• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Aldatan biri yeni ilişkisinde tekrar aldatır mı? (Sayfa 2)

Canım01
Canım01 Takip Et
Yoda Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
23
Yapay Zekaya Sor
Aldatan biri yeni ilişkisinde tekrar aldatır mı?
İlişki Soruları Aldatma Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

196

Cevap

324

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • SouL_RinG
    SouL_RinG Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 55%
    +1 yıl

Alışmış, kudurmuştan beterdir. diye bir söz vardır bilmem yeterli olur mu açıklama için...
    Yani ne yaparsan yap dışarı meğledecektir. Şansın yok.

0
    10 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Hmmm peki şu an yeni ilişkisinde mutluysa?

Yorumla
    • SouL_RinG
      SouL_RinG
      +1 yıl

mutlu olması bir şey değiştirmez seni ayırmaya yöneltmek istemem ama ne kadar mutlu olursa olsun altatmayı huy edinen kişi bir süre sonra sıkılacaktır ve arayışa girecektir karşısındaki dünya güzeli de olsa. Örneğin adriana lima bile aldatıldı.

Yorumla
    • SouL_RinG
      SouL_RinG
      +1 yıl

bu arada erkek milletine güvenme asla benden tavsiye abi tavsiyesi diye al. güveneceğin kişiyi nereden bileceksin sorusuna gelirsek gözlerinin içine baktığın zaman anlarsın. ya da el altından test edersin çabuk tuzağa düşer bu cins, beyni fazla gelişmemiş oluyor bunların tabi istisnalarda olabilir :D

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Ben aldattığı eski sevgilisiyim. Sadece merak ettim onu da aldatır mı diye

Yorumla
    • SouL_RinG
      SouL_RinG
      +1 yıl

hmmm olayı kavradım diğer yorumları da okudum. büyük ihtimalle aldatır ama dua edelim aldatmasın herkes yerinde mutlu olsun. geçmişe mazi derler. geçmişten hırslanıp kinlenip kötü de düşünmemek gerek arkalarından. Bende senin için dua ediyorum Allah bir daha yaşatmasın. ve senin için hayırlı birine denk getirsin inşallah.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Amin inşallah ama o kız alsatılmayı hakediyo. Beni bildiği halde çıkmıştı sevgilimle. Aldatılmama göz yumdu

Yorumla
    • SouL_RinG
      SouL_RinG
      +1 yıl

doğru diyelim ki seviyordu ondan yaptı o kızda ama en azından gelip sana haber vermeliydi ben bu çocuğu seviyorum seni aldatıyor bana meyletti deseydi galiba daha iyi olurdu.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Evet ama hiç bişey yapmadı. Şu an da beraberler. Allaha havale ettim ikisini de

Yorumla
    • SouL_RinG
      SouL_RinG
      +1 yıl

en güzeli Allah'a havale sana dokunmasınlar da artık

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aynen benden uzak dursunlar da naparlarsa yapsınlar

Yorumla
  • armeria_
    armeria_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

Aldatmak karakterinde olan bişeydir ve tekrar aldatmayı isticektir ama suanki sevgilisi gozu acık bir insansa buna fırsat vermeyebilir

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Haklısın. Ama aldatma ihtimali yüksek ve arada mesafe var

Yorumla
    • armeria_
      armeria_
      +1 yıl

Tabi ki kesin aldatmaya çalışır boyle karaktersiz insanlar uslanmaz malesef birde farklı şehirdeler sanırım

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Evet farklı şehir

Yorumla
  • Pasamero
    Pasamero Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 42%
    +1 yıl

Bir insan hata yapabilir bu o hatayı tekrar yapıcağı anlamına gelmez.. Bence insanlara şans vermelisin.

0
    5 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo. Sadece merak ettim onu da aldatır mı diye

Yorumla
    • Pasamero
      Pasamero
      +1 yıl

Onu aldatırmı bilemem fakat , sen neden o kızı düşünüyorsun? Bence ayıp etmiş.. Senin açından sevindim kurtulmuşsun ilerde çıksaydı daha kötü ve geç olabilirdi.. Önüne gelenle çıkma gerçekten sevebileceğim ve rastlantılar ile karşılaşacağın insanı bekle.. Ben hep bunu söyler bundan bahsederim.. İnsanlar çıkma teklifi etmemeli sırf hoşlanıyor diye.. Ben yıllardır bir kızla çıkmıyorum fakat biliyorum ki onla öyle bir yerde tanışıcaz ki teklif etmeme gerek kalmyacak.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

İkisini de Allaha havale ettim. Bundan sonraki ilişkilerimde daha seçici olucam. Bana kolay kolay kimseye güvenmemem gerektiğini öğretti. Ayrıca tecrübe oldu

Yorumla
    • Pasamero
      Pasamero
      +1 yıl

Dediğim gibi gerçekten doğru insanı bekle ve sık ilişkiler yaşama böyle insanları da pek takma aldatan insan benim açımdan pek hoş insan değil. Babam annemi aldattığı için boşandılar.. Fakat dediğim gibi çok seviyorsan bir şans verebilirsin düzeleceğini umuyorsan.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Şu an beni aldattığı kişiyle beraber ve mutlular gibi

Yorumla
  • strix
    strix Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 47%
    +1 yıl

Aldatır. "orospunun yemini y*rrağı görene kadardır" derler. Aynısı erkekler için de geçerli. Umutlanma boş yere

0
    9 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Ben zaten aldattığı kişiyim.

Yorumla
    • strix
      strix
      +1 yıl

Biliyorum. Ben de sana ona inanmamanı söylüyorum zaten. Yine aldatır. her fırsatta aldatır. Yapabileceğin en iyi şey ondan kurtulmak olur

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Sevgilisi var şu an . Yani aldattığı kızla beraberler ve mutlular sanırım

Yorumla
    • strix
      strix
      +1 yıl

Onu da aldatır. O çocuk mutlu olmaz hayatında

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Havalı bir tip bide

Yorumla
    • strix
      strix
      +1 yıl

Çok zor adam olur o. Sorunu şimdi anladım. O beraber olduğunu aldatır mı diye soruyorsun sanırım. Onu da aldatır. Onu aldattığını da aldatır. Hayata sadece şeyiyle bakan biri mutlu olamaz

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Doğru anladın. Bence de dediğin gibi olur

Yorumla
    • strix
      strix
      +1 yıl

Sıkma sen tatlı canını. O belasını bulur :)

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Ondan hiç şüphem yok

Yorumla
  • -EnKi-KA
    -EnKi-KA Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 35%
    +1 yıl

2 yıllık avradını seninle aldatmış ise, kuvvetle muhtemeldir seni de başkasıyla aldatacağı. Haydan geldin, huya gideceksindir özel hissetmeyesin...

