L*n madem bakıyorsun okz gibi bakma ben adım atınca da kaçma
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Diğer baktıkları ve sen arasında seçim yapamamıştır. Biraz zaman ver.
😂😂 cidden yaa
Artık erkeklere gerçekten güvenmiyorum
Slk gibi bi de adm attım off
Doğru yolu buldun sonunda... Güvenme.
Aynı şeyi bende yaşamıştım. Sonra erkeklerin ilk adıma değmediğini algıladim
Ne yapıyordu peki ne yaptı sen ne yaptın
Ben hikayelerine baktım 6 7 kere herkese acıktı hesabı
Yani çocuğu tanimiyodum sadece markette kasiyerdi görüyodum o da beni görüyor diye aramizda çekim var gibi hissettim sonra bi mallık yapip instadan yazdim. Kimseyle beraberlik düşünmüyorum dedi vs vs. Ben de saçma sapan duygularımı ifşa ettiğimle kaldım.
Ah ah demek kk herkese bakıyor bu orspu çocukları gelde delirme
Aynen kanka. yine de utanmiyorum ben üstüme düşeni yaptım. Onu listeden çıkardım aklimda kalmamış oldu en azından. Çok isterse kendi yazsin artik. Ki yazmaz herhalde bosverdim. Sen de boş ver
Ama bak ben 3 sene önce oraya gittiğimde o zamanlar da bakıyordu o zamanlar maskeliydik galiba pandemi vardı bakıyordu işte ama nasil diyeyim ben asla bakma dahi bakmiyordum o kendisi bakıyordu asla yüzüne baktigimi hatırlamıyorum sonra maskesiz gördü hayata küstü herhalde 😂😂🤣🤣 tövbe yarabbim şaka bi yana ben instagramdan hikayelerine baktim bunun 2 hafta önceye kadar orada sürekli giydiğim ceketli fotomu profil yaptım ama yüzüm kapalıydı bi 6 7 kere bakmisimdir yüzüm kapaliyken sonradan Filistin olayları olunca arkadaşım biz herkese açık yaptık sende yapsana dedi paylaşım yapalım dedi tamam dedim açtım 4 gün öyle kaldı ama o kendisi gelip asla bakmadı durumlarıma fakeden bakıldı ama o değil bakan eminim sonra iki kere daha bakıldı ama onlar fake miydi bilmiyorum az takipçili vardı onla. alakaso bile olmayabilir birde arkadaşım senden emin olamamış olabilir dedi 3 fotom var 2 si yandan yarım siyah beyaz efektli birinde yüzüm net ama onda da efekt var gerçi efekt ne kadar değiştirebilir ki hadi brni tanımadı arkadaşımı da mı tanımadı sürekli yanımda görüyordu önceden gerçi girip hesabıma bakmamış. bile olabilir çünkü onun durumlarina baktığım ara da hesabım herkese kapalıydı sonradan nerden girip adını soyadimi yazıp durumuma bakacak ki dikkat etmemis de olabilir ya dabenn kendimi kandırıyorum profilde bile yüzüm yok ben genelde yüzümü atmam gözlerim gözüküyor ama anlasın diye de ceketli fotomu profil yaptım sürekli giydiğim yok yani tık yok
Sen ne zaman yaşadın bu olayı
Ama şu da var ben asla bakmiyordum aylarca oradan gecmedigimi hatırlıyorum ondan kaçıyordum bi nevi karşı yoldan geçiyordum genellikle ordan geçmiyordum gecmedigim de oluyordu yani
Ya belki tanimamiştir. yüzünü hiç paylastin mi
Yok sadece efektli bir tane akşam çekindiğimiz var arkadaşla o kadar
Efekt vardı diğerleri de 2 tane foto zaten yarım yarım
Profilimdekin de de yüzüm yok
Ama sürekli giydiğim ceketimi giydim orada
Hmm ben 3 ay önce yaşamıştım. Yani amann inan ki kız şimdi tavsiye veriyim tam yüzünün belli olduğu bi fotoğraf koy diycem ama inan o kadar yoruldum ki kimse için kendini yormaya değmez.
