Aldatildim ve terk edildim. Zaten bizim olmqmiz imkansiz diyerek diger kizi tercih etti. Bizim aramizdw yas farki var cunku ailesi istemeyecek. Sonucta artik onu seviyor belliki. Benin2 sene sonunda terk eden duygularimi ezen gecen bu insani neden hala seviyorum. Beni cenqzeye ceviren o adam mutlu ben neden mutsuzum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Bu maalesef senin elinde olan bir şey değil ki. Öyle he deyince insan sevmekten vazgeçemiyor ki. Bu durum bir süre daha devam edecektir emin olabilirsin. Sadece bazı şeyleri zamana bırakmakta fayda var o kadar. Bu içinde ki yangın zamanla küle dönecektir. Bu kül şuanda yangın halinde devam ediyor. Biraz daha sabırlı olmanda fayda var. Sende hak ettiğin güzel hayatı yaşayacaksındır.
03 Yorumla
Soran+1 yılCidden hersey gecer mi beni uzup o kizla mutlu olmasi cok katlanilmaz geliyor bi yandan da beni uzdugu be bunlari yasatigi icin ondan nefret ediyorum
Soran+1 yılUmarim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçiyo zamanla. Ne sevgi kalıyo ne acı. Öyle bi zaman geliyo ki yüzünü hatırlamaz oluyosun. Zaman ver kendine sadece. Sevdiğin şeyleri daha sık yap, sevdiğin insanlarla daha sık görüş, sevdiğin yerlere daha sık git. Yani sana iyi gelen her kim, ne ve nere varsa oralarla bağını artır.
012 Yorumla- +1 yıl
Abi peki sesini yüzünü unutmaktan korkuyorsak napicaz. Yani o his nasıl bir şey
- +1 yıl
Korksan da olacak olan bu, üzgünüm. Zaten bu olmasa yaşayamayız ki. İlla ki alışmamız gerek bu yokluğa..
Soran+1 yılEver bi yanim icimden al allahim derken obur yanim geri gelsin istiyo. ama mantigim beni baskasina tercih eden birini asla asla istemiyo
- +1 yıl
burada mantığına güvenmen gerek. Bi süre dediğim gibi kendine zaman ver. Kimseyle yakınlaşma, kimsenin arkadaşlık dışında yaklaşmasına da izin verme. Çünkü şu aşamada doğru karar verecek duygusal olgunluğa ve kafaya sahip değilsin. Vereceğin karar büyük oranda yanlış olcak. Bi süre yukarıda yazdıklarımla geçir zamanını. Onun dışında bişeleri içine atma, içinde tutma asla. Dolduğunu, daraldığını vs hissettiğin zamanlarda yazmayı deneyebilirsin. Özellikle olumsuz hisleri, duyguları ve yaşatılmışlıkları ne kadar yazarsan o kadar soğuduğunu görürsün.
Soran+1 yılYaziyorum iki gundur evet. aglayarak nefes almam zor bi sekilde. Bir insana bunlari yasatmak icin dusman olmak lazim ya. ona bile yapmamda. Kimse bunu haketmiyo kimse
- +1 yıl
Ben 2 kez aldatıldım. Biri sözlümdü, sözleneli 3 gün olmuşken başkasını seviyorum onunla evlencem diyip gitti. Diğerş 4 buçuk yıl sürdü, evlenme teklifi etmeme bi kaç gün kala 2 sevgilisi daha olduğunu öğrendim. İyi kötü anlayabiliyorum seni. Sabredicez, kendimize vakit ayırıcaz, sevdiğimiz şeyleri daha sık yapıcaz, sevdiğimiz yerlere daha sık gidip keyif alıcaz. Hayattan vazgeçmicez, kendimizden vazgeçmicez. Bir de onun bize ulaşabileceği bütün yolları kapatıp artık önümüze bakıcaz 😊🫂
- +1 yıl
Oha abim neler yasamissin Allah sabır versin🥲🙏. Bir de gerçekten bütün yollar kapatılmalı cesaret almasınlar açık kapılardan.
