Aşk İlişkileri İlan-ı aşk eden taraf genelde sen misin yoksa karşı taraf mı? Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor Benim gibi otobüs durağında bekler gibi bekleyenler kimler😂 etmiyorum ben artık bananeee😭👀💃😷Bak şu bulut aynı sana benziyooo😂 İlan-ı aşk eden taraf genelde sen misin yoksa karşı taraf mı? Cevapla Aşk Soruları Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Önce karşı taraf. Çözülmeden çözülmem. 1 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tom hadry gibi biri çıkarsa ederim)) 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Aşık olsam ilan edeceğim de olamıyorum.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Ben bu zamana kadar kimseye aşk ilan etmedim.. bana da eden olmadı.. :) ve beklentim de yok zaten bir kadın beni sevmeden ben hoşlanamam 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Etme erkek yapsin avcılığını 2 1 Yorumla Wineandorange +1 yıl Av olayım yani🤔kurtlar kuzular ham yaparsa Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok iyi ediyorsun etme edince de olmuyor 😂😂 nerden bildiğimi sormanzjsjsjsj 2 1 Yorumla Wineandorange +1 yıl 😂😂 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Karşımdaki bir kedi değilse ilanı aşkla işim olmaz edemem. 1 3 Yorumla Wineandorange +1 yıl Kedi sever Nancy Ajram dinler daha ne olsun. Sana ilan-ı aşk etmeyen yansın kül olsun be Modum🌸 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Hemen iletiyorum ilgililere 😄 Yorumla Wineandorange +1 yıl 😂😂 💃 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Ben ilgimi çok fazla belli eden ama güzelce yapan tarafım, yani benden hoşlanmayan biriyle bu şekilde olmam da zaten 1 0 Yorumla
Rojjjjjjj89 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 73% +1 yıl Karşı taraf dnsnnsns assslaa belli etmem aşkımdan ölsemde suratına bile bakmam ben tuhaf biriyim çünkü ahahahhahah 1 0 Yorumla
andromedalıkız Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben etmiyorum genelde karşı taraf. Ama deyecek biri olsa ederim ve piyasadan çekerim onu shshsh 1 0 Yorumla
ttr1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Ben de şu an durakta bekler gibi bekliyorum bakalım ne olacak her an yakında patlama olabilir... 1 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bir kere o haltı yedim 😬 birdaha mı bin kere tövbe 😄 2 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bendim. Şu an olsa, karşı taraftan olumlu sinyaller görmediğim sürece ilan etmem ama. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Genelde karşı taraf oluyor. Benim bunu yapmam için duygularımın çok yoğun olması lazım. 2 0 Yorumla
Yalnızbirkız0_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Karşı taraf her zaman aşkından ölsem bile etmem o etsin isterim 😎 1 0 Yorumla
1Adnanbeo Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İlan_ı bok eden tarafım ben genelde 2 3 Yorumla Wineandorange +1 yıl Aşka b*ok demek.. güzel👍 Yorumla 1Adnanbeo +1 yıl Öyle değil ilanı aşkı mahvetmek anlamında Yorumla Wineandorange +1 yıl 😂tamam şimdi oldu Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Otomatik beklerim. 1 3 Yorumla Wineandorange +1 yıl Eren bisi diyim mi bence sana olan çok olmuştur da edememiştir 🫠 Yorumla joeblack18 +1 yıl Zaten bir şey yapmaları gerekmiyor olmam için. Teşekkür ederim :) Yorumla Wineandorange +1 yıl Ricalar🤓 Yorumla
gielnikkkkkkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl erkek olarak ben yaptım ama genelde karşılıklıydı 1 1 Yorumla Wineandorange +1 yıl Helal olsun👏👏 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Karşı taraf etmeden etmiyorum. 😂 1 4 Yorumla Wineandorange +1 yıl Bekliyoz otobüs gelsin biner gideriz o zaman..😂😂 Yorumla ZurafaninBiri +1 yıl Ben beklemiyorum ya ajsjhsd telefonumla ilgileniyorum amağn 😂 Yorumla Wineandorange +1 yıl Gülme emojisi bıraktığımı varsay ikiz. Ya yeni telefonum oldu ne klavyesine alıştım ne de emojilerine. Bu nasıl bisey ya Yorumla Wineandorange +1 yıl 😂😂kız buldum buldum bak yarabbim teknoloji kullanıyormuşum meğer ben 😂😂 Yorumla
sєrєndípítч Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Karşı taraf, aşkımdan ölsem bile söylemem ben 😂 1 1 Yorumla Wineandorange +1 yıl Yalnız değilmişim😂😂 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Ben etmem, bana da edeni görmedim. 1 4 Yorumla Wineandorange +1 yıl Sana edemezler ki zaten iki parmağı kanlı katil profilin var senin😂 bi baktim içim ürperdi valla öyle cok da korkmak istemeyen de vardir bence 👀 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Amaç zaten bana yaklaşma imajı oluşturmak profilimle çünkü sahiplenilmekten ve bana duygu besleyen kadınlardan korkarım😱 Yorumla Wineandorange +1 yıl Cok fazla korkunçsun korkutma bizi kaçıyorum. Yorumla BloodyGamer +1 yıl Kaç kaç, kurtar kendini😱 Yorumla
şehzdea Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Erkek eder bence bana edildi yani etmiyosa yoluna bakicaksin eden erkek bulursun 2 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Genelde deyil her zaman ama sadece hakedene 1 0 Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç kimse 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Önce karşı taraf. Çözülmeden çözülmem.