0
    1 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Yok ben zaten aldattığı 2 yıllık sevgilisiydim. Şu an başkasıyla çıkıyo ve mutlu gibiler

Yorumla
  • bonjourrr
    bonjourrr Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl

bilemem ama ben daha önce aldatıldığım için kaarşımdakine ilk soracağım şey belki de daha önce aldattın mı olur ve cevap evet ise hiç şansı yok

0
    2 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aynen. Tekrar yapma ihtimali çok çok yüksek

Yorumla
    • bonjourrr
      bonjourrr
      +1 yıl

yanii

Yorumla
  • DarkCountess
    DarkCountess Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 36%
    +1 yıl

bende aldatmıştım ve canım çok yandı sevdiğim adamı kaybettim bu yüzden ve asla aldatmam.2 aylık bir ilişkim var aldatmyı düşünmüyorum kişiye bağlı.

0
    4 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo

Yorumla
    • DarkCountess
      DarkCountess
      +1 yıl

ona aşık olmuş o zaman bilmiyorum üzüldüm adına unutmaya çalış

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aşık olduğunu sanmıyorum çünkü ben bu kim dediğimde tanımıyorum derdi. Eğer aşık olmuş olsaydı ilişkilerinin başında beni terkederdi. Ben bu kim diye sorduktan sonraki gün ilişkilerini öğrendim. Daha 1 ayları dolmamıştı o zaman

Yorumla
    • DarkCountess
      DarkCountess
      +1 yıl

ne biliyim ya

Yorumla
  • elestiriuzmani
    elestiriuzmani Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 49%
    +1 yıl

Hayir o kizi cok seviyorsa aldatmaz.. aldatmak sevgiyle alakali sevgi bittiginde kacmayi/ayrilmayi bilmeyen kisinin kacmasiyla ilgili birsey bence.

0
    5 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

O kız benimle çıktığını bildiği halde çıkmıştı sevgilimle. Ama kız adımı falan bilmiyomuş. Beni aldattığı öğrendikten sonra ayrıldım. 2 ay sonra seninim benim ol geri dön vs dedi affettim aylar sonra hiç bişey demeden çekti gitti. Aldattığı kızla şu an çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi onunla da çocuk hayali kuruyo

Yorumla
    • elestiriuzmani
      elestiriuzmani
      +1 yıl

Sorundan o kadar belliydi ki senin olayini anlattigin..
      hayir niye bunu dusunuyorsun onu anlamiyorum. Tamam hayatinin buyuk bir kismni yasamissin ve bosa kurek cekmissin gibi olmus ama deget mi simdi uzulmeye sen kendinle oyalan kendi gelecegin icin ugras kendini gelistir bosver onlari seninle ayrilmak istedigini soylemek yerine baska yollar ile senden kacan birini dusunup ne yapixaksin ne katicaksin kendine.. hakliyken şu an kiskancliltan catlayan bir aptal gibi gozukuyorsun.. gerek yok sen elinden geleni yapmissin Allah a havale et..

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Oturup kalkıp ikisini de Allaha havale ediyorum zaten. Eminim yanlarına kalmaz. Aslında ona karşı hislerim eskisi gibi değil dönse de affetmem. Ama koyuyo insana ya en azında bitti deseydi diyorum. Öyle pişman olsun ki it gibi dönsün tekmeyi vuriyim istiyorum

Yorumla
    • elestiriuzmani
      elestiriuzmani
      +1 yıl

Cok sacma bir ego tatmini.. hic gerek yok.. bugun kendin icin ne yapicaksin onu dusun bence onemli olan senin hayatin onun yasadillari degil

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Unutucam yaa. Zamanla aklıma bile gelmicek

Yorumla
  • bytalihsiz
    bytalihsiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Ya bu şekilde düşünmek saçmalığın dik Alasıdır. Herzaman aldatır diye bir kural yoktur çok sevmemiştir o kıza karşı aidiyet duygusu ve sorumluluk hissetmemiştir aldatmıştır. Tabi bunlar savunulacak gerekçeler değil.

0
    5 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo

Yorumla
    • bytalihsiz
      bytalihsiz
      +1 yıl

Şimdi bak aldatmanın türevleri vardır mesela adam cinsel doyum için gider nefsi bir hataya düşer aldatır bu yüzden kızarsın affetmeye de bilirsin. Bana göre tehlikeli olan ilişki içinde olan birinin gölünün başkasına kayması ve o kişiye yönelmesi çünkü bundan dolayı o kişiyi suçlamak ya da yargılmak mümkün mü dür bana göre gönül kontrol edilemeyen bişeydir dolayısıyla razı olmak gerekir ne kadar zor gelsede. Gittiği yerde mutlu diyorsun da siz ilk basta mutsuz mu basladınız.. Hayır. Ama bütün bunlar yinede tekrar aldatacağının veya aldatmayacağının göstergesi olamaz.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Haklısın. Peki ona gönlü kaydı diyelim. E ben defalarca sordum ona hep inkar etti. Kıza mesaj atmasam hala inkar ediyo olacaktı. Madem gönlü kaymış inkar etmeseydi de ona gitseydi

Yorumla
    • bytalihsiz
      bytalihsiz
      +1 yıl

Senin attığın mesaj süreci hızlandırmış yani gidecekti er geç. Artık sen ondan çıkmışın be kuzum. Geri döner mi bilmem ama artık. Yasını tutmaya başla kisa sürede atlatırsın. İki salya sümük ağlarsın gecer. Ne aşklar bitti şu yalan dünya da

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
  • NOCSD
    NOCSD Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

o zaman sende yalancının gözü dışardanın tekisin hayat boyu doğru mu?
    bu 1 aldatan kişinin karakterine bağlı
    2 nasıl bir ilişkiden bahsediyoruz
    3 alışan sürekli yapar yapar mantığı çok yanlış bişey

0
    5 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Ben aldattığı 2 yıllık sevgilisiyim. bir kez aldattı 2 ay sonra seninim ger dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında brnimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo

Yorumla
    • NOCSD
      NOCSD
      +1 yıl

bak istedkleri kadar mutlu olsunlar eğer senleyken o kızda varsa ve bunu biliyoduysa o ilişkinin temelide kazığın üstündedir merak etme. ister çıksınlar nişanlı olsunlar ya da evlensinler ilişkinin temeli sağlam değilse nasıl zirveye çıkıldıysa dibede öyle vurulur bu net. bak ben 7 yıl çıktım bende aldattım güvenmeyi geçtim benim inancımda yoktu paranoyaydı şüpheydi ilşkinin başlarında yanlışlar yaptırttı ha son 5 senesi aklımı başıma aldım yanlış yaptım dedim ama iş işten geçti köşe bucak kaçıp uzaklaştırıyom kendimden çünkü temel sarsıldı artık kaldıramayız bunun yıllarla falan alakası yok gerçide, işte...

