Beyler "İstediğimi giyerim. " diyen kadından olur mu sizde ona cevap verin.
Ama kimse yanlış anlamasın kimseyi giydiğinden ötürü yargılamıyoruz, yadırgamıyoruz. Herkesin kendi değerleri.

Evet ne diyorsunuz olur mu?
Beyler "İstediğimi giyerim. " diyen kadından olur mu sizde ona cevap verin.
Ama kimse yanlış anlamasın kimseyi giydiğinden ötürü yargılamıyoruz, yadırgamıyoruz. Herkesin kendi değerleri.

Evet ne diyorsunuz olur mu?
Evet istediğim gibi giyinirim diyen kadından olur. ben evlendiysem ya da sevdiysem olduğu gibi kabul etmişim demektir. zaten kısıtlamak bana düşmez. çocuk değiller herkes kendi sevdiği gibi giyinebilir. ama olur olmaz o kişiye insana göre değişir. kimisi evet kimisi hayır der.
Kısıtlamaktan ziyade karşılıklı anlayış diyelim her zaman sınır koymak kısıtlamak değildir bence
En başta nasıl gördülerse sonradan değiştirmek olmaz, en başında tayt giymiş olarak görüyorsa erkek, şunu düşünmeli "bana uygun değil" Çünkü kandırılmıyorsun, gözün görüyor. Başta öyle görüp sonradan değiştirmeye çalışmak ikiyüzlülüktür, kadının değil erkeğin ikiyüzlülüğüdür, başlangıçta hayatına almayacaksın.
Seçimlerimizi karakter yapımız belirlemeli, karakter yapımıza göre seçimlerde bulunmalıyız.
Olur ya da olmaz diyemem, kişinin ahlakını da giyim kuşamı belirlemez bence, bir ilişkinin olup olmayacağı kişilerin karakterine, uyumuna bağlıdır.
Bana ters gelen bir durum bir başkasına olağan gelebilir.
İstediğimi giyerim diyen kadınlar da, seçimlerini o doğrultu da yaparlar lakin ben görseldeki hanımefendinin üzerinde bir kıyafet de göremedim, çıplaklık var burada, insan açık giyinir lakin burdaki çıplaklık ve rahatsız edici bir durum. Açık giyinmek başka kendini sergilemek başka, bu kadarını fazla buluyorum, benim şahsi görüşüm bu yönde lakin insanlar seçimlerini de o doğrultu da yaparlar, en baştan görüp , konuşup ona göre karar verirler.
Çok akıllıca ve mantıklı bir görüş ama uygulaması her zaman için öyle olmuyor maalesef
Benim için olmaz. Kılık kıyafetime karışan biriyle yapamam ben. Hangi çağda yaşıyoruz. Ben nerede nasıl giymem gerektiğini iyi bilen biriyim. Birilerinin uyarmasına hâttâ kısıtlamasına hoş bakmam.
Yanında donla gezen bir erkek o zaman sorun olmaz senin için dimi
Çıplak gezmediği sürece sorun olmaz, neden olsun.
Ya giydiği donun çıplaklıktan bir farkı yoksa?
Aşırılıklar tabii ki rahatsız eder. O ayrı. Ben taytta aşırılık göremiyorum.
Peki iyi akşamlar.
Ahlakın bozuk olduğu bir toplumda yalnızlık şifadır. Bekarlığımla mutluyum kardeşim dileyen dilediği gibi yaşasın hayat sizin şehir sizin para sizin aynen.
Biz kötüyüz ayneeen 😂
Cevap
6Cevap
Şunu giymesin ve kusura bakın yargılarım.. bu tayt ise diğerleri ne?
Teşircilik ile tacir yapmak.
Tabiki tayt giyersin ama tayt giymenin de bir usulü vardır ona göre giyersin yani bence ona da karışmaz diye düşünüyorum
Adabı vardır giyinmeninn sjalsnak
Erkeğin karakterine göre değişir. Bu görüntüdeki bir kadını hayatıma almam. Alacaklar buyursun alsın.
Oldu ya çok sevdin kara sevdaya tutuldun ve karşılık buldun o zaman ne olur?
Sevdiğim kadın kapalı olur tek erkek konustugu ben olurum diyenler olur
Dimi ama onun için de sevdiğinin dünyadaki tek kadın olması gerek bence 😅
Böyle giyinip de dışarı çıkan benim sevgilim olamaz.
Giydirmeyeceksen giymeyenleri tercih edeceksin diyorlar ama ya çok sevdiysem kara sevdaya tutulduysam ve karşılığı olduysa bundan biraz rahatsız olduysam ne olacak
"Giydirmeyeceksen giymeyenleri tercih edeceksin " âlâ..
Eşini Kıskanmayan tek canlı domuzdur. Domuzların insan karşılığı da bellidir. Bana yaşantıma ters olanla zaten ilişki düşünmem.
Hocam yanlış yere takıldın 😅
Öyle diyorlar diyerek alıntı yaptığımı belirtmek istedim benim fikrim değil. Benim fikrim soruda peki o zaman ne olacak? O mu teşircilik den vazgeçecek ben mi domuzlaşacağım kafam çok karışık 😂
Yok yok Takılmadim seni anladım... Valla kendini çok kaptırma derim naçizane
Yok yok kaptırmam eyw iyi akşamların olsun.
Karışmak benim haddim değil.
Giyeceği yeri bilmeli. Mesela Türkiye nin varoş semtlerinde, arap dolu mülteci dolu semtlerinde giymemeli.
Başımı bile isteye belaya sokturmam. Keşke bu tarz şeylerin tabu, kötü vs. Görülmediği bir ülkede yaşasaydık ama yapacak bir şey yok.
Kimsenin tabu kötü gördüğü falan yok. Öyle olsa gördüğüm üç kadından ikisinde tayt olmazdı. Ayrıca önden çok çirkin bir görüntü bence. Bu tabu kötü falan değil çirkin. Bende giyeyim ve her şeyimi meydana dökeyim nasıl olur mesela. Yok deve toynağı at nalı ıvır zıvır muhabbetleri çıkardılar ben ona karşıyım ama herkes istediğini de giyer banane. İstediğini giyebilen de herkesleşir benim için 😊
Resimdeki gibi bir şey etik değil ya ben normal tayt etek vb şeylerden bahsediyorum. Yoksa olmaz zaten😂
Tayt giymesine karışmam ama bi zahmet g*tünü böyle göstermesin
Ama giyince gözükecek nasıl görünüyorsa bire bir 😄
Hayır yani üstüne uzun giymeli
Bu tarz taytlar baya kötü duruyor ama ya
Taytların hepsi kötü duruyor bence tayta savaş açtım 😅 hele bide giymemesi gerekenler de giyiyor ıyyy iğrençç 😂
Normal pantolonlar ve pijamalar candır🙇🏻♀️
En iyisi o erkekten olur
Sence bu kısıtlamak mıdır
Teşekkürler 😊
Tayt giyilir ama bu baya kötü bir taytmış
Güzel iyi tayt mı var 😅
Var ben giyiyorum. Bu şekilde her yerini teşhir derecesinde belli eden taytlardan bahsetmiyorum
Hala konuşan var mı şunu
Ne manada
Giyim tartışması
Karım tayt crop giyemez g*vat değilim
Yaftalamayalım ama 😅
Görselde ki gibi giyinemez...
Bence çok varoş duruyor özensiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?