Buluştuk açık giyjnmedjm samimi yaklasimlarim olmadı kafede oturduk sohbet muhabbet sonra eve gittim ve böyle diyor yani bende kavga ettim 5ten beridir yazmiyor ne demen istemiş

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buluştuk açık giyjnmedjm samimi yaklasimlarim olmadı kafede oturduk sohbet muhabbet sonra eve gittim ve böyle diyor yani bende kavga ettim 5ten beridir yazmiyor ne demen istemiş

Senin yerine ben utandım inan ki. Arkadaşlar kadın ve erkek birbirine düşman değildir, olmamalı. Karşı cinsin her lafının altında bir şey aramayı bırakın artık. İki gün sonra evlenseniz ne yapacaksınız? Eşinizin her lafının altında bir art niyet, bir kötülük mü arayacaksınız? Peki nasıl mutlu olacaksınız? Bence acilen silkelenip kendinize gelin. Rahatsın derken bunu iyi bir şey olarak söylemiş. Yani ailen baskı yapmıyor, seni kısıtlamıyor anlamında söylemiş. Ben o kişinin yerinde olsa bir daha seninle konuşmazdım.
Bence karşındaki kişi bencilce davranmış. Sen haklısın. Madem rahatsız senin yaşantından o zaman kendine uygun birisini bulsun. Ben böyleyim de geç
Çocuğun laf sokmaya çalıştığını sanmıyorum. Hani belki kendisi daha düzenli bir hayat yaşıyordur ve karşılaştırma yaparak rahatsın gibi bir cümle kurmuş olabilir fakat sen bunu sanırım bana laf sokuyor diyerekten triplenmişsin. Hani belki harbiden laf soktu da sen neden böyle bir şey dediğini tam olarak anlamadan direkt amansız bir savunmaya giriştin? Etrafındaki arkadaşların ve ya eski konuştukların rahatlığın konusunda seni eleştirdiği için mi?
Cevap
4Cevap
Gereksiz trip atmışsın bence sakin bir şekilde ne demek istediğini sorsan zaten sana açıklama yapardı birbirinizi anlamayıp tartışmışsınız. Bir insanın neyi ne niyetle söylediğini bilemeyiz o yüzden fevri çıkışlar yapmadan önce ne demek istedin diye sorarsan gereksiz tartışma çıkmamış olur.
Gereksiz trip atmışsın normal bir niyetle söylemiş bunu muhabbet olsun diye.
Neye kızdın bu kadar? Kötü bişi ima etmemiş
Erkekleri bu kadar sorgulamayın ya düz kafa onlar. Söylemiştir öyle
Abartmışsın. Gereksiz yere uzamış muhabbet
Birlikte olmak istemiş olmayınca ysn çizmiş
Şu yazdıklarından sorunlu olan sensin.
Uzatmissin
İyi sabretmiş adam sana
lafo yataga getrecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?