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Haklısın. Peki bir gün beni aldattığına pişman olur mu? Ya da aklına gelir miyim?

Yorumla
    • NOCSD
      NOCSD
      +1 yıl

gelirsin tabi bak bu çok birbirine bağlantılı bişey ben kendimden biliyom geçmişi bir düşündüğünde hani direk seni düşünmez diye varsayıyorum ama sen varken olan bişeyi düşünür ordan o kız burdan bu yanlış haa (adın x diyelim) x de şöyleydi vs. aklına gelirsin çok karmaşık bişey yani bu. pişman olma konusuna gelirsek o kişiye bağlı bir şey kesin bir şey diyemem. fifty fifty anlıycağın

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Anladım. Pişman olacak bir tip değil aslında. Ama o kızla ayrılsalar o zaman gelebilirim aklına

Yorumla
  • Bushido06
    Bushido06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

Aynen senin gibi düşünüyorum aldatır oyle bir niyeti olmasa zaten 2 yıldır çıktığı kızı aldatmazdı 1 kere yapan yine yapar o adam hovardadır akıllı olun adam gibi dürüst güvenilir delikanlı birini bulun

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aynen aldatır bence de

Yorumla
    • Bushido06
      Bushido06
      +1 yıl

aldatmasa bir sıkıntı vardır zaten

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Demii

Yorumla
  • kostakyeri
    kostakyeri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Aldatır eğer ilk sevdiği değerini bilmediyse ve değer bilmemeye devam ederse elbet bir kabı açılır ve yine aldatır

0
    1 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aldatılan eski sevgilisiyim. Şu an başkasıyla ve mutlu gibi

Yorumla
  • gulsahcadi
    gulsahcadi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 45%
    +1 yıl

Orospunun tövbesi neyi görene kadardır bilirsin. Kıssadan hisse.

1
    7 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aynen. Yine yapar bence de

Yorumla
    • gulsahcadi
      gulsahcadi
      +1 yıl

Yani benim bir sevgilim vardı. Ilk sevgilisini aldatmış, ayrılmışlar aldattığı kızla berabermiş. O kızı da benle aldattı. Bizde iki sene çıktık. Beni de aldattı :D

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Peki ilişkinin başında falan mutlu muydunuz?

Yorumla
    • gulsahcadi
      gulsahcadi
      +1 yıl

Mutluyduk ilk sene çok güzeldi. Sonra hersey mahfoldu

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Dönmek istedi mi sana

Yorumla
    • gulsahcadi
      gulsahcadi
      +1 yıl

Daha gelen giden yok

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Dönerse basarsın tekmeyi

Yorumla
  • offfolsun
    offfolsun Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Daha çnce yaptıysa demekki onun için o kadar da zor değil aldatmayan birine göre aldatma olasılığı daha yüksek

0
    1 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Evet ihtimal çok yüksek

Yorumla
  • Femalewolf
    Femalewolf Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Aldatıcak diye bir şart yok ama zaten kadın bunu hissedebilir seven adam belki bir kere hata yapar ama aşıksa ikinciyi aklındam bile geçiremez bence

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo

Yorumla
    • Femalewolf
      Femalewolf
      +1 yıl

Demekki sevmiyormuş seni belkide sadece alışkanlık olduğu için geri dönmüş hayalini kurduğum şeyler başına gelmeden farkettiği için bunu şanslısın bence

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Belki de öyledir. Benden uzak olsun artık naparsa yapsın

Yorumla
  • Kelebeğğnk
    Kelebeğğnk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

bir kere yapan bidaha yapmaz diye bir sey yok. Cunku aldatmak bir huy degil bir karakter bicimidir.

1
    1 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aynen katılıyorum. Adam olsa zaten hiç aldatmazdı

Yorumla
  • 34Eros
    34Eros Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

Aldatma surecini ve sonrasini hikayesini dinle. Ders cikarmisligi filan yoksa kesin uzak dur. Pisman filansa bir sans ver.

1
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Ben aldattığı kişiyim ve şu an hayatında başka biri var. Mutlular sanırım

Yorumla
    • 34Eros
      34Eros
      +1 yıl

Mutlu olup olmayacaklari her acidan uyumlu olmalarina bagli. Uyum yoksa da aldatmadan bitirilmeli bence.

Mutlu olmalarini sureklilik ifade etmez. Zamanla belli olur.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
  • vceneviz
    vceneviz Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

insanın karakter meselesi bu neden aldattı ilk önce onu düşün basit bir zevk için ise karaktersiz oldıuğunu gösterir ve emin ol tekrarlayacaktır.

0
    1 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Biz çok mutluyken aldattı beni. Ayrı şehirdeydik yanıma gelme planları yapıyodu. Yanıma gelmesine 2 gün kala aldattığını öğrendim. Şu an o kızla da mutlular ama ilerde nolur bilmiyorum. Onunla da ayrı şehirdeler

Yorumla
  • franboazınçekirdeği
    franboazınçekirdeği Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı.

Damarinda varsa evet yapar.
    herkez benim olsun diosa evet yapar.

lakin pismanligi tattiysa ve bir anlik hataysa bir daha da yapnayabilir. Bilinmez

0
    5 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo. Ayrıca biraz havalı bir tip ve zevkine düşkün

Yorumla
    • franboazınçekirdeği
      franboazınçekirdeği
      +1 yıl

Tencere kapak olmuslar bosver bacim ne hallwri varsa gorsunler

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Allaha havale ettim ikisini de

Yorumla
    • franboazınçekirdeği
      franboazınçekirdeği
      +1 yıl

En guzeli canım benim

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Evet aynen

Yorumla
  • elifgvn
    elifgvn Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Aynen öyle bir kez yaptysaa çok pişmanlık duymadysa da bundan devamii da gelirr yine aldatrrr ve aldatan kişiye güvenmek bir şans vermek en büyük hatadrr

0
    15 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Beni aldatırken hiç pişmanlık duymadı. Onu aldatırsa yine duymaz

Yorumla
    • elifgvn
      elifgvn
      +1 yıl

Erkek bu ya duymaz tabiki sen olmadan öbrü geniş dşnyrlarr:) maalsf

Yorumla
    • elifgvn
      elifgvn
      +1 yıl

Olmasann

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Canları cehenneme ya

Yorumla
    • elifgvn
      elifgvn
      +1 yıl

Amannn boşver yaaa evlen himayen altına al gerisini dert etmee sevgililk ugrastrrr

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Haklısın. Gerçi evliyken de aldatanlar var

Yorumla
    • elifgvn
      elifgvn
      +1 yıl

Tabiki gözünü dsarya açtrmamya çalss dua et hayrlsi için birşey olmaz:)

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Herzaman için hayırlısını istedim. Sanırım o yüzden ayrıldık hayırsızdan :D

