Bir erkek red cevabı almasına rağmen neden ısrarcı olur?

Bir erkek red cevabı almasına rağmen neden ısrarcı olur?
Reddiye yemiş üç erkek cinsi vardır. Birisi kendine sevdalı narsist erkek, diğeri şımarık erkek, bir diğeri de karşısındakine sevdalı erkek
Reddedilen bir erkek, karşısındaki kadını kötüleyip hafife alarak çekip gidiyorsa kendine sevdalı narsist erkektir. Narsist adam, sonuç elde edemeyeceğini anladığı an unutur. Çünkü onun nefsinden başka maşuku yoktur.
Şimdi şımarık erkeği inceleyelim. Sizi elde etmek için defalarca ve kendisi gibi şımarık ifadelerle Gülşen Bubikoğluna yürüyen Tarık Akan gibi pişkin pişkin yürüyorsa bariz şımarıktır. Amacı cinselliktir. Tek yürüdüğü kişi de siz değilsinizdir. Dün KS'de gezerken böyle bir stereotip olan fitnessçi bir şımarığı gördüm. Soruya cevap vermek yerine soru sahibine iltifat ediyordu gevşek.
Reddiye alan üçüncü tip erkeğe. Sevdalı erkek. Bu tip erkekler, reddiye aldığı için üzülür, boynu bükülür. Ama uzanmadığı ciğeri asla mundarlamaz. Mundarlığı kendinde arar.
Tekrar yürümez. Ama sevgisi de bitmez. Ona platonik olarak öyle bağlanmıştır ki o kadını bir güneş gibi görür. Ona sahip olmak gibi bir arzusu kalmamıştır artık. Tek arzusu binlerce ışık yılı uzaklıkta bir gezegen gibi onun etrafında dönmektir sadece. Onun ışığıyla aydınlanmaktır. Biliyordur o kadının kimsenin dünyası olmayacağını ama herkesin dünyasında çiçekler açtıracak kadar yüreği geniş birisi olduğunu. Biliyordur ona ulaşabilmek için ancak galaksi olmak gerektiğini. Biliyordur kendisinin zavallı bir gezegen olduğunu ve her zaman da öyle kalacağını. Haddini bilir, yerini bilir sevdalı erkek.
Sevdalı erkek, karşılıksız bile olsa onun sevdasıyla yeniden doğduğunu, hayatla insanlarla ve en önemlisi barıştığını iyi bilir ve korkar aynı zamanda. Onun tepkisini çekip onu temelli kaybetmekten korkar, onun ışığını kaybedip tekrar eski karanlıklara/dehlizlere düşmekten korkar, onun yörüngesinden çıkıp meçhul olmaktan korkar.
Sevdalı erkek, karşılıksız ve sonsuz sevginin maşukunu rahatsız etmeye başladığını anladığı dakikadan itibaren o yörüngeden kendi isteğiyle çıkar zaten. Sevdalı erkeği diğerleriyle karıştırmamak gerek. O hiçbir zaman narsist bir erkek kadar takıntılı ve egolu olmadığı gibi, şımarık bir erkek kadar da yüzsüz değildir.
Sevdalı erkek onurludur, gururludur, saygılıdır, merhametlidir, hissiyatlıdır, hissiyatlı olduğu için de empati kurabilir.
Ama en önemlisi o bir sevdalıdır. Onun sevdası tıpkı sevdiğinin güzelliği gibi inkâr edilemeyecek kadar gerçek ama inanmakta güçlük çekilecek kadar da sürrealisttir.
Sevdalı erkeğe, karşılıksız seven erkeğe maşuğunu sorsanız şöyle tanımlar. Bunu da yazıp perdeyi kapatıyorum.
DİŞİLİĞİNE HAYRAN KİŞİLİĞİNE AŞIK OLDUĞUM KADIN. İSMİNİN KARŞILIĞI ASALET VE SOYLULUK İHTİVA EDEN PLATONİK SEVDİĞİM. UMUTSUZ SEVDAM.
