Mesela instada falan görüyorum "çiçek alan, iltifat eden, bebeği gibi seven erkek çekiciliği" falan yazıyorlar ama gerçekte böyle tiplere asla selam bile vermiyorlar 😂
Kadınların sözüne asla itibar etmemek mi gerekir?
Mesela instada falan görüyorum "çiçek alan, iltifat eden, bebeği gibi seven erkek çekiciliği" falan yazıyorlar ama gerçekte böyle tiplere asla selam bile vermiyorlar 😂
Kadınların sözüne asla itibar etmemek mi gerekir?
Kararsızlık, biliyorlar ki hayatta her şeyin karşılığı vardır tezinide düşünüyorlar ve bu karşılığını vermeye cesaretleri yok, bence tek temel nedenlerden birisi bu.
Cevap
1Cevap
Kararsızlar kendileri ne istediğini bilmiyorlar
Sana nasıl kadınlar denk geliyor bilmiyorum ama kendi adıma söyleyim tamda öyle erkeklerden hoşlanıyoruz biz.
Babam odunun biri, ablamların eşleri de öyle , zamanında çok feminist geçinen arkadaşlarım da gidip çok saçma heriflerle birlikte oldular. Toplumdaki kadına kıymet vermemeyi biraz da kadınlar sağlıyor
Bazı kadınlar öyle kendini yerden yere vuran değersizleştiren erkeği seçiyor. Ben çok farklı düşünüyorum, erkeğin bir kadına prenses gibi çok özel hissettirmesinden yanayım ve seçimlerim bu yönde oluyor. Eminin benim gibi düşünen kadınlarda vardır.
Anladım. Peki sence bir kadın erkeğe "evlenmeden olmaz" diyorsa orada "seninle olmaz, senden hoşlanmadım" demek istiyordur öyle değil mi?
Sonuçta kadın duygularıyla hareket eder ve arzu duyduğu adama karşı koyamaz.
Seviştiği adamla ayrı görüşüyordur beni de evlilige kadar götürüp çocuk yapmak için kullaniyordur diye düşünüyorum ve soğuyorum
erkeklerde paragöz kız sevmiyoz diyip nerde para düşkünü kız var onla oluyor
Yok be, a101 deki kıza yürüyorum sevgi ariyom valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?