi
Yapar .
Anladım
Bir kez hata yapan sonrasında da yapar huylu huyundan vazgeçmez bence
Bence de öyle. Adam olsaydı hiç yapmazdı
aynen öyle karakteri bozukmuş
Aynen
sakın ha sakın ypamz etmez deme 1 i yapan 2 yide yapar allah basıma gtrmesn :D
Amin. Bence de yapar
Bir kere yalan söyleyen, bir kere aldatan duramaz ve devamını getirir.
Şu an ki ilişkisinde ya mutluysa?
Sigara içip bırakan birisi, içmeyen birine oranla çok daha fazla kolay sigaraya başlama ihtimali vardır (:
Aynen öyle
ne fark eder. bir ile iki arasında veya daha fazla sayı arasında fark ne?
Aldattığı kişiyim. Merak ettim sadece
boşver. şutladın mı? geriye bakma. ileriye bak.
Peki öyle yaparım
Aldatmaz niye aldatsın? zaten sevmese birini üzeceğini bile bile ayrılmaz dı o kişiyi çok sevmişki aldatcak kadar etkilenmiş
Eğer çok sevseydi ilişkilerinin başında bu kim diye sorduğumda ADAM gibi sevgilim derdi. Ama o naptı TANIMIYORUM dedi. Ama kıza mesaj attım öğrendim gerçekleri ve ayrıldık. 2 ay sonra da seninim benim ol geri dön vs dedi affettim. Aylar sonra terketti şu an aldattığı kızla beraber. Ve benimle olduğu gibi onunla da çocuk hayali kuruyo. Ayrıca nedense facede ayrılık sözleri paylaşıyo ve whatsappda 1 hafta önce engelimi kaldırdı :)
Öyle birine tekrar şans vermeyi düşünmüyorsun demi? yani seviyorsan bile unutman lazım
Döner mi bilmem ama dönerse değil şans vermek umrumda bile olmaz.
Kullanmak istiyor anladığım kadarıyla çapkın biri ve genel de kızlar bu tiplerden hoşlanır hala seviyorsundur ama dediğin gibi umrun da olmasın
Evet çapkın biri aynı zamanda zevkine düşkün. Bide havalı bir tip. Yani telefonuyla arabasıyla hava atan biri. 22 yaşında o. Kız 17-18 ben 20. Umarım o kızı da aldatır
ben de 22 yaşındayım :) anlıyorum o kisiyi :D
Sana tek tavsiyem sakın kanma bidaha ona dediklerine inanmaa yanarsın !!!
Ben 2 yıllık aldattığı eski sevgilisiyim. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
Iste hersey ortada bnce unut onu
Nasıl yani? Adam olmaz dimi ondan
Olmaz tabi adam olsa boylemi yapardı?
Yapmazdı. Adam olan böyle yapmaz
aldattığında aldığı derse bağlı.. kimileri bitirir cezasını verdim der. Kimileri de pişman eder.
Beni aldatırken hiç pişman olmadı. 2 ay ayrı kaldık sonra benim ol seninim geri dön vs dedi affettim aylar sonra terketti. O adattığı kızla beraber şu an
o zaman boşver.. Ayran gönüllü bir insanmış. Gözü doymamış demek ki. Geride kalmış olarak gör düşünme bence...
Öyle yaptım. Allaha havale ettim
en iyisi süper :)
Evet :)
Belkide ayrılmadı ve seni 2 yıllık sevgilisiyle aldatıyor ödslmsnlöd
2 yıllık eski sevgilisi benim
O zaman boşver aklın bile kalmasın günahını da alıyor olabiliriz gerçekten tövbe etmişse ve kızı seviyorsa yapmaz
Görücez bakalım
aldatan aldanırda, aldatırda
karışık ve kısa oldu yorumum
Anladım ben. Peki ya şu anki ilişkisinde mutluysa?
anladığım kadarı ile anlatayım önce aklından geçeni.
eski erkek arkadasın seni şu an beraber oldugu kişi ile aldattı ve o kızıda aldatırmı ?