-SON-
kendimde yaşıyorum bu durumu. kızın sevdiği biri var, kendince haklı sebepleri de vardır elbet. bi kıza açıldım. red yedim, sonra kız sordu üzüldün mü falan diye. biraz daha konuştuk sonra ben dedim istiyorsan sana yardımcı olabilirim sen mutlu ol en azından diye istemedi. sonra engelledi. bir kaç gün farklı hesaplar açıp istekler attım, kabul etmedi. en son üstelemedim, benim de kaderim buymuş diye. tam 9 gün sonra sınava girdim, akşam bana istek attı sınav nasıl geçti falan dedi. konuştuk o konu hakkında. ertesi günü bir daha engelledi. bayağı yıkıldım bu zamanda ama yapacak bir şey yok. 4 gün önce bir daha gördüm onu, hala aynı hislere sahibim. hiç bir değişme yok, aynı umutlara hala sahibim ama her şeyin farkındayım. ben istiyorum ama o istemiyor, olmuyor olmayacak. daha fazla üstelemedim. ama yine de aynı okula yerleşme umudum falan var
Cevap
81Cevap
Merhaba,
Tipik boş insan örneği, sıkıntılı, rahatsız bir tip, lanet olası pislikler, zorla güzellik olmaz, canları cehenneme! 😅
Hiç sevmem, aman aman! 😅
Sapık da olabilir! 😅
Her şey olabilir hiçbir şey de olmayabilir! 😅
İhtimaller bir değil, bin değil, milyon, bir milyon, on milyon, yüz milyon! 😅
Çok basit istemiş alamamış gurur meselesi yapmış almayı hedef koymuş tamamen ego meselesi bu
Ağır ruh hastasıdır kesinlike
Amaç elde edip ayrılmak gadası. Ego tatminide olabilir m
Henüz kızı tam olarak tanımamış olup,"kararı verecek olan kızdır" tarzı tek taraflı karar bencilce karar verme sacmaligina karşı savasiyor olmasından dolayı, israrciymis gibi gorunur. Halbuki savasdigi sey kız değil cinsiyetci algıdır. Erkegin de kararı alınmadan o iş bitmez. Olaki kız istemese bile "tamam "diyip hemen bitirmek istememeli. Erkekte orada birseyler ifade etme ozgurlugune sahip. O da konusmalı. Reddetme sebebini de soylemeli ki "sen hiçsin" algısı olusmamalı. Eger erkegin kendini ifade etmesine izin vermezsen onurunu kırmış ve o kisinin kalbine kendine ait nefret ekmiş olursun. Ayrica o erkege karsida bencil bir kız imajı olur. Reddetmenin bile adabı var. Ama sadece kız değil erkekte reddeder. Reddetmek üstünlük deĝildir reddedilmekte öyle.
Eski sorularımda dolanma gel taze taze soru sordum sjjdks
soruların guzel. Profiline girip ordan bakdim. Tamam geliyorum.
Teşekkürler 😌
Bazen üzülsen de arkanı dönüp gitmek gerekiyor karsindakini gerçekten seviyor isen ona zarar veriyorsan.
Ama bile isteye hala daha diretiyorsa kişi ya benim kara toprağın mantığıyla takıntı yapar, bunun adı aşk değil bencillik, psikopatlık takıntılıliktır, gurusuzluktur.
Böyle bir insanı aklı başında kimse sevmez bunu da anlayamadığı için biraz zeka düşüklüğü ve empati yoksunluğu da vardır.
Bu medeni yönden bakılan bir açı ama o kişi zorlarsa en büyük zararı da kendi görür sabır da bir yere kadar insanlarda.
Bazı insanlar, toplumun veya arkadaş çevresinin beklentilerine uymak için ısrarcı davranabilirler. Örneğin, başka insanlar tarafından nasıl görülecekleri konusundaki endişeler, ısrarın altında yatan neden olabilir.
Kendi hayal dünyasında yaşayan , arkadaş çevresiyle şu kadını arabama çıkartırım diye bahse giren , kendi kendine gelin güvey olan yılışık tipler oluyo kendileri. Çocukluktan şımartılmış, istediği herşeye sahip olmuş , hayatın sillesini yememiş... bir kadının reddedisini sindiremeyen.. her şeyi.. şeyini kaldırabilen ama reddedilmeyi kaldıramayan.. oyuncağı elinden alınmış gibi ağlayan, zirlayan, tepinen mübarekler..
