Bir kız bakımlı ve güzel olunca neden namuslu kalamıyor?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç bir ilgisi yok.. bakımlılar
Bakımlı güzel olanlar namussuz oluyor sjsj
Valla ben namusluyum kıyafete göre yargılamak bence saçma olur
Kusura bakmayın ama size kimse namuslu demez böyle bir foto koymaya gerek yok eğer namuslu iseniz
Ne bos yaptın ön yarginiza sokayım ben kimsenin evine gitmedim arabasına binmedim bunca zaman hiç bir şey yapmadım genelleme yapmayi bıraktın
Bu fotoyu koyma sebebi nedir peki kime sorsanız bu kadın bakire olamaz der namuslu isen namuslu gibi foto koysan fena mı
Sana giren çıkan ne başı kaplı olup önlü arkalı vermiyoruz herseyi kıyafette bağlaman da komik olmuş at gözlüğünu at da etrafıni gör zikeyim başkalarını ne düşündükleri umurumda ona göre mi yaşıyoruz
Başını kapat demedim normal bir pantolon ve dekolte olmayan kıyafet giyip namuslu olan kız çok var
Benim tercihim beni namusuz yapmıyor kıyafet göre mi namus biçiliyor anlamadım gitti saygı duymayı öğreneceksiniz ben kendimi biliyorum nasıl olduğumu kim ne diyor çok mu umurumda gerçekten kafa yapını değiştir derim böyle yaklaşma
Tamam da sana kızlar bile namussuz diyor o ne olacak öyle bir izlenim veriyorsun
Sen böyle giyinen kadınları görünce bakiee olduğuna inanıyor musun
İnanıyorum ben ön yargılı değilim kapalı kızları da gördük neler yapıyor kızlar bana şey dediği yok hepsi fiziğin güzel olduğunu söyledi senin gibi ön yargılı değiller kötü söz bile demediler
Fiziğini sergilemene gerek yok hicbir erkek senin bakire olduğuna inanmaz istersen bu profil foton ile soru sor bana bakınca izleniminiz ne diye
Ben kendimden eminim olduğuma namus tek kadına özgün bir şey değil binlerce namusuz erkek var kadınlar halt etmiş bana bunu demen gerçekten komik küçük bir pencereden baktan birisin zaten neyi sana anlatacağız sırf bunu dedin diye ben istediğimi giymekten asla vazgeçmem yobazlık akıyor senden senin gibilerden derhal konuşmayı kesmek gerek insanlık için faydalı olur
Müslüman değil misin ki yobazlik derken allah kadına istediğin gibi giyin demiyor türkiyede senin gibi giyinen kadına herkes namussuz gözüyle bakar yurt dışındasın tabi sen
Evt yurt dışındayım kimse bir şey demes sizin gibi sığır bir düşünceye sahip birini hiç görmedim nasıl rahat hissediyorlarsa öyle giyinsinler önce kendinize baktın ben neyim diye kıyafet göre etiket mi yapıştırıyorsunuz öyle bir hakka bile sahip değilsiniz
Ora yurt dışı bura türkiye yurt dışında senin gibi giyinip de bakire kız hiç gördün mü
Türkiye daha fena ne yaptığı belli değil emin ol yurt dışında kızlar daha namuslu
Hristiyan kızları mı namuslu hahaha
Var bir çoğu kör olduğun için göremezsin
Tamam
Kimse onlara bakmıyor çünkü. Çünkü güzel olsa rahat bırakmazsınız. O yüzden güzel kızlara yollu gözüyle bakıyorsunuz çok yanlış.
Güzel kızlar istisnalar hariç yollu oluyor zaten
Erkeklerin de işine geliyor kız hem güzel hem de veriyor erkek daha ne istesin
Yollu olma sebepleri (senin tsbirinle) sizin güzel diye rahat bırakmamanız olabilir mi acaba?
Zorla bir şey yapmıyoruz kızlara kendi kendilerini bozuyorlar
İşimize gelir çirkin kızlar libidomuzu düşürüyor bırak da güzel kızlar namussuz olsun
Aşık olmuş gibi yapıyorsunuz bizde inanıyoruz
Malsınız çünkü babanız sevmemiş bizde sizi kullanıyoruz aşık gibi yapıp bakireliğinizi alıyoruz evlilik vaadi ile bize mal kadın lazım zeki kadın sevmiyoruz
Şerefs. zim diye bagırıyorsun yani
Sen malsan ben niye seni kullanmıyım yıl 2023 saf aptal olanı yarı yolda bırakırlar siz saf olduğunuz için biz de şerefsiziz bak zeki kadınları kullanabiliyor muyuz? Hayır
Namusun , ahlakın güzellikle alakası yok.