Şunu temenni etttiğini düşünüyorum
o kızıda aldatsın!
valla arkadaşım , çiftler gerçek anlamda birbiri ile evli, nişanlı, ya da sözlü değil ise , ya da ne bilim işteberaber aynı evi paylaşmıyorlarsa, ve toplum onların eş oldugunu bilmiyorsa, çiftlerin birbirlerine verdiği sözlerin hepsinin bir gun gelipte yalan olmasını çok doğal karşılıyorum ,
sonuçta kimse kimse ile nikahlı değil, işte bu kız bu adam benim sevgilim beni aldatmaz falan boş laf bunlar.
Haklısın. Ama evli olup da aldatan birçok insan var. Neyse onlar konumuzun dışında :)
Valla bir kere yapan her zaman yapıyor o bu farketmiyor yani
Evet alışkanlık gibi bişey oluyo
Aynen
Yeni birini bulabildiği sürece aldatır. Bkz: Daldan Dala :)
Yeni ilişkisinde şu an mutlu ama?
Öncekine mutsuz mu başlamıştı? :)
Hayır çook mutluyduk :)
Cevabını kendin vermişsin. :)
Ben 3 yıllık ilişkimde aldatldım, beni aldatan kız 6 ayda 4 farklı kişiyle çıkltı. Ben 3 yılımı kaybettim ama zararın neresinden dönsem karmış dedim onu öyle görünce. Biz de çok mutluyduk! :)
Peki pişman olup dönmek istedi mi sana
evet, şans verdim 2 hafta bile sürmedi, tekrar istedi bu seferde ben istemedim, halâ arada şansını deniyor, yüzsüz oldu baya. Huyumdur, kırmamaya çalışıyorum 1 sene daha anlamazsa böyle ilk defa bir kızı kırmam gerekecek ağır bir şekilde.
Cevap bile verme. Bırak ne hali varsa görsün
Hala sans veriyosun yani kirmamak adina
Zerre umrumda değil zaten, ne öfke, ne hırs, ne sevgi, hiç bir şey hissetmiyorum.
4 Kez aniden terk edildim, aldatılmak kadar koymasa da, 2 sinin sebebini bile bilmeden oldu, bu da canımı yakmıştı. Hiç biri sebebin benden kaynaklandığını söylemedi bana.
Ben aniden bırakılacak kadar kötü biri miyim? :(
Kötü değilsindir mutlaka. Onların karakterinde sorun vardır.
@JuNaM Hayır olaydan sonra tek şans vermiştim onda da değişmediğini gördüm. Şans vermemin tek sebebi birbirimize verdiğimiz sözde kendi üzerime düşeni yapmaktı. Hatası ne kadar büyük olursa olsun bir kadın ikinci bir şansı hak etmelidir, zor veya kolay, en azından denenmeli.
çatır çatır aldatır. aldatmak eşittir karakter çünkü.
bir kez yapan bidaha yapar
evet
Evet olabilir ama kısının yansıttığı duygular , hissettirdiği seylere gore degisir
Şu an mutlular gibi. Benimle olduğu gibi onunla da çocuk hayali kuruyolar
Yalama yapmış iste sadece
Kurar
Allaha havale ettim
Adam bir kere aldattiysa ikincidede aldatir bence ben guvenmem o kisiye adi cikmis bikere
Ben aldattığı kişiyim zaten de o kızı da aldatır mı diye merak ettim. Kız zaten benimle çıktığını bildiği halde çıkmıştı sevgilimle
Yaziklar olsun o gibi kizlara senin anlin acik olsun canim elbet sen kazanirsin unutma
Aldatir firsatini bulduğu anda merak etme o kizinda cani yanar bu konuda
İkisini de Allaha havale ettim. İnşallah yaptıkları yanlarına kalmaz
Emin ol bu dünyada er ya da gec ahlar yerini buluyo
Ondan hiç şüphem yok. Kul hakkı oluyo sonuçta
Aldattığı kişi ile cinsellik paylaşıyorsa ... aldatılan ile paylaşmıyorsa %100 aldatır.
ne sebeple aldatsın ki başka türlü senin gözünü seviyim dur onunda kaşını demez. konu belli.
