Çok sevdiğim için sürdürürüm
Kesinlikle bitiririm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aldatan bir kişiyle ilişkinin devam edip etmeyeceği tamamen kişisel bir karardır ve her durumun kendine özgü dinamikleri vardır. Bu tür bir durumla karşı karşıya kaldıysanız, bir uzmana danışmayı düşünebilirsiniz. Bu, durumu daha iyi anlamanıza ve ne yapmanız gerektiğine karar vermenize yardımcı olabilir.
Aldatan bir kişiyle ilişkinin devam edip etmeyeceği tamamen kişisel bir karardır ve her durumun kendine özgü dinamikleri vardır. Bu tür bir durumla karşı karşıya kaldıysanız, bir uzmana danışmayı düşünebilirsiniz. Bu, durumu daha iyi anlamanıza ve ne yapmanız gerektiğine karar vermenize yardımcı olabilir.
Ancak benim tercihime göre böyle bir şeyin devam etmesi hiçbir şekilde mümkün değildir çünkü Güven olmayan ilişkide sevgi de olmaz
O dakika bitirir atarım asla işim olmaz. İş yerimde biri var karısını aldatıyor karısıda bunu biliyor defalarca yakalamış ama bir şey yapmıyormuş. Bunu birde maharetmiş gibi ortamda anlatıyor. Yemin ederim herkesin içinde ağzıma gelen küfürü hakareti ettim rezil ettim insanlarda bana hak verdi, bu başkası olduğu halde o bile beni delirtmeye yetti.
Beni aldatan kadınla tabi ki de ilişkime devam etmem.. benim için bitmiş demektir çünkü gerçekten seven karakteri olan bir insan aldatmaz sevdiğini aldattıysa zaten sevmemiş demektir.. ve affetmeyeceğim gibi de hayatımdan direk silerdim.
Aldattığını bile bile çok mu sevdiğim 🙄 dalga mı geçiyorsun aldattığını bildiğim gibi direkt ilişkiyi bitiririm heryerden engellerim kalbimden dışarı atarım
Ama bitirmeyen varmış ankete göre
🤣🤣 güzel kardeşim olarak çevrilmiş ya koptum
Cevap
42Cevap
Yok enayi değilim o kadar
Bir kez aldatan çok yüksek ihtimalle bir daha aldatır. Öyle birini affetmek demek kendi topuğuna sıkmak gibi bişey. Böyle mutlu olabilecek olan varsa affetsin ne diyim
Öyle bir ilişki yürümez. En iyi ihtimalle yürüyormuş gibi gözükür dışarıdan
Hayır. Aldatmanın bir bahanesi de affı da olamaz benim için. Bu bilinçli bir tercih, kör bir bakışla atılmış adım değil. Bu gerçeği bile bile defalarcası daha olsun diye bekleyemem.
Ayrılırım ama sevmeye devam ederim... bir müddet severim sonra biter.. devam edersem kendime saygım nolcak?
Hiç kimse için kadınlık gururumu kaybedemem. Kendime olan saygım da buna izin vermez. Sevgi, aşk umrumda bile olmaz böyle bir durumda.
Asla. Aldattığı halde hala seviyosam ilişkiyi sürdürmeyi düşünmekten önce gurursuzluğuma canım yanarım.
Buna evet diyen insanlar hangi kafayı yaşıyorlar çok merak ettim.
Nasıl bu kadar değersizleştirebiliyorsunuz kendinizi arkadaş?
Babamın oğlu da olsa vazgeçerim ay kardeşim dahi bir konuda ihanet etsin cok sevsem dahi acımam bama acımayana ben niye acıyayim ki bana yazık zaten aldatan kiz ya da erkek bana göre maldır zekası yoktur.
İhaneti affedip devam edecek kadar karakterimizi kaybetmedik çok şükür. Orada bitiririm ilişkiyi. Sonrasında adını anmam
Sürdürmem. Bir kere yapanın bir daha yapmaması için bir neden göremiyorum. Şüpheyle yaşamaktansa şüphenin kaynağını silerim.
Sürdürmek sadece karşıdakine cinsel isteğini karşılamak olur
Sürdürmemek daha doğru çünkü zaten güven olay yerini terkedince bu sefer huzursuzluğu sen çıkarmaya başlayacaksın bir mantığı yok
Körü körüne evlenmek için evlenmek gibi bir şey bu dediğin
Kendine öz saygın yoksa devam edersin tabiki o senin bileceğin bir şey..
