Eşcinsel bir ilişkim vardı yıldır 1 ay önce ayrıldık sevgilim instagramında çiçek resmi paylaşmış kimseyi etiketlememiş ayrılmada?

Eşcinsel bir ilişkim vardı yıldır 1 ay önce ayrıldık sevgilim instagramında çiçek resmi paylaşmış kimseyi etiketlememiş ama kardeşimle takipleşiyorlar ve kardeşim onun hikayelerini görüyor. Ben çiçeği fake hesaptan gördüm ve sinirlendim yazdım hayatında biri m var diye o da hayır yok öyle bir düşüncem de yok yazmış ve peki snein diye bana sordu bende hayır dedim teşekkürler yazdı. Aradan 15-20 dakika sonra müsaitsen bir şey sorabilir miyim dedi ve nasılsın bir şeye ihtiyacın var mı diye sordu. Biraz konuştuktan sonra akşam düşman bellemeyi huy edinme istediğin bir şey olursa buradayım eski dost bil dedi sizce tüm bunlar ne demek oluyor? ? bu arada ayrıldığımızdan bu yana 10 erkekle neredeyse takipleşmiştir ama bir çoğu çevresinden

Eşcinsel bir ilişkim vardı yıldır 1 ay önce ayrıldık sevgilim instagramında çiçek resmi paylaşmış kimseyi etiketlememiş ayrılmada?