Yorumla
    • elifgvn
      elifgvn
      +1 yıl

Haha evett:D niye takyrsun bnmm bir gece akllma gelir üzlrm ederim untrum sonra ayakta dur dim dikk
      Ona muhtaç olmadgni göster brak sevsin başkasnii dönerse de sen kabul etmzsnnn;) unutmazsn belki ama alşırsin yokllgnaaaa;)

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Evet unutmam zor olur ama alışırım dönse de ben istemem. Hayatıma bakıcam artık

Yorumla
    • elifgvn
      elifgvn
      +1 yıl

:) oyle canmm daha ne ksmetlerin ckarr bugünde kimse aşkından ölmedi merek etmede:D

Yorumla
    • elifgvn
      elifgvn
      +1 yıl

Merak etmee:D

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aynen bende ölmem :D

Yorumla
    • elifgvn
      elifgvn
      +1 yıl

Tabiki:D cokk sevsendee affetme tam ona üzldgün vakit yaptklarni aklnaa getirrrr:) ;)

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Geri döneceğini sanmıyorum ama

Yorumla
  • realylovee
    realylovee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Mutlu olmasi sevdigi anlamina gelmez cinsel olarak istekler yerine geliyosa zaten suanlik mutlu gozukurler.. Ilgincsiniz duzgun duran sadik erkekleri bir tarafiniza takmazsnz aldatilinca deger verirsiniz

0
    1 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Böyle biri olduğunu bilmiyodum

Yorumla
  • shusimaru
    shusimaru Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

aldatmayı sigaraya başlayan yeni birisine benzetebiliriz. 1 kereydi der toparlar kendini ama bunun devamı gelecektir. Bunu alışkanlığa çevirmiş insanlarımız da var aralarımızda , ruhsuz merhametsiz kişiler işte..

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Haklısın. Bu alışkanlıktan vazgeçmek zor olur

Yorumla
    • shusimaru
      shusimaru
      +1 yıl

yaptıları başına gelirse belki akıllanabilir :)

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • AşığımUlen
    AşığımUlen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.

Birak ne hali varsa gorsun. 2 se*efsiz birbirini bulmus

0
    1 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aynen öyle. Allaha havale ettim ikisini de

Yorumla
  • ipsizsapsız
    ipsizsapsız Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

evet ben defalarca aldattım. Bir kere bin kere aynı şey.

0
    14 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Peki şu an yeni ilişkisinde mutluysa?

Yorumla
    • ipsizsapsız
      ipsizsapsız
      +1 yıl

walla ben seks konusunda doyumsuz biri olduğum için aldatma ruhuma işlemiş. Ama partnerin sana değer veriyorsa ve seks önceliği değilse aldatmaz neden aldatsın. Onu doyuma ulaştırmak senin elinde. Ulaştıramassan arayış başlar.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Ben aldattığı eski sevgilisiyim. O da zevkine düşkün biri ve kızla aralarında mesafe var

Yorumla
    • ipsizsapsız
      ipsizsapsız
      +1 yıl

o zaman sana geri dönebilir eğer seks konusunda onu doyuma ulaştırırsan şansın daha fazladır.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Bizim de aramızda mesafe var. Ama yazışarak yapıyoduk çok da beğeniyodu hatta s*ks seninle güzel l*n diyodu. Ama sonra terketti işte. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo

Yorumla
    • ipsizsapsız
      ipsizsapsız
      +1 yıl

sende onu kıskandır bence kıskanırsa belki bir ihtimal sahiplenme duygusuna kapılabilir. Bu arada ben psikoloji okudum ücretimi alırım:)

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Bizde 4 yıl psikoloji okuduk :D ayrı şehirdeyiz nasıl kıskandırabilirim?

Yorumla
    • ipsizsapsız
      ipsizsapsız
      +1 yıl

nerde yaşıyorsunuz...

Yorumla
    • ipsizsapsız
      ipsizsapsız
      +1 yıl

whatsapptan imalı profil başlıkları yazabilirsin. Facebookta ilişkim var deyip çekici resimler koyabilirsin vs. Kadınlar bu işleri daha iyi bilir sen bana soruyorsun:) Yaşın kaç kuzum:))

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Yaşım 20. Whatsapp durumum : mutluluk üstüne mutluluuk ☺ sürekli de profil fotomu değişiyorum ama bilerek 3 5 gündür ne faceye ne de whatsappa girmiyorum :) whatsappda beni engellemişti 1 hafta önce kaldırdı engelimi faceden de silmemiş

Yorumla
    • ipsizsapsız
      ipsizsapsız
      +1 yıl

Bence onu düşünecek kadar zamanını boşuna harcama. Hiç kimse senden daha değerli değil. Ama biri ile konuşmak dertleşmek istersen buna ihtiyacın varsa arayabilirsin 0554 567 37 45

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Saol

Yorumla
    • ipsizsapsız
      ipsizsapsız
      +1 yıl

bunlar her zaman yaşanılası şeylerdir. Önemli olan en hasarsız şekilde atlatmak ve yoluna devam edebilmektir. Bunu da tek başına kolay kolay yapamassın. Dertleşmek sohbet etmek her zaman iyidir.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Orası öyle tabi

Yorumla
  • Izmrebr
    Izmrebr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

bir söz vardır insan yedisinde neyse yetmişinde de odur.. Tabiki aldatır..

0
    10 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Yeni ilişkisinde mutluysa?

Yorumla
    • Izmrebr
      Izmrebr
      +1 yıl

Çok Mutluysa seviyosa aldatmaz ama. Geçici mutluluktur yaa yine sıkılır aldatır

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Yorumla
    • Izmrebr
      Izmrebr
      +1 yıl

Erkeklerin çoğu böyledir kızları kandırmanın en etkili yolu evlilik hayali çocuk hayali. Senin ki işi biliyormuş valla :) o kız seni bile bile çıktıysa onunla kızı kandırmış olabilir ayrılcam ayrılamıyorum bırakmıyo beni falan demiş olabilir kıza. ya da kz çok kaşardır böyle bişey yaptıysa ama sen nerdn biliyosun çocuk hayali kurduklarını onu anlamadım

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Whatsapp durumlarını gördüm. Eski sevgilim tombiklerimmm 😱😍 yazmış, kız da tombiklerimin sahibiii 🙈

Yorumla
    • Izmrebr
      Izmrebr
      +1 yıl

Ohhaa koptum yaa :) :) bence senin göreceğini bildikleri için yapmışlar takma derim.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Whatsappda engellemişti beni. 1 hafta önce engelimi kaldırdı. Engelimi kaldırdıktan 2 3 gün sonra yaptılar. Eski sevgilim zaten onu takip edeceğimi düşünmüştür

Yorumla
    • Izmrebr
      Izmrebr
      +1 yıl

Ee yani bence sende bul birini profil fotosu yap onu takmadığını göster ona

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Belki yaparım :)

Yorumla
    • Izmrebr
      Izmrebr
      +1 yıl

:):)

Yorumla
  • bulutsuzluk
    bulutsuzluk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 42%
    +1 yıl

karşısındakine olan hislerine bağlı takılmak içinse aldatır ciddiyse yapamaz

0
    7 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Ben 2 yıllık aldattığı kişiyim. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim benim ol geri dön vs dedi belki değişmiştir dedim affettim bu kez aylar sonra terketti. Şu an aldattığı kızla beraber ve sanırım mutlular

Yorumla
    • bulutsuzluk
      bulutsuzluk
      +1 yıl

onda ait olma problemi var hayatında mutlaks biri olmalı adım gibi eminim yüz veren biri olmasın dk sında kapına gelip ayaklarına kapanır imza:tecrübe :D

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Yani bana dönme ihtimali var mı?

Yorumla
    • bulutsuzluk
      bulutsuzluk
      +1 yıl

evet var ama sakın bu ihtimali iyi ye yorma cünkü ya sıkıldığı için sana gelicek ya da canı yandığı için

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Dönse affetmem ki. Geldiği yere yollarım

Yorumla
    • bulutsuzluk
      bulutsuzluk
      +1 yıl

emin misin ya kalbin ne diyecek bu durma sordun mu?

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Kalbim ona ait değil artık.

Yorumla
  • mikayumi
    mikayumi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 51%
    +1 yıl

Bir kere yapan hep yapar bu bir klasiktir ve hiç değişmez emin ol ;)

0
    5 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Katılıyorum

Yorumla
    • mikayumi
      mikayumi
      +1 yıl

Eğer içinin rahatlamasını istiyorsan eninde sonunda bir geri donuş adımı atacaktır yanlız kaldığında :) o zaman kabul et ve sende onu boynuz manyağı yap ren geyiğine dönsün müstahak :)

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Ben aldattığı eski sevgilisiyim. Eğer bir gün dönerse ya öyle yaparım ya da hiç şans vermem bile. Ama intikam almak isterim :)

Yorumla
    • mikayumi
      mikayumi
      +1 yıl

İntikan iyidir intikamını al ki kendisinin bir halt olmadığını anlasın :) canını yakan birinin canını aynı şekilde yakmazsan senin çektiğin acıyı anlayamaz :)

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aynen haklısın. İnşallah döner diyelim o zaman :)

Yorumla
  • aşkarayanx
    aşkarayanx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 34%
    +1 yıl

altatır değil 1 veya 2 kez altattı
    10 değil 100000000 kez olsa aldatır

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Yeni ilişkisinde şu an mutluysa?

Yorumla
    • aşkarayanx
      aşkarayanx
      +1 yıl

bir kere o heyecanı yaşamış
      ve aldatmış bence tekrar olsun tekrar aldatır
      tekrar tekrar
      çevremde evli ama aldatan lar varda o yüzden bu akdar eminim ve kiminde çocukları bile var ave eşleride biliyor yani ama yuva yıkılmasın diye ses çıkarmıyorlar
      anlayacan bu duruma düşmek istiyorsan devam et cancazım bana giren çıkan yok ok

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Anladım saol

Yorumla
  • hekimbey
    hekimbey Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl

Bir söz vardır bilmem duydunuz mu:
    'Aptal' aynı şeyi deneyip farklı sonuç bekleyen kişidir.

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Yani tekrar yapar öyle mi

Yorumla
    • hekimbey
      hekimbey
      +1 yıl

Yapar .

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Anladım

Yorumla
  • Daiissyy
    Daiissyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 37%
    +1 yıl

Bir kez hata yapan sonrasında da yapar huylu huyundan vazgeçmez bence

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Bence de öyle. Adam olsaydı hiç yapmazdı

Yorumla
    • Daiissyy
      Daiissyy
      +1 yıl

aynen öyle karakteri bozukmuş

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Edyline
    Edyline Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

sakın ha sakın ypamz etmez deme 1 i yapan 2 yide yapar allah basıma gtrmesn :D

0
    1 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Amin. Bence de yapar

Yorumla
  • Atucet
    Atucet Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 47%
    +1 yıl

Bir kere yalan söyleyen, bir kere aldatan duramaz ve devamını getirir.

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Şu an ki ilişkisinde ya mutluysa?

Yorumla
    • Atucet
      Atucet
      +1 yıl

Sigara içip bırakan birisi, içmeyen birine oranla çok daha fazla kolay sigaraya başlama ihtimali vardır (:

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • grixxman
    grixxman Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 42%
    +1 yıl

ne fark eder. bir ile iki arasında veya daha fazla sayı arasında fark ne?

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aldattığı kişiyim. Merak ettim sadece

Yorumla
    • grixxman
      grixxman
      +1 yıl

boşver. şutladın mı? geriye bakma. ileriye bak.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Peki öyle yaparım

Yorumla
  • MonotonMuhasebeci
    MonotonMuhasebeci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Aldatmaz niye aldatsın? zaten sevmese birini üzeceğini bile bile ayrılmaz dı o kişiyi çok sevmişki aldatcak kadar etkilenmiş

0
    6 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Eğer çok sevseydi ilişkilerinin başında bu kim diye sorduğumda ADAM gibi sevgilim derdi. Ama o naptı TANIMIYORUM dedi. Ama kıza mesaj attım öğrendim gerçekleri ve ayrıldık. 2 ay sonra da seninim benim ol geri dön vs dedi affettim. Aylar sonra terketti şu an aldattığı kızla beraber. Ve benimle olduğu gibi onunla da çocuk hayali kuruyo. Ayrıca nedense facede ayrılık sözleri paylaşıyo ve whatsappda 1 hafta önce engelimi kaldırdı :)

Yorumla
    • MonotonMuhasebeci
      MonotonMuhasebeci
      +1 yıl

Öyle birine tekrar şans vermeyi düşünmüyorsun demi? yani seviyorsan bile unutman lazım

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Döner mi bilmem ama dönerse değil şans vermek umrumda bile olmaz.

Yorumla
    • MonotonMuhasebeci
      MonotonMuhasebeci
      +1 yıl

Kullanmak istiyor anladığım kadarıyla çapkın biri ve genel de kızlar bu tiplerden hoşlanır hala seviyorsundur ama dediğin gibi umrun da olmasın

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Evet çapkın biri aynı zamanda zevkine düşkün. Bide havalı bir tip. Yani telefonuyla arabasıyla hava atan biri. 22 yaşında o. Kız 17-18 ben 20. Umarım o kızı da aldatır

Yorumla
    • MonotonMuhasebeci
      MonotonMuhasebeci
      +1 yıl

ben de 22 yaşındayım :) anlıyorum o kisiyi :D

Yorumla
  • seherhayal
    seherhayal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Sana tek tavsiyem sakın kanma bidaha ona dediklerine inanmaa yanarsın !!!

