Sebep mi olması gerekiyor 😂 Bence kadınların çoğu için illa bir sebep vardır yoksada yoldan geçen adamamı naz yapsın sevdiğine eşine mi? bu sorunun yanıtı herseyin cevabıdır. Yani insan sevdiğine naz etmeyecekte kime edecek. Bir nevi sevgi bağı ama ufak tefek dozunda olanlar için diyorum. Her insan cins fark etmeksizin sevdiği insandan onun üzerine düşmesini düşüncesini görmek mutluluk verir bağlantıyı güçlendirir. Ama dediğim gibi kişiyle alakalı abartısız dozunda olanlar için diyebilirim en azından..
Allahım yine bir genelleme, hemcinslerim sağ olsun...
Kadınlar genel olarak izledikleri, okudukları, hayal ettikleri peri masallarindaki gibi prensler hayal ettikleri için (evet buna ben de dahilim ajajshs) karşısındaki insanın da bir yüzünün düşüşünü bile direkt anlasın istiyorlar. Ama bu yol günümüz erkeklerini düşününce bana fazla uzun ve saçma geldiği için aklımdaki sorunu direkt olarak iletmeyi tercih ediyorum. Kızlar siz de öyle yapın. 😂
Yahuu dediğinde haklısın zaten ama ben hemcinslerime bu konuda erkekler karmaşık şeyleri anlamaz, dümdüz varlıklar olduğu için saçma sapan trip atmalara gerek yok diyorum 😂 farkı iyi gör sjssjsh
Gerçekten çok anlamsız bu yaptkları ama bu yaptıkları durumun anlamı kendilerini erişilmez, ulaşılmaz yapıyor biz erkekler tarafından ve hatamızı anlayalım diye bir tavrın içine giriyorlar tamam anladım hatamı özür dilerim diyorsun ama hala devam ediyorlar böyle yapmaya.
En sinir olduğum şey :D bir şeye kırılıyorlar ya da bir şeye kızıyorlar ama nedenini demiyorlar.. açık ve dürüst net olsalar iletişim kurabileceğiz de.. bazıları da var ki nedensiz siliyor. soruyorum neden diye gerek yok bilmene diyor sdfsdf