Neden saf sevgiler azaldı neden şüphe duyuyoruz karşımızdaki insanın sevgisinden?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir insanı karşılıksız olarak seven tek kişi annesidir.
Karşılıksız sevgi yok temelde herkes bir şekilde karşılık alıyor.
Ben Allah icin seviyorum sevdigimi. Bir menfaat beklemiyorum. Karşılıklı sevgi olursa onu da evlilige taşırım
🤔
sessiz dusunursen anlamam sesli dusun lutfen😄
Madem karşılıkli sevgi de olsa evliliğe taşirsin neden şikayet ediyorsun 😂🤔
Ya aslinda beni sevdigini hissdiyorum ama soylemiyor ben de onu seviyorum ama soylemiyorum
Söylemeyin 😂😂
niye soylemiym ayrica neden gülüyorsunuz komik olan ne😐
Sevgili olunca işler en sonunda berbat bir hale geliyor.
Böylesi daha temiz ve güzel 😂
Sevgililik işleri bana gore degil. Evlenmeye hazir olunca islami usullere gore konusurum. Söz, nişan, düğün diye gider.
İlk defa senin gibi birine rastladim 😂
flört dedikleri ne sevgili ne farki ne onu da anlamış degilim. Müslümanim ve dinimde haram bunlar. Ben de ona uygun davraniyorum. Bu kadar.
En iyisini yapıyorsun fikrin neyse zikirin de o olmalı.
Ben ilk defa gördüm ama demek ki varmış 😂
Azınlık kaldık ama var. Sana da tavsiye ederim. Kendini eşine sakla. Her insan eşi için özel bir mektuptur. Mektubu herkes okuyunca da bi anlamı kalmiyor.
Ben farklı düşünen biriyim onemli olan bu değil.
Farkli bir inanciniz olabilir bise diyemem.
İnanç ile alakalı bir durum değil.
Diyelim ki bir kadın 2 kez evlendi ve boşandı.
3. Kez evlenince eşine özel olmayacak mı 😂
Mantık yanlış özel olan bu değil insanın yüreğinde taşıdığı sevgidir.
haram iliskilerden bahsediyorum ben. Helal olandan degil. Zaten daha once evlenmis oldugunu bilir burada bahsettigim o degil
Ne fark ediyor sonuçta başkası okumuş o mektubu sana göre böyle 🤷
Ona bende anlam veremiyorum açıkçası her insan çıkarcı olmuş o yüzden yalnız kalacağız sanırım.
Bir insanin bizi gerçekten sevdigini nasil anlariz. Ben gözler yalan soylemez diyorum. Soyler diyenler var. Israrla soylemez diyorum
Çünkü bazı konular için acele edildiğinden dolayı insanlar yanlış tanınıyor
hangi konularda acele ediliyor
Saygı, anlayış ve cinsellik en önemlisi
Sence?
nasıl tanimaliyiz sence tanıma suresi ne kadar olmali. Cinsellik bunun dışında ama. Haram çünkü bu evlilik dışı.
Tanıma süresi yoktur aslında
Bir ömür boyu tanımaya devam edersin
Tanımak için her ortamda her konuda fikrini tavrını davranışını görmelisin
Anlayış ve saygısını iyice görmelisin
Ön yargılı olmamalısın
Evlilik olmadan ilişki yaşa demiyorum ama o konuda da adım adım tavizler vermelisin ki sen ona taviz verdikçe o konuda nasıl olduğunu sen onu anladıkça sevgisinin ne durumda olduğunu anlayacaksın
Çünkü artık kimse inanmıyor herkesin çıkar ve menfaati için yaşıyor
Ben çıkar gozetmiyorum Allah icin seviyorum sevdiğimi. Diğerlerini bilemem. Artik seviyorum diyene de inanamaz olduk.
Tam da bahsettiğim bu işte
kullanici adini yeni gördüm sen de sevmissin belli ki. Bence yurekten gercekten sevmissin. Peki sana bir soru soriym seven insan, Gozler Yalan Soyler mi?