Ben ısrarcıları bilmem ama biz uzakta temiz bir şekilde sevmeyi öğrendik.. kimseye bir zararımız dokunmadan ama her seferinde yanlış anlaşıldık.. bu hayatta en çok çektiğimiz şey ise kendimizi ifade edemedik..
Belkide zarar görme diye uzak tutulmak istenmişsindir
saçmalık
Burada önemli olan hangi aşamada reddedildiğidir?
En başta reddedildiyse, ısrar etmenin anlamı yoktur, saygı duymalıdır...
Ama açık bir kapıdan içeri sokularak umut verilip reddedildiyse, burada sıkıntı olabilir...
Detayları tam bilmeden bir şey demek doğru olmaz. Karşı tarafı da dinlemek gerek, acaba neden böyle yapıyor?
Allah affetsin bende öyle bir cahillik etmiştim ama benim niyetim kesinlikle kötü birsey değildi sadece rededilmeyi hazmedememştim ama biraz daha büyüyünce yaptığımın ne kadar saygısızca olduğunu anladım ve aklımı başıma aldım.
Bazıları ise kötü niyetlidir.
Sert, haşin, gaddar fakat bilakis çok kibarim, iyi dans ederim, ısrar ederim o kadar. :D
https://www.youtube.com/embed/weM25Wata5cSende mi🥲
Yok beee kimseye dünyada tekmiş hissiyatı yaşatmam. :D
Israrcı olmak o hissi yaşatmıyor yalnız haberin olsun
Bana kadınları anlatma istemediğin kadar tanıdım :D Size biraz ısrarcı davranılınca kendi farkındalığınızın farkına varıyorsunuz ama kiminiz bunun FARKINDA değil. Ama sizi tek görmeyen erkeklerde var. :D
Aslında benim sorumu doğru algilayamamişsin sen ben daha çok ruh hastası takıntılı erkeklerin ısrarından bahsediyorum. Sevdiği için sahip çıkan mücadele veren erkeklerden değil. Kaldı ki öyle bile olsa bir erkeğin bana göstereceği ilgi ile farkındalık sahibi olacak kadar boş bir beyne sahip değilim. Ben hak ettiğim değeri, ilgiyi kendime veriyorum. Başkalarının bana ne kadar değer verdigiyle hiç ilgilenmiyorum
Bu tarz kişiler kendi kafalarında kurguladığı senoryoya sadık kalıyorlar. Ne kadar reddedilirse edilsin o kafalarında kurguladığı yöne doğru ilerler hele ki takıntılı ruh hastası ise hiç anlamaz.
Tamda böyle, nokta atışı bir görüş olmuş
Neguzel, avciligini yapıyor, erkek dediğin öyle olmalı,
Bence bu tarz erkekler çok ama çok tehlikeli!
Sanmıyorum uyumlu olsa ne yazar, zorla güzellik anlayışına sahip birinden ne beklenir ki
Hayatında biri yokken ćapkın , aile olayı karışık çokta özeline girmeyim
Sevdiği insanı kazanmak tabi ki, bunu bende yapmıştım ama şimdi ki aklım olsa hayatta yapmazdım
Dayak istiyorlar öyleleri bana göre. Normalde dahi ısrar sevmem, böyle konularda anlamamazlığa vurulunca sinirlenmemek elde olmuyor.
Sinir sistemini çökertiyor bu tipler gerçekten
Kesinlikle öyle, nerede durulması gerektiğini öğretmek gerekiyor bazen
Ögrenecek anlayacak zihniyete sahip olduklarını sanmıyorum
Fazlasıyla katılıyorum, maalesef bazen anlayabilecekleri şekilde davranmak gerekiyor o yüzden
Nazlanmak için hayır dediğimizi sanıyorlar. Tam olarak suçlayamıyorum, istediği halde hayır diyen hemcinslerimiz var hakikaten.
İkinci kez şanslarını zorlarlarsa tepeliyorum o yüzden, o zaman mesajı net alıyorlar.
