Grupta aşk konsuu konuşuyorduk benim sevgilim yok sonra da senin kriterin falan ne diye sordular bende söyledim. Ondan sonra bir çocuğu söylediler onun gibi olamaz kimse dedi kızın biri bende o da küfür falan ediyor dedim başka kizda o konulara girme dedi sonra tüh kriterden düştü dedi sizce niye böyle dedi.
O dedikleri çocuk normalde normal davranırdi bugün ayrı bir soğuktu bana karşı anlamadim
O dedikleri çocuk normalde normal davranırdi bugün ayrı bir soğuktu bana karşı anlamadim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
seni ona yamamaya çalışmışlar , arkaadaşlarına dikkat et
Çocukta hiç tepki falan da vermedi yani niye böyle diyorsunuz diye WhatsApp da yazdım bu konuyu. Normalde iyi davranırdi bugün ayrı bir soğuktu bana karşı o tavrını da anlamadim.
bunları planlı yapmışlar
Bir kere de şaka yapmaya kalkmışlardi. Bir yere gideceğiz diye sapları almadıkları için ben o oğlanla gidecekmişim sözde sonra bir daha tekrarladilar şakayı kızın biri sana erkek ayarladik falan demişti sonra bende oğlana dedim bunlar bir şeyler diyorlar diye ondan sonra ben konuştum şaka yapıyor dedi.
o şaka değildir , sen kabul etseydin öledevam ederdi ama etmeyince şakaya vurmuşlar. sen farketmişsin ama toz konduramıyorsun gibi geldi
Çocukla arkadaşız yani bilmiyorum bugün dün de bir soğuktu bana. Yani duygusu falan mı var çocuğun
duygusu var reddedilmek zoruna gitmiş özeti bu
Hatta o şaka olduğu gün bana bu konuyu uzatmaya gerek yok şaka yapıyorlar dedi bozulmuş gibiydi biraz
işte cevap
Eğer duygusu varsa gelip bana söyleseydi keşke öyle kötü kırıcı olmazdım bir den durduk yere soğuk davranmasi falan değişiğime gitti
şöyle söylemek istiyorum duygusu olsa da 3 . kişileri kullanmaması gerekir. gelip direk söylese kesin cevabı alırsın , böylesi kötü bence
Bugünde ayrı bir soğuktu diğer kızlarla konuşuyordu falan ama ne olursa olsun artık hayatı akışına bırakmak iyidir
evet boş ver , bak hayatın tadına
WhatsApp dan arkadaşımla konusuyorduk bu çocuğun sevgilisi mi ne varmış sonra bende anladım falan dedim sonra çocuk hikaye koymuş aşk olsun şarkısı vardı. Benim anlamadığım dün kriterlere uymuyor dediler adamın sevgilisi varmış 😂
komik...
Benim anlamadığım ne hikmetse tam arkadasimla konusuyorduk 5 dakika sonra hikaye atmış arkadaşım da hemen dakikasina dönerdi şimdi 6 dakika falan sonra dönüyor mesajlarima. Umarım benim başım agrimaz sonunda milletin saçma sapan şeylerini çekemem
arkadaşın komplo kuruyor gibi, bence arkadaşından uzak dur çünkü konuşmalarınızı anında ileten biri daha sonra seni satma ihtimali yüksek
Arkadaşım ders notu istemiş ama onlar bu hafta derse girmedi zaten kendisi de biliyor. Cocukta sevgilimin yanındayim demiş. Derse girmeyen birinden not istemekte mantıksız. Ama var ya cidden iş falan çevriliyorsa arkamdan iyi bozarım onları zaten bir oyun varsa eninde sonunda falso verir zaten. Bir de sevgilisi olduğu konusunu aramızda kalsın dedi arkadasim. Diger arkadaşlarımin sevgililerinin olduğunu biliyoruz mesela. Cuma günü imalı imalı konuşuyorlardı ne hikmetse bugün grubu da kapattılar
Mübarek saçma bir hal aldı konu dizi bile olur ama demek istediğim çelişen yerler çok var kusura bakmayın sizinde başınızı şişirmiş oldum
önemli değil , güzel bir muhabbet oldu , umarım herhangi bir zarara uğramazsınız çünkü anlaşılan oyun büyük gibi , sana tek tavsiyem olur arkadaşlarını iyi tahlil et çünkü kendine sadece yakın olanlar zarar verebilir, dikkat et, ben arkadaşlarımdan çok kazık yedim iyi bilirim neyse benim hayatım derin anlatılmaz... iyi geceler dilerim...
Beni sinir eden durum çok mantıksiz yerlerin olması ama ne olursa olsun laflarinı veririm kesinlikle benim anlamadığım niye böyle bir oyun oynamaya kalkarlar ki zararım dokunmaz bir şey olmaz ya yine de iyi geceler size de
merhaba , var mı gelişme
Var tabi ki de. Ben bir kere dışarı çıkmıştım arkadaşa sormuş beni sonra bana bakıyor mesela bugün de imalı falan konuştular dondu kaldı.
ha ha ha demekki baya bir şey dönmüş arka planda
Yani bu çocuğun duygusu var mı kesin olarak o gün neden soğuk davrandığını sordum o da bu aralar depresif haldeyim dedi ama ondan önce ki gün başka kızla konuşuyordu
benim anladığım seni yarabandı olarak kullanacaktı , kız şutlamış ve sana gelgiş , kız şutladığı içinde depresyona girmiş ve sen ok deseydin sen ona iyi gelecektin yara bandı yani
biraz sert konuşuyorum kusura bakma
Arkadaş grubundan kız sevgilisi olmadığı halde de arkadaşima o gün kız arkadaşım. yanimda demiş
ooo işler karışık , çocuk hepinizi birdenmi sevgili yapmak istiyor ne
Yok ya öyle değil arkadaş grubumuzda o yüzden konuştuğu kızın sevgilisi var zaten. İmali konuştu o kız bugün bir suratı değişti sonra arkadaşım şaka gibi bir şey yaptı şaşırdı normalde rahat ama benle falan gidince normal olmuyor kısa kısa cevaplar falan veriyor
çocuk şansını denemiş işte , kız ok dese yürür , sen kıskansan sana yürürdü diye düşünüyorum
Umrumda değil artık ne yaparsa yapsın zaman gösterir her şeyi zaten. Bugun de ben aşk işlerini falan bıraktım diyor
hahaha yani bugüne kadar sana yürüdüğünü kabul etmiş sonrada ben bıraktım diye yem atmış
bu arada bu ne yapmaya çalışıyor gibi aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin , kimsenin görmesini istemiyorsanda ekleyip sorabilirsin
Kriterlerin çok mu yüksek
Hayır da yani benim anlamadığım çocuğu övmeye falan kalktı kız bana karşı sonra da tüh kriterden düştü falan dedi. Ben küfür eden tipleri sevmiyorum dedim kriterden düştü dedi. Zaten çocukta bugün bir soğuktu normalde konuşuyordu benle
Bence kafanda kurmuşsun bir sorun göremedim
Bugün soğuktu çocuk bana karşı önceden olsa konusuyordu falan anlamadim ya. Önceden de kızlar saka yapmaya kalkmıştı sevgili olarak girilen yere ikimiz girecekmisiz diye söylemişlerdi çocukta şaka yapmaya kalkmışlar uzatmaya gerek yok falan demişti
Aklı başka yerde falandır