Soran+1 yılNe guzel dedinn beni heruerden engelleyen adami sadece sildim engellemeye varmadi bile elim. Erkekler bu konida daha metanetli sanirim. Daha akilci. Bunca olana ragmen icimde donsun diye bi umut kieintisi bagiriyo sanki. olmamasi lazim biliyorum ama. Sen de baya zor zamanlar gecirmissin allah yanlarina birakmasin
- +1 yıl
@pilliibebek geçti güzel kardeşim geçti şükür. Hepsi geçti gitti. Ama çokta şey öğrettiler sağolsunlar. Bunlar hayatımın en kolay şeyleri sayılabilir aslında. Bak sana abi tavsiyesi. En küçük bi güven sorunu yaşadığın, huzursuz olduğun, rahat hissetmediğin, kendini kısıtlama ya da bişeleri gizleme ihtiyacı hissettiğin, kendin gibi olamadığın hiçbir yerde ve kişide durma olur mu? Bunu hayat felsefen edin, buna sıkı sıkı sarıl abim 😊
- +1 yıl
Sadece bazı duyguları bastırma konusunda iyiyiz biraz. Yoksa yanımda terk eden sevgilisi için hıçkıra hıçkıra çok seviyorum diye ağlayanı da oldu, gecelerce uykusuz kalanı da, olanları kaldıramayıp kendine zarar vermeye çalışanı da. İçimizde kopan fırtınaları bi biz biliriz..
- +1 yıl
@huseyinozen92 ben alacağım dersi aldım. Bundan sonra en ufak şeyde kendimi koruyabilirim diye düşünüyorum. Koruyamasak da ders oldu der geçerim. Hiçbir şey dert etmeye değmezmiş. Teşekkür ederim
- +1 yıl
@pilliibebek En korunaklı yerde saklaman gereken şeyler kendine saygın, kendine verdiğin değer, duyguların ve her ne olursa olsun yüzünden eksik etmemen gereken gülümsemen. Bunları en korunaklı yere koydun mu, korumayı başarabildin mi atlatamayacağın şey yok kuzum. En çok kalbine ve duygularına sahip çık. Onların heba olduğunu görmek biraz can acıtıyor haliyle. Kendine çok iyi bak abisinin gülü 😊
+1 yılKarşına daha düzgün biri çıkmamış belli ki. Ya da sen kimseye şans vermiyorsun. Belli ki artık birlikte olamayacaksınız. Ailesi istemiyor, başkasını bulmuş vs. Sende kendi yoluna bakmalısın. Onu unutmalısın. Onu hatırlatan herşeyden kurtul ve kendine yeni bir sayfa açmaya çalış
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sadece zaman ver kendine. Zamnla her şey unutuluyor inan bana unutamam yapamam dediğin ne varsa geçiyor. Belki 1 ay belki 1 sene belki 5 sene. Ama unutulur.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
12Cevap
Benimi anlattın? Aaa bende iki sene ardından aldatilip baskasi icin terk edildim ustelik bizim iliskimiz imkansiza yakındı… ve bende hala seviyorum gibi …
013 Yorumla
Soran+1 yılAldatilan o kadar insan varki. O kadar seviyodukki birbirimizi kolaya mi kacti yoksa beni artik sevmiyomu. Kalbim cook ama cok kirik ikisini dusunmek. ruhumu paramparca ediyo
Soran+1 yılHaklisin. Geri donusu olmadigini dusunmek cok uzuyo
Soran+1 yılOlay yerine donmesi degilde. Beni ozlemesi belki bilmiuorim ama tabi once ayrilmasi lazim aynen belkide hic olmayacak
Soran+1 yılDemekki herkes ayni hissediyo. birini severken bi anda baskasini nasi sevenilirsinki. Yeni heyecan tatli geliyodir belki. Insani en cok uzen sey uzenin onlar oldugu ve onlarin mutlu oldugu durum
Soran+1 yılTamam bakiyorum
Soran+1 yılBugun bunu bende gordum biliyomusun. Ama tabi beni onemsemis olmasi lazim yarabandi yapmasi icin birini. Umarim oyledir o zaman cok surmez ayrilir
Soran+1 yılKimbilir. Bizde tanisinca sevfilisinden ayriydi aldatilmisti. Ne gariptirki benim iyilestirdigim o adam beni aldatarak birakti. Bu aciyi en iyi bilen oydu halbuki
+1 yılBirini anında unutamazsın aldatıldın diye nefret edebilirsin ondan ama yinede seversin en başta. çünkü sevgi olmasa nefret bile edemezsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılCok aci cekiyorum
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum ama kendine başka hobiler bulmaya calıs lütfen
Soran+1 yılOnunla evlenirse ya🥲
- +1 yıl
Evlenirse de mutluluklar başkası mı yok lütfen gözündeki yaşa değer mi
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u +1 yılyavaş, yavaş vazgeçeceksin kendini suçlama..
03 Yorumla
Soran+1 yıl🥹🥹hala bekledigim icin sucluyorum kendimi bana bu kadar uzuntu veren insan kapima gelse affederikmdiye utaniyorum
- +1 yıl
bende senin gibiyim ve bundan utanmıyorum
Soran+1 yılOof of bizi cok uzerler ama. boule
Cunku sen kendini sevmiyosun fark bu. Sevseydin bu duruma dusmezdin
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
+1 yılduygularin kölesiyiz tapacak birsey yok unutmaya çalis.
00 Yorumla
+1 yılbence onu hala kafanda romantize ediyosun guzel anilarinizi hatirlayip sana yaptigi kotulukleri gormemezlikten geliyosun ama bi sogumayi basarip yuz vermezsen cok guzel olur bir daha da geri donmezsin kafanda bitirmen lazim
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet hala onu istiyorum istememem gerek biliyorum
- +1 yıl
anliyorum seni Şu an bende ayni unutamama durumu yasiyorum ama zamanla atlatiyorum senin bir seylerle kafani dagitman lazim
Soran+1 yılSadeve ayrilma olsa belki geri doner diye kendimi oyalardim ama kizla barismis asiri mutsuz ediyo bu durum beni
- +1 yıl
hayir Şu an ne kadar istesemde asla olmaz geri barismam demen lazim cunku kendine bir saygin ve gururun var boyle aptal karaktersiz insanlarla guzel canini sıkma
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmek değil bu hoşlanmak. Kimse aldatılmayı kabullenmezki? Nerden tanıştınız?
04 Yorumla
Soran+1 yılHoslanmak degil. Karsidaki kiz kabul edip barismis iste
Cevap sahibi+1 yılİlk sevgilinmiydi? İhanet olmasına rağmen neden bu kadar üzüldün?
Soran+1 yılHayir ilk degil. Karakterim boyle sevince cok baglaniyorum ama ondan hic beklemiyodum hic oyle biri degilmis gibi tanitri kendini. buyik hayal kirikligi iste
Cevap sahibi+1 yılErkekler böyledir. Tecrübe sizin içinde
+1 yılDoğal bir durum. Seni terk etse de değişmez o duygu çünkü sevgi gönülden gelen bir şey. Zamanla görüşmeye görüşmeye anca biter o his. Ama dikkat et takıntı yapmış olmayasin.
016 Yorumla
Soran+1 yılTakinti degil hala sevgi. kimseyle yaris halinde degilim zaten kizi tanimiyorim bile. Benden de uzaktalar baska sehirde
- +1 yıl
Yok aşk yani kötü anlamda düşünme onu. Yani seviyorsundur tabii ama seni üzdüğü için takıntı olmuş da olabilir. Bu psikolojik bir durum. Allah sabır versin🙏
Soran+1 yıl@helene1 keske hic stalklamasaydim benden sadeve imkansizis diye ayrildi guya ama dun gordumki barismislar instasinda bir daha asla takip etmem aslaa
Soran+1 yılTesekkur ederim amin.
- +1 yıl
@helene1 evet öyle oluyor. Ben uzun süre stalklamadim kafam rahattı kendi hayatıma bakıyordum. Aylar sonra girdim çıkamadım o bataklıktan hala içindeyim 7 ay oldu tekrar takıntı oldu bende. İlk günlerdeki hisleri yaşıyorum.
Soran+1 yılKesinlikle dun bakmasaydim kizla baristigini gormeywcektim kendimi bi sskilde oyaliyodum asla bakmamak lazim
- +1 yıl
Evet aşklar stalk işine son verelim kendi hayatımıza bakalım 🤍
Soran+1 yılOnlarda uzulsun ama. ayni yerden🥹
- +1 yıl
Çıkıyor bir şekilde ahimız 🥹benimki kaza yapmıştı mesela. O kaza vesile olmuştu benim kıymetimi anlamasına ama yetmedi tabii bana akskahshahaha. Onların üzülmelerini beklersek ömür geçmez. Allah'a havale edelim.
Soran+1 yılBen de dun sana hakkimi helal etmiyorum diye yazdirdim bi arkadasa beni heryerden engellwdifi icin ulasamiyorum cunku. Yine beni seviyo diye dusunmustur kesin ama demesemde icimde kalirdi
- +1 yıl
Ben ilk once hakkimi helal etmyom diye saydım sövdüm cevap bile vermedi ursamadi ve iyice ezik aşık gibi hissettim gerci oda beni oyle göruyo… sonra tekrar mesaj attim « sana sonuna kadar hakkimi helal ediyorum iyi ki biraktin beni sonunda ben kendi nasibimi buldun »gibi bir mesaj attim be direk cevap verdi ama baya soguktu qhahaha
Soran+1 yıl@helene1 umurunda olacagini sanmiyorum zaten ama bilsin istedim allah korkusu kaldiysa.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılacık konusmak gerekırse hanı ozurdıleyerk soyluyorum lutfen kusra bakma aldatıldın ve hala sevıyosan malsın
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
+1 yılSevme ablacim sevme
11 Yorumla
Soran+1 yıl🥲
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınlar bu yönden aptal
10 Yorumla
+1 yılKafanıza takmayın boşveriniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsansli p. ic ya.
0116 Yorumla
Soran+1 yılNeden sansli
Cevap sahibi+1 yılolgun hatun bulmus super bisey. baya s. eksi birisin heralde fiziginde yerinde dir
Soran+1 yılIste senin gibi sadece fizigime odaklandi demekki ruhuma baksaydi ne cok sevfidimi bilirdi. Biliyoda nolduysa
Cevap sahibi+1 yılben seni tanimiyorum bu 1. senleysem zaten once fizigin sonra kadinligin kulturun konusman beni istemen hosuma gitmistir.
Soran+1 yılHerseyine asigim diyodu. Beni sevdigine inandim inanmasam yanasmazdim zaten. Sonra degisti demekki baskasini sevdi bizi zaten evlenemez gordu ailesini bahane etti. bahane deyince kizardi oyle iste
Cevap sahibi+1 yılsana asik olsa birakmazdi. bi kadin erkegin aklini aldiysa onundur
Soran+1 yılBunu aylar once diyodu hayatina baskasini almadan once. Hem. ben baska sehirdeyim hem buyugum imkansizim. o kiz ayni sehirde yasiti kolayi secti onu seviyo ne dersen adina ama benim hislerimin icine sictigi gercegi degismiyo
Cevap sahibi+1 yılseni baya etkilemis. evlense evlenirmiydin
Soran+1 yılBen sevdimmi cok severim aslinda onjnla ilgisi yok evlenirdim
Soran+1 yılBunlari yasatan birinin su an baskasiyla mutlu olmasi cok uzuyo beni
Cevap sahibi+1 yılhmm kendini erkegine adayam teslim eden birisin o zaman. atesli mi degildin isteksiz miydin yatakta? aklini alirdin bence sen? seni s. kmedi mi?
Cevap sahibi+1 yılnedne birakti seni sence? sana cinsel tutkusu olsa birakmazdi
Soran+1 yılEdepsiz konusmayalim. lutfen yatmadik ama. sevistik. sevgilisine yakalanmadan once 1 hafta once yani hala bana aziyodu
Soran+1 yılKorkudan. Benimle bi gelecegi yoktu sevfilisi yakalayinca da onu kaybetmemek icin beni sildi. Benim kalbimi kirdi onemli olan benim. kalbim degilmis cunku
Cevap sahibi+1 yılsinir mi koydun? vermdigin icindir.. sen ona azmiyor muydun? cunku azan biri yapar. yapsaydin zaten seni birakamazdi
Soran+1 yılYa sınirdan filan degil baskasini bulmasaydi yatardik zaten. Baskasini seviyorum dedi istebeni arkadas olarak goruyomis yersen😁
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum sevismissiniz ama ileri gitmemis. fizigini mi begenmedi? ya da sen hayir mi dedin hep
Soran+1 yılFizigimi niye begenmeyecek bayiliyodu hem guzelimde. fiziksel bi sorun yok. Gelecegimiz yok diye beni birakti oni secti iste olay bu. kolayi secti ya da onu sevdi neyse
Soran+1 yılBenim onda birimi goremez karsisindakinden ama seviyosa ne farkederki
Cevap sahibi+1 yılgelecek olmama sebebi ne sen evlendin ayrildin cocugun filan mi var? ayrica sana bayiliyosa birakamazdi ki alsaydin aklini madem
Soran+1 yılHersey aklini almak deilmis demekki ben aldim aklini ama o mantigini dinledi cocugum yok hayir evlendim ayrildim ve yasim buyik ailesi istemez yani. o da ailesine kafa turamaz ödlek. Simdi mutlu mutlu sevgilisiyle takilir olan bana oldu
Cevap sahibi+1 yılguzelsen ve ben sana aziyosam senle yatmis olurduk. 2 sene de insan ister sonucta
Cevap sahibi+1 yılcok mu sevdin kac yas fark vardi
Soran+1 yılO da istiyodu ben diyodum bekleyelim diye. ama son konusmalarimizda yatacak gbiydik. Demekki allah korumus beni aldatiyomus meger. Ortaya cikti bunlar oldu iste
Soran+1 yılYani o kizden cinsel anlamda cok bisi alamaz iddia ediyorum. Ama tabi o kadari da onu keserse bisey diyemem
Cevap sahibi+1 yılama 2 sene nasil durdu.. isteyen adam 2 sene durmaz. yapar gecer. ve surekli ister ki. sen guzelsen seni istemeden duramazdi
Soran+1 yılValla duramiyodu zaten zorlami yapcakti zaten uzakta her dk gorusmuyodukki
Cevap sahibi+1 yıliyide cinsel anlamda senden de bisey almamiski
Soran+1 yılSadece yatmadik dedim baska seyler yasamadik demedim
Cevap sahibi+1 yılzorla degil ama isteyen istedigini alirdi. sen niye yapmadin madem?
Cevap sahibi+1 yılymbaska seyler yasamak %1 yatmak %99. icine girdi mi seni elde ettimi hayir..
Soran+1 yılCunku yatip birakmasindan korktum benim icin siradan bisey degil bu bagliligim daha da yuksek olurdu ruhen
Cevap sahibi+1 yıliyide herseyi yapmissiniz icine girmesi disinda. sen zaten tutulmussun ona. bence bi kadin erkegi cinselliigiyle baglar. ayrica o da neden sana sahip olmamis anlayamaidm. korkakmis
Soran+1 yılGunaydin iki saattir diyorum korkak diye kiz yakaladi diye odu bokuna karisti heryerden engellwdi beni. Sevdigim adam bu iste. Baskasini seven adam pardon
Cevap sahibi+1 yılo zaman onlayken seni idare etmis sevismek icin. sen biraz seksi milf olmussun ona sanki. seni kendine asik edince ego yapmis
Soran+1 yılEgosuyla ona mutluluklar dilerim. Evet beni sevismek icin yedekte tuttu baskasini bulunca ama elinde patladi oyunu. Simdi onla yapsin napiyosa benim kalbim zaten bitmis
Cevap sahibi+1 yıliyide sen hic olmayacagini dusunmedin mi. bir anda baglandin. o tam p. ic mis
Soran+1 yılBenim kitabimda sevgi herseyi halleder halletmiyosa sevmiyodur. Nihayetinde ben hakli ciktim seviyo olsa baskasini gormezdi gozu. Bahaneymis hepsi. Efendi gorinuyo diye sevmistim bide evet tam px cikti saolsun
Cevap sahibi+1 yıloynamis. bence. evlensen yetecek miydin ona? isteklerine?
Soran+1 yılNe yetemiycem. yaa benden kotuydu o konuda
Soran+1 yılAllah da onunla oynatsin oyleyse
Cevap sahibi+1 yılnssi kotu yapmamissin ki nerden anladin. herkes ettigini bulur
Soran+1 yılDogru opusmeyi sevismeyi bile bilmioduki ilk tecrubesi benim ins bulur. Sence beni ozlermi ya da ayrilirmi kizla
Cevap sahibi+1 yılohaaa o yasta ilk senle mi yapmis. bildigin rehberlik yapmissin cocuga. sumsukmus bu be.. sende nesine vurulduysan.
Soran+1 yılGözlerine. ben de boyle seviyorum iste napcaksin. Ilk alternatifte satildim. Allaha havale
Cevap sahibi+1 yılseni s. kseydi geri gelirdi. zaten vazgecemezdide. bunu baska bi sekilde ifade edemiyorum sorry.
Cevap sahibi+1 yılama iste sende biraz realistic olcaktin 2 sene takilirken anlaman lazimdi.
Soran+1 yılKizla ayrilirsa eger gelir icinde kaldi cunku. ama ayrilmazsa nanay
Cevap sahibi+1 yılevlenmez senle. hala neden istiyosun azdin filan mi ona
Soran+1 yılAman ne bilim saf kafam herkesi saf saniyom
Soran+1 yılHayir seviyorum ama baskasini seven birini de istemiyorum duygularim karisik
Cevap sahibi+1 yılsevmek cinsellik icin lndir.. seversin cunku ozleyip sevismek istersin en son. cirkin degilsindir genc birini etkilemissin ozguvenli ol biraz
Soran+1 yılSeviyorum opmek sevismek istiyorum. ozguvensiz drilimki. Ben sadece onu istiyorum cunku sevdigim o. Guzelim fizigimde guzel kendimde suc aramiuorum zaten aldatildim diye. Sadece kendine uygun olani secti iste. Beni benim kadar sevmemis
Cevap sahibi+1 yıldonmezse napcan? buna mi uzulup durcan guzelim
Soran+1 yılDonmezse unuturum. ins ne diyeyim hicbisey yapmiycam
Cevap sahibi+1 yılsen boslukta kalmak istemedin bence sevilmek begenilmek hosuna gitti. erkeksiz de kalmak istemedin.
Soran+1 yılYa alakasi yok cok kisi begeniyo beni hala kimseye muhtac segilimki ben
Sevdigim adam beni sevsin istedim sevdigini sandim iste, seviyoduysa bile bazi seyleri goze almadi ve artik baskasini istiyo olay bu. Bana yasattiklarini kendisi de yasar ins
Cevap sahibi+1 yılsorun olmazsa neden bosanmistin
Cevap sahibi+1 yılaslinda sana sahip olmak bacım yapmak isterdim seni. o hissi verdin. keske olsaydin
Cevap sahibi+1 yıluyuyakaldim gelince yaz bana
Soran+1 yılSahip olmakla bacim yapmak nr alaka anlamadim
Cevap sahibi+1 yıldegistirmis KS... or.. pum ol istemistim
Cevap sahibi+1 yılmesajdan yazarmisin
Soran+1 yılDuzgun konus ben buraya aranmaya gelmedim la havle
Cevap sahibi+1 yılama o sensin. aradigim
Cevap sahibi+1 yıllutfen mesajdan yazabilir miyim
Soran+1 yılben istemiyorum oyle bisey aradiginiz ben degilim
Cevap sahibi+1 yılama etkileyicisin tutkusun sen
Soran+1 yılSadece sevdigim insana. Onun icin de hicbir anlamim yok artik
Cevap sahibi+1 yılseni tanimak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılgeceden aklimdasin cikmadin meeak edip tanimak istiyorum.
