Benim gözümde gurursuzdur. Biri seni reddediyorsa peşinden koşmanın anlamı yok.

Benim gözümde gurursuzdur. Biri seni reddediyorsa peşinden koşmanın anlamı yok.

İlk reddedilişte vazgeçmek gerçekten ilgilenmediğini gösterir. Samimi seven insan ısrarlı olur en azından bir süre daha.. Hemen yedektekilere giderse olmaz o zaman. Sevgisinde ısrarcı erkek muhteşem olur gerçekten. Kararlı, özgüvenli, cesur, ciddi seven..🍀🗝️
İşin sıkıntısı şurda bazı kızlar sırf peşinden koşsun diye reddediyor adamlar ne yapsın kadınları anlamıyorlar ki
Şahsen ben koşmam kimsenin peşinden ama koşan var sırf bu sebepten
Kendini düşürme küçültme istemiyorsa yolu açık olsun herşeyi akışına bırak çok zorlarsan değerin biter senin değerini bilmeyen değersizdir bize değerli bayan lazım
Cevap
19Cevap
Sevgisinde samimi demek ki derim. Çünkü seven biri hemen vazgeçmez, vazgeçemez. Hem insan sevdiğini asıl reddedildikten sonra gösterdiği çabayla kazanır. En azından izlediklerim de hep böyleydi. Tabi sapık ve takıntılı biriyle gerçekten seven insan arasında da bir fark var.
Kadınlar ruh hastası olduğu için ne yazık ki bazı kadınlar peşlerinden koşturmayı seviyor. Sonra it gibi oluyorlar.
Bana sorarsan asla devam edilmemesi lazım.
Gidip criminal bir tip ile evlensin, sonra elinde bir çocuk ile baba evine.
Belki de gerçekten çok seviyordur. Her şeye de gurur olarak bakmayın derim, yeni nesil gururla kibri karıştırıyor bence biraz, herkese her konuda hemen hayır deyip reddetmek özgüven değildir. Ve sevgi emektir, biri benim için samimi şekilde, beni sevdiğini hissettirir şekilde uğraşıyorsa bence bunun da bir kıymeti vardır. Gurur üç kuruş uğruna baş defa ruhunu da kendini de satmamaktır
Reddedileceğimi anladığım bir kadına gitmem. Ha ola ki gittim, insanlık halidir. Reddedilmişsem bir daha da dönmem. Îmâsı bile bana kafi. O sağ ben selamet.
Tartışmakla hiçbir yere varamıyorsun bu tiplerle. Tamamen iletişimi keseceksin. Sana bir daha ulaşamayacak. Ancak o zaman kafan rahat oluyor.
istikrar önemli neticede aferim hedefe doğru yürüyüşte jsjs kizlar ay istemiyorum peşimden geliyor desede içten içe bunla övünç duyar
İkinci defa karşıma çıkarsa evliyim derim. Yine de uzaklaşmazsa demekki takıntısı var polise kadar giderim
Hem gurursuz hem sıkıntıları var diyebiliriz sonuç olarak seni istemiyor zorla güzellik olmaz insan öncelikle bunu idrak etmesi gerekiyor.
Kadınlar nazlı olur diye diye bunları bu hale getirdiler işte. Kesin naz yapıyodur deyip tacize varan bi ısrar ediş biçimi
Detayda ki yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Zorla güzellik olmaz.
Ben bu hatayı yaptım iki sene çıktık sonra beni terk etti
naz yapmadığını senden ümidi olmaması gerektiğini çok net şekilde bildir. umudu kalmasın
Asıl uğraşmayan erkek sevmez bunun gururla ne alakası var ilişki içinde pat diye bitiren sevmeyen erkekleri de görüyoruz en küçük pürüz çıksa bırakıyorlar korkaklar çünkü benim için çabalayan erkek benim için değerlidir
Benimde var öyle biri. Israrcı umutlu reddetmeme rağmen. Takıntıdır
O is belli olmaz bugun kucagina dusmezsin yarin dusersin aci gercek bu.
Gözünü hırs bürümüş. Elde edip hevesini alınca ghostlanma garantili erko tipi
Yeni birini bulana kadar canı sıkılıyor derim.
Takıntılı manyak derm
Daha itici kılar kendisini bu insan
Gurursuz ve yüzsüzdür.
Net Ruh hastası denir
Maldır, aptaldır.
Çok seven erkek profili
Onur meselesi yapmıştır
Yuzsuz
Takıntılı
Arsız derim.
Kadın bee. Nasıl da söyledi sözünü amaaa
Takıntılıdan uzak dur moruk