Cidden yorumlarda buluşalım? Kız veya erkeklerde SEVMEDİĞİNİZ bir huy fiziksel yapı vs vs...
KIZIM
ERKEĞİM
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cidden yorumlarda buluşalım? Kız veya erkeklerde SEVMEDİĞİNİZ bir huy fiziksel yapı vs vs...
Çok zor olacak bunu dile getirmek fakat nerdeyse tüm sevmediğim özellikleri barındıran bir karım var.
Epey kilolu, sarkmış memeler, epey büyük ve düzgün olmayan kalça, geniş omuz, çatlaklar ve sivilceler.
Huy olarak ise, zayıflamak istediği halde yemeği azaltmaması, sporu geçtim yürüyüşe bile çıkmaması, evde ufacık bir şey için bile kalmayıp, benden istemesi. Çocuklarımıza bazen fiziksel şiddet çoğu zaman bağırma hatta küfür.
Cinsellik konusunda her zaman pasif ve edilgen oluşu, yatakta konuşmaması, hareketsiz bekleyip, ereksiyon olmayınca beni suçlaması.
Bir erkeğin yaşayacağı en büyük kabusu yaşıyorum.
Fakat iyi yanları da var. Sadık, iyi yemek yapıyor, evde temiz ve titiz. İşten dönünce cicili giyinmiş kızlarımı kucağıma verir, yemeğimi önüme koyar, maddi zorluk çektiğim dönemde beni destekler. Sonuçta evlilik böyle bir şey.
Bakın bence karınız ile bunu konusarak siz de destek olarak yardım edebilirsiniz. Yaşlandıkça zamanla cinsellik kalmayacak sadece eşinizin sadikligi ve desteği önemli bu ikisi de var. Bence eşinizle bir spor salonuna beraber gidip ona zayıflamak ya da düzelme konusunda destek olarak zayıflayabilir ve bu yolda kendinizi geliştirebilirsiniz kadınlar çocukları olunca fazla fedakar olur ve kendine bakmayı unutur bu konuda anlayışlı olmak çok önemli. Iki tarafli bir şey evlilik ve iki taraflı kararlarlar verilmeli. Eşiniz ile bu konuda ciddi olduğunuzu kırıcı olmadan tatlı bir dille anlatır ve onun sevdiği bir şeyi yaparak anlaşırsanız çözebilirsiniz anlayış çok önemli kavram çünkü. ✨
Çok teşekkürler yapıcı cevabın için.
Fakat sen neden gizliye geçtin?
170 den uzunsa şişmansa aşırı zayıfsa kadın gibi giyinmiyorsa fiziksel olarak hoşlanmam.
karakter olarak da soğuk tipleri , ukala tipleri ve de kezbanları asla sevmem
Beni anlatmışsın tam olarak cidden kadın dediğin kadın gibi giymeli ya umarım istediğin kişiyi bulursun ya ✨
zor hatta imkansız çünkü ben bir makine mühendisiyim . çevrem hep erkek dolu
Ya kısmet işleri farklı ya tam hazır olduğun anda ummadık bir anda çıkar ☺️
boş laf onlar. nu işler için ortam şart
Öyle diyorsan öyledir 🤩
öyle de... eee netten tanışmak da yasak ne olacak şimdi ?
Netten tanışmak yasak derken o nasıl oluyor ya dhsnakwkkw
valla bilmiyorum bizim hatunlarda son yıllarda öyle bir tavır var.
Saçma tavır egolu olanlar öyle bence
genel bir tavır halini aldı sanki son yıllarda
Moda olmuştur o ondan
başlarım öyle modaya. valla onu bunu bilmem ben saçından makyajına uzun tırnaklarından sekste arzulu istekli sınırsız oluşuna kadar her anlamda gerçek kadın severimç. o da normal hayatta karşıma çıkamıyor maalesef
Benim gibi seçicisin 20 yaşındayım cidden evlenmeyi dahi düşünmüyorum devir pis be her şeyi es geçtim
devir pis de biz değiliz :)
Evet yaaa temiz kalmak en güzeli yaa pis insanla olmaktansa yalnız kalmayı yeyleirm
bak şimdi orada ben pis derken zihniyetten bahsettim asla cinselliği kastetmedim. cinselliğin bir kirlenme olduğunu asla düşünmüyorum.
Hayır bende zaten onu kastettim ben hem cinsellik hem de devirden bahsediyorum.
anladım zaten öyle yobaz bir kadın olmadığını tahmin etmiştim
Yok yok değilim ☺️
Peki sevindim ama madem öyle biz neden muhabbete buradan devam ediyoruz?
Tabi nasıl rahat edersen
mesaj kutun kapalı o yüzden senin bana yazman lazım.
Tamam eklemem lazım önce
Cevap
7Cevap
yalan söylemeleri dedi kodu yapmaları ergen gibi olmaları
Ayyy bugün neden bu kişi de haklı yorum görüyorum haklısın cidden
Teşekkürler
1.55 kızlar pek benlik değil. Bir de olduğu gibi olmayan samimiyetsiz insanlar benlik değil
Çok güzel
Fiziksel bir şey demeye hakkım yok
Davranışta yüksek sesle konuşması yüksek sesle gülmesi
İtici bir tip katılıyorum
Eril olması
davranışta da
fiziksel kalın kemik yapısı gibi fizikselde
Çok iyi
Sensin çok iyi
Ay thanx
;) you are welcome
Fiziksel olarak aşırı esmer, şişman, zayıf kızları sevmem. Karakter olarak namussuz edepsiz yollu kızları sevmem mümkünse bir erkekle temas etmemiş olsun
Beni tarif etmişsin desem 🤩
Ben beyaz tenliyim resimde güneşten oye çıkmış
Evet
Fazla egolu kızlar var uzak durun lütfen 😂
Ay evet ben bile böylelerine cins oluyorum
Mesajlara cevap vermeyen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?