Sana sadakati 0 olan bir kişiyi hâlâ yanında bulundurmaya devam ediyorsan midesiz ve kendine saygısı olmayan bir insansındır.
ASLAAAA gerizeklimiyim ben beni aldatan malla devam edeyim ben asla afetmem tek bir sözünde bile o ne biçim bı soru
Duygum kalmaz benim içim almaz ya kimsenin başına gelmesin böyle bir şey bence
Hayır, uzatanlar ya saplantılı olduğu için ya da mecburiyetten uzatıyor.
Hayır asla sürdürmem
Direk ayrılırım
Tek kelime dahi etmeden noktalarım o ilişkiyi zaten bitiren bitirmiş tek tarflı ne anlamı kalır 😏
Yürütmem. Yürütemem. Bu sadece kendimi kandırmak olur.
Anında bitiririm.
Aldatan insan bile değildir. Öyle bir şerefzle neden sevgili olayım
Böyle aşşalık bir harekete verinilecek tek cevap çık hayatımdan
Bir noktaya kadar belki ama zor uzun vadede özsaygıyı yitirmemek gerektiğini hatırlıyorsun..
Sor bi soru yüzyüze kalmadan cevap vermesi zor ancak doğru olan bitirmek bence
Aldatma olmuş bir kere. Beni sevmeyeni ben niye seveyim ki. Bitiririm
senin sevdiğin seni sevmiyorsa o bir ilişki olmaz ki.
Kadınlarin çoğu böyle durumlarda hala istiyor o kişiyi herhalde okul çocuğu olmak lazim
Sanırım yapamam, ne kadar sevsemde midem almaz yüzüne bakmaya
O ilişkiyi sürdürenin beyni boştur.
Kendisine de saygısı yoktur. :)
Hayır..
Kendime bunu yapmak istemem, bu kadar çaresiz olmamalıyım..
yüzde 16 sı çok sevdiğim için sürdürürüm demiş o sevgi değil takıntılıktır direk ilişkiyi bitiririm hiç uzatmam Allaha havale ederim
Gercekten seven ayrilamiyor bosuna buyuk konusmayin arkadaslar
Bence aldatıldıği halde hâlâ ilişkisini bitirmeyenin kendisine saygısı yoktur bir kere aldatan size daha neler yaşatir böyle bir durumda kendinizi düşünün ve bitirin o ilişkiyi.
Çok toksik bir ilişkinin içerisindeydim beni bir şekilde kandırdı onsuz yapamayacağımı Düşündürdü Ben de kabul ettim
Kesinlikle bitiririm, ne kadar seversem seveyim onursuzluktan daha önemli değildir bence.
Kesinlikle biter zaten o beni aldatmıssa kendisi zaten beni bitirmiş demektir.
Sürdürmem. Sürdürsem bile sürekli aklıma beni aldattıgı gelir kendime haksızlık yaptıgımı düşünürüm
Bende onu aldatırım sonra onu aldattığımı söyler öyle ayrılırım
Kocamın aldatmasında sorun yok.
Nasıl yok?
Yakın zamanda böyle bir şey yaşadım evliyim ve sürdürüyorum. Belki sevgili olsak sürdüremezdim ama sanırım evliliğin verdiği bi şey bu.
Kendime saygısızlık edemem biter direkt
Sevgi her şey demek değil. sürdüremem.
Hayır sürdürmem
Allah kimseyi öyle bir durumda bırakmasın ya
öyle bir dünya yok
Hayır devam ettirmem.
Bitiririm, uğraşamam.
Asla, başlarım öyle sevgiye de, sevene de...
Bitirin olm keriz misiniz
Sürdürmüşlüğüm var görmezden gelerek
Hayır sürdürmem ama...
aldatan kişiyi œldrmek sevaptır
Evet seviyorsam bırakamam
Gurursuz ezik biri devam eder
böyle bir ankete xp vermese katılmam
Alnımda eşek damgası yoksa yürütmem o ilişkiyi ben
anında bitiririm.
Aldatıldığımı biliyorsam artık sevmiyorumdur.
Biter net!!!
Aldatanin Allah belasını versin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?