0
    5 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Ben 2 yıllık aldattığı eski sevgilisiyim. Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo

Yorumla
    • seherhayal
      seherhayal
      +1 yıl

Iste hersey ortada bnce unut onu

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Nasıl yani? Adam olmaz dimi ondan

Yorumla
    • seherhayal
      seherhayal
      +1 yıl

Olmaz tabi adam olsa boylemi yapardı?

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Yapmazdı. Adam olan böyle yapmaz

Yorumla
  • enerjikbayan
    enerjikbayan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 43%
    +1 yıl

aldattığında aldığı derse bağlı.. kimileri bitirir cezasını verdim der. Kimileri de pişman eder.

0
    5 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Beni aldatırken hiç pişman olmadı. 2 ay ayrı kaldık sonra benim ol seninim geri dön vs dedi affettim aylar sonra terketti. O adattığı kızla beraber şu an

Yorumla
    • enerjikbayan
      enerjikbayan
      +1 yıl

o zaman boşver.. Ayran gönüllü bir insanmış. Gözü doymamış demek ki. Geride kalmış olarak gör düşünme bence...

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Öyle yaptım. Allaha havale ettim

Yorumla
    • enerjikbayan
      enerjikbayan
      +1 yıl

en iyisi süper :)

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Evet :)

Yorumla
  • DangerousLâdy
    DangerousLâdy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl

Belkide ayrılmadı ve seni 2 yıllık sevgilisiyle aldatıyor ödslmsnlöd

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

2 yıllık eski sevgilisi benim

Yorumla
    • DangerousLâdy
      DangerousLâdy
      +1 yıl

O zaman boşver aklın bile kalmasın günahını da alıyor olabiliriz gerçekten tövbe etmişse ve kızı seviyorsa yapmaz

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Görücez bakalım

Yorumla
  • alternatif_
    alternatif_ Takip Et
    Yoda Yaş: 51 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

aldatan aldanırda, aldatırda
    karışık ve kısa oldu yorumum

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Anladım ben. Peki ya şu anki ilişkisinde mutluysa?

Yorumla
    • alternatif_
      alternatif_
      +1 yıl

anladığım kadarı ile anlatayım önce aklından geçeni.

eski erkek arkadasın seni şu an beraber oldugu kişi ile aldattı ve o kızıda aldatırmı ?

Şunu temenni etttiğini düşünüyorum

o kızıda aldatsın!

valla arkadaşım , çiftler gerçek anlamda birbiri ile evli, nişanlı, ya da sözlü değil ise , ya da ne bilim işteberaber aynı evi paylaşmıyorlarsa, ve toplum onların eş oldugunu bilmiyorsa, çiftlerin birbirlerine verdiği sözlerin hepsinin bir gun gelipte yalan olmasını çok doğal karşılıyorum ,

sonuçta kimse kimse ile nikahlı değil, işte bu kız bu adam benim sevgilim beni aldatmaz falan boş laf bunlar.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Haklısın. Ama evli olup da aldatan birçok insan var. Neyse onlar konumuzun dışında :)

Yorumla
  • irmak_112
    irmak_112 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 38%
    +1 yıl

Valla bir kere yapan her zaman yapıyor o bu farketmiyor yani

0
    2 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Evet alışkanlık gibi bişey oluyo

Yorumla
    • irmak_112
      irmak_112
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • BuuRa92
    BuuRa92 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı.

Yeni birini bulabildiği sürece aldatır. Bkz: Daldan Dala :)

0
    11 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Yeni ilişkisinde şu an mutlu ama?

Yorumla
    • BuuRa92
      BuuRa92
      +1 yıl

Öncekine mutsuz mu başlamıştı? :)

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Hayır çook mutluyduk :)

Yorumla
    • BuuRa92
      BuuRa92
      +1 yıl

Cevabını kendin vermişsin. :)
      Ben 3 yıllık ilişkimde aldatldım, beni aldatan kız 6 ayda 4 farklı kişiyle çıkltı. Ben 3 yılımı kaybettim ama zararın neresinden dönsem karmış dedim onu öyle görünce. Biz de çok mutluyduk! :)

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Peki pişman olup dönmek istedi mi sana

Yorumla
    • BuuRa92
      BuuRa92
      +1 yıl

evet, şans verdim 2 hafta bile sürmedi, tekrar istedi bu seferde ben istemedim, halâ arada şansını deniyor, yüzsüz oldu baya. Huyumdur, kırmamaya çalışıyorum 1 sene daha anlamazsa böyle ilk defa bir kızı kırmam gerekecek ağır bir şekilde.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Cevap bile verme. Bırak ne hali varsa görsün

Yorumla
    • JuNaM
      JuNaM
      +1 yıl

Hala sans veriyosun yani kirmamak adina

Yorumla
    • BuuRa92
      BuuRa92
      +1 yıl

Zerre umrumda değil zaten, ne öfke, ne hırs, ne sevgi, hiç bir şey hissetmiyorum.
      4 Kez aniden terk edildim, aldatılmak kadar koymasa da, 2 sinin sebebini bile bilmeden oldu, bu da canımı yakmıştı. Hiç biri sebebin benden kaynaklandığını söylemedi bana.
      Ben aniden bırakılacak kadar kötü biri miyim? :(

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Kötü değilsindir mutlaka. Onların karakterinde sorun vardır.

Yorumla
    • BuuRa92
      BuuRa92
      +1 yıl

@JuNaM Hayır olaydan sonra tek şans vermiştim onda da değişmediğini gördüm. Şans vermemin tek sebebi birbirimize verdiğimiz sözde kendi üzerime düşeni yapmaktı. Hatası ne kadar büyük olursa olsun bir kadın ikinci bir şansı hak etmelidir, zor veya kolay, en azından denenmeli.

Yorumla
  • lichen
    lichen Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl

çatır çatır aldatır. aldatmak eşittir karakter çünkü.

