Hayır masumlaşmaz.. bazen aşkını elde etmek için karaktersizce şeyler bile yapabilir.. burada masum olmasını sağlayan şey karakteri ama oda her insan da yok zaten
Bi değişik haller oluyor sinir krizi geçiriyorum en son sevgilime sinirlenip ağzıma geleni söyledim ağır oldu bi hastanelik olmadığımız kaldı yaramıyo 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır masumlaşmaz.. bazen aşkını elde etmek için karaktersizce şeyler bile yapabilir.. burada masum olmasını sağlayan şey karakteri ama oda her insan da yok zaten
Uysallaşır ve bir kadın eli değdiği her anlamda belli olur hayatına, sevgiliyken küçük çaplıda olsa iyileştirmeler olur bir erkeğin hayatında.
İçimden canavar çıkıyor ne masumu
aaa ruh ikizim 😄
Bi değişik haller oluyor sinir krizi geçiriyorum en son sevgilime sinirlenip ağzıma geleni söyledim ağır oldu bi hastanelik olmadığımız kaldı yaramıyo 🤣
@GökxNur ben seni taniorum ya
hahahaha uzun zamandır aşık olmadım nasıl olurum bilemiyorumda olduğum zamanları hatırlıyorumda evet ben de bi canavarlaşıyorum 😄
@GökxNur mantıksal hareket etmek daha mantıklı bir ilişkide :)
@GökxNur ilk defa aşık oldum onda da etrafta süt dökmüş kedi gibi dolanıyorum 😸😸
Aptallaşır dersek kaba olur evet masumlaşır.
Yok ben hiç sanmıyorum
Bence bu durum herkes de farklı çoğu kişi hırçınlaşıyorum yazmış hsjsj
Masumiyet insanının kendi özelliğidir. Sadece aşık olduğu için o insana karşı bu özelliğini çıkarır.
Benim için öyle. Ve duygusal davranmaya başlar. O yüzden bir dhaa bu hatayı yapmiorum. Sonrasında yüz üstü bırakılır. Kötülük yapan yaraniyor maalesef
Kısa bir süre masumlaşabilir.
Ebett
Öyleymiş 😸
😄
Karakter değişmez kolay kolay
Sevdiğimize karşı ekstradan masumlaşıyoruz sadece.
Tam tersi hırçınlaşır
Yok beaa
Masumlaşmaz
Yok bee
Hayır olmaz zaten
İlk 6 aydir bence o
Sanmıyorum
Hayyir