Yaymı aman Allahım. Senelerdir uğraştigim ve çözümünü bulamadığım bela kardesimin burcu. hemde En çok seri katiller ve dolandırıcı zalimlerin çıktığı burçu🥴🥴🥴
Akrep burçlarının sezileri cok iydir. Hep tahmin edeyim mi modunda olduğun için sormuştum. Hadi iyisin buarada doğumgünün yaklaştı, kutlarım simdiden🥳🥳🥳Kasimin 22 veya 21 inde falanmı dogdun.
Kumral açık ten rengine sahip, uzun boylu, zayıf yapılı ama geniş omuzlu, sakalı olmayan, çekici yüz hatları olan, kahverengi gözlü, saçı kısa olan yani sıfıra vurmuş gibi.
saç konusunda takıntılı olduğum renk yok ten olarak yani buğday tenli doğru diyebilirim göz konusunda takıntım yok ama mavi göze ölürüm boy takıntım yok uzun boylu kızlarlada hoşlanabilirim zayıf doğru ekstra hafif kaslı da ekleyebiliriz :)
sıska yerine sportif koyarsak, uzun boy yerine de şöyle 160-165 civarı koyarsak tamamdır, full siyah olsun, asiliği temsil etsin benim gelecekteki kraliçem 🦾
Tahminim fiziksel özellikler üzerineydi. Karakter olarak da edeyim hadi, kafa dengi olması senin için ilk sıralarda, dürüstlük, sadakat, içtenlik, neşeli olması, mantıklı davranması vs.
Aslında bunlar çok genel tahminler ama yine de doğru, bu sefer hepsini tutturdun :D fiziksel olarak beyaz ten ve renkli gözler seçeceğim en son seçenekler bu arada, buna ela da dahil ama kişiliği ile beni etkilerse bunun önemi kalmaz, her türlü güzel gelir. Neyse tesekkürler :)
Saç rengi ve boydan bahsediyorsan pek tutturdun sayılmaz bunlar istediğim ya da istemediğim değil, fark etmeyen özellikler çünkü ama kişilik özelliklerini tutturdun evet :D
Favori tenim esmer. Çünkü Türk kızlarının sandığının aksine bütün yeryüzünde beyaz erkekler, esmer kadınlar çekicidir.
Dünyadaki playboyların %99'u beyazdır. Çünkü baskın ten rengi beyazdır ve erkekte çekici durur. Resesif ten rengi ise esmerdir ve kadında daha çekicidir.
Yeşil gözlü, esmer tenli, sarışın, 1,68 boyunda, fit vücuda sahip ve KS üyesi S mod fenomen kadın gözümde yeryüzünün en çekici ama yeryüzünde hiçbir erkeğe çekilmeyen tek kadınıdır.
O zaman benim gibi, Güzel bir kedi alıcaksın sonra dünyadan ve insanlardan kendini soyutlayıp yalnızlıkla arkadaş olup kedicikle dünya dertlerinden ve çilelerinden uzakta beraber güzel günler geçireceksin 😁 misal şu an mahallede çatışma çıksa camı açıp bakmam 🤣🤣🤣 "arada çıkıyor bakmıyorum" 😂😂 ✊🏽✊🏽
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Günaydın tabi ki de olur tahmin edebilirsin. çok merak ediyorum.
Beyaz tenli, sarışın, bebek yüzlü, minyon, sempatik güler yüzlü, bakımlı, doğal ve Duru güzelliği olan
@edameda06 Teşekkür ederim çok doğru hepsi de 🌸☺️
Rica ederim 😌😄😇🌺
:D 🌺☺️
Ne güzel tahmin sorusu bu böyle 😍🌸 Tabii tahmin etmeni isterim, nasıl bir karşı cinse alaka duyarım ben?
🥰 Kumral veya esmer, açık ten rengine sahip, kahverengi ya da ela gözlü, gözleri anlamlı ve derin bakan, geniş omuzlu, 175-180 boylarında
☺ Sen beni çözmüşsün :D
☺️😄
Et bakalım yüzde 50 bile bilsen kabul edeceğim 😃
Esmer, kara kuru sıska zayıf bir şey.
