Ailecek tanistigimiz bir çocuk var iki kere görüştük. Ailesinin bizi yakistirdigini biliyorum yengesi bana ima etmisti onu ama ben o zamanlar utandım birsey söylemedim. Neyse işte şimdi ben bu çocuğa aramızda 200 km var instagramdan istek yollasam olur mu. İlk adım olarak erkekler nasıl tepki verir sizce fazla riskli mi olur ailelerde tanısıyor..
napmaliyim bana birsey söyleyin
yengesiyle instagramdan takiplesiyoruz ailesi beni istediğini biliyorum ama şimdi bayadir birsey olmadi.. simdi birseyler olsun istiyorum bunun için instagramdan istek yollamak geldi aklıma cesaret verin bana nolur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şöyle yolla eğer istiyorsan ama mesaj falan atma o seni biliyordur zaten istiyorsa seni o yazar
Evet bende öyle düşündüm ama istek atmak olur dimi yani …
Olur hem iyi olur düşündürür onu ama sen bir adım atma daha onu bekle o atarsa çok daha iyi olur o bur türlü biraz havası olur onda o olmasın senin hevesini tatlı bir ego olur o zaman
Evet haklısın yani istek atiyim gerisini ona birakiyim dimi bir türlü cesaretimi topliyamiyorum korkuyorum… napicam
Evet ha atmazsa hiç birak unut
Atsa iyi olur bazen kadına göre davranmak iyi olur
Bak söyle ailesi bizi yakistirdi ama ben yengesi ima ettiğinde birsey demedim babası hep babamı aradı babam telefonlara çıkmadı yani biraz sinyal veremedim çocuğa birde çok çekingen biri sence istek atsam yazar mı ya da ne düşünür?
Genelde kızlar atar normal bir durum
Cesaret verdin bana …
Dikkat et totosu kalkmasın 😂
İşte bundan korkuyorum
Ozaman atmiyim mi istek?
At nolcak
Emin misin? Uffff
İstek at ama yazma o zaman
Zaten bir istek atabilsem ona bile cesaretim yok hahahah
İsteğe nolcak gördün attın normal olarak yeterli
Sen kendini o çocuğun yerine koysan ne düşünürsün? Mesela istek attı geride takip etti ama mesaj atmiyor bu ne demek olur
Haftalardır cesaret edemiyorum hep yapıcam yapıcam diyorum yapamıyorum
Bişey düşünmem ama seviyorsam yazmasını beklerim baktım o yazmıyor ben yazarım çünkü o adım atmış sıra bende diye düşünürüm
Aynen haklısın yani istek atiyim Ozaman ben inşallah hersey istediğim gibi olur korkuyorum korkum beni engelliyor
Yapmazsan bi ömür boyu içinde kalır kaderin senin elinde
Evet haklısın sen benim yerimde olsan bu durumda aynısını yaparmıydin yoksa duygusal mı davraniyorum
At gitsin ne çeliştinya
Napiyim bende böyleyim işte korkuyorum
atmazlarsa
iş yürümez
Gerçekten mi erkekler ilgisi olsada bazen ilk adımı atmiyabilirlermi?
yolu belirleyici
tek kişi kadın kısmıdır
Hoslaniyorsam kabul eder tanimaya calisirim
Hoslanmazsan mesela isteği kabul edip yazmazmisin yoksa isteği de mi kabul etmezsin.. erkekleri anlamak çok zor
Hoslanmazsam benden hoslandigini anladiysam red ederim yani kabul etmem
Mesela kabul etti ama geri takip etmedi ne demek?
Ve kabul etti geride takip etti ama yazmıyor ikinci adımı atmiyor? Bu ne demek
Bütün ihtimalleri düşünmem lazım …!!