Bu adam hakknda ne düşünüyorsunuz? Haklı mı / haksız mı?
https://m.youtube.com/watch?v=0_HMosazPw8
https://m.youtube.com/watch?v=0_HMosazPw8
ya bu kıyafet özgürlüğü arayışınıza katılıyorum, ancak tercihlerinizi ülkenin ahlak seviyesine göre de yapmalısınız diye düşünüyorum. Yahu bir kaç gün önce 3 yaşında çocuğa tecavüz girişimde bulunan adam yakalandı, hanımların biraz daha dikkatli olması gerekiyor kanımca bu ülkede. İskandinav ülkelerinde yaşamıyoruz ki, donla gezelim kimse bakmasın.
Giyemez tabiki 😂😂yırtar yirtar atarım ben olsam..
Bu dünki haber, bugün tekrar gösterdi, adam eve gittikten sonra kadının bütün pantolonları makasla kesti 😂😂
Kim olsa bunu yapar kadini kesmes ama pantolonlar kesilir😂😂😂adam çileden çıkarsa karısınıda kesebilir bazen
keske atlasaymis. dunyadan bir maI eksilmis olurdu
Kendi esi karar verir kadının giyimine ne karisicak
Cevap
13Cevap
Adamı çıldırtıp oraya çıkartana kadar inat eden bir kadın dar giyse nolur çarşaf giyse nolur. Aslanım sen eşinin giyimine degil de karakterine bak ve yol yakınken bırak.
haksız tabi ki... dilediğini giymekte özgürdür... bir giysi için kendini bu kadar yırtıp yaygara çıkartmak kendi acınası halidir sadece... memnun değilsen eşinden boşanırsın...
sen milletin için de soyunurken iyi de, karın dar pantolon giyince mi sorun !! adaletsizlikkkkk !!! :D
😂😂😂
hayvan herif :D
Utanmaz 😃
yobazlık bu :D
Kesinlikle katılıyorum 😉
giymeyi versin bir avuç paçavra için erkekleri üzdünüz hanımlar...
😂😂sfsdss
Sacmalik sanki almadan once pantolon giymiyordu kadin kaban giyer bol hirka giyer yani
Yaa gerçekten bazıları çok abartıyor dardan ziyada daap dar taytlarla falan geziyorlar kalçalara yapışıyor yaa inanın bir erkek olarak itici geliyor bana bu...
Bu sadistlerle neden evlenirler
Noluyo laan eksilediniz mallar bunlardan biride katin sonra kadinlar neden öldürülüyor gerizekalilrr
😂😂😂
Erkeklerin zoruna gitti galiba.. bütün yorumlara bak , tek sen değilsin 😂
Tamam giyemez orda ilan etmenin ne mantığı var biz giyer mi dedik
haklı tabiki kadın dar pantolonmu giyer
İyi de abi.. bu intihar sebebi midir?
Abi pantolon konusunda hakli intihar da haksiz
Kim ne giymek istiyorsa giysin.
Kendine yakıştırdığını giysin bence.
mıllet begenırse giysin
Yobaz tekerlek
Ne güldüm ya 😂😂
kadin legging giyse kendini vurur bu deli