Mesela birinden hoşlanmak üzeresiniz ama bunu durdurmak istiyorsunz
Nasıl yaparsınız
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela birinden hoşlanmak üzeresiniz ama bunu durdurmak istiyorsunz
Nasıl yaparsınız
Onun dışında 4 5 milyar tane daha erkek var, tek erkek o değil. Sadece hoslanti ve algini başka erkeklere kaydır. Çocuğu gözünde basite indirge, normalleştir. O da milyarlarca erkekten sadece biri. Özel olan bir tek o değil, kendinin de farkında ol. Kezbanlik yap ego kas demiyorum, özgüvenli ol ve seni konfor alanında hissettiren, seni zaman zaman yoran ama genelde iyi hissettirecek dolu erkek var. İlla ki denk geleceksin ve belki 10. da bulacaksın prensini. Olayı normalleştir ve zihnini kendi çıkarın doğrultusunda manipüle et
Ben beni sevmeyen birini zaten sevemem ki.. aşk karşılıklıdır benim için.. eğer sevdiğim kadın da beni seviyorsa zaten neden durdurayım sevmeyi
Cevap
4Cevap
İğrenç bir şekilde düşün onu: mesela kahkaha atarken ya da yere tükürürken ya da birisine kötğ davranırken, gizli gizli mastürbasyon yaptığını vs vs düşğn, geçer hoşantın
Hiç kimseden hoşlanmak üzere olmam. Konuşmadan hoşlanmam o yüzden hiç yaşamadım ama yaşasaydım herhalde onu daha tanımadığımı kötü yanları olabileceğini düşünürdüm
Tiksinmek için sebepler bul
Kac ay oldu onu goreli
Baska alternatifler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?