0
    2 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

bir kez yapan bidaha yapar

Yorumla
    • lichen
      lichen
      +1 yıl

evet

Yorumla
  • bernsrkvdm
    bernsrkvdm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

Evet olabilir ama kısının yansıttığı duygular , hissettirdiği seylere gore degisir

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Şu an mutlular gibi. Benimle olduğu gibi onunla da çocuk hayali kuruyolar

Yorumla
    • bernsrkvdm
      bernsrkvdm
      +1 yıl

Yalama yapmış iste sadece
      Kurar

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Allaha havale ettim

Yorumla
  • upsilon
    upsilon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

Adam bir kere aldattiysa ikincidede aldatir bence ben guvenmem o kisiye adi cikmis bikere

0
    6 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Ben aldattığı kişiyim zaten de o kızı da aldatır mı diye merak ettim. Kız zaten benimle çıktığını bildiği halde çıkmıştı sevgilimle

Yorumla
    • melikemn
      melikemn
      +1 yıl

Yaziklar olsun o gibi kizlara senin anlin acik olsun canim elbet sen kazanirsin unutma

Yorumla
    • upsilon
      upsilon
      +1 yıl

Aldatir firsatini bulduğu anda merak etme o kizinda cani yanar bu konuda

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

İkisini de Allaha havale ettim. İnşallah yaptıkları yanlarına kalmaz

Yorumla
    • upsilon
      upsilon
      +1 yıl

Emin ol bu dünyada er ya da gec ahlar yerini buluyo

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Ondan hiç şüphem yok. Kul hakkı oluyo sonuçta

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Aldattığı kişi ile cinsellik paylaşıyorsa ... aldatılan ile paylaşmıyorsa %100 aldatır.
    ne sebeple aldatsın ki başka türlü senin gözünü seviyim dur onunda kaşını demez. konu belli.

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Bizde sanal olarak bir cinsellik konuşma olayı vardı tabi ayrı şehirde olduğumuz için. Ayrıca s*ks seninle güzel derdi sürekli. Ama şimdiki kızla konuşmuyolar sanırım. Kızla da ayrı şehirdeler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ondan hayır gelmez... yıllar sonra arkasından söveceğin hatırlamak istemediğin biri olacak emin ol.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aynen hayır gelmez. Onu da aldatır mı merak ettim. Kız benimle sevgili olduğunu bildiği halde çıkmıştı onunla

Yorumla
  • KülveHece_
    KülveHece_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Bunu Allah bilir. Ama ,
    Çoğu insan yasattığını yaşar bu hayatta ve imtihanı içerisine dahil olabilir yaşattıkları.

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Çok ahımı aldı. Allah yukarda bak otururken, kalkarken, uzanırken, düşünürken, yemek yerken, aynaya bakarken, yürürken, tv izlerken yani kısacası her aklıma gelişince Allaha havale ettim.

Yorumla
    • KülveHece_
      KülveHece_
      +1 yıl

Sen Allah 'a havale et kardeşim öyleyse.
      Rabb kimsenin ahını kimsede bırakmaz tabii.
      Üzüldüm. Hakkında hayırlı şeyler olsun umarım :/

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Saol canım amiin. Yanına kalmaz zaten eminim :)

Yorumla
  • NeşesiYeterrrr
    NeşesiYeterrrr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

Huylu huyundan vazgeçmez yani bir insan yedisinde neyse yetmişinde de aynıdır

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aynen katılıyorum. Ama ya şuanki ilişkisinde mutluysa? Daha bir kaç aylık ama

Yorumla
    • NeşesiYeterrrr
      NeşesiYeterrrr
      +1 yıl

Ne farkeder ki yapmayacağının garantisi yok

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Yani bir zamanlar benimle de mutluydu demi. Katılıyorum

Yorumla
  • ρ-Łσηєłiηєss
    ρ-Łσηєłiηєss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Aldatır tabi birisi aldatıyorsa bu onun karakterinde bir eksiklik olduğunu gösterir.

0
    1 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aynen bence de. Bide zevkine düşkün biri

Yorumla
  • kripton94
    kripton94 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.

Bunu o anki şartlarda koşullarda karar vermek gerekir on yargı ile bakilmamali

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Biz çok mutluyken aldattı beni. Ayrı şehirdeydik yanıma gelme planları yapıyodu. Yanıma gelmesine 2 gün kala aldattığını öğrendim. Şu an o kızla da mutlular ama ilerde nolur bilmiyorum

Yorumla
    • kripton94
      kripton94
      +1 yıl

Bosver sen yoluna bak bu onun karektersizligi

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Öyle yaptım bende. Sadece merak ettim tekrar yapar mı diye

Yorumla
  • kaçak-damat
    kaçak-damat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

bence aldatır çünkü aldatmak karakter ile alakalıdır. bir kere yapan neden başka zamanda yapmasın. ona aldatmak kötü bişey gelmiyor demekki o yüzden aldatmış, tekrar aldatma ihtimali yüksek bence.

0
    1 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Bence de. Adam olsa hiç aldatmazdı

Yorumla
  • tarantinoo
    tarantinoo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Nasıl biri olduğunu sen biliyorsun az gözünüzü açın da karşındaki erkeği anla duyduklarına inanma bir erkeğin ağzı laf yapıyorsa kadın dilinden anlıyorsa aldatma potansiyeli yüksektir

0
    1 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Kesin aldatır o zaman. Bide havalı biri biraz. Yani baba parasıyla hava atan bir tip

Yorumla
  • Deli_Oğlan
    Deli_Oğlan Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Altadmadın adını heyecan koydular. Herşey gibi bunuda basitleştirdiler.

520 olsun istedim :D

0
    12 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

eyw :D bu arada beni terkedip gittiği kızı da şu an aldatıyo :D kızın haberi yok, kanıtlarım bile var :D

Yorumla
    • Deli_Oğlan
      Deli_Oğlan
      +1 yıl

çekirge 1 zıplar 2 zıplar 3 cüde öyule bir boynuz yerki. Sizin çektiklerinizin 10 katını çeker. Eeee Etme bulma dünyası.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

aynen öyle :)

Yorumla
    • Deli_Oğlan
      Deli_Oğlan
      +1 yıl

Mesela bende aldatıldım zamanında. Ama şimdi o şahıs aldatıldıgını bile bile devam ediyor sevgilisyle. Adam nasıl bağlamışsa kızı kendine her dediğini kabul ediyor :D Köpek misali yani :D

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

bile bile mi devam ediyo :O kız da harbi salakmış. sen kurtulmuşsun ondan :)

Yorumla
    • Deli_Oğlan
      Deli_Oğlan
      +1 yıl

Dedim ya etme bulma dünyası.

Kız zamanında kadına şiddete hayır diyenlerdendi. Hatta yürüyüşlere bile katılmıştı. Şimdi çocuk pataklıyormuş ama sesini bile çıkarmıyormuş. Seviyoum onu döverde severde diyormuş :D Nasıl beddua etmişsem kız cehennemi yaşıyor dünyada :)

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

ahaha :D ee kimsenin yaptığı yanına kalmaz diye boşuna dememişler :)

Yorumla
    • Deli_Oğlan
      Deli_Oğlan
      +1 yıl

Aynen. Neyse ben kaçar. Paydos ediyorum daha eve gidiciğim :)

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

tamam kaç :D

Yorumla
    • Deli_Oğlan
      Deli_Oğlan
      +1 yıl

Ben geldm :)

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

H. geldin :D

Yorumla
    • Deli_Oğlan
      Deli_Oğlan
      +1 yıl

Sahur yapıyoruz :)

Yorumla
  • nestroyers
    nestroyers Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

:D iyice pişman edersen biadha yapmaz kaybetmekten korkması gerek ve ona hissettirmelisin

0
    9 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Ben aldattığı eski sevgilisiyim

Yorumla
    • nestroyers
      nestroyers
      +1 yıl

iyi işte eski sevgili aldattıgına pısman etmen lazım kaybetmekten korkutup canını yakmalı nsıl bsy oldugunu göstermen lazım.. :D hissetmeliki bidaha yapmamalı.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Nasıl pişman edebilirim ki

Yorumla
    • nestroyers
      nestroyers
      +1 yıl

Wallla çocuğu istiyorsan o kaybetmeyi yasaticaksn birakicksn değerini anlick bu yani

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Heryerden sildim engelledim

Yorumla
    • nestroyers
      nestroyers
      +1 yıl

aynen kayıpları oyna :D nasılsa merak edecek seni bir gün düşer eline düşmessede hiç takma.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Umrumda değil artık

Yorumla
    • nestroyers
      nestroyers
      +1 yıl

aynen giden gitmiş zaten ne takıyon keyfine bak :D

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • JJeyda
    JJeyda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Aldatır. Bir kere karaktersizliği yörüngeye oturmuş. 😒

0
    1 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Kız hakediyo zaten. Aldatsın, ya da kız onu aldatsın

Yorumla
  • GetLucy
    GetLucy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

bir kez aldatan eğerki çok pişman olmadıysa hep aldatır

0
    19 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Beni aldattıktan sonra bir kez pişman oldu sonra zaten terketti. Adam olsaydı bunu yapmazdı

Yorumla
    • GetLucy
      GetLucy
      +1 yıl

adam olan aldatmaz aga :D

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
    • GetLucy
      GetLucy
      +1 yıl

aldatmayan birini bul güvenini kazansın iyice.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Kimseye güvenemiyorum artık

Yorumla
    • GetLucy
      GetLucy
      +1 yıl

bu dediğin çok yanlış hayatında bir çok insan tanıyacaksın herkesi bir tutarsan zararını onlar değil sen görürsün hayatta karşını iyi biri çıkmamış demekki

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Bu son olaydan sonra oldum böyle. Zamanla düzelirim inşallah

Yorumla
    • GetLucy
      GetLucy
      +1 yıl

sen bence insanlara biraz şans tanı illaki seni mutlu edecek güvenebileceğin birisi çıkacak karşına

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Güvenmek istiyorum. İnşallah öyle biri çıkar karşıma

Yorumla
    • GetLucy
      GetLucy
      +1 yıl

çıkar çıkar merak etme sende biraz cesur ol

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Hangi konuda cesur?

Yorumla
    • GetLucy
      GetLucy
      +1 yıl

her konuda tanışma konusunda utanma çekinme anlatabiliyormuyum selam versem beni terslermi gibi.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Öyle bir sıkıntım yok.

Yorumla
    • GetLucy
      GetLucy
      +1 yıl

ozaman önünde engelinde yok

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Orası öyle evet

Yorumla
    • GetLucy
      GetLucy
      +1 yıl

yeni hayatında başarılar dilerim kuzen :d

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Kuzen? :)

Yorumla
    • GetLucy
      GetLucy
      +1 yıl

lafın gelişi l*n

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

tamam

Yorumla
  • anticög
    anticög Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.

Bence de bu bir alışkanlık. Bir kez yaptıysa ikincisini yaparken tereddüt etmez

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Yeni ilişkisinde şu an mutluysa?

Yorumla
    • anticög
      anticög
      +1 yıl

Aklında mutlaka bir pislik vardır bence

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Olabilir

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

mutluda olsa sevgilisi çok güzelde olsa aladatacaktır. bu insanın karakteri ile alakalıdır. Avlanma içgüdüsü ve ego, bu yasak duygunun başlıca nedenleri arasında yer alıyor.

0
    1 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Belki de haklısın. Tekrar yapar

Yorumla
  • SiyahKanat
    SiyahKanat Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Nasıl başladıysa öyle gider çoğunda. Huylu huyundan vazgeçer mi

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Vazgeçmez

Yorumla
    • SiyahKanat
      SiyahKanat
      +1 yıl

Ama yinede bir ihtimal vardir.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Yani orası öyle

Yorumla
  • TuanaYıldız
    TuanaYıldız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Hiçbir zaman emin olamazsın güvenmek tek çıkış yolu.

0
    1 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Ben aldattığı eski sevgilisiyim

Yorumla
  • Dogfights
    Dogfights Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.

Hiç belli olmaz 1 kere aldatan hep aldatır terimi yanlış bence.

0
    5 Yorumla
    • Canım01
      Canım01

Beni bir kez aldattı 2 ay sonra seninim geri dön benim ol dedi affettim. Aylar sonra hiçbir şey demeden terketti. O kızın da benimle çıktığından haberi vardı ve buna rağmen çıkmış sevgilimle. Kız kendi dedi bana. Senden haberim vardı dedi. Şu an aldattığı kızla çıkıyolar ve mutlu gibiler. Zamanında benimle olduğu gibi şu an onunla da çocuk hayali kuruyo

Yorumla
    • Dogfights
      Dogfights
      +1 yıl

hep aynı vaatler. evlenme ve çocuk.

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Yani o kızı da aldatır mı?

Yorumla
    • Dogfights
      Dogfights
      +1 yıl

Orasını bilemem de aldatırmı aldatmazmı, çogunlukla evlenme vaatlerinde bulunuruz :)

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Orası öyle

Yorumla
  • MimariuS
    MimariuS Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Aldatır demeyelimde, aldatması daha kolay gelir kendisi. Yani birkere yaptımı gerisi gelir :)

0
    3 Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Alışkanlık oluyo demi

Yorumla
    • MimariuS
      MimariuS
      +1 yıl

alışkanlık değlya.. Yani bir kere yapınca bir daha yapmak zor olmuo

Yorumla
    • Canım01
      Canım01
      +1 yıl

Hmm anladım

Yorumla
  • Devamını Gör (400)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatan biri yeni ilişkisinde tekrar aldatır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aldatan insan yeni ilişkisinde tekrar aldatır mı? 12 cevap verildi
Aldatmanın bahanesi olur mu? Aldatan bir insanlar ilişki tekrar yürür mü? 7 cevap verildi
Zamanında aldatılmış birisi, neden kendisi de yeni ilişkisinde aldatır? 9 cevap verildi
Ayrılır ayrılmaz yeni sevgili yapan kişi kesin aldatmış mıdır? 72 cevap verildi
Aldatan sevgilinin tekrar aldatma olasılığı? 19 cevap verildi
Her ilişkide aldatma olur mu? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