😀 pislik olsun da nasıl olursa olsun de mi :))
Evet haha 🤣
Yalnız yüzde 50'yi bildi.. 😂😂😂
@кая_кüяеsi yüzde 50 zayıf kuru sıska olarak kabul edersen hepsi aynı anlamda bilemedi sende başla hadi 😃
😏😏
Bu şarkıyı çok severiim. 🥰 Tabi ki edebilirsin.. Doğru tahmin edeceğine inanıyorum.. 😀
🥰 Esmer orta boylarda geniş omuzlu, ela gözlü, sakalı olan
Tühh bana bi kıvanç tahmini düşmedi. Neyse burak özçivitle idare ederiz senin güzel hatrına.. 😂😂
🤣 Kıvanç olsun o zaman djsk
Eğlenceli bir soru, şarkı da güzel.. tahmin edebilirsin 🧚🏻
Kumral veya sarışın erkek, renkli gözlü, yapılı vücutlu geniş omuzlu, kıvanç tatlıtuğ tadında.
👏
Et bakalım. Kahve falı gibi bir şey oldu bu da 🤣
Beyaz tenli balık etli dolgun vücut hatları, kumral, ela göz veya renkli gözlü, elmacık kemikleri belirgin yüz hatları olan
Kimi tarif ettin 🤣
Kimseyi, genel
Güzel karışım olmuş 😂
🤣
👏
Ben de merak ettim nasıl kadınlardan hoşlanıyormuşum
Kumral veya kızıl, açık ten rengi, koyu renk gözler, uzun boylu, fit vücut
Nokta atışı 👏👏
☺️🤩😇
Yalnız gözler renkli olaydı iyiydi ☺️
Tamam hemen sipariş verelim 🤣
Adresi yazıyorum kargo takip numarasını yazarsın 😅
😄😄
😅😅
et bakalım nasıl bir fizik çıkacak ortaya merak ettim :)
Karamel kumral tonlarda saç, buğday ten, koyu renk göz, dolgun dudak, balık etli ve uzun boylu
şaşkınım şu anda :D :D
gerçekten beğendiğim bir fizik bu
😄✅
Değişik sorular bunlar. Her an senin tahminin 2 saniyelil hayaline, duruma gore degisebilcek cevaplar olabilir🫣😂
Zenci, örgülü saç, uzun boy, kalkık kalça
Bu saatte bu piskolojiyle, zenci hariç her ten rengine eh derdim ama, maalesef olmadı, zencilerle yapamiyorum
🤣😴
Sen akrep burcumusun yoksa🤔
Yoo Yay burcuyum. Niye ki
Yaymı aman Allahım. Senelerdir uğraştigim ve çözümünü bulamadığım bela kardesimin burcu. hemde En çok seri katiller ve dolandırıcı zalimlerin çıktığı burçu🥴🥴🥴
🙄🤦♀️🤷♀️
Akrep burçlarının sezileri cok iydir. Hep tahmin edeyim mi modunda olduğun için sormuştum. Hadi iyisin buarada doğumgünün yaklaştı, kutlarım simdiden🥳🥳🥳Kasimin 22 veya 21 inde falanmı dogdun.
Teşekkürler, hayır 25 Kasımda
Hadi bakalım et güzellik 🌺
Esmer, siyah gözlü, eril enerjisi yüksek, uzun boylu, geniş omuzlu, sakalı olan, biraz maço tarzında.
Kesinlikle öyle 👍 teşekkür ederim gülüm eline emeğine sağlık 🙏🌺
Rica ederim canım 🤗☺️😇😌♥️❣️
❤️❤️🧡💛💚💜💙
Nefes almayan diye sana ipucu vereyim
Haha, ölü erkek 😂
Temiz işleri severim.
🤭🤭
Olur edebilirsin
Sarışın veya kumral, minyon çıtı pıtı sevimli sempatik uzun saçlı renkli gözlü daha çok
Eh işte idare eder tahmin 😄 hepsinden önce sporu seven biri olması 😊
😂👍🏻
Hadi et bakalım.
Beyaz tenli balık etli ve kahve gözlü, kısa boylu, bebek suratlı
Az kalsın TC Kimlik numarasını bile yazacakmışsın:)
Aa o ben miymişim hahaha
Tıpkısının aynısı:)
Denk gelmiş 😂
Dünyanın en güzel kızını tarif etmişsin, ben de en güzeline layığım:)
🤣 🤣 Allah nasip etsin sana
Amin amin:)
👏
Et bakalım ne çıkacak 😊
Esmer zarif, tuba büyüküstün tadında
Çıksss
Bekliyemm cicegim
Esmer uzun boylu yapılı vücutlu, sakal ve bıyığı olan, koyu renk gözleri olan, elleri güzel olan
Ahah aynennn, 😂esmer sakallı olucak kara kaş kara göz neyse susayim
😀😘🌺
Merak ettim şimdi iyimi. Edin bakalım.
