Bu erkekler neden hayırdan anlamıyor sizce Tokat mı atmak lazım?

Dün kız arkadaşımla bara gittik iki erkek arkadaşı hatta 3 vardı. İki tanesi düzgündü bir tanesi çok kardeşim çocuk hep elimi belimi tutmaya çalışıyor ya da dans ederken dayanmaya sürtünmeye çalışıyo sarılmaya filan ben de tersleyip uzaklaştım baya hep ısrar ediyor. Tip tip bakıp istemiyorum dans etmeyeceğim dedim dibimden ayrılmadı böyle mal kısmetimi de kapatıyo. canım canım her saniye nereye kafamı çevirsem oraya geliyor. Elimi tutup dans etmeye çalışıyo alıyorum ya dedim anlamıyor musun sen istemiyorum dedim ya taciz edip durmasana bi git dedim başka biriyle flört ettim yine dibimizde mesela. Sonra onla ayrıldıktan gelmiş hadi dans edelim filan diyo ya dedim bi git. Sonra 5 dk geçti hadi son bi dans filan diyo. Ay nefret ettim neyse sonra gece bitt dağıldık hiç çocuğa veda da etmedim yüzüne de bakmadım tiksindim yani. Kız arkadaşıma demedim o an tadımız kaçmasın diye de sonra mesajda yazdım bugün okur. Çocuğu da instadan ekleşmiştik başta engelledim. Bi daha asla görüşmem kıza da derim çağırma diye.
Bu erkekler neden hayırdan anlamıyor sizce Tokat mı atmak lazım?