Anlıyorum sende yorulmussun benim gibi :( ama işte bizde sansimizi deniyoruz belki olur diye olmuyorsa napalim canlari cehenneme
Bilmiyorum bende denemek istiyorum ama sonra diyorum ya farkettiyse de bilerek bir şey yapmıyorsa o zaman yerin dibi😂😂
Bak sana şunu söyliyim sen yine güzel bi fotoğrafını profil resmi yap ama çocuğun storysine daha bakma. Erkekler zaten gece gündüz karı kız profilinde seninkine de uğrar merak etme. Isterse de bi adım atar
Yaa açıkçası bu güne kadar yüzümü hiç paylaşmadım paylaşmaya çekiniyorum o kadar güzel değilim ki
İstersen bi profil yapayım gör
😂😂
Ama bakacağın zaman bakicam yaz ki sen yazınca direkt atıp kaldirayim
Su an uyanık misin
Bir şey söyleyeceğim zort olmuşsun ama dert etme olmazsa başkası olur bu arada Eğer karşılık vermediyse sana bakan çocuk seninle dalga geçiyor demektir sadece bir de ona asla bakma
Söylüyoz burada adım atmayın diye
Niye bakıyorsunuz o zaman
Erkek bu herkese bakar
Off cidden yaa keşke adım atmasaydım
Keşke deme devam et yoluna umursama bile. Yoksa daha çok kalkar bı tarafları
Belki utangaç olamaz mı
27 28 yasinda adamdir ben ondan küçüğüm ayrıca bir şey yapmadım sadece hikayelerine baktım ama tık yok arkadaşım seni tanıyamamıştır dedi
Oda olabilir bak tanıyamamış🙄
Bilmiyorum emin olamamıştır dedi benim.3 fotom var 2 si yandan yarım efektli 3. ncü de efektli arkadaşla çekindiğim acaba tanıyamadı mi dedim yaa gerçi arkadaştan tanır onu da hep görüyor ve ben 4 5 gün hesabımı herkese açık yapmıştım ama dusunki hikayelerime dahi bakmamış
Bu erkolar serefsizzzzz
Tipik ergen
Sende öylesin o zaman
İlginç bir travma olsa gerek.
Hee yaa uzun suredir ama yani 1 ay değil 2 ay değil tam 3 senelik oradan ger geçtiğimde neden bakar bir insan
Güzele bakarak sevap kazanmak için olabilir.
Ne alaka ya
Ne adım attın tam olarak
Hikayesine baktım herkese açıktı sayfası ama kendi fotom yoktu yüzümün yarısının olduğu foto vardı hatta yarısı da değil sadece sürekli giydiğim ceketi giydim anlasin diye
Bunu anlamayabilir ama
Anlamamış midir diyorsun
Yüksek ihtimalle öyle, daha spesifik bir şeyler yapman lazım
Ne gjbi
Her hikayesine bak attığı her şeyi beğen profiline onu harekete geçirecek bir şeyler yaz. Bunu bir süre devam ettir anlamazsa artık ne boş adammış
Takip isteği atmadım takip etmiyorum hesabı herkese açık sadece ordan ona bakıyorum
Ne atmış ne yapmış diye
Hikayeye bakınca ilk adım atmış olmuyorsun rahat ol ama kısa bir sürede çocuk anlamaz bunu biraz uğraşman lazım gönderilerini beğen hikayelerine bakmaya devam et
Sana böyle bir şey yapılsa ne zannederdin mesela
Anlamaz diyorsun ya demez miydin bh kiz acaba neden bakti istek atmadı bana
Hiç umursamazdım çünkü bir şey anlayamam bununla. Ama yılmadan senin baktığını görürsem radarima girerdin
😂🤣🤣
Radarıma girerdin ne demek
Yani şimdi sürekli baktigin normal hayatta gördüğün bi kız var diyelim sadece hikaye izlemekle anlamaz misin sana bi adım atmaya çalıştığını
Uzun bir süredir bakmiyorsa sanmıyorum anlayacağımı.
Şöyle diyelim 2 hafta önce her hikaye attığında bakardım ama genellikle geç bakardım hikayenin bitmesine 2 saat kala bakardım mesela 6 kere durumuna baktimsa 7 kere 4 ü geç saatlerdeydi işte artık atalı 23 saat olmuş o şekilde bakardım gece bakardım 1 buçuk gibi 12 gibi yarısı böyleydi yani
Bu 5 i belki de hatırlamıyorum tam
Görmesi , anlaması imkansız
Sen ciddi misin yaa ama hepsinde değil bir kaçında normal saatte baktigimi hatırlıyorum hemen bakmadım da yine 10 saat sonra bakmisimdir yani
Senin gibi başkaları da bakıyordur zaten ilgi çekmek istiyorsan onlardan farklı davranacaksın
Ne yapacaktım mesela
Seni de çok yordum kusura bakma arkadaş xhdjd
Hikayelere bakmaya devam et , gönderilerini beğen, profiline birini beklediğine dair bir söz , kelime vs koyabilirsin
Yok ne demek 😅
Sende aşık gibi yaptın beni ben ona aşık değilim ki sadece sürekli baktığı için şansımı denemek istedim gönderilerini beğenemem çünkü takip etmiyorum herkese açık hesabı oradan bakıyorum
Başka türlü ilgisini cekemezsin sosyal medyadan bu kadar
Arkadaşım bana kızıyor bir şey yapma diyor senden büyük diyor aslında 27 yaa 4 yaş var yani bir başka biri daha var o da benden sanırım 1 yas küçük aynı lisedeydik o cocuk daha ahlaklı usturuplu duruyor çünkü bunun facesine baktım açık saçık kızlar takip ediyordu dekolteli vs eskiden mi etmiş bilmiyorum baya eski hesabı sonra instasina baktım orada da yine kızlar vardı alımlı güzel en son attığı hikayeyi beğenmişler 2 3 kişi mi ne çok kız takip ediyor diyemem ama ettikleri de var yani borsa finans vs kurumsal hesaplar az takipçili profilde güzel kızlar var bunu da takip etmişler 3 4 hesapta böyle vardı
Benim bunu yapma amacım hayatımda zaten biri olsun istiyordum belki bu kadar bakıyorlar bir ışık yakarim kim bilir evliliğe gider sonrası deniyorum yani
Çünkü ciddi anlamda bakiyorlardi
Off ne yapabilirim mesela bana biraz taktik verir misin :(
Yalnızlıktan bıktım çünkü
Sen bakıyor muydun onlara
Yok valla asla bakmiyordum
Ama farkediyordum
Ben normalde bir erkekl bakisamiyorum biraz bakınca ters ters bakıyorum yabani gibi😂😂😂
Yavrum çocuk nasıl anlayacak hoşlandığını sen söyle o zaman 😅
Mesela geçen sene yazın miydi neydi arkadaşıma demiştim oradan geçelim diye bakacak mi diye geçtik o sana sorduğum hikayelerine baktım dediğim kişi için işte geçerken evet dedi bize doğru bakıyordu dedi
Yaa simdi iki kişiden hoşlanıyorum galiba 😂😂🤣 şaka şaka valla şaka
Eyvah eyvah 😄
Bilmiyorum ama biri olmazsa öteki olur ben artık böyle düşünüyorum beni uzen kimseye taviz veremem çünkü hayatıma biri almak istiyorum sonu da ciddi olsun sonu evliliğe gitsin nasibimi kovalamak istiyorum bi nevi
Yok ya valla şaka
Doğru düşünüyorsun hakkında hayırlısı olsun :)
🤦🏻♀️ hakkımda yanlış düşünmedin demi
Hayır tabiki de
Çok anlayislisin çok teşekkür ederim 😇
Ee şimdi ben ne yapayım 😂😂😂
Başına bela oldum demi
Ne demek , tatlı bela seni 😅. Bence akışına bırak olacağı varsa olur olmazsa da daha iyilerine layıksındır :)
Sen sanki biraz korktun benden öyle geldi bana 🤣🤣 korkulacak biri değilim valla yaa ama yinede teşekkürler yardımın için
Yo nerden çıktı şimdi bu 😄
Utanmıştır
Ben adim attım zaten neden utandı
Yapı meselesi daha utangaç ise yapçak bir şey yol
28 yaşında adam nasıl utangaç olabilir
Bende 27 yim ve öyleyim yani?
Ee o zaman bakmayın millete umut vermeyin
Belki değildir öyle bilmiyorum yakından görünce beğenmemiştir vs vs ihtimaller çok yani
Olabilir gerçekten de o yüzden artık bir şey yapmamaya karar verdim
Ama tanimadiysa da adım atmadiysa o zaman boşa gidecek
Hayırlısı olsun ne diyim
Bakarak aşk olmaz
Biz isteyince zaten bilirisn
Ne diyosun
Iste biraz zeki olsan okuduğunu anlamiyorsun
çekinmiş bence belkide senşi seksi buluyor
Ne sksisi yaa tövbe Allahim öyle biri değilim ben zannetmiyorum çekilecek ne var ben adım attım neyden çekiniyor
bzıe rkekelr öyle
Yorumumu sen mi sildin
özgüvensizler çünkü
Ama ben ona yol açtım herkese açık hesabı vardi ordan baya bi durumlarına baktım 7 8 kere şimdi instada net çok fotom yok benim yandan var hep bir tane de arkadaşımla çekindiğim onda da efekt var sadece acaba dedim efekttten mi tanıyamadı ama yanimdaki arkadaşımı tanır bir şekilde onu da hep çarşıda ya da yanımda biliyordu
Nereye kacti