Arkadaşlar üniversite okuyorum ve fakültede birinden hoşlanıyorum kendisine bunu söyleyemedim arada denk gelirsek konuşuyoruz ama o bilmiyor tabi. Nasıl etkileyeceğimi de bilmiyorum. Bazen okula arabayla gidiyorum dönüşte onu da evine bırakmayı teklif etsem çok mu tuhaf olur? Kahve içmeyi teklif etmek istiyorum ama ona da cesaret edemiyorum çünkü kadınlar ilk adımı atınca erkekler kıymet bilmiyor :/ ya da ben böylelerine denk geldim bilemiyorum. (Aynaya bakınca çirkin bakımsız birini görmüyorum tip olarak bir sorunumun olduğunu düşünmüyorum)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Neden olsun ki. Gayet tatlı bence ve cinsiyetçi tabuları yıkan birisi olarak harika bir cesaret ve karakter. Hayranlık beslenesi.
Bende böyle düşünüyorum da sevgilim varken bu sebeplerden ayrılmıştı 🥲
Nasıl yani ne diye ayrıldı? Arabayla bıraktığın için mi?
Hayır bu davranışlarım yüzünden erkek gibi duruyormuşum gururu inciniyormuş...
Bence bu davranış bana kalırsa gayet hoş. Belli kalıplar içine girilen kadın bana kalırsa gururu inciten bir şey ama tabii erkeklim gururu diye bir baskı da yok değil bazıları yediremiyor. Kadının üstün olduğunu düşünüyorlar böyle davranışlar olunca o yüzden sanki eziliyormuş hissine kapılıyor ve ayrılıyor. Ama bu demek değildir ki her erkek aynı olacak değil tabii ki.
Şimdi kafam karıştı 🥲 oda öyleyse ne yapcam
Ya öyle değil ve hoşuna giderse ne yapcan? Negatif düşünerek endişe kapma, anı yaşa. Acabalarla yaşanmaz ki bu duygular...
Tamam pazartesi söylüyorum o zaman 😂
Yani KS'de mesela ben erkek olarak böyle bir şey teklif etse kız, erkek gibisin kabul etmem gibi düşünmem, yani cinsiyet kalıpları genelde bana saçma geldiği içindir tabi bu benim fikrim, her insanın bakış açısı farklı.
Bir de basit kız mevzusu kime göre neye göre mesela, bana kalırsa eve davet eden ya da arabayla bırakan veyahut çıkma teklifi eden kız değildir bana kalırsa, basit kız görenlerin zihniyetleri basit olduğu için öyle görüyorlar. Erkek yapınca da basit erkek olmuyor mu o zaman? Ne saçma şeyler. Cimsiyete bu kadar anlam yüklemek...
Ah şu yanıtlara görsel atabilsem niye bu kadar tereddütte kaldığımı gösterirdim de 🥲 insanlar çok tuhaf işte sonuna kadar haklısın
Bu toplumun baskısı yüzünden cinsiyetçi kalıplardan aykırı davranan kızları üzüyorlar yeminle. 2023 yılında halen bunların devam etmesi üzücü.
Cidden ya bi silinseler keşke
Ataerkil toplumun yan etkileri bunlar hep. Kalıplara girmek kadar berbat bir şey yok.
Dediğin şeyler mantıklı. Kahve içmeye gidebilirsiniz
Basit görünmem değil mi :/
Kız yok. İlk adımı erkekler mi atacak hep.
Bende hep böyle düşünüyordum hep itin biri hevesimi kırana kadar ahsjshzsks
Deli askmdkdkksks
bence dışarı çağır ya çıkışta işin yoksa kahve içmeye gidelim mi
Direkt söyleyim gitsin bende bunu istiyorum ama basit biri gibi görünmem değil mi🥺
bence görünmezsin hatta özgünvenli gösterir seni bence
bende cesaret yok mesela yapmak isterdim ama yapamadım hiç :((
Yaa 🥺 söyleyelim gitsin ya en fazla ne olabilir:D
ehehrhr valla bence aşırı mutlu olur ve hiç unutmaz böyle teklif aldığını
😂😂 valla ya mutlu olsun yani ne güzel aktivite sunuyorum ona
aynen öyle valla ama sevgilisi yok dimi
Ahahaha hayır ya yok olsa davet etmezdim 😂
Fazla uzatmadan evine git ver
Evlenmeden olmaz dur hele ahskwbsjs
Bence dayanamazsın
Şimdiye kadar durduysam daha da dururum
O adam seni azdırır rahat ol