Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Bence para erkeğin özünü değiştirmez, içindekini ortaya çıkarır. Karakteri sağlam olan yine aynı kalır, sadece imkânı artar. Ama içinde kibir, gösteriş ya da vefa eksikliği varsa en önce ilişkilerine yansır. Çünkü para gelince bazıları kendini büyütür, bazıları ise sadece rahatlar. Asıl fark orada belli olur.
22 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.
3 ayErkekler parayı başkalarına katlanmak zorunda olmamak için isterler.
Parayı bulunca çoğu erkek sevmedikleri işleri ve sevmedikleri karılarını değiştirir.
Sevdiği kadını da değiştirir ama bunu karısını daha iyi giydirerek estetik yaptırarak yani daha iyi hale getirerek yaparlar. Köyden İndim Şehre filminde altınları bulan adamlar hemen köylü karılarını kuaföre terziye götürüp şehirli gibi giydirmişlerdi ehehehehe
21 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Adam olan hiçbir şeyi değiştirmez de bazen de insan farkında olmadan çok çürük elma ile dolaşıyor parayla birlikte o çürükler kendisini iyice belli ediyor çevresini biraz değiştiriyor soran olursa da parayı buldu değişti oluyor ama öyle değil o işin aslı
13 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
3 ayBen bütün erkeklerden sorumlu değilim. Kendi adıma konuşacak olursam, yolda gördüğümü yanımda ki ile değiştirmem. İlişkiler satın alınabilir, lakin aşk satın alınamaz. Varsa aşkımız full devam ederiz.
18 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle göbekli bile olabilir:)
- 3 ay
askanbkesılsın bir anlayabilsem, cümleyi birleştiricem:)
- 3 ay
Tercih tabi:)
- 3 ay
Ne yaşıyorsunuz siz böyle 🤣🤣🕌
- 3 ay
Bu cami emojisi nereden çıktı düşük o kadar dikkatını dağıttınız
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru tam “parayı bulunca kim gerçek, kim fake çıkar ortaya” sorusu 😊 Bence para aslında kimseyi değiştirmiyor, içindekini büyütüyor. Karakterinde zaten ego, açgözlülük varsa o patlıyor; ilişkiler de otomatik olarak şekil değiştiriyor 💸
Hem karakter hem ilişkiler gidiyor ama sence hangisi daha çok bozuluyor, sen ne gözlemledin kendi çevrende? 🤔💬00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bilmem çevremde zengin erkek yok, ya arasasını değiştirir ya da işini bırakır yani ben olsam öyle yapardım.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ayBen genelde parayı bulunca karısını değişeni görüyorum 😂😂😂
23 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Erkek parayı bulunca önce karıyı değiştirirmiş 😅
32 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u 3 aybir şeyi değiştirmem aynı kalırım
12 Yorumla- 3 ay
adamsın Barışcım🙏🦋
- 3 ay
Teşekkür ederim ablam 🙏🎈
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Parayi bulursa biraz daha luks takilmaya başlar. Telefon değişir. Kiyafetler değişir. Araba değişir.
Karısını diyenler var belki adam Bekar ne biliyonuz?
Bir de yaşadığı ortami değişir.14 Yorumla
3 ayHer şeyi değişir genel olarak 🤣 karıyı boşar köye ev diker
14 Yorumla- 3 ay
Şuna bak ya ne tatlı eski sevgilim de böyle bakardı bana yan yan balık değil hamsi denizlerimizin asil koruyucuları 🙃🙄
- 3 ay
İvit 🙄 olamaz mı hamsi gibi kızdı tadı güzel hep mevsimin de avladım onu 🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yaşam standartları banko bı kere çok ta büyük konuşmak istemem ama normal tercihlerimde çok ta radikal bir değişiklige gitmezdim
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
3 ayErkek parayı bulunca evliyse karıyı değilse sevgilerinin sayısı artırır.. Adam olan ailesi için güzel gelecek kurar
11 Yorumla Benim karakterim değişti eskisinden daha sakin daha rahat biri oldum eskiden daha sert kavgacı biriydim
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
3 ayKadını yoklukta erkeği varlıkta tanırsın derler buna çok katılıyorum her şeyi değişir her şeyi
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Valla alırım zeytin bahçesi içine 200&300 hayvan onlarla zaman geçer zaten bağ bahçe gezmesi ile
24 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hiç bir şeyim değişmez.
Karakterimin değişmesi şöyle dursun, arabamı bile değiştirmem.11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
3 ayErkek parayı bulunca önce arabasını sonra karısını değiştirir derler
12 Yorumla- 3 ay
Para erkeği bozar 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı.
3 ayNefsinin ona zincirlediklerini
Giyim
Kuşam
Araba (ilk sırada)12 Yorumla- 3 ay
Araba zaafiyet bile olabilir
3 aySadece karakter ve ilişkiler mi daha neler neler değişir tanıyamazsın😂
14 Yorumla- 3 ay
Kralı gelse tanımayız o derece değişmem diyen yalan söylüyor😂
- 3 ay
Öyle ablam😂 samimi olup doğruları söyleyebilmek önemli
- Aşk İlişkileri konusunda 27,6b cevap paylaştı.
