Uzun saç sevmiyorum ve genelde kızlar da itici buluyor. Bir tane bile görmeye takatım kalmadı yeter artık😂 Kesin şu saçlarınızı nedir bu saç merakı? Kızlar siz itici buluyor musunuz?
Ya bence güzel oluyorlar ama hani güzel yani anlatabiliyor muyum 😂 görünce oo güzel çocukmuş ya da yakışıklı çocukmuş diyorsun bazen ama çekici değil bence. Erkeksi değil falan demiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece beni çekmiyor. Sürme süren erkekler de aynı şekilde, sanırım nasıl desem, zariflik katıyor böyle şeyler.
Benim saçımda uzun fakat. Sadece topuz yapacak kadar Barış Akarsu gibi uzun değil ama herkes kısa olmalı diye bir şey yok yüz hatlarına kafa büyüklüğüme göre çok yakıştırıyorum şöyleyenlerin dediği de o yönde yani demem şu ki kime ne yakışıyorsa onu yapmalı bu kadar ön yargılı olmayın.
Sana ne bundan? senin peygamberinin saçları kısa mıydı?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben burda Peygamber'imden bahsetmedim iyi oku. O zaman eski Türklerin Kür Şad ın Metehanın da saçları uzundu ve asla toplamayı örgü örmeyi sevmezlerdi. Çünkü bunu Çinliler yapardı. Peki sen de burda Türklükle veya Müslümanlıkla bir çok şey söylüyosun. Sana Şaçını uzat topla desen sövüp sayacağına eminim. Bana artistlik yapma o yüzden.
aynen ya hiç sevmem uzun saçlı erkek bana çok itici geliyo oldu olucak tokalarımı veriyim taçlarımı falan hiç sevmem ben enseye kadar nedir öyle ya hani laf var anan gibi saç uzatacağına baban gibi sakal bırak diye doğru valla ayy aklıma geldikçe tiksinç iğreti oluyorum
sac merakimi erkekler her yuzyilda uzun saclidir... uzun sacin patentini kadinlar ne zaman aldida haberimiz yok... dirilis ertugrul diye bir dizi var turkiyede izle bak atalarin nasilmis...
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ATA'larımı biliyorum. Türk'ler de hep uzun saç uzatmışlar. Aşağıda başka yorumda da yazdım. Mete han Kürşad ve diğer Türk'lerin de saçları uzunmuş ve asla toplamayı örmeyi sevmezlermiş. Çünkü örmek toplamak Çinlilere ait bir şeymiş. Bu yüzden omuzlarına doğru bırakmayı tercih ederlermiş. Ben gayet Türkçü ve araştıran biriyim. Ama ATA'larım uzattı diye her erkek uzatacak mı? Veya ben sevecek miyim hayır? Her şeye saygım var. Soru biraz ironi. Biraz gerçekçi fakat bu benim görüşüm.
nasil ormuyor toplamiyor mus? turk savascilari yulidi adiyla saclarini orerdi... tunguzlarla beraber onlardada gelenektir.. olen ucmaga gittigine inanilansa saclarini iki tarafran orerdi... kimse uzatti diye diye uzatmiyorsa zaten de... erkegin sac uzatmasi veya ormesi kendine ozgudur gayette yakisanidir... sen begenmiyor olabilirsin..
Benim saçlarım da uzundu. Uzun saçlıyken kızlardan gördüğüm ilgiyi şu an göremiyorum. İş güç bir daha saç uzatmam mümkün değil. Orta uzunlukta takılırım artık.
AAA kızlar benim gibi erkekleri itici buluyomuş o zaman direk saçımı kestirmem lazım hemen yarın yoksa beni itici buluyolarmış. birazda sakal bırakırım onların gozunde güzel duruma düşerim benim fikrimin önemi yokkı zaten herkes gibi dolaşırım
Şaka yapıyorum gururumdan sana yakışmış diyemiyorum de :D Saçlarıma şu ana kadar kızlı erkekli onlarca kişinin yorum yapmış olması ve ilk beğenmeyenin de sen olman bir tesadüf müdür?
Sanmıyorum bizim çevrede herkes birbirinin açığını bulmaya çalışır genelde :D Söyleyenler arasında sevgili adayları da var bayaca hepsi de beğenmiş sen beğenmesen de olur :D Ya da şöyle diyelim sen benim uzun saçlarımı değil toptan tüm uzun saçlı erkekleri beğenmiyorsun?
En İyi Cevaplar