Sınıfta bi çocuk var hep gözleri üzerimdeydi ama birden beni görmezden geldi ben konuşurken yüzüme bile bakmadı duymamazlıktan geldi daha sonra birden yine bakmaya başladı uzun uzun gözlerinin içi gülüyordu bakarken sonra konuşmaya çalıştı şakalaştı falan sonra bi ara yine konuştu daha sonra bi ödev verdi hoca bana sen kiminle eşleşeceksin diye sordu ben de bilmiyorum seçmedim daha dedim sizce benden hoşlanıyor mu ya bu?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eski sevgili durumları var bence. Git gelleri öyle bir hissiyat verdi bana
Görmezden geldiği gün birden bakmaya başladı yine konuşmalar şakalasmalar falan ne bilim garip
Evet hoşlanıyor ve belki de sizi arzuluyordur
Ama birden niye görmezden gelmeye başladı ki?
Kuzen de düğünde en son görmezden geldi arkadaşı bana baya baktı ona baktım bakmadı sonra geçen sene yine bana bakmadı en son arkadan beni süzdü yani çapkın olabilir
Hoşlanmaya öyle bakmaz
Ama hoşlanan da öyle görmezden gelmez dimi
Senden bir adım bekledi ise olmayınca anlik bur isteksizlik de olabilir.. ilgiin varsa belli et
O öyle yapınca ben umursamadım pek normal konuştum 1-2 kez onun dışında yüzüne bile bakmadım bi kaç saat sonra tekrar başladı bakmaya
Ya senden hoslaniyor ya da senin icin amaci baska
Mesela amaci ne olabilir?
Begendin kisi yakisikli mi yoksa tipi normal mi
Yakışıklı gayet yani
Baska kizlarda pesinde oldunu biliyormu
Yok nerden bilsinler
Eger baska kizlarda pesinde oldunu biliyorsa hoslandigin cocuk ozaman seni deniyordur
Hayır kimse bilmiyor hem ben kimsenin peşinde değilim oyun oynayan kendisi ben gayet normalim
Zaten senden birsey istedini kimseye söylemez o sadece sen varsan sana belli eder sen yokken baska kizlara yürür
Ama hareketleri normal değil bence daha derin şeyler besliyor olumsuz ya da olumlu bilemem
Hareketleri normal degilse ozaman onun amaci belli zaten
Cinsellik mi
Evet seni deniyor bir yüz veriyor bir sana soguk davraniyor ne yapacan diye bakiyor
Ben pek takmıyorum aslında o öyleyken de 1-2 kez konuştum normal bi şekilde tabi beni görmezden geldi 1 keresinde onun dışında yüzüne bile bakmadım 2-3 saat sonra düzeldi hayran hayran bakmaya başladı koridorda falan sonra sınıfta konuştu şakalaştı falan en son da ödev için kiminle eşleşeceğimi sordu
Normal öyle davranmasi seni kaybetmek istemiyor o yüzden seni sicak tutuyor
Hatta ödev için eşleşme teklif edecekti ben bilmiyorum seçmedim daha diyip yanından ayrıldım KSKKAKAKSLSMS
Seninle nekadar cok vakit gecirirse seni okadar cabuk tavlar
Belkide açılacaktı da o esnada
Acilcak erkek öyle yapmaz seni begendini direk sana söyler
Ama önce yakınlaşmak lazım dimi bunun için
Bir erkek bir kizi seviyorsa ona direk acilir ama amaci baska birseyse onu oyalar
Birbirimizi tanımıyoruz bile sence ne kadar mantıklı olur? Bu vesileyle benimle daha çok tanışmak ve hislerini anlamak istemiş olabilir
Bende erkegim onun icin eminim o seni seviyorsa sana acikca söyler ama söylemedigi icin amaci seni becermek
Peki bi gelişme olursa yazabilir miyim sana
Sorun degil istedigin zaman yazabilirsin her konuda sana yardimci olurum
Instergramin var mı
Klveo1 bu
Sen yaz bana kemall3231
Yanlış vermişsin
Yo dogru kemall3231
Senin ne
Yazdım ama cevap vermedin sen yaz klveo1 çok önemli konu
Hoşlanıyor
Peki niye birden görmezden geldi ki?
Size trip yapıyor
Neyin tribi ama?
Aşık. sana
Peki neden birden görmezden geldi ki?
Seni demek için bence
Denemek için demek istedin galiba o öyle yapınca ben normal konuştum 1-2 kez onun dışında yüzüne bile bakmadım diğer zamanlarda sonra tekrar başladı bakmaya
Mjs atsana ona
Niye atim
Yanlis yere yazmissim
Niye Atacan ki