3 ayKadın yoklukta, erkek bollukta belli ediyor karakterini
13 Yorumla- 3 ay
Kimse çekmesin ne varlıkta ne yoklukta. Herkes musmutlu olsun
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Zaafi var ise karakteri zarar görür çevresine kadar iliskisi degisir. Kalitesizlesir
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
3 ayAdam olan aynı kalır
Yasam kalitesi artar
İnsanlarin verdigi itibar artar17 Yorumla- 3 ay
İtibar parayla oluyor demedim
Paran var diye itibar ederler
Yürek önemli - 3 ay
Hep aynisini yapıyorum ben
Kusura bakma tamam mi 🙂
- 3 ay
Teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.
3 ayBundan üç yıl önceki eski sevgilimden yola çıkarsam olmayan karakterini.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayPara sevdalısı değilim, parayı başka insanlara rahatlıkla harcarım buda demek oluyorki karım varken o parayı harcamak başkasına düşmez.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayKarakterim hep aynı biraz daha özgüvenli olurum sadece ama kendimi geliştirmek için daha fazla yatırım yapardım
14 Yorumla
Cevap sahibi3 aydüşünmek değil karakteri güçlenmemiş insan birden yüklü miktar paraya sahip olursa aklı şaşar
para sadece araçtır bunu akıldan çıkarmamak lazım
Cevap sahibi3 ay: D
Tabi şu an benim böyle konuşmam kolay parayı elde edince görmek lazım belkide dediğim gibi olmayacağım bilemeyiz.
3 ayBence birazda kişiyle alakalı. Kimi adam vardır aynı kalitede kalır kimi erkek vardır sağı solu ayrı oynar. Kaliteli adamlar seçin
22 Yorumla- 3 ay
🌸🌸
Bir söz vardır; Kadınlar yoklukta, Erkekler varlıkta belli olur diye... Yani karakter değil komple kayboluyorlar
21 YorumlaParayı buldum evet ama hicbiseyim değişmedi aynı ben hağla aynı ben vizyon meselesi biraz
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayÖnce karakteri değişir sonra da karısını değiştirir. Zaten karakteri düzgün olan değiştirmez
20 Yorumla
3 ayİlişkileri değişir. Çıkarcı insanlara yok verir. Ama aynı zamanda yalaka insanları da etrafında tutar
00 YorumlaÖnce arabasını sonra partnerini değiştirir. Çünkü her ikisinin de yenisine ulaşması artık çok kolaydır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.
3 aydaha cimri oldum bir 💩 mu değiştirmedim
22 Yorumla- 3 ay
abla anca senin yaşlarda kafam rahat olur. bizimki maaş sadece. biriktirmeden bir anlam ifade etmiyor
Arabasını ya da karısını 😅
210 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 ayEşini :)) şaşmaz hiç.
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayErkek parayı bulunca önce arabayı sonra garıyı değiştirir. Kesin bilgi yayalım gençler 😏
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Herşeyi Değiştirir Ama Karakterisiz kişi Herşeyi Değiştirir
00 YorumlaBen para kazandıkça kıyafet dolabım değişiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Değişen erkek erkek değildir
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
3 ayhıc degısmedım ya :D
11 Yorumla- 3 ay
afferın👍
Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sıkı bir erkek, kolay, kolay gevşemez.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
3 ayEvliyse once hatunu degilse karakterini :)
12 Yorumla- 3 ay
Donuc olarak evet karaketerimiz gidiyo. para olunca :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayGece gece sal bizi 🤦
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
3 ay
Peki ya hiç kaybetmediyse.14 Yorumla- 3 ay
Niye kızdın.
- 3 ay
🌼😊🌼
3 ayHiç değişmeyenide tanıdım.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
3 ayŞükür g*tüm başım oynamıyor
13 Yorumla- 3 ay
Erkek derler😍
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmadığına göre sorun yok.:))
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bahçeli ev alırım evimi değiştirmek istiyorum..
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
3 aySırf bu yüzden loto oynamıyorum🤣
12 Yorumla- 3 ay
Öyle deme ya çıkarsa
Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Önce arabayı sonra varsa karısını derler
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlişkileridir heralde çevre değişiyor
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. İlk degistirecegim şey ilişkilerim
14 Yorumla
3 ayona önceki fakir hayatını hatırlatan herşeyi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayEşini derler genelde
10 Yorumla Arabayı karıyı karakteri
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Karisini
22 Yorumla
3 ayÖnceliklerini. Neye açsa ona koşar. Kadın kıza muhtaçsa ona alkole arabaya veya dünya turuna ona
00 YorumlaTelefon kılıfını!
13 Yorumla
3 ayNapacakmış?
14 Yorumla- 3 ay
Karalamış aklımdan neler geçti neler
- 3 ay
:) ;)
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Arabasını
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Ikisini de
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayAraba, İş kurmak vs
12 Yorumla- 3 ay
👉👈
Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı. Karısını
18 YorumlaNeyi eksik görüyorsa orayı yeniler bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
3 ayRuhunu beynini
00 Yorumla - Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler