Kızlar ilk adımı atarak ne zihniyette olduğunu anlayabilirsiniz ancak.. Sizi hafif görecekse zaten onun karakteri bozuktur.. Erkekler siz de adım atarsaniz ancak red mi değil mi anlayabilirsiniz.. Hayat o kadar kısa ki.. Bi rahat olun ya.. Programlanmış robotlar gibi olmayalım. .. Bırakın konuşsun ruhlarımız..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlk adım konusunda hiçbir zaman geriye bastığımı hatırlamıyorum. Eğer bir insana karşı herhangi bir isteğim ya da arzun varsa bunu açık ve net bir şekilde dile getiririm. Yani bunun sonunda en fazla ne olabilir ki karşılığını bulamam ve hayatıma bu şekilde devam edebilirim sonunda ölüm yok.
11 Yorumla- +1 yıl
👍.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç bir konuda ilk adım takıntım olmadı. Manitacılık işler için değil de genel konuşuyorum; ilk adımı atmam gerekiyorsa ve ben gerçekten adım atmak istiyorsam atarım o adımı. Gurur yapmam takıntı yapmam. Ha oldu ki yanlış bi damga yedim birinden, çarparım adamın yüzüne gelişigüzel bir kaç tane.. o da o saatten sonra sakat damgası yer..
14 Yorumla- +1 yıl
😅 harika yorum..👍
- +1 yıl
Farkettim 😊🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılilgi duyduğun kişi bana gelmiyorsa, benden emin değilse veya cesareti yoksa ben adım atarım. Onu bekleyene kadar sabır taşına dönemem. istemiyorsa, gönlü yoksa En fazla red yerim. Bu da dünyanın sonu değil. Hayat devam eder.
12 Yorumla- +1 yıl
👍.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. ☕️🍪🌹
+1 yılErkeklerin olayına az da olsa katılıyorum ama kadınlar öyle değil.. Çünkü kadın genelde ilk adımı atmaz, attırır..
Sinyal verir, sellektör yapar, dörtlüleri yakar, bütün yolları açar, engelleri kaldırır, dikkatini çekmesini sağlar, erkeği kendine çekmek için hemen her şeyi dener..14 Yorumla- +1 yıl
Gelsene lan.. ne duruyosun diye bağırmadigi kalmış 😅
- +1 yıl
Özellikle sosyal medyada bu çok bariz bir şekilde belli ediyor kendini..
- +1 yıl
Teknolojinin nimeti mi artık yoksam felaketi mi 😊
- +1 yıl
İnsanların şeytani tarafı..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılRuhu serbest bırakırsak en eksantrik işleri yapar, kontrol etmek iyidir.😅
16 Yorumla- +1 yıl
😅 o kadar da denedim..
- +1 yıl
Cümlenin devamını getiremedim, iki nokta sonrasını😅
- +1 yıl
Demedim olacakti 😂
- +1 yıl
Bir harf nelere kadir 😅
- +1 yıl
Yanlış kelimeye göre cümle kurmamışım iyi ki 😅
- +1 yıl
Bir tuhaflık sezdim, sonunu getiremedim dedim😅
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBasit insanların basit düşüncelerine göre hayatı şekillendirmemek gerek..
10 Yorumla
+1 yılBen ilk adımı atarım Yeter ki değeceğini bileyim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü aşk yok maalesef.. ayni bu zaman da kızlar tipe ve paraya baktıkları için de erkeklerin öz güveni düşük oluyor çünkü bir kıza 100 talip çıkıyor kız da sadece aralarından seçiyor.. erkek seçilen kadın da seçendir her zaman.. bir de toplum baskısından dolayı kadınlar açılamıyor bazen.. ama bence kimse kimseyi dinlememeli seven varsa birbirine söylemeli ve açılmalı
ama ben bu zaman da gerçek aşkın kaldığına da pek inanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılKadınların büyük kısmı gösterip elletmez, sonra da der ki ben açılmam bir erkeğe sonra damga yiyoruz ahahahahha e edep o zaman en baştan bacım
Erkeklere gelince, adam deidğin cesur olur. mıymıntı olmaz. kendine güvenir şansını dener olmazsa bırakır köpek gibi peşinden koşup kendini zavallı konuma düşürtmez
21 Yorumla- +1 yıl
👍 güzel yorum 😊
+1 yılRet edilmek mesele değil de ne derman ne de o adımı atacak ayak kalmadı köreldi galiba. Hissizleşti bacaklarım ama gariptir ki depara kalksam koşup uçacaklar sanki. Demem o ki istemem, yan cebime koy. 😂
21 Yorumla- +1 yıl
😊👍
+1 yılÖküzün trene baktığı gibi bakmaya devam
https://youtube.com/shorts/jGSq879i_20?feature=shared11 Yorumla- +1 yıl
😂.
Valla abla doğru diyorsun da beni reddetmeleri çok basit neden mi çünkü bedensel yürüme engelliyim 🤷♂️ bana kimse şans vermez
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKimseye adim atmak icimden gelmiyor artik kimseden hoalandigim falanda yok hepsi ayni birer egolu kezban gibi geliyor kaliteli turk kizi 1 elin parmaklarini gecmez o sebepten adim falan atmam artik kizlarinnadim atmamasinin ise tek sebebi var brad pitt degiliz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ben hiçbir zaman korkmam. Reddederse de canı sağ olsun. Rota değiştiririz. Öyle olanlar düşünsün.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın adım atsın okey ama olmuyor yaa yürümüyor. Erkek değer vermiyor nedense kolay elde edilmişliğin rahatlığımı bilmiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Adam olanların nesilleri bitiyor 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBelki bundan on sene önce öyleydi artık sosyal medya yaygınlaştıktan sonra öyle düşünen pek kalmadı.
11 Yorumla- +1 yıl
Hâlâ çok var gibi..
+1 yılKeşke herkes bilse bunu, mükemmel misin kadın?
12 Yorumla- +1 yıl
Mütevazi değilim bu konuda 😅
- +1 yıl
EVET, kesinlikle mükemmel. 😮
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Doğru diyorsun abla da benim gibi birisini zaten kimse istemez ki ben kimim ki ben ♿ buyum, ama bir gün bu halimden kurtulursam tüm dünya korksun işte hayallerim dileklerim dualarım bir gün gerçekleşecektir inşAllah
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Tamam sen adım at be asla öyle düşünmem. Sen?😏
16 Yorumla- +1 yıl
Ben adım atarsam sana geçmiş olsun 😎
- +1 yıl
😊 yok be..
- +1 yıl
😂 satıyor musun
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin yarısı ise var olan arkadaşlık bitecek diye korkusundan yürümez
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı..
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok haklısın Asuman’cımmm. Bırakın konuşalım, kaynaşalım, koklaşalım di mi? 🤪😎
14 Yorumla- +1 yıl
Sen biraz dinlensen 😅 az ara versen..
- +1 yıl
Hayır yaz sen.. enerjik birine ihtiyacı var buraların 😅
+1 yılHaklısın o zaman sana Atakule'de kahve davetinde bulunuyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Sen terasında güneşlen 😅 yükseklik fobim var benim 😂
- +1 yıl
Ya ben Ankaradayım o eski. Yüksek olmayan bir yerde içeriz Ankara'da yer çok😄
- +1 yıl
Demekki adım atmamak gerekliymiş😄
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tepkilerden korkmamak gerekiyor, cesur olmak gerekiyor her geçen süre değerlidir.
12 Yorumla- +1 yıl
👍 kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Hersey medeni ölçülerde davranır iyi niyetle yaklaşım sağlar istek ve dileklerimizi birbirimize anlatirsak orta yolu bulur ilerleriz. Ancak iki tarafta art niyetli olursa o ilişki hüsrana ugrar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şayet şuana kadar bana açılan hiç bir kadina hafif birisi gibi davranmadim ben de açıldığım hiç bir kadından ters tepki almadım insanların kendilerini yetiştirme tarzıyla ilgili olduğunu düşünüyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Türk kadını güdük zekalı, yüksek egolu, ağır arızalı tipler. Yüzsüz, yvsak birisi değilseniz uzak durun derim sonra üzülürsünüz.
10 Yorumla
+1 yılRed edilmek değil özgüven kaybı yaşamak kötü... ülkemizde kızlar eskiden flört etmek için bile kabul etmez idi
10 Yorumla
+1 yılBir çok kez karşı tarafın adım attığında şahit oldum. Hiçbirinde o damgayı vermedim! Falza dusunmeyeceksin
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar bir rahat olsa da işte, olmuyor. Herkes gergin, herkes korkuyor.
Böyle toplum yapısında normal..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de özgüvensizlik göstergesi. Ölüm yok sonuçta. 😏
20 Yorumla
+1 yılBıktık o saçma damgalardan da 3 kuruşluk cahillerin önemsiz düşüncelerinden de.
10 Yorumla
+1 yılCesur olacaksınız, hiç kimsenin söylediği önemli degildir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılİlk adımı her zaman kız atmalı çünkü erkek seçen kız seçilendir. Kız kendini ıspatlamalı
10 Yorumla
+1 yılKızlar da o korku kalmadı kimse öyle bisi demiyor artık :) erkekler Red edilmeye devam
10 YorumlaKendi adima soylıyım korkmam sevdiğimden dolayı çekinir utanır diyemem
14 Yorumla- +1 yıl
Yenmen gerekir
- +1 yıl
😊pek utangaç bir tipe de benzemiyosun
+1 yılGözüm kara.
