Çok nadir müsait oluyo okuluna veriyorum bı şey demiyorum ama üni ortamını az çok tahmin edebiliyorum bazen içim urperiyor kız ne yapıyor bilmiyorum sonuçta uzak mesafe diye beni çok da kayda almıyor da olabilir üniversiteye başladığından beri biraz değişim farkettim onda ben de mesafeli olmaya çalışıyorum artık sonra üzülmemek için bağlanmaya çalışıyorum iyi mi yapıyorum sizce üni ortamına bı gram güvenim yok
İnan bana öyle hayal ettiğin ortamlar yok universite okudum dört yıl boyunca ilişkim üniversiteden olmadı. Kişinin kendiyle alakalı eğer seni seviyorsa sana sadiksa bir grup erkeğin içine gönder tertemiz gelir. Eğer sevmiyorsa evinde otursa her haltı yer. Güvenmek önemli. Kişinin kendiyle alakalı. Degistiyse de mayasında bozulma ve yanlışa eğilim var demektir. Ama bundan emin olmak lazım gerçekten mi değişti yoksa psikolojik öyle mi düşünüyorsun.
1
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya sürekli meşgul olması ve bazen müsait olduğu halde konuşmak istememesi veya tam konuşma başında uykunun gelmesi ya da farklı bı işi çıkması böyle dusunmeme sebep oldu süphe doğurdu içimde
Valla şunu soyliyim arkasından aglamicam eğer giderse artık herkesin tuttuğu kendine deyip geçiyorum kimseye çok da bağlanmamaya çalışıyorum en dogrusu da bu herkes kendinden sorumlu
Öyle bi şey yaparsa da iyilik kazanır kötülük kaybeder yani ben doğru insan olurum o yanlış olur kazançlı olan da benim iyi olmak her zaman iyi hissettirir
Hiç üzülme. Asla üzülme. Hele kıskançlık duygusuna hiç kapılma. Emin ol bak buna emin ol o ortamda çoğu kişi ortam insanı onu mutlu edemez kimse. Dönüp dolasacagi yer sensin. O ordaysa seninde hayatın var seninde çevrende insan var. Böyle yapmaya devam ederse sen fazla uzatma
Bana başka kız mı yok yani etrafim kızlarla dolu dünya onun etrafında da dönmüyor kötü birine denk gelirse o kaybedicek zaten benden iyisini de bulacağını sanmıyorum
Bir insan bir insanı seviyorsa eli kanda da olsa yazar, gün içinde yazmaması başka kişinin varlığını belirler çünkü boş zamanı tabii ki var. Sana zaman ayırmayan bırak gitsin ki zaten o çoktan gitmiş başkasına gibi geldi bana
Beni kaybetmek istiyor musun dedim evet dedi o zaman kaybetmemek için cabalamalisin dedim ve beni aşka inandırt dedim son kez sans verdim inandiricam dedi
Bence kendine değer verip orada bitirmeliydin çünkü yapacak olan zaten zamanında yapardı, şimdi sen terketmiş olma diye bir haftaya o ayrılır hem karaktersiz hem de gururuna yediremiyor. Kötü yapmışsın
Aynen öyle artık değerinin farkına var kimseye ezdirme kendini bir kişi Eğer senin sevgilin ise sana bir gün yazmamazlık yapamaz dersleri olur 2-3 saate yazmayabilir ama gün içinde kesinlikle yazar değer vermeyene değer verme
Akıllıya bak ben ayrılalım dedim bugün de yazmadı hiç anında cevap veriyor işte teyzemlerdeyim o yüzden yazamadım kuzenlerim yanımda falan şimdi uzandım yatağa falan dedi
Ayrılık bu Tabii biraz zorlar ama sana değer vermeyen bir kişinin ardından üzülmek doğru değil bunun farkına var Unutursun daha çok kişi karşına çıkacak Sana değer vermeyene değer verirsen çok üzülürsün
Bazen insan şey düşünüyor belki de kendi nedenleri vardı diye falan belkide bilmediğim şeyler vardı belkide isteyerek bunu yapmamıştı bundan sonraki hayatında ne yapicak ne edicek bilmiyorsun ogrenemiyorsun ama merak edip duruyorsun o zor işte
Sen iyi değilsin Bak sen hala sana değer vermeyen bir kişinin peşinden koşmaya çalışıyorsun Düşünme Artık onu bitti yok Şuna emin ol ki sana değer veren birini kesinlikle bulacaksın Allah'a dua et Hayır onun bir sebebi yoktu yazmak isteyen yazıyor şuna bak affetmişsin Ona rağmen bugün bile yazmamış Sana değer vermiyor Artık bunun farkına var üzülecek birisi değil o.