Üç nedeni ola bilir.
1. Çok sevmiştir, her türkü denemek ister. Bu yüzden ısrar ede bilir.
2. Birisiyke iddaya girmiştir 😅
3. Kendine çok güveniyordur. Oldurmaya çalışıyordur. Reddedilemem ben diyor.
Evet 1 ve 3' ü karıştır ortaya o çıkar
Yani idda yok.
Böyle birisi varsa düşünceme göre bir kaç dakika ayırıp adam akıllı konuşmak gerek. Aklında soruları kalmasın. Zorla olamayacağını anlatmak gerek.
Her yolu denedim merak etme
Şu an bende o durumdayım karşı taraf cevap vermiyor. Çok canımı sıkıyor.
Vermiyorsa rahat bırak kızı, isteseydi kapı açardı sana zorla güzellik olmaz anlayın şunu
Yok ya bi şey demiyorum. Bir cevap vere bilirdi diye yazdım. Bendeki şansa bak kız ameliyat olmuş yazamamış.
bu ego ile ilgili kimse beni reddedemez havaları bunlar şişirilmiş balondan farkları yok bir insan sizi istemiyorsa istemiyordur ısrar etmenin alemi yok
Zorbalıktır. Karşı taraftan bir şey elde edemeyeceğini bile bile kadını üzmektir. Bazıları ben çok ısrar edince sevgime belki inanır diye düşünür. Tabi beklenti sevgi ise.
Hırs ve Takıntı. Niyeti iyi olanın tek red edilmekten anlar. Eğer ki, onurlu bir erkek ise daha fazla ısrar etmez. Ediyorsa fazla gevşek, yüzsüz demek.
Hıyar, ezigin tekidir, delikanlı adam seni sevmiyorum lafını duyunca kız istemiyorum dediği anda keser irtibatı bakar yoluna , ne kimsenin kemik atmasını bekler , nede kimseyi rahatsız eder.
Çünki aldiği red cevabi onun için yetersizdir, daha dogrusu onu red olarak algilamiyor naza cekiyor olarak yorumluyordur. kizlarda bu basima bêla olmasin diyor ve gulumsuyerek hayir diyorlarsa bu karsi taraf icin nazlaniyor manasi tasiyacaktir. net ve biraz sert tonla hayir dediginizden emin olun ve gulumsemeyin.
Sevgilim var de ya da sevdiğim o zaman toz oluyorlar asla bi daha yazmaz hele de sevgilim var dersen
O zaman da pusuya yatıp gözlem yapıyor ayrildığın an hop geri geliyor
Yuh ne diyim psikoloji bozuk sanırım
Evet bozuk ruh hastası
Kesinlikle seviyordur unutamiyordur ya da seninle sexs yapmak için bu kadar emek harciyordur bence direk engeli yapıştır
Engelde işlemiyor ki böylelerine 😮💨
Takıntı yapmış sakın hani vazgeçer nasıl olsa diye düşünme birde mal biriyse seni iyice rahatsız eder o yüzden dersini ver
Kompleks ve tak7ntı haline getirmesi. Çünkü rededilmek gurur kırıcı oluyor hazmetmesi kolay değil
Bunun bir amacı var denemez. Ama ağır kişilik bozuklugu olan insanlar bunu (ısrarcılık) yapar. Dikkat etmek lazim uzak durmakta fayda var.
kız saftirik mi değil mi diye test ediyor işte bir yerde kız okey dediğinde he bu saIak ben bunu kullanırım dicek eğer kız direk yol verirse de engellerse falan kaçar bence. Çünkü bazı kızlar pes edip erkeğin istediğini yapabiliyor
Amacı iyi değildir belki kendince ısrarı fayda verecegini sanır ama korkutmaktan öteye geçmiyor. Sizi red ettiyse uzak durun artık
Tek amacı elde etmek
İnsanın biraz kendine saygısı olur
bunu daha çok kadınlarda da görüyorum
Komik bir durum vasat..
