Üniversite de 3. sinif öğrencisiyim. sınıfa bu yıl yatay geçişle geldim. Bir çocuk var ondan hoşlandım çocukta bana karşı hiçbir şey yok anladığım kadarıyla ama yine de beni begendigini hissediyorum kızlar anlar onlar malum olur ya öyle bisey işte. Belki de yaniliyorumdur bilinmez. Çocuk benden hoşlanmıyor. hoslansa anlarım. çünkü erkekler bisey hisseti mi kesinlikle belli eder. benimde bisey yapacak enerjim yok yorgun bi ruha sahibim zaten. Bide çocuğun duyduğum kadarıyla 3 yıllık bi sevgilisi varmış. benim ahlak anlayisima uymuyo diye çocuğa hic bakmıyorum. Bi kere yanlışlıkla göz göze geldik saniyesinde kacirdi gözlerini.. Çocuk sevgilisinden ayrılsın bana gelsin demiyorum Zaten öyle bir tipten hayır gelmez ama benden hoşlanmamasi beni uziyo biri bana abilik ablalık yapıp konuşabilir mi?
Cocuk Konuşkan ozguvenli iletişime gecen bir tip dışarıdan ama ikili ilişkilerde nasıl biri bilinmez. bide çocuk benim bakacağım bir tip asla değil ego olarak almayın ama guzel bi kızım kimseyle muhabbetim yok ama sınıftan yürüyen 3 4 kişi oldu bile ben pas vermedim. biswyler diyin ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer