nasıl bi tepkiniz olurdu? otobüste ara ara görüyorum yanına gidicem bidaki gördüğümde büyük ihtimal ama nasıl bi karşılık verir kestiremiyorum kabul eder mi sizce? bende eli yüzü düzgün yakışıklı sayılır biriyim yoksa böyle durumlarda pek şansımız yok mu? neye göre değişir bu durum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hemen gitme kız ürkebilir tersler önce bir bakış at falan anlasın senin duygularının olduğunu
otobüste bakıp sonra gitsem arkasından hemen 2-3 kere felan gördüm zaten 1 inde beraber aynı otobüse bindik haftada 1 veya 2 denk geliyo zaten onda da vakitleş uyuşursa çarşamba ve cumartesi günleri
tam olarak ne yapmalıyım ya taktik lazım valla yardım edermisin
Şimdi şöyle bu kız senin farkında mı ona olan ilgini biliyor mu hissediyor mu
Onun instagramını bulmayan çalışsan iyi olur ama nasıl bulacaksın
yok zannetmiyorum bi kere bindik diğererinde gördüm sadece bi kez de otobüs şurdan geçiyo mu diye bana sordu sadece
ben kullanmıyorum ki adını felan bilsem belki bulurum ama daha zor oda sürekli yakınında olmak lazım
Değişik senin durum biraz
Şansını dene o zaman içinde kalmasın en kötü ne olabilir ki
aynen her gün görsem illa bakar ederim felan ama işte her gün de çıkmıyo karşıma bidaha göremem diyede gideyim diyorum bi cesaret
konuşmam felanda kibardır hani ama bilmiyorum özelden konuşabilirmiyiz foto felan atam beğenir gibi mi sence bi kız gözüyle
İdealsen beğenir seni kızlar tipe baksalar da erkeğin davranışı daha çok dikkatlerini çeker
yani dışarda begeniliyorum genelde otobüste bi başka kız yarım saat bakmıştı bi başka kızın bi kaç kez görüp gelip elimden tutmaya felan başlamıştı yine dışarda iş yerlerinde felan farklı duygulara kapılan kızlar oldu yine bağ kuranlar felan bilmiyorum ama işte kişiden kişiye değişir sanırım bu
Kız çok mu güzel ortalama üstü mü sıradan diğerler gibi mi
sempatik biriyimdir ama o an yanına gidince nasıl bi cümle kursam bilemedim pardon bakar mısınız deyip önce rahatsız etmiyorum umarım diyicem bi kaç seferdir görüyorum sizi engelli bi amcaya yardım ettiğiniz gördüğümde farkettim naif kibar biri olarak duruyorsunuz merhametli vicdanlı biri oldugunuzu düşündüm sizden de hoşlandım tanışmak istiyorum her zaman karşıma gelen bi durum değil bende yanıa gelmek istedim rahatsızlık verdiysem tekrar çok özür dilerim gibi şeyler
benim gözüme hoş geliyo dışardakini bilmem normal bi kız öne çıkan bir şey yok ama işte bana farklı geldi
Eee tamam de sen bu kıza güzel şeyler yazmışsın kendine güven cesaretini topla başla cümleye 😉 iyi haberlerini bekliyorum
bu yazdıklarımı söylesem bu şekilde gördüm felan etkiler mi bunlarda çünki insanlar güzel şeyler duymayı sever onu biliyorum benden burdan yürüyüm biraz dedim
yazdım ama söylemedim daha :) sıkıntı orada işte :)
Söyle söyle bir şey olmaz 🙂🙂
iyi mi kötü sana biri böyle gelse tepkin ne olurdu neye göre değerlendirirdin? bide yaşı kaç onuda bilmiyorum ya çok küçükse yaş farkı felan istemezse okul çantası var ama okula gider gibi bi havası yok okul kıyafeti felan
Ben olur tanışalım diyip instagram verirdim çalışıyor olabilir ya üniversite okuyordur belki
üni okuyo ya da dershane felan kpss gibi çok cocuk gibi değil bide cumartesi felan da görmüştüm yani bilemedim onu bende instada yok ama okeylerse dondurmuştum hesabı açarım heralde o an
yarın belki bi ihtimal görebilirim bakarım bugun traşta olcam şansımı kesin deniycem artık
bide şey sorcam çok vaktini alıyorum kusura bakma ama ben olur tanışalım dedin ya bu neye göre değişir hani neye göre kabul ederdin
Yoo sorun değil
ben öyle önem vermem tanışırım anlaşıyorsam konuşmaya devam ederim
de işte orada 5dk bile sürmeyecek konuşmadan anlaşıp anlaşamadıgın belli olmaz ki
ben bide şöyle düşündüm bu epey kafada kurmak gibi ama gelip bana niye sordu hani burdan geçiyo mu diye demiştim ya demek ki o kadar da itici gelmiyorum iletişim kurabilirim diye düşündü başka birine de sorabilirdi ama o an ben daha yakındım :) bilemedim ya
Hayır instagram vericem ya ordan konuşacaz yani öyle anlayacam anlaşıp anlaşılmayacagını
Aynen demek seni yakın bulmuş umarım güzel geçer
peki işte hani herkese vermezdin herakle Instagram neye göre değişirdi gözüne mi hoş gelmesi lazım senle konuşurken üslübu mu
Şöyle söyleyim bir laf vardı insanın kalbindeki iyilik vs kötülük yüzüne yansır diye bu doğru ben yüzüne bakınca anlıyorum şeref*siz mi mülayim mi diye mülayimse hesabı verirdim
Banada bak dedim de bakmadın insan merak ediyor 😅
😂😂😂 takılma bunlara valla sen içinden geldiği gibi konuş olursa olur olmazsa da nasip değilmiş de
Takip yolluyorum bi bak ya gaz ver biraz 😅 00s ile başlıyor kullanıcı adım
Mesaj atamadım sen atarmısın
Attım