Şımarık çocukça hareketler bunlar şanslarını zorluyorlar böyle ikna edebileceklerini zannediyorlar
Karekter önemli tabi, o duruma düşmeyen kankalarima selam olsun. Teklif etmeyin istiyen kendi gelir sansini dener 😎
Israrcı olma sebebi;
Kendini kabul ettirdikten sonra reddetme sırasının kendisine gelmesini beklemektir, diye düşünüyorum.
Vayy en büyük ihtimal bu
Erkeklik gururuna yedirememiştir, amacı yok öylesinin belli ki red edilmeyi takıntı haline getirmiş.
Naz yapıyor diye düşünmüştür. Ama ikincisinde de hayır cevabı alıyorsa yeter yani..
@sPoRtMeNm hiç kitap okumuyorsun değil mi
Egosu yüksektir, kendiyle sorunları vardır durumu kabullenmemiş olabilir
Canı ısrarlı takip suçundan içeri girmeyi çekiyordur🤪
Aşırı etkilenmiştir aşık olmuştur illa sen ol istiyordur.
Ya çok seviyordur ya da sizi hırs yapmıştır.
Sapıktır. Bu davranışına da taciz denir. İlgili yerlere şikayet edin.
Ne takıyorsun annem çek kelebeği totonunkeserim yürü git lan de 😃
Onu , ona sormak lazım. Ne desek boş olur. Büyük ihtimal aşık olmuştur.
Akıl hastası zihinsel problemlidir vede yalnızlıktan iyice Abaza olmuştur
Yüzsüzlük, gurursuzluk ve kompleksli alternatifleri geliyor aklıma ısrarcı olanlar için.
Takıntılı psikopat olabilir ya da bazı işaretleri yanlış anlamıştır
Yüzsüzdür. İstemediğim yerde saniye durmayacak kadar gururluyum cok şükür
Ya hırs yapmıştır, ya da kadının naz yaptığını gerçekten reddetmediğini düşünüyordur..
Ben bu siteden sen istedin diye gitmiyorum. Gitmiycem de senle işimiz bitti. Sen beni rahatsız etmeyeceksin önüne bakacaksın hakkımda bir şey paylaşmayacak fakelerinle rahatsız etmeyeceksin. Sen benim zor günümde yanımda olmayarak tüm ihanetlerine bedel ihanet ettin. Daha Yok benim düşüncem bile aklında olmasın haydi eyvallah
İyi bir insan İsa gerçekten sevmiştir …. Vazgeçmek olmamalı zaten….
kötü bir insansa … soytarılıktır … 1 ay sürmez
Çok fazla ısrar kadının hem canını sıkar
hemde egosu ile popişini havaya atar😎
Adam da biraz gurur olmalı, reddediliyorsan mutluluk dilemek düşer delikanliya 🙏
Boswer unut boyle şeyleri anlayan anlar anlamayan ise kendi sorunu saygı duyup uzaklaşmak gerekir.
Kendince düştüğü rezilliği saklabanlikla yatıştırıyor
Takıntı yapmıştır bence.
Reddedilmeyi gururuna yedirememiş olup, bu işin içinden çıkmaya çalışıyor olabilir.
Belki olur hesabı.
Fenoluğu mu verdin
Evet :) Normal üyelerden bi farkı yoktu. zaten artık pek de girmiyorum
İyi etmişsin bazen bana da esiyor bu düşünce
saçma sapan insanların stalkından da bıkmıştım :D
Oyy rahatsiz mi ettiler şeni djskd
Ahhh hemde nasıl jsjs
Çok pis mesafe koydum burada ki zaatlara :D
Ben de teslim verir sonra gizlersem benide stalk edemen ayy edemezler 😄 özletme kendini arada sorulara uğra 😌
:D Tabii sık sık uğrarım sana ;)
La erkekler yapmayın olum böyle seyler
Gerekirse mezara bile dik girin de gururunuzu ayaklar altına almayin
Sevmese ısrar etmez bence ama ben olsam sevsem dahi red edilirsem ısrarcı olmam gitsin başka yerde mutlu olsun derim😉
Erkekler hayırdan anlamaz 🤣⚠️
Dışın hayır diyor ama biliyorum için evet diyor...🤦♀️😄
Hayır dedi çünkü naz yapıyo beni seviyo 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?