Tom hadry gibi biri çıkarsa ederim))
Aşık olsam ilan edeceğim de olamıyorum..
Ben bu zamana kadar kimseye aşk ilan etmedim.. bana da eden olmadı.. :) ve beklentim de yok zaten bir kadın beni sevmeden ben hoşlanamam
Etme erkek yapsin avcılığını
Av olayım yani🤔kurtlar kuzular ham yaparsa
Çok iyi ediyorsun etme edince de olmuyor 😂😂 nerden bildiğimi sormanzjsjsjsj
😂😂
Karşımdaki bir kedi değilse ilanı aşkla işim olmaz edemem.
Kedi sever Nancy Ajram dinler daha ne olsun. Sana ilan-ı aşk etmeyen yansın kül olsun be Modum🌸
Hemen iletiyorum ilgililere 😄
😂😂 💃
Ben ilgimi çok fazla belli eden ama güzelce yapan tarafım, yani benden hoşlanmayan biriyle bu şekilde olmam da zaten
Karşı taraf dnsnnsns assslaa belli etmem aşkımdan ölsemde suratına bile bakmam ben tuhaf biriyim çünkü ahahahhahah
Ben etmiyorum genelde karşı taraf. Ama deyecek biri olsa ederim ve piyasadan çekerim onu shshsh
Ben de şu an durakta bekler gibi bekliyorum bakalım ne olacak her an yakında patlama olabilir...
Bir kere o haltı yedim 😬 birdaha mı bin kere tövbe 😄
Bendim. Şu an olsa, karşı taraftan olumlu sinyaller görmediğim sürece ilan etmem ama.
Genelde karşı taraf oluyor. Benim bunu yapmam için duygularımın çok yoğun olması lazım.
Karşı taraf her zaman aşkından ölsem bile etmem o etsin isterim 😎
İlan_ı bok eden tarafım ben genelde
Aşka b*ok demek.. güzel👍
Öyle değil ilanı aşkı mahvetmek anlamında
😂tamam şimdi oldu
Otomatik beklerim.
Eren bisi diyim mi bence sana olan çok olmuştur da edememiştir 🫠
Zaten bir şey yapmaları gerekmiyor olmam için. Teşekkür ederim :)
Ricalar🤓
erkek olarak ben yaptım ama genelde karşılıklıydı
Helal olsun👏👏
Karşı taraf etmeden etmiyorum. 😂
Bekliyoz otobüs gelsin biner gideriz o zaman..😂😂
Ben beklemiyorum ya ajsjhsd telefonumla ilgileniyorum amağn 😂
Gülme emojisi bıraktığımı varsay ikiz. Ya yeni telefonum oldu ne klavyesine alıştım ne de emojilerine. Bu nasıl bisey ya
😂😂kız buldum buldum bak yarabbim teknoloji kullanıyormuşum meğer ben 😂😂
Karşı taraf, aşkımdan ölsem bile söylemem ben 😂
Yalnız değilmişim😂😂
Ben etmem, bana da edeni görmedim.
Sana edemezler ki zaten iki parmağı kanlı katil profilin var senin😂 bi baktim içim ürperdi valla öyle cok da korkmak istemeyen de vardir bence 👀
Amaç zaten bana yaklaşma imajı oluşturmak profilimle çünkü sahiplenilmekten ve bana duygu besleyen kadınlardan korkarım😱
Cok fazla korkunçsun korkutma bizi kaçıyorum.
Kaç kaç, kurtar kendini😱
Erkek eder bence bana edildi yani etmiyosa yoluna bakicaksin eden erkek bulursun
İlk adımı ben atarımya onda sorun yok
Genelde deyil her zaman ama sadece hakedene
İkisi de olmadı böyle devam edicek gibi
Karşı taraf
karşı taraf
Yok etmem öyle şeyler
Ben oldum 😹
😢😢😢😢
Karşı taraf :)
Olmadı ki
Hiç kimse