Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimle konuştum, beni biraz anladığını söylüyor ama o kızla sadece arkadaşça düşünüyorum bana güvenebilirsin dedi. Sonuç olarak aynı gibi aslında. Şimdi sırf kız arkadaşım var diye neden arkadaşlığımdan vazgeçeyim dedi. Beni sıkmanı istemiyorum diyor. Bugün birlikte üçümüz buluşcaz. Allahım bana sabır ver 🤲🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
o zaman konuşun onunla iletişimi kessin
En mantıklısı.. ama ya kesmezse
Konusmasina izinn verme
Bunu nasıl yapcam?
Daha önce böyle şeylerden dolayı sevgilisinden ayrılmış
O zaman kiz sevgilisi
Sevgilin dikkat ettiği sürece sıkıntı etme.
Ama kızı çoktandır tanımıyor.. yani bir sene oldu gibi.. birde kız sevgilisini aldattı.. böyle birisiyle niye arkadaş olsun
Dediğim gibi sevgilin gönlüyle aklıyla sendeyse dünya alem arkadaşı olsun hiç sıkıntı etme.
Tamamda neden yalnız buluşuyorlar? Kız birde kırmızı dudak boyası sürmüş. Hatta ben tatildeyken birlikte evde yemek yapacaklardı. Bunu sevgilim bana anlattı. Hoşuma gitmediğini belirttim sevgilimde bana hak verdi ama yani kızı okadar tanımıyor ne bu samimiyet. Erkekler neden böyle saf
Kız çok geniş rahat bişeymiş hiç haz etmem😏 bacım bu durumda haklısın sevgilinde pek dikkat etmiyor gibi günahınıda almak istemem de bilmiyorum.
Sevgilimin annesiyle tanışcam mesela bunlar Yunan olduğu için kız da bana diyor ki sana yardımcı olabilirim buluşmada.. ne alaka yani sevgilim var sonuçta yanımda. Kız ne diye bana yardımcı olacak.
Üç kız çok darlıyor beni. Birde sevgilimle mesajlaşıp duruyorlar bir kere bir saat konuşmuşlar telefonda. İnsan bir saat ne konuşur Allah aşkına
Gerçekten haklısın bunu sevgilinle paylaş sakince lütfen öfkeden uzak durarak hele sinirlenip engel sakın atma anlık öfke çok kötü güzel bir dille uyar sevgilini.
Ya iletişimi kesmezse? Bir mesafe koysun bir zahmet
Aynen öyle canım
Nasıl konuşsam acaba? Pazar günüde üçümüz buluşacaktık.. en iyisi buluşma iptal olsun
Bilemiyorum ki canım sen ayarla artık senin hayatın doğru zamanı sen daha iyi bilirsin umarım her şey gönlünce olur iyi geceler 💙
Kız arkadaşı olmayan birini bul
Mantıklı ama şimdi aylardır sevgiliyiz... ya o ya ben mi desem
Aynen
Daha önce sevgilisinden ayrılmış ama böyle sıktığı için
Senide sıkacak şimdiden ayrıl iştr
Yatın konuşcam yüzyüze. Çok rahatsız oluyorum dicem
Bitirirse bitirsin
Yatıyorum zaten 😀😀😀
söyle
Söyledim bana güvenmiyor musun diyor.
Yalnız buluşacaktı kızla ben hoş karşılamadığım için şimdi üçümüz buluşacağız ama ben ilişkisini tamamen koparmasını istiyorum. Kız sevgilisini aldattı ve düzgün bir kız değil ne işi var benim sevgilimle
vay şılkık vayy
Çok sinir ya daha neler neler
sen 30 yaşındamısın
Evet neden
yav bırak sevgiliyi evlen
Daha yeni sevgiliyiz hemen evlenmez benimle
anlafım
Niye rahatsız oluyon
Kizla cünkü bir sene olmadı tanışalı yani üniversite arkadaşı ya da çocukluk arkadaşı değil. Ve kız sevgilisini aldatan cinsten..
sevgilimle dertleşip duruyorlar. Telefonda görüşüyorlar..
Normal
Erkekler maalesef çok saf ve iyi niyetli oluyorlar...
Sende bana gel