Sevgilim benim bu halime bayılıyor açıkçası. Öyle tabiri caizse piremses gibi takılan tiplerden asla olmadım zaten. Haftada bir veya iki haftada bir yıkanırım. Mesela yanında burnumu bile karıştırmaktan geğirmekten falan çekinmem ve onun da gerçekten bu doğal halim aşırı hoşuna da gidiyor. Bence de bu güzel bir şey siz ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim eskisi de senin gibi doğallardan hoşlanıyor diye yanında osurmalara başlamıştım lackalastik iyice heyecan meyecan kalmadı.
E bende öyleyim gayet de güzel bence yaa
Osuruyor musun yaninda
Evet neden ki?
Oha yanında osurmak mı nasıl yani ciddi misiniz?
@kajsdksajdksajd ciddiyim ben
Hmm e kokmuyor muydu doğal olarak ki buna razı mı oluyordu yani ne hissediyordu ki?
Ya yanlış anlaşıldıysam kusura bakma da kadınlar genelde osurmayı geç esnese bile ağzını açamaz tabiri caizse ondan ilginç geldi ve helal olsun dedim yani
@kajsdksajdksajd bilmem zart zurt pat çat tabi biraz rahatsız olmuş olabilir:)))
Ay kadınlar kibarlık rolü yapıyorlar ama onlar da insan sadece sizin gözünüzde küçük düşmemek için sürekli bir kasıntı moddalar hep böyle elleri kolları kibarlık montlarındalar Halbuki onlar da insan osurabiliyorlar geğirebiliyorlar
Ohaaa zart zurt mu kjasdjsadkjsad şaka maka öyle sesli saldın he vay anasını güzelmiş. Ben böyle hafiften sanmıştım ama rahatlığın mükemmel hayran kaldım
e yani katılıyorum zaten bence de güzel etmişsin de bu derece beklemiyordum helal ben etkilendim
@kajsdksajdksajd bazen cinsellik esnasında vajinadan ses geliyo bunlar normal alışın
Haa o ses hava yaa onda bir şey yok. Ben hiçbir şeyden iğrenmem o yüzden sorun yok ve katılıyorum zaten. Bence doğru yoldasın da zaten
@kajsdksajdksajd emin misin erkekler sevmez ki bu kadar rahatlığı sen?
Yani ben hiçbir şeyden iğrenmem. Mesela yanımda istersen 10 dk osur bir şey demem hatta sana katılır karşılıklı osururduk kjaskjsadkjsad işte bu derece iğrencim
@kajsdksajdksajd ahahahahaaaa igrenciz aman dikkat o kadar gazdan sonra çakmak çakmayalım patlarız gari
ohooo hemde ne iğrenç bende seviye yok efem bu konuda ama evet çakarsak aboo sıkıntı hakket vallahi totolar gider
Ayrıca bir dk ne kadar uzun süre çıkarabilirsin ki sen
@kajsdksajdksajd ne iş yapıyorsun
öğrenciyiz işte osuruklu hanımefendi iş yok
@kajsdksajdksajd 😂 boş ver kanka
ahahaha niye bee söyle söyle kjsadjaksdkajsd
Yattigin yerde Osurmaya devam boş ver dünyaya bi daha gelmicen bu yaştan sonra önür boyu çalışsan yine de ev alamazsın araba almakta zorlaştı Boş ver ya yattığın yerde osur gitsin osura osura bu para kazanmak için çırpınan insanları izleyip gülebilirsin için rahat olsun 🤪
ohaaa ne osurukçu çıktın kız sende kjekjfejfkejfke fetişin falan mı var abooo ama hakket benim olay da bu da insanlar kokuyor diyor kızıyorlar olmuyor ki böyle de
@kajsdksajdksajd kokuyosa osurma
hobaaa e seninki kokmuyor sanki lavanta kokuyor hee aynen kesin öyledir
Bak sana çok rezil bise anlatıcam. Regl olmuştum yoğun günler ve duş almamışım 2 gündür minibüste hafiften çok minik pısss diye osurdum. Sonra bi koku bi koku sen regl kanı kokusuyla karış o minik pıslamak lağım kokusuna döndü ben de hiç üstüme alınmıyorum etrafıma Bakıyorum bu koku Kimden geliyor diye Acaba diyorum bir yerde lağım falan mı patladı gülmekten yazamiyorum dur ahahahaaa
