3 gün içinde olsun veya ilk bakişta insan hoşlanırmı gercekten öyle bir şey var mı? Sebepsizce insan hissedermi? Sebebi olmadan bu kiz benim olmalı der mi? Var mı öyle bir şey?
Evet aşk zaten sebepsizce olur eğer aşık olduğun zaman sebepli bir şekilde oluyorsan aşkında sebebini kadardır gerçek aşk sebepsizce olur zaten ortada hiçbir şey yokken ilgi duymaya başlarsın
Evet olur. Benim aşık olduğum adam kalbime öyle bir yerleşmiş ki ondan daha zengini daha yakışıklısı daha egitimlisi daha bilmemnesini gözüm görmüyor bile. Sadece varlığı bile yetiyor. Gerçek buysa gerçekten çok güzel bir şey ve inşallah herkese nasip olur.
Nedensizce aşkın olunmaz, mutlaka sevdiğiniz ve hoşlandığınız bir şey olmalı o kişiyi özel yapan yoksa herkese aşık olunurdu ama olunmadığına göre bir nedeni var
Bilmiyorum suanki sevgilimle neden birlikteyim onu bile bilmiyorum ilk görüşte hoşlandım tamam ama yakisikli degil komik degil eglenceli degil zengin degil yaninda zaman gecmiyo sıkıcı ee ben bunu neden sevmişim yoksa sevmiyor muyum ya sanirim bir sebebi olmali sebepsiz olmaz
İşte aşkın tanımıda aslında tam olarak budur. Birini olduğu gibi sevmek ve kabullenmek. Bir çıkar gözetmeksizin onu her şeye rağmen sevebilmek. Ama her insanın harcı değildir…