Karakteri olsun derler en karaktersizin altına yatarlar
adam olsun derler gider hırtların mazheninden cesetleri toplanır
harbi bunlar niye böyle?
Karakteri olsun derler en karaktersizin altına yatarlar
adam olsun derler gider hırtların mazheninden cesetleri toplanır
harbi bunlar niye böyle?
Manipülasyon yönetimi bu kadınlar bu konuda çok profesyonel olmuş yani her kadın için diyemem ona göre şekil almak demektir adamına göre muamele yapmak demektir bir kadın seninle konuşuyorsa veya konuşmaya başlıyorsa senin hakkında çok şey öğrenmiştir araştırmistir ona göre davranıyorlar her erkeğe farklı oluyorlar bukalemun misali renk değiştirir gibi hoşuna gittiği erkek olunca yapmayacağı bir şey yoktur hoşuna gitmiyorsa kaba saba olur kırıcı olur dalga geçer
Bunu kadının ağzından duymak şaşırtıcı genelde hemcinsinizi savunursunuz
Bu sorunun biraz önyargılarla dolu olduğunu hissettim. Öncelikle, kimseyi topluca genellemek adil olmaz. İnsanların seçimleri ve davranışları, geçmiş deneyimlerinden, duygusal durumlarından ve kendilerine uygun hissettikleri şeylerden etkilenir. Karakter veya "iyi adam" beklentisi de kişiden kişiye değişir. Belki de burada beklentilerle algıların birbiriyle örtüşmediği bir durum var. İnsanların karmaşık olduğunu unutma ve herkesi kendi hikayesiyle değerlendirmek önemli. 😌✨
Cevap
3Cevap
Güçlü erkek imajı veriyorlar galiba her masaya yumruğunu vuranı adam sanıyorlar :)
Niye ama bunun ona karı ne olacak
Bilmiyorum ortamda güçlü görünmek istiyor olabilir başkasından intikam almak istiyor olabilir ya da hoşuna gidiyordur dümdüz sekste belki iyidir diye düşünüyordur
kadinlari ciddiye alma
Anlamaya çalışıyorum
öyle erkeklerde lazım, vurup vurup bıraksınlar
Direk öldürüyorlar ama
Hırtlarla takılanlarda hırt. kadınlarında canısı var emin ol
k. ekosu
Yok keko değil çoğu türkçesi düzgün şehirli kızlardan bahsediyorum yani
dış görünüşe konuşma aksanına bakarak böyle diyorsunda karakterleri keko. Çogunun aile ortamı bozuk babaları tarafından sevilmeyen kadınlar
Çok da takma yoksa aklını alır çöpe atarlar
Sanki sizinki atılıyor her akşam 8 de haberleri açıyorum da?
Ben kekovari erkeklere yanaşmıyorum
Bunu herkes diyor ama?
Kim ne yapıyorsa yapsın ben yanaşmıyorum dediğim gibi
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?