ohaa abooo kajskjasdkjasdkj bütün otobüsü bitirdin he püü sana kajkasjaskjas insanlar can çekişmiş bu da içinde ne varsa salmış rahatlamış kan b*k ne varsa kjaskajskajs
Sonra ben hiç üstüme alınmıyorum tabii Çünkü o kokunun benden çıkma ihtimali hiç düşünmüyorum Kesin bir yerde lağım patladı ve iski çalışma yapıyor diye düşündüğüm için etrafa bakıyorum. Insanlar çok rahatsız oldu ben de rahatsız oldum sonra arkamdaki çocuk 2 tane genç koku nereden geliyor diyorlar birbirlerine bakıyorlar dedi daha fazla dayanamayıp çocuklar kalktılar erkenden indiler kalk dedi indiler öyle ve ben okula giderken geldiğimi Ancak eve geldim duş aldıktan sonra anladım sonra ben bir gülme krizine girdim şu anda da gülmekten yazamadim yaziyı 😂
hahaha hobaa kendi bile farkında değil abooo. Bana kokuyorsa salma diyor bir otobüsü bayıltıyor kokudan ohh. Acaba nerden geliyor aaaa tabi sen yapmazsın hiç olur mu
@kajsdksajdksajd gece gece koptum ahahaa
heh şimdi gülerken de osurur bu sonra ben yapmadım der laksdkjasdjksadk tabi kokmuyor ya sözde lavanta kokuyormuş yaa otobüstekiler de çok sevmiş ondan soruyorlar kaynağı nere salsa böyle iyice diye
@kajsdksajdksajd bu kadar dalga yeter iyi geceler
İyi geceler osuruk hanım insanları rahatsız etmeyin bir daha lütfen siz ve osuruğunuz
@kajsdksajdksajd size ne popo benim osuruk benim.
@kajsdksajdksajd siz kendi piponuza ve osurugunuza dikkat edin
kjasdkjsajdkasdkjas e aaa salma demedik de gördük sevmeyenler de var osuruğunuzu efem ona göre sizin için diyorum
ben dikkat ederim pipoma ve osuruğuma ki ikisi de gayet iyiler
@kajsdksajdksajd her şey deneyim işte... iyi geceler
@kajsdksajdksajd Hem herkes benim kusurumu sevmek zorunda değil ayrıca şu anda yeni duş aldım mis gibi kokuyorum ben gayet temiz ve titiz bir insanım bunu da buradan belirtmek istiyorsan olarak da sosyal bir mesaj vereceğim Temizlik imandan gelir lütfen temiz olalım iken oturmayalım Cumhuriyet yıkama Osurukla karışınca çok bir çok kokuyormuş bunu deneyimledim Kadınlar size söylüyor ona dikkat et herkese iyi geceler dostlar mesajımı da verdiğine göre rahat uyuyabilirim
ben denemediğim için yaşıyorum bu da bakış açısı efem
iyi geceler osuruklu hanımefendi
ohaa vay beee e iyiymiş ya bu kusur değil ayrıca osurmayı bende seviyorum basbaya ayıp falan da değil ha mesela yanında yapsam senin anormal bulsan da o senin düşüncen olur ama evet kesinlikle öyle içimizde patlamasın canım gitsin ohh misss efem iyi ve osuruklu geceler
Bu arada şu an yazacağım şeyden sonra nasıl veya ne düşünürsün bilmiyorum ama maalesef ben ciddiyim. Belki senden de iğrencim ama mesela bir kadınla karşılıklı osurma konusunda ciddiydim cidden yapmak isterdim. Neyse işte sadece söylemek istedim
Mağaradan mı geldin aq
Ne alaka? Yalandan piremses gibi olacağıma doğalım işte
Knk doğallıkla pislik olmak ayrı şey. Birinin yanında burnunu karıştırmak veya osurmak nasıl normal olabilir¿
Yav off hadi osurmuyorsun sözde de geçin yaa burun karıştırmayan insan var mı lütfen? Ha önünde ha da o görmeden ne farkeder? Osurma hadi kokuyor dersin de normal bu gayet
Kavramları meşrulaştırmaya ve kendini görgüsüz göstermeye devam et sana bir şey olmaz
aradığım ilişki
Umarım bulursun
Senden bitane daha var mı ki
Elbet vardır
yakismadi hocam