Çok beğeniyorum yaa dalgalı dalgalı olacak ama çok uzun dgil
boynuna kadar gelecek yazarken bile hoşuma gidiyo of 😄
Çok beğeniyorum yaa dalgalı dalgalı olacak ama çok uzun dgil
boynuna kadar gelecek yazarken bile hoşuma gidiyo of 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Uzun kıvırcık saçlıyım. Malum uzadıkça dalgalı moda dönüştü kıvırcıklığı pek kalmadı. Sevgilisi saçlar güzel tercih
Güzelmiş 😄
Teşekkür ederim 🎉
Belime kadar geliyordu örüyordum şimdi omuzlarda dalgalı kıvırcık
Özellikle sarışın uşaklara yakışıyor ama tam esmerlerde destek bir havası oluyorrrr
Uşak demişsin nerelisin🙃
@selim_53selim Trabzon
Rize ben de hemşeriyiz🥰
@selim_53selim Evettt🦋
@selim_53selim yazmasanız daha iyi😌
Ama tanışmayı çok isterim bayıldım sana😍
@selim_53selim ama mümkün değil teşekkür ederim
Lütfennn🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠
Tam hayalimdeki gibisin efsane bir güzelliğin var Trabzon kızını Rize’ye gelin yapayım🫠Gece uyuyamam valla o yüzünü gördüm😂Hayalinle yaşarım gel gerçek yap güzelim
@selim_53selim daha neler delir
@selim_53selim rahat bırak kızı sapik misin nesin
Yavrum niye öyle diyorsun bence tanışınca süper olacak saçların gözlerin çok güzel. Hayalimdeki kadınsın, cinsel olarak da çok güzel dürtüler uyandırdın, sevişmek süper olurdu seninle. Gecelerimiz çok güzel geçerdi gel alayım seni kendime tutkunun tadına varalım
Cevap versene güzelim dön bana bi güzel şeyler yaşayacağız üzerinde çok güzel hayallerim var çok güzelsin taş gibisin😍Eze eze açtır çürür yapmayı hayal ediyorum muhteşem gözüküyorsun benim olsan var ya sabahlara kadar beraber olurduk sıcak sıcak akardım sana offff çok güzelsin gel haydi bekliyorum seninle sevişelim😍
@selim_53selim sapık mısın
Selim misin nesin. İşine bak o rizeyi başına yıkarım adam ol. Kız istemiyo neyi zorluyosun. Hayatımda olan birini kalkıp rizeye gelin edecem diyosun birde. Delikanlılık bu mu
Ne gelecem özele söylemem gerekeni söyledim sen de yapman gerekeni yap. Adam ol kâfi
@protemis661 korkak mısın lan
Aynen çok korktum. Mazallah dmden kurşun filan sıkarsın klavyeyle. Git başka yerde oyna hadi
Deniz naaptın 😔
Aaaaaaaaaa deniz üzdün be kızım hahahahahah
Kanka yanlış anlama da o kızın bildiğim kadarıyla maniti de vardı sorulardan yorumlardan hiç mi dikkat etmedin, kesin tartışmıştır bunun da istekli dönemine denk gelmiştir s. kici arıyordur senin de şey tatlı geldiyse 😂Sen olmasan bana verecekti 😂
Bazı erkeklere çok yakışıyor.
Tercih meselesi bazı kadınlarda kel seviyor
tok ya kisa sac iyidir
Hayır çok güzel oluyor uzun saç yaa
olmuyir olmuyor
off be ne anlattın öyle :D
Kestirmeden önce görseydim keşke 😅
Yaaa djdbjssj
Boyu ne kadardı kiii
Uzun du ya baya
Çok var öyle
Sende uzat xbdjsk