Ben böyle görüyom. Eskiden iyi anlaşmışsanız sadece ufak tefek şeylerden ayrılmışsanız olur. Ama senelerce kedi köpek gibi birbirinize girmişseniz o zaman pek ümit göremiyom, onca yılın tecrübesi yeterli bir delildir.
03 Yorumla
Soran+1 yılKedi köpek değilde o bana göre rahat biri olduğu için sorun yaşadık biz
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 65,7b cevap paylaştı. Boşa bir ümit bunu bende yapmıştım sürekli elim telefonda boş bekledim. Boşuna hayal kırıklığına uğramayın
09 Yorumla
Soran+1 yılMesaj gelsin diye beklediniz ve gelmedi mi
Soran+1 yılSiz atsaydınız
Soran+1 yılNiye kötü mü ayrıldınız
Soran+1 yılSize mesaj atacak umudunu veren neydi pekş
Soran+1 yılDostum mesaj atacağını sanmışsın ya, ne oldu da mesaj atacak diye unut ettin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,9b cevap paylaştı.
u +1 yılOlabilir dene istersen
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke
Anladığım kadarıyla seni elde etmeye çalışmış ama hemen sonuca varmak istemiyor çünkü biriyle konuşuyordu ve o kişiyle arası bozuldu eğer o kişiyle olursa seni siler olmazsa sana adım atmaya devam eder
05 Yorumla- +1 yıl
Bir soru sorcam
- +1 yıl
Aşkın yaşı olur mu yaşım ileri biriyimde
- +1 yıl
Kendimden küçük biriyle olur mu
Soran+1 yıl@Semragüneş kaç yaş küçük
ne alaka ilk yazan o. konuşmak isteyen o. kendini zorlama ve zoraki şirinlikler yapmaya çalışma. net adamlarla beraber ol
23 Yorumla
Soran+1 yılYazarsa ekime yazmazsa kasıma mı diyorsun :)
Soran+1 yılAynı şey :)
+1 yılBence yine ayrılacaksınız çocuk akıllanmışa benzemiyor
26 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki o zaman da bırakan bendim
- +1 yıl
Sana soğuk yapıp bıraktıysa çocuk bıraktırmıştır
Ancak gerçekten konuşmak isteyen günün bir saatinde mutlaka konuşmayı devam ettirir
Sana günaydın yazarak sadece tepkini ölçmüş
Soran+1 yılBana soğuk yapıp bırakmadı. Sevdiğini itiraf etti. Duygusal boşluktasın diye ben onu reddettim. Sonra beni kıskandırmaya çalıştı, bende boş durmadım. Sonra da ben onu sildim hayatımdan. Yani uzaklaşan giden o olmadı
- +1 yıl
Ya bak eğer sevgilin olsaydı dicem ki yeniden dene
Ama eski flört bu zaten başta sevgililiğe gitmemenizin bir nedeni var ve bunun tek sebebi duygu azlığı
O yüzden yol ver.
Eğer denemek istiyorsan bu sefer onu biraz gözlemledikten sonra ya onun itiraf etmesini beklersin ya da sen teklif edersin - +1 yıl
Bir de eğer iletişiminizi kestikten 1 2 ay sonra yazdıysa sadece şansını denemek için.