Ben sadece ne için ona üzüldüm biliyon mu bu kız Suriyeli ve savaştan kaçıp gelmiş ailesi fakir durumlari iyi değil üniversitede Suriyeli olduğu için bazen lincleniyor buna üzüldüm sadece onun için farklı bı ülkede yaşamak zor ama alışır artık ne diyim
Boş ver onu bunu herkesin hayatı iyi değil ki zaten Sonuçta ölmemiş hala yaşıyor bir sorun yok ortada Herkes bu hayatta zorluk çekiyor Herkesin sınavı farklı herkes başının çaresine bakabilir. Daha fazla düşünme
Evet öyle haklısın ben de en az onun kadar zor zamanlar geçiriyorum beni düşünen var mı yok tabi neden bu kadar empati duygulu bir insanım hiç bilmiyorum bazen en az kendim kadar başkasını düşünmeme ben de anlam veremiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnan bana öyle hayal ettiğin ortamlar yok universite okudum dört yıl boyunca ilişkim üniversiteden olmadı. Kişinin kendiyle alakalı eğer seni seviyorsa sana sadiksa bir grup erkeğin içine gönder tertemiz gelir. Eğer sevmiyorsa evinde otursa her haltı yer. Güvenmek önemli. Kişinin kendiyle alakalı. Degistiyse de mayasında bozulma ve yanlışa eğilim var demektir. Ama bundan emin olmak lazım gerçekten mi değişti yoksa psikolojik öyle mi düşünüyorsun.
Ya sürekli meşgul olması ve bazen müsait olduğu halde konuşmak istememesi veya tam konuşma başında uykunun gelmesi ya da farklı bı işi çıkması böyle dusunmeme sebep oldu süphe doğurdu içimde
Kesinlikle suphende haklısın anlattığın senaryo da çok tanıdık nedense 😅😅 yakında ayrılır demedi deme
Valla şunu soyliyim arkasından aglamicam eğer giderse artık herkesin tuttuğu kendine deyip geçiyorum kimseye çok da bağlanmamaya çalışıyorum en dogrusu da bu herkes kendinden sorumlu
Öyle bi şey yaparsa da iyilik kazanır kötülük kaybeder yani ben doğru insan olurum o yanlış olur kazançlı olan da benim iyi olmak her zaman iyi hissettirir
Hiç üzülme. Asla üzülme. Hele kıskançlık duygusuna hiç kapılma. Emin ol bak buna emin ol o ortamda çoğu kişi ortam insanı onu mutlu edemez kimse. Dönüp dolasacagi yer sensin. O ordaysa seninde hayatın var seninde çevrende insan var. Böyle yapmaya devam ederse sen fazla uzatma
Aynen öyle
Bana başka kız mı yok yani etrafim kızlarla dolu dünya onun etrafında da dönmüyor kötü birine denk gelirse o kaybedicek zaten benden iyisini de bulacağını sanmıyorum
İstesem onun yaptığını ben de yaparım zor değil
Gerek yok ama
Karakter farkı işte
Ben bunu yapmam sadece isterse her insan yapar ama tercih meselesi bunu ypaan her zaman kaybeder
Yani sadık olmak önemli burada
ders geçmek için hocanın altına da yatabilir , bişi yapamazsın
Knk bilirim o durumları bu yüzden artık mesafeli olmaya çalışıyorum bağlanmamaya üzülmemek için bu devirde kızlara guvenmekte zor
Yavaştan aşka olan inancimda azalıyor herkes cinsellik pesinde ee peki ya aşk ne o zaman
hangi şehre gitti
Sakarya
Nerde olursa olsun cevap verir. Vermiyorsa senin onda önemin yok
Cevap veriyor zaten ama bekletiyor bazen
Bazen gün boyu yazmıyor
Bazen ben yazınca cevap veriyor
Bu şekilde
Gün içinde hiç yazmaması iyi değil. Bekletiyor derken k saate cevap veriyor
Kaç
Güvenemiyorum artık yapıyorsa bir hata ben çok da üzülmicem ama varsa aklında öyle bır şey bana önceden söylese daha az üzülürüm
Bilmiyorum bazen saatlerce işte
Garip yanı bı ara aramıştı beni
Konuştuk biraz bana senden aramanı bekliyorum dedi sen aramayinca ben aradım dedi
2 3 saat cevap vermiyorsa normal değil mi derstedir🙄 ve molada da dışarda hava alıp bir şeyler yiyordur.
