Dün kız arkadaşımla bara gittik iki erkek arkadaşı hatta 3 vardı. İki tanesi düzgündü bir tanesi çok kardeşim çocuk hep elimi belimi tutmaya çalışıyor ya da dans ederken dayanmaya sürtünmeye çalışıyo sarılmaya filan ben de tersleyip uzaklaştım baya hep ısrar ediyor. Tip tip bakıp istemiyorum dans etmeyeceğim dedim dibimden ayrılmadı böyle mal kısmetimi de kapatıyo. canım canım her saniye nereye kafamı çevirsem oraya geliyor. Elimi tutup dans etmeye çalışıyo alıyorum ya dedim anlamıyor musun sen istemiyorum dedim ya taciz edip durmasana bi git dedim başka biriyle flört ettim yine dibimizde mesela. Sonra onla ayrıldıktan gelmiş hadi dans edelim filan diyo ya dedim bi git. Sonra 5 dk geçti hadi son bi dans filan diyo. Ay nefret ettim neyse sonra gece bitt dağıldık hiç çocuğa veda da etmedim yüzüne de bakmadım tiksindim yani. Kız arkadaşıma demedim o an tadımız kaçmasın diye de sonra mesajda yazdım bugün okur. Çocuğu da instadan ekleşmiştik başta engelledim. Bi daha asla görüşmem kıza da derim çağırma diye.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Abazaymış çocuk belli ki kız arkadaşına ısrar etmiş bende geleyim diye o gel demiştir
Ay evet bu arada ufaktan arkadaşıma da yavşadı ama az. Mesela onla da normal karşılıklı dokunmadan dans ederken 1-2 elini uzattı böyle arkadaşım sadece tuttu döndü bıraktı ama ona bana yaptığı gibi ısrar etmedi ya da dayanmaya sürtünmeye çalışmadı.
Sen o kız arkadaşınla da arana mesafe koy seni ona ayarlamaya çalışmış sana abazayı layık görmüş demek ki
Ya onlar kanka bilemedim zaten dedim kıza bi daha getirme benim olduğum mekana diye.
Tesadüfen denk gelmiş gibi yaparlar yine gelir
Tamam da çocuğa selam bile vermem. Kafamı çeviririm. Zaten bara klübe gitmeyeceğiz bi daha yani onlarla gitmem gündüz kafede de gelip elimi belimi tutacak değil.
Valla bilmem artık sapık abazalardan her şey beklenir çantanda sprey falan olsun 😃
Ya arkadaşımın arkadaşına sprey mi sıkıcam.
Onu dedim arkadaşıma da yani ortam bozulmasın diye olay çıkarmadım onu fırsat bilip yaptıkça yaptı dedim bu erkekler böyle zaten bencil saygısız sadece kendi isteği arzusu zevki için kadını huzursuz edip keyfini kaçırıyor. Mekanda da her yerde kamera var aslında dava mı etsem çocuğu acaba direkt.
hiçbir şey anlamazsın, üstelik düşman sahibi olursun, öncesine yapacak bir şey yok bundan sonra dikkatli olup yoluna bakacaksın
Evet yani neyse ama böyle şeylerin normalleşmesinden nefret ediyorum. Kadınlar akşam çıksa güzel açık gitince dans gecesine gitse eğlenmeye flört etmeye hakkı yok resmen. Erkekler hayvan gibi saldırıp taciz etsin kadının özgürlüğünü kısıtlasın kadınlar da korkup aman başıma bi şey gelmesin diye hayattan mı çekilsin abi. Köle mi olalım.
Ne güzel evde otur iş yap çocuk bak asla birey olma dışarı çıkma flört etme güzel olma. Çünkü erkekler saldırır saldırınca da normal olabilir giymeseydin çıkmasaydın derler.
Benim babam be amcam bile sapık ne zaman başbaşa kalsak sapık sapık sohbetler seks muhabbetleri açar beni süzer keserler düşün. İğreniyorum böyle abaza ahlaksız erkeklerden.
Hayır ben normal demedim, kanunda bir cezası yok, ülkemizde adalet hangi konuda doğru işliyor ki bunda işlesin, bu sefer çocuk sana kafayı takacak bela olacak ondan bahsediyorum, tabi ki eğlenmek dans etmek istediği gibi giyinmek her kadının en doğal hakkı ama burası cahil ve abazalarla dolu bir ülke maalesef
Keşke bir kız bana tokat atsa çok hoşuma gidee
:)))))
Haklısın
Ama o cocuklari bulup seçip buluşup birlikde gidende sensin :)
Bu saygısızlık yılışıklık
Ay iğrenç ya bi kere teklif edersin abi kız hayır deyince uzaklaşırsın yani bu mal saatlerce taciz etti beni ya dibimden ayrılmıyo her saniye dokunmaya çalışıyo nefret ettim bi de acayip çirkin.
Sıkıntı en başta çekip gideceksin de ortamı dağıtmak istemiyorsun tabi onu fırsat biliyor adam
Abi ben oraya gitmişim eğlenmek için arkadaşlarımla bu canım beni rahatsız ediyor diye niye benim canım sıkılıyor acaba o defolsun gitsin.
Yav yav. Şak adı üstünde
Erkeğe şiddete hayirr
Saygı baska bişey
Ya çocukla başta barda ilk tanışırken güzel insan gibi sohbet ettik filan sonra işte dans vs başlayınca çocuğun içinden yav şak çıktı her saniye taciz ısrar yemin ediyorum 5 dk boş bırakmadı ya. Çocuğa diyorum bi git istemiyorum. Çocuk bi al gibi kalıyo üzülüp bozulup sonra 2 dk sonra hel gel hadi dans edelim diye elimi tutmaya çalışıyo. Çekiyorum hayır dedim ya diyorum 3 dk sonra yine aynı. Tokat filan mı atmak lazım yani arkadaşımın arkadaşı diye hani idare ettim de gına geldi yüzsüzlüğünden bi bas git be.
Temas olması irrite edici mekanda oluyor maalesef ki
Ya hayır temas olmaz normalde gayet alan var yer var sıkışık değiliz. Bu canım ben bol dururken gelip masadaki elimi tutmaya çalışıyor ya da uzaklaşıyorum geliyor arkadan belime sarılıyor. Hayırdır yani hacı sevgili miyiz. Nerden geliyor bu cesaret mal mısın.
Tokat bazen şart, 😂
Alıyorum elini çekiyorum iki dk sonra sapık yine geliyor. Hayır bak yabancı biriyle dans ettik adam da 1-2 böyle bi mememe popomo el götürüp arkadan dayanmaya çalıştı dans ederken direkt çektim elini yavaş hop dedim bitirdi adam hiç taciz etmedi bu bi de arkadaşımın arkadaşı ya hiç mi utanmıyor insanın daha dikkatli olması lazım.
Abi gerçekten Tokat atmak gerekiyordu dün bence de grubuz ya hani böyle gerginlik olmasın diye alttan aldım ama çocuk cidden laftan anlamıyor.
Hayır be gayet kötüydüm saçım toplu gözlüklü üstümde uzun ceket vardı hiç seksi değildim yani. Öyle dekoltem bacağım bile yoktu mal ona rağmen böyle yavşayıp durdu canım.
Ayrıca istediğimi giyerim. Ben orada yakışıklı erkek arıyorum o sümsük sarksın diye giymiyorum yani.
Ona gerek yok onlar hep aynı mallar
Dün bende mekanda az kaldım o yuzden
Aynen hiç süslenmeye gerek yok tamtersi kötü giyiniyorum rahatsız etmesinler diye.
Ama hayırdan anlamayan ve rahatsız eden erkekler bence mekandan atılmalı. Çünkü huzur kaçırıyorlar.
Ben dün iş çıkısı arkadasımın zoruyla gittim
Hayır şimdi kızlar normal dans etmek istiyor bu erkekler Abaza hep direkt aman sarılayım aman meme popo elleyim ya da çükümü dayayayım derdin de ya o beni rahatsız ediyo. İnsan gibi dans et yani mal.
Cok haklısın o bilinç nerde birde tuvaleti karıstırdım diyenler
Yok ben zaten sevmem gece hayayı hiç yani en son 5 yıl önde filan gittim düşün hatta klüp 10 yıl olmuştur. Şimdi de doydum yetti bi 10 yıl daha gitmem zaten Türkiye leş. Erkekler hep çirkin hem abaza. Hani Avrupa vs olsa güzel de.
Yüksek değil normal yani. Allah’ın ezşklerini ne yapayım ya kendimi bedavaya enayi gibi mi kullandırcam.
Haha dogru tespitler kesinlikle
Vur kız acıma
Bence de Tokat atmak lazım çünkü hayırdan anlamıyor hem sözel taciz ediyor hem cinsel saldırıda bulunuyor yani zorla elimi belimi tutma sürtünme gibi.
Tamamen saygısızlik