gunaydin canim. bu gece ruyamda hamile oldugumu gordum. dun sitede bir cevaba midem bulanıyor yazmistim, soru sahibi neden diye sorunca hamileyim diye espri yapmistim. ondan mıdır bilmiyorum ama ruyamda hamileydim erkek arkadasımdan. onunla birlikte gidip ultrason cektiriyoruz, daha 1 2 haftalik hamileymisim ama bebegin cinsiyetini görüyoruz, erkekmis. ben agliyorum doktorun yaninda. erkek arkadasima yalvariyorum, nolursun ya aldıralım ya da hemen evlenelim diyorum, evlenmek istemiyor benimle (aksama kadar trip atacagim bu sebepten), aldirmama da izin vermiyor. ben anneme babama ne diyecegim, daha okulum var, ne yapacagim diye dusunurken karnım hemen belli olmaya basliyor. ben daha yeni hamile degil miydim nasil büyüdü karnım diye dusunurken uyandım aniden. hemen karnimi kontrol ettim. hamile degildim. umarim degilimdir yani. dogum kontrol cok onemli bir sey. su an cocuk istemiyorum Allahım, ben istedigim zaman ozellikle bunun icin dua edecegim zaten. kayıtlara gecsin. iyi gunler.
Güncellemeler
1 yıl
tum sorularim super 👌🏻
Güncellemeler
1 yıl
Guncel
Sizi cok etkileyen, etkisinden çıkamadığınız ruyalar goruyor musunuz?
Çok nadiren oluyor; ama etkisi 2 yıla yakın süren bir rüyamı anlatacağım. 2019'da yaşadım. Ondan öncesinde arabam yoktu ve babamın arabasını kullanıyordum. Bir trafik polisine babamın arabasını kullanıp kullanmayacağımı ve arabayla şehir dışına çıkıp çıkmayacağımı sormuştum. Polis babamın arabasını kullanmamın yasak olduğunu söylemişti. İşitme engelliyim, onu da belirteyim.
Rüyamda bir sevgili bulmuşum, onunla değişik yerlerde gezer tozardık. Bir gün babamın arabasıyla Bilecik'in Yenipazar veya İnhisar taraflarına köy yollarından gidiyoruz. Hava çok sıcak. İlçe girişinde jandarma bizi çeviriyor. Benden ehliyet ve ruhsat istiyor. Onları veriyorum. Jandarma birkaç şey soruyor, ben yanıtlıyorum. Bana "Sen bu arabayı kullanamazsın" diyor. Ben de şoka giriyorum. Onlara yalvarıyorum, gezmeye geldiğimizi söylüyorum. Jandarma sesini çıkarmıyor. Sevgilim yol kenarında kaldırıma oturmuş öylece bakınıyor. Tepki bile vermiyor. Jandarma telsizle bir şeyler söylüyor. Bir süre sonra oto kurtarıcı geliyor. Babamın arabasını koyuyorlar. Ben de üzüntüden sevgilimin yanına koşuyorum. Oto kurtarıcı giderken arkasından yol kenarından bulduğum büyük bir taşı iki elimle fırlatıyorum. Ondan sonra erimeye yüz tutmuş asfalta yatıp, yumruğumu yola vuruyorum. Aynı anda çok ağlıyorum. Orada mahsur kalmışız.
Şimdi 2 yıla yakındır kullanmakta olduğum bir arabam var ve istediğim gibi geziyorum.
Nerem açık kaldı bilmiyorum ama, bir keresinde kendimi Peygamber olarak görmüştüm. İnsanlarda benden mucize bekliyordu Peygamber olduğuma inanmaları için ve ben de istediğim her şeyi yapabiliyordum, özel güçlerim vesaire vardı. İnsanlarda bana inanıp hoş geldin Allah'ın Peygamberi diyorlardı.
Evet mesela kuzenim en büyük düşmanım baya sene sonra 3 yıldır sınav oluyorum yeni olarak tabiki 3 yıl dediğimde çok gün değil en son olay baya gün kuzenim arkadaşı düğünde denedi 4. yol kesmede eski anı canlandı hep sinirli baktım kurtuldum ve kuzenimden şüphelendim sonra oda denedi 4 kere baya sene sonra 3 yılda sonra sezdim tuzağı kurtuldum Allah'a şükürler olsun ki yeteneklerimi keşfettim ve rüyalar gördüm geçen sene 6 kere bu sene 1 kere bu ne demek? uyarı niteliğinde bu kuzen tehlikeli dikkatli ol sonra arkadaşımla alakalı rüyalar görüyorum ve sanki gerçekten tuzağa düşmüş dendiği gibi en son beni affeder misin? diyor başka bir başka kuzenin rüyası sonra başka birinin rüyası ama en çok etkileyen tabiki eski arkadaşım ve büyük düşmanım kuzenim
Ben genelde korkunç rüyalar görürüm onlarda da unutamadıklarım var ama en güzeli şuydu. Rüyamda bebeğim vardı ve o kadar güzel bir bebekti ki benim olduğuna inanamıyordum. Bembeyaz ten masmavi gözler sarı saçlar... aşırı güler yüzlü bir bebekti. Rüya boyunca onunla oynadım ve o kadar gerçekçiydi ki... uyanınca boşluğa düştüm
Ay bu rüyayı ben de yaşadım ya, rüyamda hamile olarak bir gün geçirmiştim bildiğin pencere önünde oturup kahvem eşliğinde kitap okuyordum arada bir karnımı seviyordum falan, bi uyandım çok garip hissettim kendimi gün boyunca sanki karnımda bi bebiş olması gerekiyormuş gibi onun yokluğunu çektim boşlukta hissettim kendimi ahdjsldldöfldmskfls
Buna benzer yeme bozukluğu yaşadım dönemlerde rüyama etki ediyordu. İrademi törpülüyordum şeker, çikolata konusunda. Rüyamda ise aşırı olarak yemek yediğimi, çikolata yediğimi görüyordum. Senin durumunla aynı olduğunu düşünüyorum. Korkularımız rüyamıza etki ediyor. Belki bilinçaltında ya da güncelde hamile kalacağına dair seni tedirgin eden şüphelerin vardır.
Ay bu rüyaya benzer rüya ben de görmüştüm bebiş ya sevgilim istemiyordu evlenmek insan etkileniyor gerçekten, uzun süreli sevgilim olmuş olmasa doğru kişi değil galiba diyip ayrılırdım o derece ahahah, hatta bilen birine yorumlatmıştım bile. Rüyanda ki erkek arkadaşınla uzun süredir sevgili misiniz siz?
Çol sık rüya görmem ama birkaç kez ensest rüya görmüştüm ve bir hafta kurtulamamıştım etkisinden. Çok iğrenç bir durum gerçrktrn, yüzüne bile bakamıyorsun bir hafta ve baktıkça da o sahneler geliyor aklına çok gerçekçi
Hayır ya ne gerçekleşmesi yani 4,5 yıl önce görmüştüm. İşin tuhafı birkaç kez gördüm böyle bir rüyayı ama gerçekleşmesi için bi adım atmadım, reel olması çok sakıncalı.
Görüyorum evet. Artık o kadar alıştım ki. Karabasan geldiği zaman bile ona "senden korkmuyorum bana ne yapabilirsin ki" diyebiliyorum. Rüyaların gerçek hayattan daha az korkutucu olduğunu anladığımdan beri artık daha rahat uyuyorum.
Oldu 2 gün önce bir rüya gördüm hafif şiddet dolu vfhvfbv gerçi sorun yok alışkınım da her defasında dozu artıyor benim rüyalarım neden kabus dolu onu hiç anlayamıyorum.
Ya uzun boy belki de psikolojik olaraktır bilmiyorum da, insanları gerebiliyor. Uzun boy esprileri dışında yanımda durmak istemeyen kız arkadaşlarım olmuştu 😅
cok garipti ya ama evlenmeden hamile kaldigim icin cok da gergindim hahshsh dr ultrasondan bebegime bakarken cok duygulandim. erkekmis iste o da hahshsh