Esmer veya kumral buğday tenli koyu renk gözlü orta boylarda fit vücutlu ama dolgun vücut hatları olan ince belli
Ah ah ben ne çok kararsızmışım yahu. :) Ama doğrularıda var arasında. Tşekkürler.
🤣 Rica ederim
Tahminli sorular sardı.
Uzun boylu, fit ama dolgun hatları olan vücut, beyaz ten, siyah ya da kahverengi saçlı, koyu renk gözlü hatta siyah gözlü, yüz hatları çekici olan.
Vayy
☺️
Hoşlanıyormuymuşuz o zaman et.
Esmer sakallı beyaz tenli karizmatik ama biraz çirkin, uzun boylu, koyu renk göz.
Çirkin olsun benim olsun demişim zaar 😅
Et hadi uykusuz 😂
Balık etli beyaz tenli kumral ela gözlü
Saçlar siyah bir de 😄
Tamam siparişiniz oluşturuldu 😄
10 tl farkla çikolata sosu da istiyorum 😁
Zam geldi çikolata sosuna 😄 20 TL oldu
Tamam 40 TL lik sos olsun o zaman 😄
İlla çikolata sosu olacak yani 😂
Krema da olabilir 🤣
🤣🤣🤣🤣 Yorum yok xjdjd
Alabiliyoruz ama dimi 😂
Bilmem bide kıza sormak lazım :d
Sorayım mı 😂
Henüz siparişinize uygun menü oluşmadı 🤣
Beklemede kalın diyorsun 😂
Evet 😀
Bekliyorum 😄
👏
@GüneyM ne her yoruma alkış yapıyon sen
Tahmin et güzel arkadaşım
Esmer veya kumral balık etli orta boylarda renkli gözlü
Aynen arkadaşım bu kadar dogru cevabı nereden bildin tebrikler
Hislerim kuvvetli genelde 😁
👍
hadi tahmin et.
Kızıl, beyaz ten, balık etli, orta boylarda, yeşil göz
% 100 tahminin doğru. teşekkür ederim.
Rica ederim
Olabilir ☘️
Kumral açık ten rengine sahip, uzun boylu, zayıf yapılı ama geniş omuzlu, sakalı olmayan, çekici yüz hatları olan, kahverengi gözlü, saçı kısa olan yani sıfıra vurmuş gibi.
Et bakalım çok merak ettim
Kumral hatta sarışın, renkli gözlü 175 boylarında kaslı
Bippp yanlış cevap😂
🤣
İlk defa bir tahmini merak ettim 🤭
Kenan imirzalıoğlu gibi bir tipten
Aşık olmadan önce öyleydi ama aşık olduğum adam tam tersiydi. Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 🌸
Edebilir miisin?
Kumral veya esmer, açık ten rengi, koyu renk göz, kıvırcık saçlı
Kıvırcık değil
Tamam olur.
Bırak özçivit gibi biri
Burak*
Gibisi fazla oda olur ama neyse jsjsjs
🤣 🤣 Olsa dükkan senin djjsjs
Olur edebilirsin 😁
Sarışın minyon sempatik beyaz tenli kıvırcık saçlı
Uuu bu sefer daha güzel ama kıvırcık saçlı beyaz ten ne ya 😄
Niye olamaz mı :d
Sen yeni hesap mı açtın
Bir de sarışın 😄 imkansız bence düz saç daha iyi 😎
Evet doğru Gamer ve Cinsel Yaşam a geri dönemiyorum yeni hesap açmak gerek oldu 😑
Hıı ben de diyorum bu çocuğa yorum yapmıştım sanki ben diye 🤣
Evet o hesap gitti artık şimdi bundayım ve fazla etiket de fenomen olacağım 😎
😄 İyi hayırlısı olsun 🤗
Teşekkürler 😊😊🤗
Olar
Sarışın veya kumral, beyaz tenli balık etli dolgun vücutlu ince belli, dalgalı uzun saçlı
Hahaha çorba gibi oldu
🤣 🤣 🤣
Puuu sana Eda
Lütfen buyrun
Beyaz tenli ve sarışın, mavi gözlü genelde uzun boylu.
Saç rengi yanlış gerisi doğru ✅ eda
👍🏻
Kumral deseydin %100 olcaktı
👏
Olurrr
Esmer, zayıf, kara göz kara kaş
Zayıf ı fit ile değiştirirsen sorun yok 🙂
Tamam
Olur et :)
Kumral, biraz ponçik tipli ama yine de erkeksi, orta boylarda, renkli gözlü
Söyle
Esmer, 180 ve üstü boy, karizmatik, kel olabilir, küpeli, geniş omuzlu, kahverengi gözlü
Küpeli ve kel olmasın
Tamam 😂
Et bakalım
Esmer, 180 boy, baby face, sporcu kaslı, kahverengi gözlü
Tahminini alayım 😊
Açık ten rengi, ela göz, sarışın, sempatik ve enerjik, kısa boylu, zayıf yapılı
😅🤣Aslında sadece merhametli vicdan sahipli temiz ahlaklı yeterli benim için
Fiziki hiç bir olgunun bir önemi yok benim için
😄 Sorum dış görünüş üzerine.
Ama işte ben dış görünüşe önem vermiyorum 😊🌹🥀
👍🏻😊
🙋♂️👏👏
Olur
Kumral, buğday tenli, renkli gözlü, geniş omuzlu, kaslı, sporcu, uzun boylu
Olur
Beyaz ten, kumral veya sarışın, minyon zayıf tipli, renkli gözlü, kısa saçlı
Ablam sen beni çözmüşsün ama çokta zayıf tipli olmasın gerisi doğru 👌
😄☺️
Olur 😅
Esmer çekici seksi vücutlu 😂
Eveet 😍
😄💙
😅💕
Olur söle🙃
Beyaz tenli kumral veya siyah saçlı, minyon zayıf, koyu renk gözlü, bebek suratlı
Hepsini tutturdunda zayıf sevmiyorum.
🤣
Ne demiş atalarımız; yemeğin salçalısı kadının balık etlisi makbuldür 😃
Doğru demiş jsjsjs
Et bakalım 😉
Nefes alan
Yok canım o kadar mı abazayım yani 🤭
Evet.
Nerden vardın bu kanıya🤔
Kendin dedin
Sende hemen onayladın insan bı estağfurullah filan der 🙂
Off yeter
Haydaa iki muhabbet edelim dedim hemen ofa bağladın neyse iyi geceler 🌺
Hadi et
Kumral veya esmer, açık ten rengine sahip, renkli göz veya ela gözlü, minyon ama balık etli.
:)) evet 👍🏻
Teşekkür ederim🙏🏻✨
Rica ederim 😊
İsterimm😬😄
Daha çok kumral, açık ten rengi, renkli gözlü, sakalı olan, hafif kaslı geniş omuzlu, 180 boylu.
Sadece renkli göz yanlış 😬🤭
😄😬
buyur
Kumral veya esmer, geniş omuzlu, vücudu yapılı, karizmatik görünümü olan, koyu renk gözlü, eril enerjisi yüksek.
Et bakalım
Beyaz tenli minyon kahverengi gözlü kumral veya sarışın
Olur canım
Açık ten rengine sahip, kahverengi gözlü, saçı siyah, uzun boylu, zarif erkeklerden
😘💗
🌼🌷
et bakalım
Sarı saçlı buğday tenli, ela veya renkli göz, kısa boy, zayıf
saç konusunda takıntılı olduğum renk yok
ten olarak yani buğday tenli doğru diyebilirim
göz konusunda takıntım yok ama mavi göze ölürüm
boy takıntım yok uzun boylu kızlarlada hoşlanabilirim
zayıf doğru
ekstra hafif kaslı da ekleyebiliriz :)
Anladım 😄👍🏻😇
Et bakalım eda
Beyaz tenli, 165 boy üzeri, fit vücutlu, keskin yüz hatları olan, elmacık kemiği belirgin, kısa saçlı, kahverengi gözlü
Tanıyor musun kız?
Yoo :d ama seni tanıyorum 😄
Yürüdüğüm kadını tarif ettin kız resmen 😂
Dur yükseldim gidip yürüyeyim hemen 😎
Haha dedim seni tanıyorum diye 😄😄
Adamsın kız 😎
😎😇☺️
Buyur bakalım
Kızıl, beyaz ten, fit vücut, orta boy, yeşil gözlü
Aynen öyle ...
✅
Buyur dostum 😇
Sarışın veya kumral, ela göz, beyaz ten, balık etli, orta boylarda, uzun saçlı
Tam isabet desem 👌😅
☺️😇
👏👏👏👏
Buyur keenks
Siyah saç esmer uzun boy zayıf sıska siyah göz
sıska yerine sportif koyarsak, uzun boy yerine de şöyle 160-165 civarı koyarsak tamamdır, full siyah olsun, asiliği temsil etsin benim gelecekteki kraliçem 🦾
Tamam ilana yazalım
Benim kraliçem beni bulur, asi asiyi nerede görse tanır :D
😄😄
Olur
Balık etli beyaz ten sarışın veya kızıl, renkli göz, kısa boy
olur et
Kumral renkli gözlü 190 boylarında babyface
Et bakayim
Sarışın veya kızıl, beyaz tenli, minyon ve kahverengi ya da ela gözlü
Ee başka yok mu sırf fiziksel özellikler mi? Çoğu tercihime en uzak tahminler bu arada :d
Tahminim fiziksel özellikler üzerineydi. Karakter olarak da edeyim hadi, kafa dengi olması senin için ilk sıralarda, dürüstlük, sadakat, içtenlik, neşeli olması, mantıklı davranması vs.
Aslında bunlar çok genel tahminler ama yine de doğru, bu sefer hepsini tutturdun :D fiziksel olarak beyaz ten ve renkli gözler seçeceğim en son seçenekler bu arada, buna ela da dahil ama kişiliği ile beni etkilerse bunun önemi kalmaz, her türlü güzel gelir. Neyse tesekkürler :)
En azından bazılarını tutturmuşum 🤣
Saç rengi ve boydan bahsediyorsan pek tutturdun sayılmaz bunlar istediğim ya da istemediğim değil, fark etmeyen özellikler çünkü ama kişilik özelliklerini tutturdun evet :D
Kişilikleri dedim zaten 😄
He güzel :D
😇
Et bakalım.
Esmer kumral sarışın kızıl hepsi olabilir ama kesinlikle fit vücut, 90 60 90, renkli göz.
Fit vücut doğru ama diğerlerinden bütün seçenekleri saymışsın. Renkli göz derken hangi renk mesela.
Mavi göz olabilir
Favori tenim esmer. Çünkü Türk kızlarının sandığının aksine bütün yeryüzünde beyaz erkekler, esmer kadınlar çekicidir.
Dünyadaki playboyların %99'u beyazdır. Çünkü baskın ten rengi beyazdır ve erkekte çekici durur. Resesif ten rengi ise esmerdir ve kadında daha çekicidir.
Yeşil gözlü, esmer tenli, sarışın, 1,68 boyunda, fit vücuda sahip ve KS üyesi S mod fenomen kadın gözümde yeryüzünün en çekici ama yeryüzünde hiçbir erkeğe çekilmeyen tek kadınıdır.
*kadındır.
😀
Et bakalım dostum :)
Sarışın veya kumral beyaz ten renkli göz balık eti
Balık etli beyaz ten ✊🏽✊🏽😁
Ee niye yumruk attın 😄
Bilmem el alışkanlığı heralde 😁😁😁 pardon
🤣 🤣
Gece gece sesli güldürdün, neşen yerinde olsun güne neşe ile başla inşallah 😂😂😂
Amin 🤲🏻🙏🏻😂
Peki ya, Senin bu kadar içten amin demen 😁 ✊🏽✊🏽✊🏽✊🏽✊🏽✊🏽✊🏽✊🏽✊🏽
😄 Güzel günlere ihtiyacım var çünkü herkes gibi 🤣
O zaman benim gibi, Güzel bir kedi alıcaksın sonra dünyadan ve insanlardan kendini soyutlayıp yalnızlıkla arkadaş olup kedicikle dünya dertlerinden ve çilelerinden uzakta beraber güzel günler geçireceksin 😁 misal şu an mahallede çatışma çıksa camı açıp bakmam 🤣🤣🤣 "arada çıkıyor bakmıyorum" 😂😂 ✊🏽✊🏽
👏
😄😊.
🙋♂️
Et bakalım
Sarışın beyaz tenli minyon zayıf kahve ela göz
Buyuk kismi doğru
👍🏻
Bu gurmelik nereden geliyor eski yorumlardan mi
Bir yerden gelmiyor
Dogal halin
Evet.
Cok iyi
:)
Gönder gelsin 😊
Beyaz tenli siyah saçlı 160 üstü boy
Yorum yok 😊
Yorum olmak zorunda değil 😄
Teşekkürler🙏
Rica ederim
Söyle
Esmer, orta boylu, kaslı, koyu renk gözlü
Orta boy dediğin kaç cm?
175 gibi
180 aşağısı kesmiyor ya
😂
Olur
90-60-90 vücutlu, dudakları dolgun, buğday tenli kumral veya siyah saçlı, orta boylu, renkli gözlü
Sınırlarım pek keskin olmasa da yaklaşık olarak evet. :)
👍🏻😊
Et hadi
Kumral, koyu renk gözlü, uzun ve dalgalı saçlı, orta boylu, ince yapılı zayıf, bebeksi yüzü olan, dolgun dudaklı
Olur
Esmer, 180 boy, kahve göz
Vallahi doğru
✅😇