Gözler yalan söylemez
Ben de bunu savunuyorum. Yorum okuyorum diyorlar inanmayın gözler de yalan söyler diye. Ben de içimden diyorum siz yanlış okumuş yanlış anlam çıkarmışsıniz diye.
Haklısın insanoğlu işte herkes anladığını yorumluyor aynı fikri savunan insana denk gelmek zor
biz yanlış anlariz bence yoksa gözler yalan soylemez
Elbette insanın duyguları yalan söylemez
Ayni fikirde olduğumuza sevindim. Zaman kiymetli bir sey vakit ayirip yorum yazdiginiz icin teşekkür ederim. Allah iyi insanlarla karsilastirsin sizi. Iyi akşamlar 😊
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım sizinde güzel zamanınız değerli dostluklarınız olur ☺️
Amin hepimiz icin. Sevdiğim birisi var ama haberi yok ona helal yoldan kavuşmak istiyorum benim için dua eder misiniz?
Elbette ederim emin olabilirsin her gün dua edeceğim kardeşim
Allah razi olsun nerden çıktın karşıma sagol🫡
Sende sağol kardeşim ne demek
Senin var mi kalbinde birisi
Herkesin kalbinde birisi vardır acısıyla tatlısıyla kardeşim ☺️
Eger ona kavuşmak istiyorsan hakkında hayırlıdır umarim. Allah hayırlı eylesin
Amin inşallah ama bizden geçeli çok oldu be kardeşim
Neden geciyor belli olmaz. Hala baskasinda gonlu yoksa evlenmemisse nasip olur belki.
Nasip tabi ki ama evlendi
Üzüldüm bak simdi. Kalbinden gitmemiş ama hala. Allah kolaylık versin. Sen duygusal birisin belli. Bir erkek bir kızı gorunce neden gülümser her karşılaşmada goz goze gelmeye çalışır. Gelince gözlerini kacirmaz. Ben sevdigini hissediyorum ama gelmiyor. Ben de mesafeli davrandim hep. Oysa deli oluyorum o var diye.
Evet hoşlanıyor ama belli ki gelmesinin altında yatan sebep var
Sebep olduğu belli zaten de. Hoşlanmak ne kadar surer sizce seneler surer mi
Sanmam hoşlantı çabuk geçer
Hmmm ben de öyle düşünüyorum. Hayırlısı bakalim o nasibimdir umarim🥰
Amin kardeşim insallah ☺️
Sagol, iyi ki yazdin ellerin dert görmesin. Allah gönlüne gore versin.🤲🏻🌸
Amin çok teşekkür ederim kardeşim biraz faydam dokunduysa ne mutlu bana kız kardeşim yok ama artık kardeşimsin ☺️
Benim erkek kardesim var ama sen de kardesimsin😄
Sağolasın ☺️
Sen de sagol. Zaman kiymetli bir sey bana ayirdigin vakit icin teşekkür ederim. Iyi akşamlar
Rica ederim ne demek
Platonik sevgi can yakabilir
Soylemeye korkuyorum
Keşke bir daha aşık olsam
Umarim olursun. Sence gözler yalan soyler mi bence soylemez ama soylet diyenler var bana cok sacma geliyor. Bence yeterince okuyamiyorlar duygulari
Sevenin kıymeti yok ki cancağzım..
Allah için seviyorum sevdigimi bur menfaat gozetmeden. Ama insanlar israrla kendilerine kotuluk yapanların pesinden gidiyorlar
Babam geldi aklıma
aaa neden
Ben onu menfaatsiz ölümüne severim ama o beni başarılarıma göre sevip sevmiyor
sevgi yönünden benim de annemle sorunum var ama yapacak bisem yok 50 yaşındaki insani bu saatten sonra değiştirecek halim yok ben de kabul ediyorum
Benim de yapacak bi şeyim yok 56 yaşında adama. Ama yaşanabilecekken yaşanamamış mutluluklar var o çok kötü.
Evlat sahibi oldugum zaman ben çocuklarıma boyle davranmiycam bundan eminim
Ben evlat sahibi de olamayacağım. Mental olarak çok dayanıksızım psikolojim pert.
Neden boyle oldun gecmis olsun profilini gizleyip anlatabilirsin. Yuvani kurdun mu peki