Aşk İlişkileri Yakışıklı/güzel olmadığı halde başka bir şeyden etkilendiğiniz oldu mu? 1Garaguzzu Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor NEYİNDEN ETKİLENDİNİZ? Güncellemeler+1 yıl fizik güzelliğe girmiyor mu arkadaşlar delirttiniz valla. şişme bebekler boğsun sizi e mi. Güncellemeler+1 yıl @NursenakarakılıçTeşekkürler Yakışıklı/güzel olmadığı halde başka bir şeyden etkilendiğiniz oldu mu? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Ben zaten tipten veya fizikten etkilenmem ki.. benim etkilendiğim şey kadının karakteridir.. bana olan aşkıdır zekasıdır bunlara bakarım 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Etkilendiğim oldu, " Vay be, gerçekten helal olsun vs. " Ama hoşlandığım olmadı hiç. :D 1 2 Yorumla 1Garaguzzu +1 yıl Tebrik edip geçtin yani haha Yorumla Seinjerlin +1 yıl Aynen öyle. :D Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur tabi zeklere bağlı yinede herkes için geçerli olmaz 1 3 Yorumla Hakanesk +1 yıl Bu arada fotoğraftakiler sevgilimi😂 Yorumla 1Garaguzzu +1 yıl 19 yıllık evliler.losttaki sawyer ve eşi. Yorumla Hakanesk +1 yıl Sawyeri bildimde eşi olduğunu bilmiyodum. Allah mutlu mesut etsin😂 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. ya insanlari guzellik begeni veya maneviyattaki karsiligini bilemeyiz ki :)yani kime kim guzel bilinmez :) hos tescilli guzeller belli onun disinda kim guzel ki 1 0 Yorumla
WinchesTR Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Enerji çekici geliyor. Mesela her zaman konuştuğunda o kişinin ses tonunda öyle bir mutlu konuşması var ki insan sevesi geliyor. 1 0 Yorumla
konuşmayı_seven Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Heyecanlı ve doğal davranışının komik olması olurdu ama birisi yok şuanda hayatımda 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Fizik ve duruşu da etkileyebilir. Bana olan tutumu da beni etkiler. 1 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Kadin icinde gecerlimi 1 3 Yorumla 1Garaguzzu +1 yıl evet Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Cilve bakim seviye dogallik ve disi bir vucut Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Disi vucut dedim ama ameliyatsiz olacak dogal Yorumla
safak573457 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl hayvanlara olan merhametinden etkilenmiştim bir zamanlarr :)) 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Enerciii diyecem aklıma o geliyor ya 🥲 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. komik olmasından :) 1 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. nezaket 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Gözleri ve gülüşü 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Fiziginden 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Kişilikten 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ben zaten tipten veya fizikten etkilenmem ki.. benim etkilendiğim şey kadının karakteridir.. bana olan aşkıdır zekasıdır bunlara bakarım
Etkilendiğim oldu, " Vay be, gerçekten helal olsun vs. "
Ama hoşlandığım olmadı hiç. :D
Tebrik edip geçtin yani haha
Aynen öyle. :D
Olur tabi zeklere bağlı yinede herkes için geçerli olmaz
Bu arada fotoğraftakiler sevgilimi😂
19 yıllık evliler.
losttaki sawyer ve eşi.
Sawyeri bildimde eşi olduğunu bilmiyodum. Allah mutlu mesut etsin😂
ya insanlari guzellik begeni veya maneviyattaki karsiligini bilemeyiz ki :)
yani kime kim guzel bilinmez :) hos tescilli guzeller belli onun disinda kim guzel ki
Enerji çekici geliyor. Mesela her zaman konuştuğunda o kişinin ses tonunda öyle bir mutlu konuşması var ki insan sevesi geliyor.
Heyecanlı ve doğal davranışının komik olması olurdu ama birisi yok şuanda hayatımda
Fizik ve duruşu da etkileyebilir. Bana olan tutumu da beni etkiler.
Kadin icinde gecerlimi
evet
Cilve bakim seviye dogallik ve disi bir vucut
Disi vucut dedim ama ameliyatsiz olacak dogal
hayvanlara olan merhametinden etkilenmiştim bir zamanlarr :))
bakıslar gögüsler kalca dudaklar
Düşünceler karakter
Fiziği güzelse tabiki etkilenirim
Enerciii diyecem aklıma o geliyor ya 🥲
Karakterinden
komik olmasından :)
nezaket
Aura belki ya da ten uyumu
Gözleri ve gülüşü
Evet oldu
Fiziginden
Kişilikten