Güncellemeler
+1 yıl
Ne istedinizi biliyormusunuz
Güncellemeler
+1 yıl
50 ustu heycani bitmemiş bayanlar nerdeler
36 ve çok yoruyor ya da değer bilmiyor ne yaparsan yap bir şekilde kafası karışıyor oğlum bunlar daha sadık ve değer bilen kadınlarmidir sizi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Durumu pek anlatamamışsınız sanırım ya da ben anlayamadım
40 alti yaşlı iki tane birlikte olduğun insan var kendi isteklerini ve arzularını ifade edemiyorlar 45'in üstü diyorum tamam mı iyi olur kendini ifade ve isteklerini söyleyebilme ya da yapabilme açısından
Anlaşamıyorsan devam etmemelisin tabiki ve ayrıca yaşınız 37 ise 45 yaş size uygun arada uçurum fark var gibi sormuşsunuz
Önemli olan kalpler kafalar uyuşsun fizikende uyuyuyorsa niye olmasın
Nende öyle düşünüyorum dediğiniz gibi fizikendi uyuduktan sonra istedini bilen biri yele olmak daha mantık
Birlikte olmak sart deyil tanimak ve sohbet icin de olabilir
Tabiki olur ama tabi bu benim düşüncem değişebiliyor kişi vardır 55 yaşındadır her anlamda 40 yaştan daha uyumludur ama 55 yaş vardır artık yaşamıştır yaşayayacağını artık hayat yormuştur yani oda bir denk gelme sonuçta
Bizim bahsettiğimiz de zaten uyumlu ve istediğini bilin insanlar yaşamış yıpranmış olgun bayanlar zaten konuyla alakadar olmaz
Yaşının en güzelinden bahsediyorsun ya da tıka ve ateşlerin olanlarla
Kafanıza yatan biri varsa olabilir deneyin derim
Burada konuştuğum bir 53yaş şu anda biri zaten aklıma o yaşlara çekti hem muhabbeti hem de canlı ligi
Su anda yok ama denemek isterim tikatimi cekiyor lar artik
Peki sizin düşündüğünüz sadece zaman geçirmekmi yoksa geleceğe dönükmü o çok önemli
Gayri resmi geleceği ne kadar varsa yani süreklilik uyum ve anlaşma olduğu sürece
Anlaşabildiğim sözü uzun vadeli ilişkileri severim isterim harici herkesin hayatı kendi
Anladım karşılıklı aynı düşüncede olursa olur tabii
En önemli olan o fikirler düşünceler aynı olmalı ki sahte hiçbir şey olmasın ya çekince çekineceğim
İnanın benim ilişkilerden anladığım fikirler düşünceler aynı olsada sahte hiçbişey olmasada çekinilecek bişey kalmasada yürütmek istemeyen insan karşı taraf ne yaparsa yapsın bir yere kadar etkili olabiliyor çünkü ben sizin durumu yaşıyorum ve maalesef yürütmek hiç kolay değil
Hayir kola deyil yek taraf için cok zor ben urasmiyorum kafama göre nama uyacak kacamaklar yapıyorum surekli iliski ve devamli olmasina dikkat ediyordum
Yoksa hecanimi kaybetcem urasmaktan
Ben konuştuğum sevdiğim kişiden 5 yaş büyüğüm 5 yıl oldu tanışıyoruz çok iyi anlaşıyorduk anlaşıyoruz sanıyordum ama son bir yıldır sorun yaşıyoruz bende ne yapmalıyım hiç bilmiyorum ama size kendimce fikirler vermeye çalışıyorum 🙂
Olmuyorsa cabalatmican karsindakini ondada seffaf olcaksinki herkes konumunu ve yolunu cizebilsin
Sorun ne oldugu önemli
Ben çabalatmıyorum çabalayan taraf benim
Eksik olan ya da sorun ney ney icin çabalıyorsun
Ayrıca yolunu çizmesi için ona yol açanda benim ama yüreğine söz geçiremeyip ondan aklımda yüreğimde vazçemeyende benim
Eksik olan beni anlayamaması ya da öyle görünüyor anlaması için çaba sarfediyorum