Bizde sanal olarak bir cinsellik konuşma olayı vardı tabi ayrı şehirde olduğumuz için. Ayrıca s*ks seninle güzel derdi sürekli. Ama şimdiki kızla konuşmuyolar sanırım. Kızla da ayrı şehirdeler
ondan hayır gelmez... yıllar sonra arkasından söveceğin hatırlamak istemediğin biri olacak emin ol.
Aynen hayır gelmez. Onu da aldatır mı merak ettim. Kız benimle sevgili olduğunu bildiği halde çıkmıştı onunla
Bunu Allah bilir. Ama ,
Çoğu insan yasattığını yaşar bu hayatta ve imtihanı içerisine dahil olabilir yaşattıkları.
Çok ahımı aldı. Allah yukarda bak otururken, kalkarken, uzanırken, düşünürken, yemek yerken, aynaya bakarken, yürürken, tv izlerken yani kısacası her aklıma gelişince Allaha havale ettim.
Sen Allah 'a havale et kardeşim öyleyse.
Rabb kimsenin ahını kimsede bırakmaz tabii.
Üzüldüm. Hakkında hayırlı şeyler olsun umarım :/
Saol canım amiin. Yanına kalmaz zaten eminim :)
Huylu huyundan vazgeçmez yani bir insan yedisinde neyse yetmişinde de aynıdır
Aynen katılıyorum. Ama ya şuanki ilişkisinde mutluysa? Daha bir kaç aylık ama
Ne farkeder ki yapmayacağının garantisi yok
Yani bir zamanlar benimle de mutluydu demi. Katılıyorum
Aldatır tabi birisi aldatıyorsa bu onun karakterinde bir eksiklik olduğunu gösterir.
Aynen bence de. Bide zevkine düşkün biri
Bunu o anki şartlarda koşullarda karar vermek gerekir on yargı ile bakilmamali
Biz çok mutluyken aldattı beni. Ayrı şehirdeydik yanıma gelme planları yapıyodu. Yanıma gelmesine 2 gün kala aldattığını öğrendim. Şu an o kızla da mutlular ama ilerde nolur bilmiyorum
Bosver sen yoluna bak bu onun karektersizligi
Öyle yaptım bende. Sadece merak ettim tekrar yapar mı diye
bence aldatır çünkü aldatmak karakter ile alakalıdır. bir kere yapan neden başka zamanda yapmasın. ona aldatmak kötü bişey gelmiyor demekki o yüzden aldatmış, tekrar aldatma ihtimali yüksek bence.
Bence de. Adam olsa hiç aldatmazdı
Nasıl biri olduğunu sen biliyorsun az gözünüzü açın da karşındaki erkeği anla duyduklarına inanma bir erkeğin ağzı laf yapıyorsa kadın dilinden anlıyorsa aldatma potansiyeli yüksektir
Kesin aldatır o zaman. Bide havalı biri biraz. Yani baba parasıyla hava atan bir tip
Altadmadın adını heyecan koydular. Herşey gibi bunuda basitleştirdiler.
520 olsun istedim :D
eyw :D bu arada beni terkedip gittiği kızı da şu an aldatıyo :D kızın haberi yok, kanıtlarım bile var :D
çekirge 1 zıplar 2 zıplar 3 cüde öyule bir boynuz yerki. Sizin çektiklerinizin 10 katını çeker. Eeee Etme bulma dünyası.
aynen öyle :)
Mesela bende aldatıldım zamanında. Ama şimdi o şahıs aldatıldıgını bile bile devam ediyor sevgilisyle. Adam nasıl bağlamışsa kızı kendine her dediğini kabul ediyor :D Köpek misali yani :D
bile bile mi devam ediyo :O kız da harbi salakmış. sen kurtulmuşsun ondan :)
Dedim ya etme bulma dünyası.
Kız zamanında kadına şiddete hayır diyenlerdendi. Hatta yürüyüşlere bile katılmıştı. Şimdi çocuk pataklıyormuş ama sesini bile çıkarmıyormuş. Seviyoum onu döverde severde diyormuş :D Nasıl beddua etmişsem kız cehennemi yaşıyor dünyada :)
ahaha :D ee kimsenin yaptığı yanına kalmaz diye boşuna dememişler :)
Aynen. Neyse ben kaçar. Paydos ediyorum daha eve gidiciğim :)
tamam kaç :D
Ben geldm :)
H. geldin :D
Sahur yapıyoruz :)
:D iyice pişman edersen biadha yapmaz kaybetmekten korkması gerek ve ona hissettirmelisin
Ben aldattığı eski sevgilisiyim
iyi işte eski sevgili aldattıgına pısman etmen lazım kaybetmekten korkutup canını yakmalı nsıl bsy oldugunu göstermen lazım.. :D hissetmeliki bidaha yapmamalı.
Nasıl pişman edebilirim ki
Wallla çocuğu istiyorsan o kaybetmeyi yasaticaksn birakicksn değerini anlick bu yani
Heryerden sildim engelledim
aynen kayıpları oyna :D nasılsa merak edecek seni bir gün düşer eline düşmessede hiç takma.
Umrumda değil artık
aynen giden gitmiş zaten ne takıyon keyfine bak :D
Aynen öyle
Aldatır. Bir kere karaktersizliği yörüngeye oturmuş. 😒
Kız hakediyo zaten. Aldatsın, ya da kız onu aldatsın
bir kez aldatan eğerki çok pişman olmadıysa hep aldatır
Beni aldattıktan sonra bir kez pişman oldu sonra zaten terketti. Adam olsaydı bunu yapmazdı
adam olan aldatmaz aga :D
Aynen öyle
aldatmayan birini bul güvenini kazansın iyice.
Kimseye güvenemiyorum artık
bu dediğin çok yanlış hayatında bir çok insan tanıyacaksın herkesi bir tutarsan zararını onlar değil sen görürsün hayatta karşını iyi biri çıkmamış demekki
Bu son olaydan sonra oldum böyle. Zamanla düzelirim inşallah
sen bence insanlara biraz şans tanı illaki seni mutlu edecek güvenebileceğin birisi çıkacak karşına
Güvenmek istiyorum. İnşallah öyle biri çıkar karşıma
çıkar çıkar merak etme sende biraz cesur ol
Hangi konuda cesur?
her konuda tanışma konusunda utanma çekinme anlatabiliyormuyum selam versem beni terslermi gibi.
Öyle bir sıkıntım yok.
ozaman önünde engelinde yok
Orası öyle evet
yeni hayatında başarılar dilerim kuzen :d
Kuzen? :)
lafın gelişi l*n
tamam
Bence de bu bir alışkanlık. Bir kez yaptıysa ikincisini yaparken tereddüt etmez
Yeni ilişkisinde şu an mutluysa?
Aklında mutlaka bir pislik vardır bence
Olabilir
mutluda olsa sevgilisi çok güzelde olsa aladatacaktır. bu insanın karakteri ile alakalıdır. Avlanma içgüdüsü ve ego, bu yasak duygunun başlıca nedenleri arasında yer alıyor.
Belki de haklısın. Tekrar yapar
Nasıl başladıysa öyle gider çoğunda. Huylu huyundan vazgeçer mi
Vazgeçmez
Ama yinede bir ihtimal vardir.
Yani orası öyle
Hiçbir zaman emin olamazsın güvenmek tek çıkış yolu.
Ben aldattığı eski sevgilisiyim
Hiç belli olmaz 1 kere aldatan hep aldatır terimi yanlış bence.
Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo
hep aynı vaatler. evlenme ve çocuk.
Yani o kızı da aldatır mı?
Orasını bilemem de aldatırmı aldatmazmı, çogunlukla evlenme vaatlerinde bulunuruz :)
Orası öyle
Aldatır demeyelimde, aldatması daha kolay gelir kendisi. Yani birkere yaptımı gerisi gelir :)
Alışkanlık oluyo demi
alışkanlık değlya.. Yani bir kere yapınca bir daha yapmak zor olmuo
Hmm anladım