Her erkek her kıza yapıyor bunu başıma maalesef geldi. Seveni de yaptı sevmeyeni de
Soran+1 yılBiz 2 sene aynı yerde çalıştık. O zaman bekardı. Sonra yine benim flörtü bitirmemle bitti. O başkası ile tanıştı evlendi. Evlendiği hafta gelip pişmanım dedi. Acele ettim dedi ama ben teselli ettim ilk yıllar normal düzelirsiniz diye. Sonra ikimiz başka yere tayin istedik, o 1 yıl evli kaldı. Anlaşamamış. Ayrılmış, davayı açmış bana 1 ay sonra yazdı, ben boşanıyorum dedi: ben yine teselli ettim, araya büyük sokun düzelirsiniz diye. Asla düzelmem barışmam dedi. 1 senedir de arkadaş gibi konuşuyoruz ama hep ben sınır çiziyorum. Sürekli buluşmak için davet edip duruyor gitmedim. İlk seviyorum diye mesaj attı ben arkadaşlar sever birbirini dedim. Sonra bu sesli mesaj atmış, işte kimseyle seninle konuştuğum gibi keyif almıyorum, sürekli sana yazmak aramak istiyorum , ama bunaltmaktan korkuyorum, çok mu üstüne düşüyorum ben senin, rahatsız etmiyorum demi filan diye mesaj atıp duruyordu. En son arayıp dedi ben seni ilk gördüğümden beri seviyorum, sen bunca zaman beni anlamışsın hiç, hep bu niyetle yaklaştım ne arkadaşı dedi. Bende duygusal boşluktasın sen olmaz dedim. O da boşanmam ile ilgili değil öncesinde de vardı ne zaman anlayacaksın dedi. Ben ondan dolayı güvenmedim, onu beğenmediğimden istemediğimden değil , emin olamadım bir türlü
En fazla 1 ay geçtikten sonra sıkılırsınız. Ben 2 yıl konuşmuştum arkadaş olarak. Sonra iş flörtleşmeye gelince işin ayarını tutturamıyorsun bayıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz 5 senedir tanışıyoruz , beraber aynı yerde 2 yıl çalıştık ama sevdiğini daha 4 ay önce itiraf etti
+1 yılAranızdaki çekime ve hissettiginiz duygulara bağlı..
01 Yorumla
Soran+1 yılGeri düzelme ihtimalimiz var yani
+1 yılÇok fazla bir beklentin olmasın.. duygu olarak yükselme hemen.. bir bekle bakalım niyeti nedir..
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
👍.
Günaydın yazmis cevabını verip onun yazmasını bekleseydin keşke. Bundan sonra yazma o sana yazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum bakalım ne olacak
Abi çok net bir tecrübe ve bilgi var ortada exten next olabilmesi için en az 1 yıl geçmesi gerekiyor. Çünkü ilişki dinamikleri bir defa koptuğu için algılar ve kabulleniş olması için en az 1 yıla ihtiyacınız var demektir.
24 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay önce bitmişti
Soran+1 yılSevgili olmadık ama buluşmadık tensel temas olmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlur ya neden olmasın ki
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de keşke
+1 yılsakın uzatma exten hiçbi * bak yoluna sen o senin karakterine değil ya fiziğine ya da güzelliğine tekrardan yazdı ki onunda amacı zaten senin konuyu uzatman ona istediğini verme
02 Yorumla
Soran+1 yılBen konuyu uzatıp onun peşine düşüncem, o da egosunu tatmin edecek yani
- +1 yıl
aynen öyle bunu sakın yapma
Bence konuşmayı uzatsamıydım acaba yaa diye düşünme yazıp konuşmak isteyen o. İsteseydi devam da ettirirdi, amacı kendini hatırlatmak sadece.
15 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir acele etmeye gerek yok o zaman
Soran+1 yılBak tatlım görüldü filan atamam , genç kız tribi hiç bana göre değil
Soran+1 yılBıraktım gitti, hikaye beğenmiş yine biraz önce
Yaz ama kendini de kaptırma mesafeli ol onu takip et amacı neymiş öğren
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yazıcam
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlur ama eski lezzet olmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılNazlanıyor givi hissediyorum bırakan ben olduğum için
- +1 yıl
nazlansınn da bırak kendi gelsin
Soran+1 yılTamam hiç dokunmuyorum bakalım napacak
- +1 yıl
bakalım bakalım görelim
- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılYakında tekrar buluşursunuz Ben sana söyleyeyim
14 Yorumla
Soran+1 yılHiç buluşmadık ki, ben kabul etmedim o çok istedi
- +1 yıl
Ne var yani sen de çok hain davranmışsın birazcık buluşsaydın öpüşseydiniz koklasaydın ne olurdu yani hiçbir şey Haksız mıyım
Soran+1 yılBöyle şeyler olabilmesi için değerli kadınlar güvenmek ister öncelikle
- +1 yıl
Bravo sana değerli Kadın güzel yapmışsın
Eski günleri yaşayıp geri ayrilirsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılBuluşmadık bir şey yaşamadık ki
+1 yılDenenmişi denememek gerek derim
12 Yorumla
Soran+1 yılBırakan bendim ama
- +1 yıl
Bu bişeyi değiştirmez bırakmanın bir sebebi mutlaka vardır. Hatta bırakma sebebini hatırla birdaha dönme biri ile bagın koptuysa kopmuştur
+1 yılDenenmişi denemek en büyük aptalliktir...
117 Yorumla
Soran+1 yılTam denedik sayılmaz ki sevgili olmadık bana göre buluşmadık da
- +1 yıl
Olsun senin düşündüğün gibi olsa devam ettirirdi.
Soran+1 yılBen bıraktım ama o bırakmadı
- +1 yıl
Peki onun hakkında, onu biraktiginla aynı fikirdemisin hala
Soran+1 yılZor soru yine cinsel yaklaşım hissedersem yine kaçarım, ama o yavaştan alıyor bu sefer
- +1 yıl
Reis dersine çalışmışmı
Soran+1 yılNe anlamda , yazmadığı için değişip değişmediğini anlamadım
- +1 yıl
Zamana bırak ne adım atacak bakalim.
Soran+1 yılBakalım
- +1 yıl
Bence Kapa o defteri ilk adımı kim atarsa bu savaşı kaybeder. Güncellemeni okudum.
Soran+1 yılŞu an hangimiz adım atarsa diğerine aşık olduğunu kabul etmiş mi olacak? O da bunu bildiği için adım atmıyor o zaman. Her gün foto beğeniyor ama onlar adım değil mi?
- +1 yıl
Adım tabiki ama hala ona ne hissettiğini bilip olumlumu olumsuzmu kestirmeyede çalışıyor.
Soran+1 yılYani benden ışık görürse adım atmaz mı bu adam gerçek bir adım
- +1 yıl
Senin düşüncelerin neler bişey hissediyormusun?
Soran+1 yılHissetmesem sizce buraya soru sorar buna kafa yorar mıyım?
- +1 yıl
Ozaman ne yoruyosun bizi yaz nbr de bit ne olacaksa olsun.
Soran+1 yılHaklısın da yazmaya cesaret edemiyorum , size rezil olmuyorum sonuçta ya da reddedilmiyorum :)
Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Ayrılan senmısın
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılDesem önce nazlanır sonra gelir biliyorum
+1 yılEskiden aslaaa olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki olur
+1 yılHayırlısı inşallah olur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk yazan o onun devam ettirmesi gerekirdi.
02 Yorumla
Soran+1 yılO etmeyince benim etmemem normal değil mi
- +1 yıl
Normal.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİhanet olmadığı sürece olur.
018 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini itiraf etti, bende duygusal boşluktasın dedim: alakası yok diye ısrar etti. Benim uzaklaşmam ile aramız açıldı
Cevap sahibi+1 yılNeden ayrılmistiniz ne kadar zaman oldu
Soran+1 yılYa kalçama iltifat etti. Ben buna baya saydırdım. Çok özür diledi. Bir sürü ses kaydı atmış sesi de çok üzgün geliyordu , yalvardı resmen ama korktum derdi başka mı diye
Cevap sahibi+1 yılBunun için ayrılmak çok saçma. Başlaya bilirsin yeniden
Soran+1 yılNeden saçma olsun derdi cinsellikse sadece kendimi neden kullandırayım
Cevap sahibi+1 yılTamam da rahatsız olduğunu ifade edersin halen devam ederse o zaman. Yol verirsin.
Soran+1 yılİşte ben o zaman baya ağzına tükürdüm adamın. :/
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın akıllanmıştır😄
Soran+1 yılAma işte bir adım atmıyor yazmıyor , yine kaçmayım diye mi acaba hikaye beğenmek dışında bir şey yapmıyor , yavaş olsun gözüyle mi bakıyor acaba
Cevap sahibi+1 yılSenden adım bekliyor erkekler bu konuda korkaklar
Soran+1 yılAdım atmıcam ama en azından bugün , zaten yoğun bir gün geçiriyorum, moralimi bozup günümü mahvedemem olumsuz tepki alırsam
Cevap sahibi+1 yılAdam ilgisi olmasa yazmaz bence
Soran+1 yılAma devam etmeyince aklım karışıyor
Cevap sahibi+1 yılSenden beklediği için devamı gelmiyo kahve içmeye davet et
Soran+1 yılBende sadece durumlara like atsam olmaz mu
Cevap sahibi+1 yılLike olucak işler değil buluşmak için bahane bul
Soran+1 yılÇağırsam gelir ama o zaman ben çok büyük adım atmış olurum, küçük adım istiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBüyük adım at bişey olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılYokluktasın ilgi açlığı var snde
01 Yorumla
Soran+1 yılYoklukta değilim bana yazılan çok
Gizli Üye(25-29)+1 yılYokluktasın ilgi açlığı var snde
03 Yorumla
Soran+1 yılYoklukta değilim bana yazılan çok
Cevap sahibi+1 yılYav he mk kezosü
Soran+1 yılBu saygısız üslubunu ergenliğine veriyorum, üslup kimliktir bunu unutma. Şu an sen bu konuşma tarzınla beni tanımlamıyorsun, kendi konuşma şeklinin ne kadar yavan saygıdan uzak olduğunu gösteriyorsun. Karşında kim var , güzel mi , çirkin mi zerre bilgin yok. Ama kalıplaşmış ön yargıların var ve en önemlisi edepsiz bir insansın
+1 yılAynı kitabı yine okuma sonu değişmez
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama kitabı bitirmeden bıraktım sonunu bilmiyorum ki
Oluru var
11 Yorumla
Soran+1 yılNapmalı, beğeni atmanın üstüne geçmiyor sohbet
+1 yılOlur olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılYazmıyor ama
+1 yılOlur niye olmasın
08 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl yazmıyor
- +1 yıl
Sen yaz
Soran+1 yılHikaye beğendi biraz önce
- +1 yıl
Senden etkilenmiş işte daha ne olsun
Soran+1 yılDaha önce sevdiğini söyledi aslında defalarca, çok da iltifat etti
- +1 yıl
Eee sonuç bana yazar mısın konuşalım
Soran+1 yılSana niye yazayım ki
- +1 yıl
Neyse
+1 yılOlsa bile eskisi gibi olmaz ümidi kes boş ver
01 Yorumla
Soran+1 yılZamana bırakayım o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk gün için iyi
04 Yorumla
Soran+1 yılDiğer günler yazmaya devam eder mi dersin? Dün de fotolarıma like emoji atıp durdu
- +1 yıl
Gönlü var
Soran+1 yılNiye yazmaz ya
- +1 yıl
Sabırlı ol
Gizli Üye(25-29)+1 yılolmaz net
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılMutlaka soğukluk olur bi hevesle şimdi 1 hafta konuşursunuz sonra biter
Soran+1 yılİşte biz de o hevesle konuşmada olmadı, sanki nazlanıyor gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılyazmış karşılık almış halen cepte diyo zorlamıyo istesem alırım diyo işte
Soran+1 yılHikaye beğenmiş biraz önce. Buluşmaya çağırsam bende eminim geleceğinden
Cevap sahibi+1 yılyaz istiyor peşinden koş istiyor işte cevabı aldıktan sonra istese zaten yazmaz mı niye beğeniyo sadece sence?
Soran+1 yılDüş peşime diye motive etmeye çalışıyor beni😄
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle yazma etme görsün daha iyi olur
Soran+1 yılYok yazmıyorum zaten, bir acelem yok
Cevap sahibi+1 yılboş ver bence konuşmayıda kes
Soran+1 yılKonuşmuyoruz ki zaten
Cevap sahibi+1 yılyazarsa da boş ver yani o anlamda dedim görüldü at geç sana erkek mi yok ya allah aşkına
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakip istegini ilk kim attııı
01 Yorumla
Soran+1 yılWhatsap durumuma cevap yazdı diye ben attım ama önceden de kızıp ben silmiştim önce
Olur
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım