Hastalanınca eşinizden ne beklersiniz?

Eşim geçen hafta covid oldu ve çok hastaydı. Hiçbir şekilde ondan uzaklaşmayı düşünmedim. İçimden geldiği için ona gözüm gibi baktım bir an önce iyileşmesi için, çorbasını yatağa getirdim içirdim, suyu, meyvesi, pekmezi, ballı çayı. Terledi üzerini değiştirdim. Sürekli yokladım ateşine baktım ilacını getirdim. Şükür iyileşti. Fakat haliyle bana da geçti. Dün çok kötüydüm ayakta duramıyordum, bacaklarım tutmuyordu her yerim ağrıyordu. Akşam 19.30 da dayanamadım ona çok kötü olduğumu ve yatmak istediğimi söyledim. Git yat dedi. Tüm gece yanıma 1 sefer bile uğrayıp nasılım diye bakmadı. Gece 12ye doğru odaya geldi yanıma yattı uyudu. Sabah ona belirttim, keşke sadece bir nasıl olduğumu sorsaydın, akşam bir yanıma çıkıp beni yoklasaydın alındım dedim. Öyle işe gitti. Kafama takıldı telefon açtım nasıl oldun dedim daha iyiyim dedi. Sonra ona dün gece hiçbir şekilde beni merak etmemen gücüme gitti dedim. Cevap sen zaten bana ne yaptıysan suratıma vurmak için yaptın dedi. Müthiş gücüme gitti. Eşimi çok sevdiğim için ona gözüm gibi baktım. Ama o böyle diyince mahvoldum. Suratıma kapattı telefonu. Kendimi çok değersiz hissettim şu an. Siz olsanız nasıl hissedersiniz merak ediyorum. Ben mi abarttım? Tek beklentim o kadar kötü olduğum için bir dakika yanıma çıkıp hayatım iyi misin diye sormamasıydı Bu bile benim için yeterli olacaktı. Ondan hiçbir karşılık beklemeden yapıyorum ben ona ne yapıyorsam. Çok alındım arkadaşlar…

Hastalanınca eşinizden ne beklersiniz?