Çok süper soru için teşekkür ederim @Nursenakarakılıç
Aşkı bulmak tesadüf mü yoksa emek mi gerektiriyor?
Çok süper soru için teşekkür ederim @Nursenakarakılıç

Merhaba,
Eğer çaba göstermezseniz aşkın kucağınıza düşmesi pek mümkün değildir. Öte yandan çaba sarf etmek de yeterli değildir. Ayrıca doğru kişiyle iletişim kurmak gerekir ve bu da pek çok tesadüf içerir. Yani işin özünde, doğru olanın gerçekleşeceği umuduyla kendinizi pek çok tesadüfle karşılaşacak bir konuma getirmektir.
Aşık olabileceğiniz kişiyi bulmak şans ve zamanlamanın birleşimidir. Gerisi çabadır. Rastgele bir anda bir araya gelirsiniz ve bununla ne yapacağınız size bağlıdır... Bir tesadüf olarak başlıyor. Ama onu canlı tutmak ve olgunlaşmak için çalışmak gerekiyor. Tıpkı çilek bitkisinin filizlenen tohumunun bulunması gibi tesadüf olabilir. Ancak onun sizin için büyümesini ve iyi mahsuller vermesini istiyorsanız, aceleyle bahçıvanlığı öğrenmeli ve kendini adamış bir bahçıvan olmalısınız. Tıpkı aşkın bahçıvanı...
09 Kasım, 2023 Perşembe 17.58
Hem tesadüf hem de emek gerektirebilir. Bazı insanlar, aşkın kaderle veya tesadüflerle ilgili olduğunu düşünür. Diğerleri ise aşkın, bir ilişki üzerinde çalışmayı ve emek vermeyi gerektirdiğine inanır. Aşkın doğası ve nasıl bulunduğu konusunda farklı görüşler vardır ve bu genellikle kişinin kişisel deneyimlerine ve inançlarına bağlıdır
Elbette
Ben hayatta tesadüflere inanmam ve bana göre tesadüf diyede bir şey yoktur, nasibinde varsa o kişi zaten olur, olucaktır senin hayatında, bir ömür boyunca ve hayatta zaten emek göstermeden hiç bir şeyin sahibi olamazsın ki bu yalnızca aşka özgü bir durum değil bence.
Katılıyorum sana
Rica ediyorum
Rica ederim
Gitmeye karar verdim ↗
İyi de iki alternatifli bir soruya evet ya da hayır diye nasıl cevap vereceğiz? evet diyenler neye evet, hayır diyenler neye hayır demiş ki acaba..
neyse benim cevabım FULLTESADÜF...
aşkın içinde yapaylık yok, başlangıcı dahil..
Teşekkür ederim
Evet ikisi birden ancak tabii ki uygun bir ortamda karşılaşmak büyük bir tesadüfü gerektiriyor.
Kesinlikle katılıyorum
⭐⭐⭐
Cevap
18Cevap
Pardonda kimse benden artık değerli değil herkes bendeki yerini değerini niyetini olgunluğunu anlayışını fedakarlığı yapılanları yaşananları basit alan biridi birileri gerçekten sizleri çok iyi anlıyorum 👏
Anlayamadım kardeşim
Yanlış yere yazmışım af ola özür dilerim kolay gelsin gerçekten süper soru tebrik ediyorum 👏
Sorun değil
Aşk bir tatlı tesadüftür. Dışarıda sabahtan akşama kadar gezeyim demekle bulunmaz.
Kesinlikle bir yerde nasip
Bulmak tesadüf olabilir ama sürdürmek için emek vermek şart
Emek vermeden olmaz
Vakit kaybı bana göre hayatta zaman harcanması gereken daha önemli çok fazla şey var.
Olsun yine de bu hayatta hiçbir şey için büyük konuşmamak gerek
sanrım (asla inanmamda) aşk tesadüfleri seviyor beni değil
Anladım hayırlısı olsun kardeşim
teşekkür ederim
Rica ediyorum
Bu hayatta tesadüf diye bir şey yoktur, her şey olması gerektiği için olur
Katılıyorum sana
para gerektiriyor toz pembe hayallerle olmuyor.
Aynen öyle dediğine katılıyorum
Bence güzel bir tesadüf ve his yoğunluğuyla başlıyor.
Karşılıklı emek ile de devam ediyor.
Kesinlikle katılıyorum
Aşkı bulmak emek gerektirmez sadece samimiyet yeterli
hahaha guzel bir arkadas ortami gerekiyor sevgilim ile arkadasinin bana attigi resim sayesinde tanismatik 😂
Sonra ne oldu
Aşk için kanımca,
Başlangıç=Tesadüf
Devamlılık=Emek
Hem de karşılıklı emek verilmesi gerekiyor tek taraflı olmaz
şanslı bunlar kabul edin hiçbir şey yapmıyorlar
Doğru
Bence emek gerektiriyor
Kesinlikle katılıyorum
Kader gayrete aşıktır
Kesinlikle
İkisinden de biraz biraz bence
Bence de
Tamamen tesadüf aşk emekle bulunmaz emekle korunur
Haklısın
İyi kişiyi tesadüfen buluruz aşk emek ister
Kesinlikle katılıyorum ama karşılıklı olmalı
Kesinlikle katılıyorum aşk fedakarlık ister
Denk gelemedim henüz 🙇🏻♀️
Bende
Kısmet
Aynen öyle
Bence büyük olasılıkla tesadüf
Belki de olabilir
tamamen tesadüf
Bir yerde nasip
Tesedüf bence
tesadüfen olması saçma olur
tesadüfle baslar gerisi hikaye
Biraz şans biraz emek ısrar falan
Kaderin bir araya getirdiğine inanıyorum.
Bence tesadüf emek tabiki gerektirir ama
Nasip kısmet işi
Tamamen kader ve tevâfuk ile oluyor.
Arayan bulur
Sadece aramak yetmiyor şartlarda önemli
Haklısın evet
🙂🙂
tesadüf, sürdürmek emek.
İkisi de
Tesaduf
İkisi birden
Kader