Var
3 iq ahlakçı olunca kafadaki deli sorular
Vermeye devam et baban da izlesin sen verirken
@priashairp bu soruyu soran kişiye ıq biçmek ne kadar doğru olur bilmiyorum. Sanırım herhangibi bir maymun bu şahıstan daha akıllı çünkü hiç bir maymun kimsenin namusu ile ilgilenip böyle sorular sormuyor :d
@Homelanderr bugün amguardlar günü mü hangi kızla tartışsam araya senin gibi ezik amguardlar dalıyor
Kızlar senin gibilere kuku vermez
@cvitanich angi kıza herhangibi bir konuda hak versem araya senin gibi işine gelmediği için herkese amguard diyen namus manyakları dalıyor
Ezik namus manyakları*
@Homelanderr karın namussuz olursa ağlama ama
Şu an ağladığın gibi mi
@Homelanderr senin gibisine yollu yakışır aferin
Orspu kızlar boş estetikli ve makyajlı ve açık giyimli bundan hipnoz oluyor sallak turk erkekleri
Bu arada annen namusluysa o da mı çirkin bacın da öyle
Ama dikkat çekiciler o ne olacak namuslu kızlar dikkatimizi çekemiyor dış görünüş olarak
Hshsjdjdjdj
Yani ben öyle bir kız değilm ama ben erkek olsam bende böyle kızlar tercih ederim
Kendi anan bacın ve sen orzbunun önde gidenisiniz güzel kızlara kurban ol sen mkodumun maymunu
@Ayuygulama erkek olduğuna aşırı eminim
Beni görmeden bunu demen peki
Görmeye gerek yok orzbu olduğun belli
Yeminle kızım
Güzel ya da çirkin olmana gerek yok zaten orzbusun
Sana çekmisim ve anana 🤣
Anandan öğrenmişsin işte babandan önce çakan çok olmuş
Senin annenden öğrendim ustamdan
Senin annenle milli oldum ben sen ne diyorsun snnsnana
İlkim senin anan oldu
Benm annem senin gibi varosa bakmaz habes maymunu
Baktı bile ayrıca şu yorumu yazmandan belli annenin babandan önce kırıklarının olduğu sjsjnsja
Ağla
Ne ağlıycam benim anam mı senin anan derdi beni mi gerecek acılar içinde yaşa
Kimse sana bakmadığı için burada kadınları aşağılamışsın tipik, kızlardan yüz bulamayan ağzı kokan varoş erkeksin
Yoo erkekler olarak hem güzel hem de veren kız seviyoruz işimize gelen bir durum kimse çirkin bir kızla sevişmek istemez güzel kızların orzbu olması zaten erkeklerin işine gelen bir şey
Yaşınızın insanı olun, sanki 5 yaşında iki çocuğun konuşmasıni okuyorum.
@cvitanich ezik
Of yeter kavga etmeyin dakika bir bildirim geliyor
Sg gizli ezik
@Ayuygulama arkadaş hayatında sevgili yapamamış 31 ci gelmiş burada kadınlara güzel değilsin diyor sjsjaahshhhs kaliteli bi erkek asla böyle demez
Güzel kızlara sallayan sensin allahın aptalı ben mi sallamışım erkekler çirkin kızı napsın
Ben güzel kızlara sallamadım namuslu kızlara güzel değil demen çok beyinsizce buna kızdım Allah ıslah etsin seni pislik
Çünkü güzel değilsiniz niye zoruna gidiyor ki namuslu kız yok demedim güzel olup da namuslu kız yok dedim ki zaten işimize gelen bir durum
Ben aşırı güzelim sen kendine bak aynada vok surat
Orspu cocugu sen mi belirliyosun benim güzelliğimi döl ısrafı
Aile baskısı tatlım benim babam oje surmeme bile karışır
Helal olsun babana
Ne alaka ben belki kendimi çok çirkin hissediyorum diğer kızlar gibi olamıyorum elinden gelse başımı da örterdi
Güzel olsan sende onlar gibi namussuz olurdun inan bana güzel kızın namuslu kalma ihtimali % 1
Güzelim zaten guzelligimi ortaya çıkarmamak için zaten suslenmeme izin vermiyor erkek gibi büyüttü 😐 19 yaşındayım erkek arkadaşım bile olmadı
Güzellere talep cok
Evet
Seninle yatmamaları baya zoruna gitmiş anlaşılan
Ananla yattım orzbucocugu
Namus sadece kadında mi varmış
Çirkini * kendini namuslu sanmış
Evet
güzel olunca ilgi artıyor
İlgi ve talep bozuyor o zaman
aynen
Bu nasil soru la