Sınıfın önünde yani koridorda ses atıyorum birine tabi benimki karşıdan geliyor gülümsedim bende napim dayanamıyorum onu görünce 😂 ne yapacağını bilemedi “ders burada mı” diyor ama bir yandan sınıfa doğru yürüyor zaten cevabını bildiği soru soruyor 😂 çok komik ve şapşik ya 😂 bence kızın karşısında heyecan yapan erkek çok tatlı ve minnoş 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen baya aşıksın ha dikkat ette ders notların düşmesin zaten okul okumaya mı gidiyonuz aşk yaşamaya mı belli değil. Yaşın da büyük ihtimal 17 falan. Birinden hoşlansan nolacak ki 25 yaşına gelene kadar hoşlandığın kişiyi çoktan unutacaksın bile. Bizde lise zamanından geçtik yaşadık gördük geçirdik yani ilk aşklar lisede başlar zaten de hayatın gerçekleri de acı yaş itibarıyla evlilik gibi düşüncen olmuyor takılmalık ilişkilere geçici hevesler işte.
26 yaşındayım kanka ya çocuk benden 2 yaş küçük fakültedeyiz yüksek lisans yapıyoruz 😂
Aboo ahaha öyle bir yazmışsın ki valla 17 yaşındasın gibi hissettim lise zamanlarım aklıma geldi 😂 O zaman devam ne diyim 26 yaşına gelmişsin inşAllah hoşlandığın adam da seni ister 😃
Farkındayım birine ilgi duyunca çocuklaşıyorum 😂
Peşinde 2 tane kız var ama ben daha utangaç takılıyorum o kızlarla aynı seviyede olmak istemiyorum ama benle ilgileniyor eminim
Yani utangaç kızlar daha güvenilir geliyor erkeklere. Ama yemeyenin malını yerler misali onlarda elde etmek istiyordur illaki. Gönül kimi isterse o olur biliyorsun.
Evet ama tripli bakıyorum o kızlar onunla konuşunca ve bence hissediyor anlıyor 😅 Kızlar onun yanına oturuyordu o da onların yanına yer olmayınca açtık kaçıyor resmen onlardan çünkü Kızlar bariz belli ediyor ama benden güzel değiller çok şükür 😂
Birde o Kızlar olduğu için ben ilk adımı atamam onun gelmesi lazım o bana gelmiyorsa demekki istemiyor yesinler napim
Hmm o zaman hayırlısı olsun diyelim. Bana biri ilgi duyunca gidip çatır çatır sohbet ediyorum konuşuyorum ama tabi mesafeli olmak şartıyla çünkü fazlası karşımdaki insana bir vaat vermiş gibi olur oda beni rahatsız eder yalnız kalmak istediğim için. Onun sana çaba göstermesi gerek severse tabi.
Aynen öyle isterse her şeyi yapabilir sadece ben sınıftakilerden yaşça büyüğüm tipten minyonum hepsinden güzelim ukalalık olmasın ama hani öyle ahım şahım değiller sınıfın süslüsü benim o da çok yakışıklı 😅 isterse ulaşır o kızlar yalaka amaçları belli ben öyle değilim ağır başlıyım
Valla şansın var. 2 yaştan da bişey olmaz benim ex im de 1997 liydi 4 senelik uzak mesafe ilişkiden çıktım oluyor yani yaş sorun olmuyor. Güzel olduğun içinde onun senle daha çok ilgilenmesini görebilirsin. Terazi veya akrep olabilir misin
Teraziyim evet 😅 nereden anladın
Tipten yaşıt gibiyiz hatta o 24 yaşında sınıftakiler 21-22 ben onlardan küçük duruyorum
Yani umarım bir terazi kadını olarak duaların kabul olur üzülmezsin. Bu yolda genelde teraziler ve koçlar üzülür çünkü bu hayatın bir yemini vardır seni isteyeni sen istemezsin senin istediğin de seni istemez böyle bir döngü var. İkinizde birbirinizi istiyorsanız cidden çok şanslı olursun. Terazi kadını güzel sever anlayışlıdır ortayolu en iyi bulabilen kadın terazidir kafaları sevmek ve uyum sağlamakla doludur. Umarım istediğin de seni ister.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏
Hicbirsey