Öyle değil işte gün boyu yazmıyor bazen
Müsait olduğu halde
Yurda geliyor yazmıyor
Ne bilim seven sevdiğini belli eder bı şekilde
O pek edemiyor gibi de neyse çok da ciklemiyorum uzakta olduğu için önemsemiyor olabilir
Gün içinde hiç yazmıyorsa ayrıl gitsin cidden
Bilmiyorum belki başka nedenleri vardır diyorum yine de
Ben de hep iyi tarafından bakıyorum her şeye
Bir insan bir insanı seviyorsa eli kanda da olsa yazar, gün içinde yazmaması başka kişinin varlığını belirler çünkü boş zamanı tabii ki var. Sana zaman ayırmayan bırak gitsin ki zaten o çoktan gitmiş başkasına gibi geldi bana
Bana da öyle geliyor ve ne zaman bundan şüphe duyduğumu ona söylesem üzerime geliyorsun deyip duygu sömürüsü yapıyor sanki
O zaman ayrıl valla, hem suçlu hem de üste çıkmaya çalışıyor. Zamanını harcama bu deliye
Öyle pat diye de ayrılmak istiyorum da diyemiyorum
O da zor geliyor
Bana zaman ayırmıyorsun bana değer vermeyenle daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.
Diye mesaj at ayrıl
Ya çok meşgul oluyorum falan bilerek yapmıyorum falan diyecek
Başım ağrıyor falan
Sıkıldım ben vallahi ayrilicam gibi görünüyor
Kendini yorma daha fazla. Dediğimi yaz ayrıl. Sana layık birini bul, yani sana değer veren birini
Haklısın valla
Öyle yapacam sanırım ben de yoruldum
Şans vermemi istedi
Beni kaybetmek istiyor musun dedim evet dedi o zaman kaybetmemek için cabalamalisin dedim ve beni aşka inandırt dedim son kez sans verdim inandiricam dedi
Beni kaybetmek istiyor musun dedim hayır dedi yanlış yazmışım
Bence kendine değer verip orada bitirmeliydin çünkü yapacak olan zaten zamanında yapardı, şimdi sen terketmiş olma diye bir haftaya o ayrılır hem karaktersiz hem de gururuna yediremiyor. Kötü yapmışsın
Evet haklısın peki şimdi ne yapmalıyım
Orada bitiremedim olmadı
Şu an bı çözüm uretemiyorum
Lütfen yardımcı olur musun
Ben vazgeçtim kararımda kesinim bitsin artık.
Falan de
Dün konusurken bana şunu söyledi evet bazen önemsemedim olabilir
Sonra şans falan istedi
Kıza da üzülüyorum durumu iyi değil diye onu bazen teselli etmeye çalışıyorum
Bı anda bırakıp gitmek de zor geliyor
Kıza üzülecek durum yok kendine üzül, bir de evet olabilir demiş buna rağmen cidden hala duruyor musun? Kız senle oyun oynuyor hala
Haklısın vallaha ne desen de haklısın sonra gelmiş diyor ben yanlış yazdım falan klavye düzeltti diye
Ben dediğini yapicam pişman olacağimi sanmiyorum hata onda
Daha önce eski sevgilisinden falan bahsederdi bana zaten orada anlamaliydim yarabandi olduğumu
Kızı defalarca kırmış kız teselliyi bende aradı heralde
Aynen öyle
Ayrılmak istiyorum mu diyim
Ben vazgeçtim, kararımda kesinim bitsin artık.
