Hangisi sorun teşkil eder
Çiftlerden birinin, diğerini fiziken çekici bulmaması
Maddi uyumsuzluklar, kadının erkekten daha zengin olması
Kültür uyuşmazlığı, yaşam tarzı farklılığı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi sorun teşkil eder
hepsinden biraz biraz. fiziken çekici bulmaz ise zaten bence iş ciddiye binmez. maddi uyumsuzluklarda gizlenebilir ama evlilik asamasında cortlarsa diyim evet sogutur. kendi adıma acıkcası medeni düşüncedeyim ama oyle de hayallerini kurmuyorum yani gurur da duymam aman aman en güzel müstakbel karım benden cok kazanıyor oh oh mis demem. bence cogu kişide bu konuyu asar oyle işi ilerletir. ki bence cogu durumda bu işi kız bozar. erkekte bozabilir. cogu erkek hic yanasmıyor bile baktı egosu yüksek kariyeri yüksek maası yüksek uzak duruyo. yasam farkı da bence o doneme kadar anlasılır be gizli üye.
ben 4. madde ekliyim. bence number one. kalbi hala bi baskasında olan kız. eski manitasını unutamayan. unuttum deyip ama biraz icinde kalmıs hala devam ediyor. sıfırlayamamıs tam olarak kalbini yani. senle evleniyor ama eski manitası ile olmadı diye. sen yedeksin. bu algıyı veren kız. sana kendisini yüzde yüz olarak sunmayan kız. işte ne yapak yokluktan sana varıyom. ahmet ile olmadı o bu şu kader. ee yaş geciyor ne yapak. idare etcez işte. bi ahmet değilsin ama işte yüzde 10u olana razıyız modunda bakarsa kız. aklı fikri ruhu hala ondan esintiler hissettirirse bence sogumanın asıl sebebi.
Cevap
5Cevap
Kültür uyuşmazlığı, yaşam tarzı farklılığı
Güven problemleri yaşatması isteksizliği saygısızlığı
Karşılıklı beslenmek yerine, karşılıklı yaşatılan "Ruhsal Yorgunluk"
Ben evlenmeden soğudum 😂😂
Seçenekler arasından yaşam tarzı olur
Uyumsuzluk dengesizlik tutarsızlık
Ana kuzusu erkek
Kültür uyuşmazlığı
Bakarız
Güven vermeyen kadın