Soran+1 yılKalbim cok kirik zaten kimsenin oyuncagi degilim lutfen kendine istedigin gibi birini bul
Cevap sahibi+1 yılhayir ben seni tanimak istiyorum. bir kac dakika konsursak zaten sen kabul edersin
Cevap sahibi+1 yılordamisin
Soran+1 yılYeterince uzgunum lutfen
Cevap sahibi+1 yılkonusmak sana iyi gelicek daha dogrusu beni taniman
Cevap sahibi+1 yılsana ulasmanin bir yolu olmali demi?
Soran+1 yılYok unut o kisi ben degilim
Cevap sahibi+1 yılkonusmadan neden on yargilisin. bir kac dakika verirsen sen o kisi oldugunu hissedersin. Instagram dan konusabilirmisin
Soran+1 yılO kisi derken,? bilmem farkindamisin yatak arkadasi ariyosun ben ise su an kimseyi istemiyorum ozellikle kullanilmayi
Cevap sahibi+1 yılyatak arkadasi aramiyorum oyle olsa zaten cok kolay bir sekilde bulurum. olay bu degil. tanimayip bilmedigim gormedigim nerde yasadigini bile bilmedigim birinden medet ummuyorum. sen evet tutkulu birisin ama seni tanimiyorum. ben sadece seni tanimak istiyorum
Soran+1 yılTanima ben sadece derdim su an
Cevap sahibi+1 yılderdinle severiz
Soran+1 yılSevme diyorum iste
Cevap sahibi+1 yılalla alla konussaydik belkide okay bitmisti. merak ediyorum seni guzelim. ya sen ne kadar zorsun. sanirsin telefondan cikip kacircam seni
Soran+1 yılOlay bitti iste ben bisey istemiyorum anladim senin ne istedigini yok o bende yok
Cevap sahibi+1 yılhayir nerden cikartiyosun. konu o degil. kinu seninle bir kac dakika konusmamis. konusunca pisman olcaksin
Cevap sahibi+1 yılsenle sesli konusabilirmiyim? bir kac dakika
Cevap sahibi+1 yılbu kadar zor olmak zorunda misin
Soran+1 yılZor degilim yokum yasamiyorum oyle dusun
Cevap sahibi+1 yılhayir aklima girdin bir kere. ozel den cikayim. mesajdan yaz lutfen cok yorum oldu karisiyor
Cevap sahibi+1 yıladin neydi bu arada ya da zor kadin mi demeliyim
Cevap sahibi+1 yılisime konstanre olamiyorum ordaysan 3 kere kapiya vur 🤪
Soran+1 yılCalis caliss
Cevap sahibi+1 yılya sen ne fenasin. fake instan yok mu ver ordan yaziyim
Soran+1 yılYok hicbiseyim yok hayaletim. ben
Cevap sahibi+1 yılsoyle yapalim mi. 2 dakika ver sadece. istersen engelle bana 2 dakika yeter. lutfen verirmisin
Cevap sahibi+1 yılmikropp sun mikroppp
Soran+1 yılSaol😁
Cevap sahibi+1 yıluyduun mu
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılnasil ge ti gunun napiyosun calisiyo muydun
Soran+1 yılSennde gormeden taktin bana kafayi. yok agladim yurudum kitap okudum napayim
Cevap sahibi+1 yıltakmadim zaten gorsem de bisey degismez. konusuyoruz hepsi bu. o kadar kolay biriyle biseybpaylasan biri degilim. sadece tanimak istedim o kadar
Cevap sahibi+1 yılnasil birisin madem uzun mu kisa mi sarisin mi esmer mi nasil?