Bunu demiştim
Yalvarıyor şimdi ağlıyor falan off zor geliyor
Timsah gözyaşları bunlar. Kendini ezdirmek istemiyorsan elveda deyip yazma daha ona.
Ayrıldım
Bunları yapmadan önce dusunecekti
Bu kız için ben neler çektim neler bir bilsen
Yine ondan vazgeçmedim
Bugune kadar kendime eziyet cektirmisim meğer
Aynen öyle artık değerinin farkına var kimseye ezdirme kendini bir kişi Eğer senin sevgilin ise sana bir gün yazmamazlık yapamaz dersleri olur 2-3 saate yazmayabilir ama gün içinde kesinlikle yazar değer vermeyene değer verme
Akıllıya bak ben ayrılalım dedim bugün de yazmadı hiç anında cevap veriyor işte teyzemlerdeyim o yüzden yazamadım kuzenlerim yanımda falan şimdi uzandım yatağa falan dedi
Madem uzandın yazsana aptal şey ne duruyorsun benim yazmamı mi bekliyorsun
Bu mu sevgin yani sonra gel yalvar
Salağın tekine denk gelmişim şimdi farkettim varya
Çok yardımcı oldun bana bu konuda çok teşekkür ederim doğru dusunmemi sagladigin için
Rica ederim ne demek gerçeği gör Bundan sonra dikkat et bak anında dönüş yapabiliyor seven kişi zaten okul iş haricinde hemen yazar
Şimdi benim o doğru insanı beklemem lazım
Tarif ettiğin gibi olan
Evet Allaha dua edelim ki iyi kişilerle karşılaşalım, hayırlısı bakalım
Aynen öyle ama ben biraz kötü oldum şu an kalp ağrısı çekiyorum
Onu unutamicam sanırım
Ayrılık bu Tabii biraz zorlar ama sana değer vermeyen bir kişinin ardından üzülmek doğru değil bunun farkına var Unutursun daha çok kişi karşına çıkacak Sana değer vermeyene değer verirsen çok üzülürsün
Evet haklısın bu konuda ama çok temiz bı kıza benziyordu zararsizdi masumdu çok o yönünü sevmiştim
Demek ki göründüğü gibi değilmiş dicem ama bilmiyorum yaa
Her şeyi göründüğü gibi değildir.
Bazen insan şey düşünüyor belki de kendi nedenleri vardı diye falan belkide bilmediğim şeyler vardı belkide isteyerek bunu yapmamıştı bundan sonraki hayatında ne yapicak ne edicek bilmiyorsun ogrenemiyorsun ama merak edip duruyorsun o zor işte
Ne de olsa başına bı şey gelmesinden korkuyorsun
Ayrilmissan bile
Sen iyi değilsin Bak sen hala sana değer vermeyen bir kişinin peşinden koşmaya çalışıyorsun Düşünme Artık onu bitti yok Şuna emin ol ki sana değer veren birini kesinlikle bulacaksın Allah'a dua et Hayır onun bir sebebi yoktu yazmak isteyen yazıyor şuna bak affetmişsin Ona rağmen bugün bile yazmamış Sana değer vermiyor Artık bunun farkına var üzülecek birisi değil o.
Vallaha haklısın benim onu düşündüğüm kadar o beni dusunmuyorsa bu iş olmaz
Ben sadece ne için ona üzüldüm biliyon mu bu kız Suriyeli ve savaştan kaçıp gelmiş ailesi fakir durumlari iyi değil üniversitede Suriyeli olduğu için bazen lincleniyor buna üzüldüm sadece onun için farklı bı ülkede yaşamak zor ama alışır artık ne diyim
Boş ver onu bunu herkesin hayatı iyi değil ki zaten Sonuçta ölmemiş hala yaşıyor bir sorun yok ortada Herkes bu hayatta zorluk çekiyor Herkesin sınavı farklı herkes başının çaresine bakabilir. Daha fazla düşünme
Evet öyle haklısın ben de en az onun kadar zor zamanlar geçiriyorum beni düşünen var mı yok tabi neden bu kadar empati duygulu bir insanım hiç bilmiyorum bazen en az kendim kadar başkasını düşünmeme ben de anlam veremiyorum
Hadi kendine dikkat
Hayırlısı olsun diyelim