Reddetse ne değişir ki hayatımda. Ama buna mahal vermemek için reddedemeyeceği şekilde giderim genelde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk adımı atıp, olumlu bir netice alan var mı acaba merak ediyorum 🙂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKatılıyorum ilk adımı atan kadın hafif değildir bence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılkızlar o kadar egolu aslında korku değil olmicak şeyle uğraşmamak
10 Yorumla
+1 yılSen söyle asuman arkandayım ben
11 Yorumla- +1 yıl
😅👍.
+1 yılYani direkt açık sözlü ve cesur olmak gerekiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Yani..
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İşte böyle böyle herkes kötüye kalıyor
12 Yorumla- +1 yıl
Kimse umduğuyla değil bu yüzden..
Ne zaman evleniyorsun abla
14 Yorumla- +1 yıl
Ben tadına vardım tatlım.. gerisi sizde..😊
- +1 yıl
Tadını sevmedin galiba @asuasuasuman ama
- +1 yıl
🙄Çok güzel sevdiğim için onun değil ama sevmenin tadı damağımda kaldı.. ama o güzel sevmeyi beceremedi.. o ayrı..
- +1 yıl
Evet sevmek çok güzel bencede
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılhic boyle endiselerim olmadi
11 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGözlerimiz de konuşabilir bu arada
14 Yorumla- +1 yıl
Gözler de bir yere kadar 😅 ilk önce bir dile getirin de sonra susarak da anlaşılır zaten 😂
- +1 yıl
Susmaa konuş dökülsün kelimeler 😀
- +1 yıl
Yani.. baka baka bir yere kadar 😅
- +1 yıl
Bir şarkıydı aslında🥲
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBazı şeylere gereksiz anlamlar yuklememek lazim
10 Yorumla
+1 yılValla bu ülkeden her şey zor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlığa devam. 😃😃
10 Yorumla Neden bu kadar haklisin asumann
10 Yorumla
+1 yılÖzgüven lazım bunun cinsiyeti yok...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir zaman korkmadım
10 Yorumla
+1 yılÇözersen sen çözersin bu işi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Nalet olsun bu toplum baskısına 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle böyle yalnız kalmaya devam
10 Yorumla
+1 yılNe olacak bizim halimiz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Her türlü dardayız ne abla 🙁
11 Yorumla
+1 yılÇok boş yapıyorsun kardeşim yapma
04 Yorumla- +1 yıl
🙄Bana mı dedin
- +1 yıl
Evet sana dedim kardeşim iki trol yaptık hemen allah moduna girdin
- +1 yıl
Haşa.. Allah' i karıştırma da şimdi..🙄 Biliyo musun sen insanı.. öğretmen moduna sokarsın.. üslubunu düzeltmelisin.. kardeşim filan iyi bir hitap şekli değil..
- +1 yıl
Aşırı boş konuşuyorsun kardeşim konuşma ordan 1.60 boyunla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatta keşkeler olmasaydı maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence de bu dertten bizi kurtsr 😄
12 Yorumla- +1 yıl
😅.
Cevap sahibi+1 yılTanisalim o vakit 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılYas 40 ve hala ilk adimi atamiyomusun
011 Yorumla- +1 yıl
Türkçe öğretmenin olsaydım seni defalarca kez okuduğunu anlayana kadar sınıfta bırakırdım.. ha birde yaşla vurmak en adice dövüştür !
Cevap sahibi+1 yılSizi takip ediyorum yeterince olgunsunuz bu soru fake gibi geldi de
- +1 yıl
Sorumda fake olabilecek bir tek unsur söyler misin lütfen. Profilim deki fotolarım da dahil olmak üzere.. anadan doğma her şey gerçek.. Bu tip şüpheci tutum normal sanırım bu mecrada.. ama ben alışamadım.. sonra absürt olan nedir? Son derece normal bir soru değil mi?
Cevap sahibi+1 yıl18 yas sorusu :)
- +1 yıl
Biliyor musun.. Keşke şimdiki tecrübemle 18 yaş olsaydım şu an.. Soru gibi bir cevap aslında benimkisi.. anlayana.
Cevap sahibi+1 yılSimdiki tecrubemle bende isterdim :) ama yasanmasi gereken hatalar ne olacak? :)
Cevap sahibi+1 yılProfildeki kadin ilk adimi atmaktan korkuyor mu 😀
- +1 yıl
Korkmuyor..🙄
Cevap sahibi+1 yılInanilmaz vucut
Gercek mi o foto sizin?- +1 yıl
Yok bir uzaylıya ait.. onu arayıp bulsana. burada da ifşa et olur mu mutlaka bekliyorum!!!
Cevap sahibi+1 yıl😀nasil bulayim bu kadar guzel birsey gormedim hic bu sitede
+1 yılAtin evlenin bis ver
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl😀. Aynen
10 Yorumla
+1 yılhayir da dese bilmek Guzel vazgecme aşktan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKız doğru söylüyor
10 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk adım konusunda erkekler reddedilmekten korkar, kızlar bilmem ne damgası yemekten.. Halimiz nicedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım