Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadar çok yorum alacağımı tahmin etmiyordum. Herkese saygı çerçevesinde yorumladığı için teşekkür ederim.
Bir süre sonra ben de görüşümü buraya yazmış olurum
Bir süre sonra ben de görüşümü buraya yazmış olurum
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanlar, tarihten günümüze çeşitli yönlerini geliştirerek geldiler. Para kazanmadan önce güç dürtüleriyle avlarını yakalıyor üremek için kadınlarına yanaşıyorlardı temel işlevlerimiz olan bu dürtüler zamanla evrildi. Güçlü olmak için kol kası yetersiz kaldı para devreye girdi para gücü ve geçici aşkları satın aldı fakat gerçek sevginin de huzurla yaşanması için para gerekli bir meta. Karekterli birinin elindeki para ve diğer güçleri kullanarak sevdiği insanı mutlu edebilir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Maaşı değil gücü önemli
yani?
Sorumluluk alabilen, güçlü bir duruşu olan erkekler kadınlara daima çekici gelmiştir. Paraya değil onlardaki güce tav olurlar. Malum erkeklerin parası olmayınca veya bitince bazılarının dünyası başına yıkılırken bazıları daha bi sarılır hayata, çalışır, azmeder vs. Hani taşı sıksa suyunu çıkarır cinsten. İşte bunu görmek istiyor kadın.
teşekkürler
Kadınlar para ve tipe bakarlar sadece
Yemekte karakter yiyosan karakterdir sjndnf bi yere gidince karakterinle odeme yapiyosan tabi ki karakter daha oncelikli jxjdjf
En azından dürüst
En azindan mi :D aklinca asagilamaya calisiyo, en azindanmis... realist olun biraz akliniz varsa.
ben bir şey anlamadım ikinizin yorumundan ama yemekte ödeme vs'den bahsediliyorsa kadının parası geçmemeli orada hiçbir şekilde kadının parası yenilmez kadın kazanıyorsa güzelliğine harcasın bizi mutlu etsin yeterli :)
Ya siz sofraya oturdugunzda karakter mi yiyosunuz :d insan icin diyorum. Cok arabesk bu erkekler. Kendileri kadin olsalar ne cazgir olurlar kim bilir..
Karakterle alisveris yapiliyo sanki, akla bak. En azindan durust diyo... aklini s... m
küfür etme saygı çerçesinden tartışın. Küfür acizliktir
Aynen tabi
Aklı bırakta ben seni s.. belin kırılır haberin ola erkrk Fatma
Devir degişi karakter arka plana atildi maaş ön planda
Bende olsam zengin karı isterim
@RealistPasa :)
Aşkta en önde gelen tek şey karakterli, olunması, iyi niyetli, temiz kalpli, iyi ve güzel düşüncelere sahip olunması daha önemlidir.
Her şey para değildir hayatta.
Aşkta karaktere daha fazla önem veriyorlar. Aşkın olmadığı yerde zaten maaşa önem verirler. O ilişkiler de kısa sürer.
Onca maaşı olan zengin olan erkekler var eşlerini aldatıyorlar, demek ki neymiş eşin hayırlı olanı makbul olanıymış.
En önemlisi karakterdi ama erkeğin kazancıda iyi olmalı. Aileni geçindirmek için önemli. Tabii tek erkek değil kadında çalışmalı
Maneviyatci bir insanım aşka aşık bir kadınım ❤️ parayla mutlu olan birisi değilim oyuzden önce aşk sonra maddiyat
Kızın hangi yöre peyniri olduğu ile ilgili bir durum.
Her ikisi de elbette gerçi hoş artık kadınlarda da aynı şeyler araniyor dhjsjs
Samimiyeti, gücü ( manevi anlamda), karakteri önemli.
Karekter , tip maaş önemli değil gerekirse ıssız olsun birlikte işte kurarız 😊
Ne kadar karakterleri olursan ol her zaman ya zengin olan ya da yakışıklı olan kazanır.
Maaşı falan önemli değil karakterli adam gibi adam olsun
Maaşı. Karaktere en son bakıyorlar, hatta çoğu kadın karakter aramaz bile. 🤣
Tabiki karakteri canımsss
Karşıt cins için maaşı tabiki.
Maaşa daha çok önem veriyorlar gibi
İkiside önemli benimiçin
Karakter
Karakter
İkisi de valla
Karakterrr
Ikiside
Karakter