Soran+1 yılKisacik esmer bodur sismanim
Cevap sahibi+1 yılhahaha peki. nasil dersen. mesajdan yazamazmiyiz yorum cok fazlalasti
Soran+1 yılYaz
Cevap sahibi+1 yılmesaj dan yaz artik gizliden ciktim
Soran+1 yılTakip attim sen yaz benim xper 1
Cevap sahibi+1 yılok
Cevap sahibi+1 yılbende yazamiyorum xp yetmedin hay sansina ya. yok mu fake instan ordan konusalim
Soran+1 yılHahahah kader konusmamizi istemiyor yok
Cevap sahibi+1 yılyaaa sende firsat kollama. bence kadar daha da yakinlasmamizi istiyor. sen vi hesap filan ac bisey yap. baska biseyin yok mu telegram vs
Soran+1 yılYok no
Cevap sahibi+1 yılbu kadar sana yaklasmisken
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaslariniz neydi
018 Yorumla
Soran+1 yıl28 38
Cevap sahibi+1 yılsen mi 38
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılhanlis anlama ama 28 yasinda birisi icin sen kesinlikle karsi konulamaz se. ksi milf class bir kadinsin. seni cinsellik icin ister
Soran+1 yılSevdigine emindim ama tabi sonradan alternatif cikinca kolayi ve yanibasindaki varken kim isterki uzakta imkansiz olani
Cevap sahibi+1 yıluzak mesafe misiniz bide. hic reel bulusmadin mi
Soran+1 yılCok bulustuk evet benle uzak o kizla ayni sehir. hem de kucuktur tabi. ailesinin karsi cikacagi bi durumda yok. Belkide sevmesi bile yalandir oylesine kapilmistir bana
Cevap sahibi+1 yılsen ona haz veren elde ettigi icin mutluluk verecek ozguveni veren cazibeli bir hatunsun sanirim. etkinden cikamamis
Soran+1 yılKizla gorusurken benden ayrilmadi zaten kiz yakalayinca bi twrcih yapti. Beni hala istiyodu ama neye yarar ben sadece etkilemek derdinde olsam sevmezdimki bu kadar. Bir de heryerden engellei beni o kizin guvenini saglamak icin hepsi. biri geldi ve 2 sene uctu bitti. beni bu hale dusuren insani hala sevebildigim icin kendimden utaniyorum
Cevap sahibi+1 yılbiri geldigi icin 2 sene ucmadi. senle ciddi olmamis. olsa zaten adim atiilirdi. vinsellik varmiydi aranizda bilrmem ama onu kadinliginla buyulemissin cazibene seni elde etmeye kapilmis
Cevap sahibi+1 yılmesajdan yazar kisin?
Soran+1 yılYani iste adi herneyse sonucta beni karisi olarak yakistirmamis kendine. Midem bulaniyor bu sskilde dusununce hayir yatmadik ama opustuk vs
Soran+1 yılAdim. atamazdi korkak ailesine karsi gelemez. senle cocugum oldugumu hayal ediyorum dedi 1 ay sonra baskasini bulmus iste. Birinin kalbini yaralamak bu kadar kolay
Cevap sahibi+1 yılaslinda benim ilgimi cektin konusabiliryiz senle
Soran+1 yılUzgunum oule bi amacim. yok
Cevap sahibi+1 yılyasitim biri denk geldi taniyayim olmas mi
Soran+1 yılBekledigin manada biri degilim ben. aldatilsam da baskasini seviyorum
Cevap sahibi+1 yılanliyorum seni ilgimi cektin hepsi bu. zorla konuscak degiliz heralde
+1 yılYoluna bak sen.
10 Yorumla
+1 yılSende mutlu olmaya çalış unutursun
00 YorumlaKüçük müydü senden
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKafa basmadıgı icin
02 Yorumla
Soran+1 yıl.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 yıldır hep onu mu düşündün?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir 2 yildir birlikteydik 2 ay once ayrildik
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç senin
Soran+1 yıl38
Cevap sahibi+1 yılHmmm iyiymiş çalışıyor musun
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!