Nasıl bir ilişkiniz var bilmiyorum amai azaltıp sınırlı görüşmeyiz Enes'in onu biraz kendi hayatında bıraksan hem senden de kopmamış olur
İnan sizin gibi aynı şeyleri yaşıyoruz
Evet bende şu an öyle bir dönemdeyiz ya kopacağız ya da eskisi gibi olacağız
Evli misiniz
Ben elimden geleni fazlasıyla yaptım eğerki o başka yerde buluyorsa mutluluğu bulsun inşallah onun için temenmimde odur
Hayır
Birliktemi yasiyorsunuz
Ben evliyim birlikte oldugum dul ve olmacam kiside dul olmali
Sizin durum ney
Hayır hayır yanlış anladınız kendi evimde ailemle yaşıyorum
Sevdiğim insanla sadece kalben aklen birliktelik dışında bir birlikteliğimiz olmadı bu ancak evlillk içerisinde olabilir
Evlilikte benden taraf olamıyor zaman lazım diyorum ona görede şimdi olmalı yani biraz uzun mesele
Yaş kacti pardon
Evlisiniz niye böyle bir arayıştasınız
Erkek içi cinsellik olmadan beklemek zor
Anlayamadım dul biriylemi birliktemisiniz yoksa birlikte olmakmı istiyorsunuz
Uzun fikaye ama hakli yim dinlesen
Evet dul sevgilim var
Bilmiyorum belkide öyle
Dinlerim iyi bir dinleyiciyimdir ve kendimce doğrularımı paylaşırım
Sizin durum farklı benden duygusal seninki
Evet öyle
Birlik
Sizi zorlayan tek şey birliktelik Birlik de olamadığınızdan dolayı partnerim sıkıntı yaratıyor 5 yıl uzun bir zaman
Yaşları sordum ama
Size şunuda söyliyim inanın bana göre yaşla çok az ilgisi var anlaşılamamanın ya da uyumun kişilikle karakterle ilgili daha çok
Oyuzden sormadim
Tabii ki yaşla alakası yok kişilik ve karakter beklentiler ihtiyaçlar bunlar da çok önemli
5 yılın 4 yılı zaten o evliydi sadece uzaktan arkadaştık sevdik birbirimizi
son bir yıl bizim evlilik gündeme geldi
Diyorumya bizim uzun ve karışık o yüzden fazla irdelememek en iyisi
Ben 46 o 39
Sen bilirsin ama heycan şart enerjini z uymuyorsa hic urasmayin benim durumunda olursunuz disarida aranir
Evlilik geçti basinizdan ozaman
Dul musun sende
E sen evlenmeden olmaz dediysen olmadiysa normal gündeme gelmesi
Onun öyle bi isteği olmadı bende evlenmeden olmaz dememe gerek kalmadı sorun sadece evlenememiz
Hiç evlenmedim
Enerjimiz çok uyuyor aslında ama işte bir araya gelememek onu geriyor
Hiç evlenmediysen bişey diyemem kizsin onun istememesi de ayri? İşareti
Ebu yaşa kadar evlenmemişsin şimdi evlenmene engel olan ne
O neden ayrıldı
Niye soru işareti beni bilen biri olarak yaşantıma saygı duyup evliliğe kadar istememesi en doğalı değilmi
Sonuçta evlilik geçirmiş biri illaki yükselmesi lazım dı en azından zorlamasa da denemesi ikinizin de düşkün olmadığını görüyorum cinselliğe
Düşkünlük yok değil şöyle diyim ortam şartlar el verdiği zaman yaşanacak bir şey o yüzden önce ortamı oluşturmanın peşindeyiz
Hiçbiriyle birlikte o zaman ya da küstün mü
Yanlış anlama isteyen biri ya da düşün biri olsan tamam herkese değil ama 5 sene az zaman değil illaki bir şekilde bir ortama olur du
İçinden geçeni konuşmaya yapmayı ya da yapmak istediğini anlatmayı sakın ihmal etme anlat ne istediğini bildir
Ya lütfen yani tabi sizide anlıyorum beni anlamamakta bi yerde haklısınız ortam o kadar cinsellik beklentisi olan insanlarla dolmuşki ilişkide cinsellik zamanı gelince yaşanır tercihi anlaşılamaz anormal bir durum gibi bakılır olmuş oysa normali bu.
Ve ortam dediğimde evlilik ortamı onu kastetmiştim yoksa sırf cinsellik yaşamak niyetinde olan ve bunu normal bulan biri için ortamı kurmak çok kolay bunu sizde biliyorsunuz
Tamam saygı duyuyorum olması gereken de bu zaten evlenmeden olmaması gerekiyor ama sizin gibi yaşınız bayağı olmuş az değil o açıdan dedim ne yargılamıyorum vardır bir sebebi illaki
Bekleme sebebiniz ne neden evlenemiyorsunuz
Benim bekleme sebebim ailevi ona illaki bekle diyemem
onunda bekleyememe sebebi ailevi o yüzden ona saygı duymaktan başka bişey ne diyorum nede yapıyorum
Ama tabiki yüreğimden geçen madem bu kadar seviyoruz anlaşıyoruz olalım istiyorum isterdim ama onun bu son zamanlardaki tavırları onu sorgulamama sebeb oluyor belkide ne kadar üzülsemde olmaması ikimiz içinde hayırlısıdır bana bunu dşündürtmeye başladı
Ya ben seni bekleyeyim mi seni hiçbir şey talep etmedim istemeden daha neyin beklemesin İnan çok merak ettim ailevi sebebimizi
Bence sen korkuyorsun benimle ne bileyim 5 yıldır konuşup duran birisi gelmişsin 46 yaşında hala düşüncesi neyin beklemesi Ben burada sıkıntı değil sende görüyorum kusura bakma yani
Tamam bende sıkıntı bende diyorum kabul ediyorum ama son bir yıldır tanıdığım ve önceki 4 yıl tanıdığım kişi çok farklı ve ona ya bizi zamana bırakır ya da yolunu çiz dedim başka ne yapabilirimki bu durumda
Klavye hatası oluyor sizde heralde yazdıklarınızı biraz zor çözüyorum
Aynen yazdıklarım bazen karışıyor
Bir yerden sonra cinsellik sıkıntı çıkar tır ilk dört yıl evliymiş ama bir yıl boşta olduğu zaman başkasıyla olmadıysa size de arzuluysa illaki gelir gerginlik olur neden bekledin neyi beklediğini sorgular
Sana bu yaştan sonra sor yani birini kabullenip tamam budur diye bilmem artık ne bileyim belki de istemiyorsun diline bağlı kalmak evlenmek cinsellik bu tür şeylerden kaçıyorsun belki bence
Vallahi sanki ingilizce çeviri gibi geliyor
Başkasıyla olmadı
Doğrudur telefondan giriyorum yanındaki rahat dur belki yatıp çıkıyor ya vuruyor
Doğrudur yanındaki rahat durmuyor ya kolunu çatlıyor ya tepeme çıkıyor gözümü kapatıyor
Neyi beklediğimi biliyor ana tabiki ona anlamsız geliyor
Benim tarafımdanda bakınca haklıyım öncelikle şartlarım el vermiyor şu an ama şartlar el verse bile ha deyip bi anda hiç evlilik gözüyle bakmadığım biriyle evlenemem
5 yıl bu adama hangi gözle baktın sen 4n de evliymiş cinsellik de yok
Eee
İnan ben de merak merak ettim neyi beklediğini bunca yıl
Neyse boşverin ben bile yeri geliyor kendimi anlayamazken sizinde onunda anlamanızı beklemiyorum zaten
Doğru insanı bekledim derken bu kadar yıl geçti şimdide doğru insan olsada hayat şartlar el vermiyor konunun özeti bu
Senin bağlama ve ailenden ayrılma korkusu artı cinsellik isteyenin olmaması ya da az olması bunlardan başka bir hiçbir engel yok evlenmene yani Yorma kendini birileriyle evlilik için çaba göstermeye
Evet doğru diyorsunuz
Benim birileriyle illaki evlenmek gibi bir düşüncem hiç olmadı sadece olursa bu kişiyle olsun istedim
Şimdi oldu işte ama olsun dediğiniz kişiyle bile korktuğunuz için zamanı uzatıyorsunuz ve gitmesine izin veriyorsunuz niye istemiyorsunuz
Şimdi erkeklere karşı mı bir isteğin yok yoksa hiç mi isteğin yok merak ettim soruyorum
Evet maalesef dediğiniz çok doğru istemeden onun iyiliği için gitmesine izin veriyorum
İsteksizlik kesinlikle değil
Mastmasyon ne sıklıkla oluyor ya da hic yardim aldinmi
Kaldı seni kendi kendine mastürbasyon istekli beni kesmez daha da yapıyorsun
Artık açık konuşuyorum kusura bakma
Yardımmıııııı
Evet epey açık olmuş
Şimdiye kadar ne kadar yükselebildiğini merak ettim o yüzden o şekilde söyledim çünkü yükselme k insanlarda bağlama farklı heyecan yaşamadıysan dinlemediysen sohbeti olmadıysa sıradanlaşmıştır
Oğlum neden soruyorum yükselemiyorsan libito yoksa evlenmemen daha iyi bunu yüzünden zaten sıkıntı yaşarsınız
Oğlummu😊
Yok yok o konuda eminim yeterki sevdiğim insanla olsun hiçbir sıkıntı yaşamam ve yaşatmam bu konuda kendimden eminim
Klavye işte böyle oğlum değil onu
Yaşamadığın yaşatmadan bir şeyleri nasıl emin olabiliyorsun ki kimse Emin olamaz
Öyle hissediyorum diyelim
6 senelik evli olup da ilk kez orgazm oldum 6 yil sonra diyeni duydum yıllardır işi çekildikten sonra kendi mastürbasyonla yapıyormuş ilk defa ilişkide orgazm olduğunu diyenler oldu daha neler neler hani yaşamadan işte Can duyguyu bilemezsin
Çünkü onu yanımda düşünmek bile bana çok farklı çok güzel duygular hisettiriyor biz onunla her anlamda birbirimizi tamamlayan bir çift oluruz ama işte mesele yanyana gelebilmekte
Dediğim gibi o bir araya geldiğinde belli olur kız olman bir iki sene gider ama
Benim ona sevgim aşkım öyle sıradan sözde kalanlardan değil ömürlük ve seven insan sevdiğini her anlamda mutlu etmek ister haksızmıyım
Nasıl yani bir iki sene gider derken
İster haklısın ama bunu gerçekleştirebilmek önemli yıllardır mastürbasyon yapıyorum ilişkiden zevk almama ihtimalin de var ne diyeceksin zevk mi almıyorum diye cen o heyecanı fazla yük alamadığın sürece heyecan veremezsin
İstemiyorum yetemiyorum diyen insan çok
Yok yok yeterki o kişiyle olsun ben hem heyecanlanırım hem heyecan veririm
En son ne zaman yükseldin ve de ne Yükselt ti seni yani cinsellikten kaçtıkça cinselliğin biter kaçma birileri oldu demiyorum ama yükselmeni sağlayacak ve seni yükseltecek hazırlayacak listeye geçecek aktivitEler yap
İnşallah ben yanıyorumdur dediğin gibi olur geriye dön bir bak o iş için neler yaptın ne zaman yaptın ne kadar heyecanlandım bir düşün
Onu düşünmek yetiyor yükselmeme
O iş için onun yanımda olması yeterli ben kendimde bunu hissediyorum
Onu takip birlikte olana kadar bilemezsin
Evet orası tabiki öyle bende hissettiğimi söylüyorum yaşamadan net konuşamam tabiki
O yüzden hislerinizi kaybetmeyin Allah'ın verdiği her his her duygunun hiçbiri boşuna değil
İnşallah bende önce Allaha sonra hislerime güveniyorum
Orgaz olabildikten sonra şu anda akıllı olan her kadın her şartta olur
Yaniii yeterki karşılıklı istekle olsun
Bilgi de çok önemli öğrenmek
Kendi vücudunu iyi tanımam
İçten mi distanmi zevk aliyon ona göre pozisyon almak gerek
Doğrudur ben kendimi sevdiğim adama bırakırım sonuçta o deneyimli öğretir ve bende öğrenirim
Bence birbirimizi yaşayarak vücudumuzuda o zaman tanıyabiliriz
Seni nereden ne hissettiğini bilemez ki
Tamam işte bende onu diyorum yaşayarak ancak bilebilirim
Bazı kadınlar rahmin içine girdinmi zevk almaz dıştan alir ona göre pozisyon alması gerekiyor
Bilmem siz öyle diyorsanız öyledir🙂sonuçta siz yaşamışsınız
Hahaha Ben gerçekten kafana bu bunları öğreten e kadar.😇
Öğrendimi peki
Arada bir p**** izle ama gerçek olanlara bakin
Öğrendi öğrendi hangi pozisyonda olması gerektiğini biliyor artık kendiliğinden alıyor
Bunu öğrenmeden yat tepenin de urassın Dursun zamanı geldiğinde üste çıkmasına gidiyorlar artık
Güzel
Bakıyorum bazen
Sanırım ben çıkıcam burdan çünkü ben sırf kafam dağılsın diye buraya baktım ama şu an bu yaptığımız sohbet fazla oldu sanırım sanki sevdiğim adama yanlış yapıyorum hissine kapılmaya başladım
Teşekkür ederim sohbet için sizede evliliğinizde mutluluklar dilerim
Aykırı bir şey yok konuşulan tamamen bilgilendirme amaçlı yapılan bir yanlış ta yok
Rica ederim sizinle sohbet etmek de güzeldi arada p**** izlemeyi unutma ama yapmacıklara bakma gerçeklere bak
Tamam teşekkür ederim iyi geceler
Sizede iyi geceler
Neyy
Hangi yaş dahA bali ve verilen deyeri bilir
Ya elli ne bı gözü toprağa bakyo
Ne istediğini beğenme kendini ifade edebilen yaş grubu 45 üzeri olduğunu düşünüyorum
Sen kacsin
Aa salamlari cok genlere baktirir
Görmüş geçirmiş değerli insanlar olur
37
Ya sus ya
31 eyitemedim cinsellik 0
27 o biraz daha iyi ama kafası çabuk konuş ne istediğini bilmiyorum ne kadar
Niye ki susuyum
Hiç anlamadım boş ver
Anlamadım hangisi hangi konu
Tecrübe diyorum yoruldum eğitmeye öğretmene çalışmaktan 45 üstüne en azından tecrübe nedir hayatta n
Sen çok abartoyosu
Yasadim yoksa niye söyleyim boyle
Abartılı olan ne y